- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.601
Benim lökosit 14, idrarda bakteri 46 çıktı. 2 kere o tozdan kullandım yarında ürolojiye gideceğim idrar kültürü vereceğimbende de lökasit 75 di toz bi ilac verdi yatmadsn icilen. 15 gun oldu yarin yine idrar verecegim
Ben hissediyodum azaldı artık daha az daha net hareketler hissediyorum iki günde bir falan o da çok az o da doktora göre hal tam hareket değil.Valla öyle bi de ben hala bebişin hareketleri hissetmedim , bi de seyahate çıkmıştık geldiğimiz gibi gittik özel sağlık sigortası olunca sgk anlaşmalı özel hastanelerde 15 tl ye görüyorum :) amaç zaten görmek :)
Geçen hafta benimde full kramp girdi sol kalçamdan bacağıma kadar, yürürken zorlandım namaz kılarken oturarak kıldım hep bide bayram. Sabah kalktığımda bişi yok öğleden sonra başladı bidaha yatana kadar bi hafta boyunca. Ama bu hafta hiç bişi yokKızlar bu sabah ilk defa krampla uyandım, bacağım geriliyor uyandığımdan beri normal demi? Uzun zamandır kramp olmamıştım hiç özlememişim
Live gidiyorum kuzu. Ben konusup anlasmadim ki aklima bile gelmediSen hangi hastaneye gidiyordun ama senin sigorta karşılamıyor muydu yanlış mı hatırlıyorum ben canım
Randevu aldığın zamanki fiyat geçerli olur bunu sakın unutma bankoda itiraz et hasta haklarına git muayene de para sorunu çıkarsa
Ben hastaneden fiyat almadim daha. Dun kontrolde bankodaki kizlara sordum darladigimda yaklasik sukdr dediler detay detay bilmiyorusezaryen ve normal doğum ücretleri farklı canım benim dediğim normal doğum ücreti isteğe bağlı sezaryen 32bin tl ve odalara paketlere göre değişiyor fiyatlar mesela ldrp diye bir sistem var fiyatları çok daha farklı bunlar minimum ücretler. normal doğum standart paket 14bin tl zorunlu sezaryen 20bin tl isteğe bağlı sezaryen 32bin tl şeklinde başka drlarda fiyatlar değişiyor tabi.
Haklarından mahrum kalan sorgusuz boyun eğen erkek anladım benim abimde öyle ya çok kötü birşey buLive gidiyorum kuzu. Ben konusup anlasmadim ki aklima bile gelmedi
Bi de bnm esim asla konusmaz o isledi sevmez
Ben hastaneden fiyat almadim daha. Dun kontrolde bankodaki kizlara sordum darladigimda yaklasik sukdr dediler detay detay bilmiyoru
asagidan fiyat alin dediler tabiki unuttum
Emre beyin ulturasyon fotoğrafininin sol üst köşesinde değişik bir H harfi var mı acabaaraştırdığım kadarıyla en iyi ulturasyon cihazı o işarete sahip
Benim bildiğim bir sakıncası yok ama yine de araştırmak lazımKızlar merhaba bamya yemeği için bir sakınca bulunuyor mu acaba? Yiyebiliyor muyuz bilginiz var mı?
Teşekkür ederimBenim bildiğim bir sakıncası yok ama yine de araştırmak lazım
Valla hic aklima bile gelmedi kinali bamya buldugum an yapistiridm yemeginiKızlar merhaba bamya yemeği için bir sakınca bulunuyor mu acaba? Yiyebiliyor muyuz bilginiz var mı?
Bazılarında oluyor veriyor ama bazıları vermiyor benim de idrar yollarında enfeksiyon var ayın 19da vermiştim bu ayın sonunda gidecem o zaman verir ancak bana daKızlar bana bir akıl verir misiniz? Ben en son devlet hastanesine gittiğimde idrar tahlili verdim sonucu almaya gidemedim sonra 14 haftalikken özele gittim ( suan 17 haftaligim ) sonuçlarıma bakti idrarında enfeksiyon cikmis sık idarara çıkma yanma var mi dedi var dedim ama arada kaynadı ilaç falan vermedi.
Sizce yarin devletde randevu dusurebilmisim haftalar önce gidip bunu soyliyim mi sizce rapor da vermiyorlar isten izin almak zor oluyor bir de sonuç için tekrar gitmek gerekecek çok sıkıldım bu islerden☹
Açıkçası çok sık yediğim hir sebze değildir o yüzden fikrim yoktu. ama canım çekti ve pişireyim dedim sormak istedimValla hic aklima bile gelmedi kinali bamya buldugum an yapistiridm yemegininormal bir sebzeden farki mi var ki?
kultur temiz cikarsa doktor bir sey vermiyor kadin dogum doktoru yani. o idrar kutusunu aala teninize vajinaya vs degdirmeyin ibu da onemliBenim lökosit 14, idrarda bakteri 46 çıktı. 2 kere o tozdan kullandım yarında ürolojiye gideceğim idrar kültürü vereceğim
He onu diyosun. Atil yukselden aldik randevuyu. Randevu alabilmek bile mucize oldugu icin eski yeni hic farketmezHaklarından mahrum kalan sorgusuz boyun eğen erkek anladım benim abimde öyle ya çok kötü birşey budetaylı ultrason için demiştim kuzum randevu aldığın gün muayne ücreti neyse bilgi verilmediği için zamdan eski fiyat uygulamaları gerekiyor sana fazla verme diyorum anlaşma yapmana gerek yok fiyat sordun mu randevu alırken
canım dr'a falan danış bir araştırmadan kullanma tabi ama beyaz kuru dutu kaynatıp suyunu içmek inanılmaz iyidir idrar yolu enfeksiyonuna. bir de çok bol su içmek gerekiyor. beyaz kuru dutu direk yemeni de öneririm.Kızlar bana bir akıl verir misiniz? Ben en son devlet hastanesine gittiğimde idrar tahlili verdim sonucu almaya gidemedim sonra 14 haftalikken özele gittim ( suan 17 haftaligim ) sonuçlarıma bakti idrarında enfeksiyon cikmis sık idarara çıkma yanma var mi dedi var dedim ama arada kaynadı ilaç falan vermedi.
Sizce yarin devletde randevu dusurebilmisim haftalar önce gidip bunu soyliyim mi sizce rapor da vermiyorlar isten izin almak zor oluyor bir de sonuç için tekrar gitmek gerekecek çok sıkıldım bu islerden☹
Tamamdır bekliyorumBu Pazartesi ilk kez gideceğimhaber veririmmm. İyi olduğunu söylediler ultrason cihazının ama o H harfine bakacağım
Ben daha yeni kültür vereceğim. Ben hamilelik önceside çekiyordum. Detaylı idrar testi verdim onda çıktı bunlar bakteri faln çıktı baya. Bakalım yarın ne olacak vereceğimkultur temiz cikarsa doktor bir sey vermiyor kadin dogum doktoru yani. o idrar kutusunu aala teninize vajinaya vs degdirmeyin ibu da onemli
Benimde 30bin ama insan üzülüyor valla o kadar paraya gider bebeğin odasını düzersinBen sormaya korkuyorum dogum fiyatinihenuz ogrenmedim. Muayene su an 1500 dogum herhalde 40 olur kışa kadar. Sigorta teminatim 20bin sadece ustunu tamamlayacagiz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?