- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.581
Gittigim dr cihazi hem siyah beyaz hem renkli oluyor hatta ilerleyen haftalarda foto video cekiyor veriyor bize ozel memorialhastaneaiTatlım hastane yapamıyor bunu renkli ultrason cihazından bir saate yakın tüm organlar uzuvlara bakılıyor.
Siyah beyaz ekran değil.
Hatta çıktısını da alıyorlar çok güzel anı oluyor
Bu şekilde mi yapıyor peki hastanen?
Tatlım hastane yapamıyor bunu renkli ultrason cihazından bir saate yakın tüm organlar uzuvlara bakılıyor.
Siyah beyaz ekran değil.
Hatta çıktısını da alıyorlar çok güzel anı oluyor
Bu şekilde mi yapıyor peki hastanen
Biz sosyal medyada duyurmak için minik bir çekim yaptıracağız bu Cuma karnım daha minik ama ultrason fotoğrafıyla vs, sonlara doğru bir daha hamilelik çekimi istiyorum
Merhabalar bana kalırsa erkek
Bu link üzerinden yapabilirsinizSponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Ekteki fotoğ gibi kullanıyorum ben pantolonlarımı artıküstüme oversize tshirt giyiyorum
Yaptim yaptim unutmustum yapmayi
hangi memorial şubesi ve hangi dr canımGittigim dr cihazi hem siyah beyaz hem renkli oluyor hatta ilerleyen haftalarda foto video cekiyor veriyor bize ozel memorialhastaneai
Diyarbakir dicle memorialhangi memorial şubesi ve hangi dr canım
Bu çocuk iliğimi kuruttu vallahAha erken başlamış kramlar sende magnezyum kullan yada doktoruna sor B12 de iyi geliyor
Tabi 2018 en son dortlu taramaya girdim dr gecen ay ordan ayrildi. dortlu icin sormadim ama ne yapacaz bilmiyorm muhtemelen bu cihazida iyidir cunku cok duskun bebek ve hamilelere daha 2016 ve 2018 ve 2022 d dosyam var onda (2022 dekini kaybettim bu arada )hangi memorial şubesi ve hangi dr canım
Siskinlikte varsa magnezyum eksikligidir muhtemelenBu çocuk iliğimi kuruttu vallahdoktoruma yazayım da yazsın bari
Emre beyin ulturasyon fotoğrafininin sol üst köşesinde değişik bir H harfi var mı acabaBen yine İzmir’e gideceğim detaylı için orada perinatoloğumuz var diye ama ara randevular için de Op. Dr. Emre Merter Mart’a gideceğimarkadaşlarımdan methini duymuştum
Sağlıklı olsunlar da işte biz de özleriz ne yapalım
Ben sormaya korkuyorum dogum fiyatiniBana mayısta 45 demiştiler kendi doktorum için( 34 diyen neresi bir de doc prof farkı oluyormuş doğumlarda fiyat aldığınız dr unvanı nedir
Bence bekleme sağlık ocağına git kan ver akşama sonuç çıkarKızlarrr reglim 8 gun gecikti 6. gün de normal test yaptım negatif çıktı güvenemedim 7. gün de erken gebelik testi yaptim oda negatif şuan göğüslerim şiş yaklaştığını hissediyorjm ama eminde olamiyorumm bir sitede alerji ilaçlarının gebelik testi sonuçlarını etkilediğini okudum böyle birseu yaşayan var mi yani negatif ciksa bile gebe olann ( kullandigim ilaç doleday)
ama çıkmaz mıydı testtee biraz daha mı beklesem diye düşünmeden edemiyorummBence bekleme sağlık ocağına git kan ver akşama sonuç çıkar
Testler yanıltıcı olabiliyor herkeste aynı sonuç vermeyebilir şüphe kalacağına kan verin derim hastaneye gitseniz 1-2 saatte çıkar sağlık ocağında akşama çıkar yine de siz bilirsinizama çıkmaz mıydı testtee biraz daha mı beklesem diye düşünmeden edemiyorumm
eminim çok güzel olmuştur :)Eskişehir’de instagram hesabı Voix Baby, henüz paylaşmadı bakalım bekliyorum
Merhaba benim çıktıArkadaşlar gebelikte idrarda enfeksiyon çıkan varmı ne yaptınız doktor ne dedi ilaç kullandınız mı enfeksiyon icin
bende de lökasit 75 di toz bi ilac verdi yatmadsn icilen. 15 gun oldu yarin yine idrar verecegimArkadaşlar gebelikte idrarda enfeksiyon çıkan varmı ne yaptınız doktor ne dedi ilaç kullandınız mı enfeksiyon icin
gebeliğin kaderi.. her ay geçiriyorum ben ilaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor..Arkadaşlar gebelikte idrarda enfeksiyon çıkan varmı ne yaptınız doktor ne dedi ilaç kullandınız mı enfeksiyon icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?