- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.641
Babamın vefatından sonra olur da evlenirsem ve oğlum olursa babamın adını koyacağım demiştim, adı Ömer. Eşim de çok küçükken babasını kaybetmiş ve ikimizin babaları neredeyse kan kardeşi kadar yakınmış. Eşim, babasına dair pek çok hikayeyi hep babamdan dinlemiş. O da babasının adını koymak istiyor. Allah nasip ederse ve erkek olursa Sefer Ömer, kız olursa da Ece koyacağız.Kızlar isim buldunuz mu hepiniz? Biz hiç karar veremiyoruz en son anonim koyacağım ismini
SS al öyle dene ben öyle yapıyorum. Tabii ileri yorumlara daha bakmadım bakalım varsa anlatsam tahminde bulunurum bendeOf sinir oldum resim büyük diyip duruyor ya kırpıyorum yine büyük diyor
Sizce nedir? Bu pazartesi değil diğer pazartesi belli olacak artık inşallah.Profesyonel değilim valla ama altıncı hissim kuvvetlidir.
Kıza benzettim diye yorum yaptım da umarım görürsünüzOf sinir oldum resim büyük diyip duruyor ya kırpıyorum yine büyük diyor
Ben varım 1 ay çektim. Monurol kullandım. Baya işe yaradıArkadaşlar gebelikte idrarda enfeksiyon çıkan varmı ne yaptınız doktor ne dedi ilaç kullandınız mı enfeksiyon icin
Ultrason resminiz var mı acaba. Benimde cinsiyet belli değil de bakacağım bakalım bu tahmin sayfasına bende yazmıştım bana kız dediler ama ben nedense hep erkek hissediyorum daha belli olmadı ayrıntılı da belli olacak inşallah.Sağol canım tam erkek düşüncesine alışıyordumki doktor kız deyince sırıta sırıta çıktım muayneden kızları zaten çok seviyorum sadece son bebeğim olacak farklı olsun diye düşünmüştüm ama herzaman hayırlısı sağlıklısı olsun diye dua etmiştim
Egepol için 25 bin demişler bir arkadaşıma. Ben ekol gideceğim ama daha hiç gitmedim bakalım ne fiyat verecekler. Zam geldi diye biliyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. Ekol için Sezeryan 14 bin, operatör doktor 16 doçent için 18 bindi şimdi kim bilir ne oldu ve üstelik Egepol 14 binden 25 bine çıkarmışevet sağolsun allah razı olsun aın hepımızın.. şimdi başka yerden fiyat aldım 20 bin dedi demek ki fiyatlar uçmuş
Zam geldi mi temmuz için?@zebekine Canim bende izmirdeyim ben iki hastaneye sormuştum ege şehir 12bin gozde hastanesi 15bin dedi ama tabi şimdiki fiyat valla
Benimki 1 günlüktü tek seferde suda eritip içmiştimBana da monurol yazmışlar bir hafta kullan diye sorun yapar mı bilmem
30 bini geçer büyük ihtimalle. Şu an sadece egepol 25 bin alıyor zamn öncesi 14 bindi. Bende doktoru farklı istiyordum o da egepol ile anlaşmalıymış ve hastane için sadece 12 ben demişti yani normal ücretten 2 bin aşağı vermişti. Şimdi 20 bin isterse doktor da bir o kadar isteyecek. Doktorunuza sorun ücretler nedir diye bence.Canım neresi orasııı? Ben de İzmir’de İrenbe’ye gidiyorum doğum da Egepol’de olacak büyük ihtimalle bakalım dışardan doktorla kaç para çıkacak bizim doğum
Allah rahmet eylesin kuzum, inşallah sağlıkla gelsinler bakalımBabamın vefatından sonra olur da evlenirsem ve oğlum olursa babamın adını koyacağım demiştim, adı Ömer. Eşim de çok küçükken babasını kaybetmiş ve ikimizin babaları neredeyse kan kardeşi kadar yakınmış. Eşim, babasına dair pek çok hikayeyi hep babamdan dinlemiş. O da babasının adını koymak istiyor. Allah nasip ederse ve erkek olursa Sefer Ömer, kız olursa da Ece koyacağız.
Ben iki kere kullandım monuroldenİlaç ne kullanıyorsunuz bana monurol yazmışlar ya sıkıntı olur mu bilmem bir haftalik
Sezeryan için mi dedi normal için mi20 bin diyen ekol hastanesi
Kıza benzettim ben
Bana da bakar mısınız? Ayrıntılı da belli olacak dedi doktorumNub’a göre yorum yapmak için bacak arasında nub kısmının görünmesi gerek. Yukarıdaki görüntüde diğer kızların pipi dediği şey nub. Bu teoriye göre nub yere paralelse kız, havaya doğru açı yapıyorsa erkekmiş. Sizde o kısmı göremediğimden yorum yapamadım
Sizce cindiyeti nedirBen kız diyorum tahmini
Bu minnoş da kız sanıyorum
Maşallah sezeryan saha pahalı ben İzmirde yaşıyorum ve burada hangi hastane ile görüştüysem normal doğum daha pahalı söyleniyorbende çok şaşırdım şuan doğum fiyatlarına ben 1,5 ay önce istanbul pendik ve civarı için fiyat araştırması yapmıştım. Medical park dahi bu rakamları sunmamıştı.
İstanbul civarındakilere fikir olması için tekrar paylaşıyorum
İstanbul Pendik Bölgesi Özel Hastaneler 2023 Güncel Doğum Fiyatları
Medical Park -Pendik
Normal Doğum= 15.000 TL
Sezeryan = 18.000 TL
-----------------------------------
Emsey Hospital
Pendik
Normal Doğum = 12.500TL
S = 14.000-21.000 TL
Yüzyıl Hastanesi-Pendik
Paket ( Muayeneler + D....) =17.000TL( Fiyat değişebilir
Lokman Hekim -PEndik
Paket ( Muayeneler + D....) =18.000TL
----------------------------------
Ersoy Hastanesi-Pendik
Normal Doğum = 10.000
S = 12.000-16.000
Bezmi ALem Kartal/ Dragos
Normal Doğum = 10.500
S = 10.500
İşitme Testi + Kalça Ultrasonu
Medipol Pendik
Normal Doğum= 7.000
S= 9.000
Merak edenlere duyurulur.
Fiyatları yaklaşık 1,5 ay önce hastane arayışım sırasında öğrenmiştim
Eltim doğum yaptı 4 gün önce ve kızı olduKızlar benim çevremde Eylül ekim gibi hamile kalıp yaza doğuracak herkesin cinsiyeti erkek sizde de öyle mi
Kıza benzettimNe yalan söyleyeyim herkes erkek diyordu eşim hariç ben rüyamda hep erkek görüyordum öyle de hissediyordumhatta şuraya yeni ultrasonu koyayım ama biraz tuhaf durmuş bizim ki inşallah gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?