2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
bende de lökasit 75 di toz bi ilac verdi yatmadsn icilen. 15 gun oldu yarin yine idrar verecegim
Benim lökosit 14, idrarda bakteri 46 çıktı. 2 kere o tozdan kullandım yarında ürolojiye gideceğim idrar kültürü vereceğim

Ben hissediyodum azaldı artık daha az daha net hareketler hissediyorum iki günde bir falan o da çok az o da doktora göre hal tam hareket değil.
Kızlar bu sabah ilk defa krampla uyandım, bacağım geriliyor uyandığımdan beri normal demi? Uzun zamandır kramp olmamıştım hiç özlememişim
Geçen hafta benimde full kramp girdi sol kalçamdan bacağıma kadar, yürürken zorlandım namaz kılarken oturarak kıldım hep bide bayram. Sabah kalktığımda bişi yok öğleden sonra başladı bidaha yatana kadar bi hafta boyunca. Ama bu hafta hiç bişi yok bu hafta da sağ kasığıma ağrı giriyo ara ara.

Live gidiyorum kuzu. Ben konusup anlasmadim ki aklima bile gelmedi
Bi de bnm esim asla konusmaz o isledi sevmez
Ben hastaneden fiyat almadim daha. Dun kontrolde bankodaki kizlara sordum darladigimda yaklasik sukdr dediler detay detay bilmiyoru
asagidan fiyat alin dediler tabiki unuttum

Haklarından mahrum kalan sorgusuz boyun eğen erkek anladım benim abimde öyle ya çok kötü birşey bu detaylı ultrason için demiştim kuzum randevu aldığın gün muayne ücreti neyse bilgi verilmediği için zamdan eski fiyat uygulamaları gerekiyor sana fazla verme diyorum anlaşma yapmana gerek yok fiyat sordun mu randevu alırken

Emre beyin ulturasyon fotoğrafininin sol üst köşesinde değişik bir H harfi var mı acaba araştırdığım kadarıyla en iyi ulturasyon cihazı o işarete sahip

Bu Pazartesi ilk kez gideceğim haber veririmmm. İyi olduğunu söylediler ultrason cihazının ama o H harfine bakacağım

Kızlar bana bir akıl verir misiniz? Ben en son devlet hastanesine gittiğimde idrar tahlili verdim sonucu almaya gidemedim sonra 14 haftalikken özele gittim ( suan 17 haftaligim ) sonuçlarıma bakti idrarında enfeksiyon cikmis sık idarara çıkma yanma var mi dedi var dedim ama arada kaynadı ilaç falan vermedi.
Sizce yarin devletde randevu dusurebilmisim haftalar önce gidip bunu soyliyim mi sizce rapor da vermiyorlar isten izin almak zor oluyor bir de sonuç için tekrar gitmek gerekecek çok sıkıldım bu islerden☹

Bazılarında oluyor veriyor ama bazıları vermiyor benim de idrar yollarında enfeksiyon var ayın 19da vermiştim bu ayın sonunda gidecem o zaman verir ancak bana da

Benim lökosit 14, idrarda bakteri 46 çıktı. 2 kere o tozdan kullandım yarında ürolojiye gideceğim idrar kültürü vereceğim
kultur temiz cikarsa doktor bir sey vermiyor kadin dogum doktoru yani. o idrar kutusunu aala teninize vajinaya vs degdirmeyin ibu da onemli

He onu diyosun. Atil yukselden aldik randevuyu. Randevu alabilmek bile mucize oldugu icin eski yeni hic farketmez

Kızlar
Bugün mini bir araştıma yaptım. Pendik ve civarında oturanlara fikir olsun.
Pendik Medipol Fiyatları Güncellendiği için
Normal Doğum 10.500 TL // Zorunlu Sezeryan 12.000 TL // İsteğe bağlı sezeryan =15.500 TL fiyat verdiler.
Mayıs ayında 1300 TL olan Ayrıntılı Ultrason için 2535 TL yeni fiyat söylediler ( Çok uçuk bir artış yapmışlar)(22-24 haftalık arası kontrolleri yapıyor)

Okan Üniversite Hastanesi Pro.Eray Çalışkan Ayrıntılı Ultrason İçin 1800 TL dediler ( Benim aklıma şimdilik yattı bu doktorunda pendik civarında çok olumlu yorumunu duydum.)( Fiyat ne kadar süre geçerli tam bilmiyorum . Temmuz zammı şuan eklenmedi heralde) ( 20 ile 24. hafta arasında kontrolleri yapıyormuş)

Pendik Yüzyıl Hastanesi Ayrıntılı Ultrason = 2250 TL Doktor Kadir Bey ilgileniyormuş.

Pendik Bölge Hastanesi - Hakan Gürbüz - Sadece Çarşamba günleri hastanede 1510 TL ( 18-24 haftalık arası kontrolleri yapıyormuş)

Araştıracağım ama bugün görüşme fırsatı bulamadığım birkaç hastane ve doktor daha var. Onlar ilede görüşünce mesajı revize yaparım. Haftası yaklaşmış olanlar için faydası olur umarım.

canım dr'a falan danış bir araştırmadan kullanma tabi ama beyaz kuru dutu kaynatıp suyunu içmek inanılmaz iyidir idrar yolu enfeksiyonuna. bir de çok bol su içmek gerekiyor. beyaz kuru dutu direk yemeni de öneririm.

kultur temiz cikarsa doktor bir sey vermiyor kadin dogum doktoru yani. o idrar kutusunu aala teninize vajinaya vs degdirmeyin ibu da onemli
Ben daha yeni kültür vereceğim. Ben hamilelik önceside çekiyordum. Detaylı idrar testi verdim onda çıktı bunlar bakteri faln çıktı baya. Bakalım yarın ne olacak vereceğim

Ben sormaya korkuyorum dogum fiyatini henuz ogrenmedim. Muayene su an 1500 dogum herhalde 40 olur kışa kadar. Sigorta teminatim 20bin sadece ustunu tamamlayacagiz mecbur
Benimde 30bin ama insan üzülüyor valla o kadar paraya gider bebeğin odasını düzersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…