- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.621
Yok artık sebzenin de zararı olmaz inşallah, ben bayılırım bamyaya iki tabak dün yedim :)Kızlar merhaba bamya yemeği için bir sakınca bulunuyor mu acaba? Yiyebiliyor muyuz bilginiz var mı?
Bazı sebzelerin fazlasını yememiz yasak olduğu için sormak istedim yoksa ben de afiyetle yedim 1 tabakYok artık sebzenin de zararı olmaz inşallah, ben bayılırım bamyaya iki tabak dün yedim :)
İlaç ne kullanıyorsunuz bana monurol yazmışlar ya sıkıntı olur mu bilmem bir haftalikgebeliğin kaderi.. her ay geçiriyorum ben ilaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor..
Bana da monurol yazmışlar bir hafta kullan diye sorun yapar mı bilmemMerhaba benim çıktı
Suda eriyen bir ilaç verdi.
1-2 güne geçti. monurol yazdı diye hatırlıyorum
Bende lokasit 8 yassı epitel 14 bakteri orta çıkmış monurol yazmış sorun olur mu bilmiyorumbende de lökasit 75 di toz bi ilac verdi yatmadsn icilen. 15 gun oldu yarin yine idrar verecegim
Monurol çok kullandım bir faydasını göremedim onun dışında pyelosepty, augmentin, suprax kullandım ayrı ayrı zamanlarda. Geçti ama tekrar başladı, bol bol su içiyorum şu an sadece, elimden de başka bir şey gelmiyor.İlaç ne kullanıyorsunuz bana monurol yazmışlar ya sıkıntı olur mu bilmem bir haftalik
Aslında enfeksiyona dair herhangi bir şey hissetmiyorum ama idrarda çıkmış normal zamanda enfeksiyon gecirdigimde kanamalı geçirirdim çok sancılar çekerdim tuvalet yapamazdim şimdi com şükür öyle bir şey yaşamadım ama hamilelik işte en ufak şeye bile takılıyor insan enfeksiyon var denince telaş ettimMonurol çok kullandım bir faydasını göremedim onun dışında pyelosepty, augmentin, suprax kullandım ayrı ayrı zamanlarda. Geçti ama tekrar başladı, bol bol su içiyorum şu an sadece, elimden de başka bir şey gelmiyor.çok illet bir durum, sizi çok iyi anlıyorum.
Yok yok hiç telaş etme, bu enfeksiyondan dolayı bir şey olsa Allahım korusun ilk bana olurdu ben her ay geçiriyorum, doktorlar temkinli ilerlemek istiyorlar ve doğru olan da bu endişe etmeyin, geçer zaten :)Aslında enfeksiyona dair herhangi bir şey hissetmiyorum ama idrarda çıkmış normal zamanda enfeksiyon gecirdigimde kanamalı geçirirdim çok sancılar çekerdim tuvalet yapamazdim şimdi com şükür öyle bir şey yaşamadım ama hamilelik işte en ufak şeye bile takılıyor insan enfeksiyon var denince telaş ettim
İnsallah ya Rabbim korktugumuza ugratmasinYok yok hiç telaş etme, bu enfeksiyondan dolayı bir şey olsa Allahım korusun ilk bana olurdu ben her ay geçiriyorum, doktorlar temkinli ilerlemek istiyorlar ve doğru olan da bu endişe etmeyin, geçer zaten :)
Sol kalçamda hep oluyor çok yorulunca ama ilk defa bacağıma girdi yine solBen hissediyodum azaldı artık daha az daha net hareketler hissediyorum iki günde bir falan o da çok az o da doktora göre hal tam hareket değil.
Geçen hafta benimde full kramp girdi sol kalçamdan bacağıma kadar, yürürken zorlandım namaz kılarken oturarak kıldım hep bide bayram. Sabah kalktığımda bişi yok öğleden sonra başladı bidaha yatana kadar bi hafta boyunca. Ama bu hafta hiç bişi yokbu hafta da sağ kasığıma ağrı giriyo ara ara.
İsim bulmayı bırak henüz bi listemiz bile yok arasında seçebileceğimizKızlar isim buldunuz mu hepiniz? Biz hiç karar veremiyoruz en son anonim koyacağım ismini
Bizimkilerde yok canım şanslısın o zamanGittigim dr cihazi hem siyah beyaz hem renkli oluyor hatta ilerleyen haftalarda foto video cekiyor veriyor bize ozel memorialhastaneai
İdrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli diye duydum gebelikte o yüzden korktum ama bu kadar önemli olsa ilaç vermez miydi gerek mi görmedi acabaBazılarında oluyor veriyor ama bazıları vermiyor benim de idrar yollarında enfeksiyon var ayın 19da vermiştim bu ayın sonunda gidecem o zaman verir ancak bana da
Onu duymuştum daha önce denicem mutlaka teşekkür ederimcanım dr'a falan danış bir araştırmadan kullanma tabi ama beyaz kuru dutu kaynatıp suyunu içmek inanılmaz iyidir idrar yolu enfeksiyonuna. bir de çok bol su içmek gerekiyor. beyaz kuru dutu direk yemeni de öneririm.
Kız olursa cemre erkek olursa eren tatlım.Kızlar isim buldunuz mu hepiniz? Biz hiç karar veremiyoruz en son anonim koyacağım ismini
Devlette gidiyorsan bazen doktor dalgın olabiliyor unutabilir bir sonraki randevu ne zamana acabaİdrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli diye duydum gebelikte o yüzden korktum ama bu kadar önemli olsa ilaç vermez miydi gerek mi görmedi acaba
Onu duymuştum daha önce denicem mutlaka teşekkür ederim
Bizim liste olmasına rağmen çok zorİsim bulmayı bırak henüz bi listemiz bile yok arasında seçebileceğimiz
Daha önce düşünmüşsünüz ne güzel, daha belli olmamıştı senin demi ?Kız olursa cemre erkek olursa eren tatlım.
Erkek olursa Ahmet Asaf diye düşündüm tam emin değilim kız olursa Asel İkra ya da Asel öyküKızlar isim buldunuz mu hepiniz? Biz hiç karar veremiyoruz en son anonim koyacağım ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?