2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gittigim dr cihazi hem siyah beyaz hem renkli oluyor hatta ilerleyen haftalarda foto video cekiyor veriyor bize ozel memorialhastaneai

hangi memorial şubesi ve hangi dr canım
Tabi 2018 en son dortlu taramaya girdim dr gecen ay ordan ayrildi. dortlu icin sormadim ama ne yapacaz bilmiyorm muhtemelen bu cihazida iyidir cunku cok duskun bebek ve hamilelere daha 2016 ve 2018 ve 2022 d dosyam var onda (2022 dekini kaybettim bu arada )

Emre beyin ulturasyon fotoğrafininin sol üst köşesinde değişik bir H harfi var mı acaba araştırdığım kadarıyla en iyi ulturasyon cihazı o işarete sahip

Kızlarrr reglim 8 gun gecikti 6. gün de normal test yaptım negatif çıktı güvenemedim 7. gün de erken gebelik testi yaptim oda negatif şuan göğüslerim şiş yaklaştığını hissediyorjm ama eminde olamiyorumm bir sitede alerji ilaçlarının gebelik testi sonuçlarını etkilediğini okudum böyle birseu yaşayan var mi yani negatif ciksa bile gebe olann ( kullandigim ilaç doleday)

Bana mayısta 45 demiştiler kendi doktorum için ( 34 diyen neresi bir de doc prof farkı oluyormuş doğumlarda fiyat aldığınız dr unvanı nedir
Ben sormaya korkuyorum dogum fiyatini henuz ogrenmedim. Muayene su an 1500 dogum herhalde 40 olur kışa kadar. Sigorta teminatim 20bin sadece ustunu tamamlayacagiz mecbur

Bence bekleme sağlık ocağına git kan ver akşama sonuç çıkar

ama çıkmaz mıydı testtee biraz daha mı beklesem diye düşünmeden edemiyorumm
Testler yanıltıcı olabiliyor herkeste aynı sonuç vermeyebilir şüphe kalacağına kan verin derim hastaneye gitseniz 1-2 saatte çıkar sağlık ocağında akşama çıkar yine de siz bilirsiniz

Arkadaşlar gebelikte idrarda enfeksiyon çıkan varmı ne yaptınız doktor ne dedi ilaç kullandınız mı enfeksiyon icin
Merhaba benim çıktı
Suda eriyen bir ilaç verdi.
1-2 güne geçti. monurol yazdı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…