- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.661
Yuvarlak kese için erkek derler diye biliyorum sadece.Merhabalar rica etsem banada tahminde bulunurmusunuz 6 haftalik karından bakildi
Kıza benziyor. Sivri çene olunca kız diyorlarEki Görüntüle 3258739
Kızlar merhaba.. bende 13 haftalık hamileyim... bu görsel 11+5 e ait.. doktorum cinsiyet hakkımda yorum dahi yapmıyortahminde bulunacak varmı
Evet canım biz daha önceden düşündük.Daha önce düşünmüşsünüz ne güzel, daha belli olmamıştı senin demi ?
İstanbulda özellerde sezeryan ücretleri hep daha yüksek.Maşallah sezeryan saha pahalı ben İzmirde yaşıyorum ve burada hangi hastane ile görüştüysem normal doğum daha pahalı söyleniyor
Normalde de öyle olması lazımmış zaten çünkü sezeryanda ameliyat işlemi var. Normal daha uygun olmalıymış ama bizim burada neden böyle anlamadım gitti. İnternette sitelerde araştırdığım zaman bile sezeryan pahalı yazıyorduİstanbulda özellerde sezeryan ücretleri hep daha yüksek.
Bence kızSizce nedir? Bu pazartesi değil diğer pazartesi belli olacak artık inşallah.
Benim idrarda enfeksiyon vardı tek kullanımlık toz antibiyotik yazıyordu . Bu son muayenemde kızlar bilir gece sancılarla uyanıyordum mesanem dolu regl sancısı gibi oluyordu ama şu üç dört gündür sancıdan kıvranıyorum meğer hem idrar hem kanda enfeksiyon çıkmış şimdi o tozdan bi tane ve antibiyotik yazdı onu kullanıyorum bugün biraz daha iyim enfeksiyon sıkıntılı ya hiç geçmiyor ama cogalmaması için bol su içmeliyiz onu da yapıyorum ama ne bilimArkadaşlar gebelikte idrarda enfeksiyon çıkan varmı ne yaptınız doktor ne dedi ilaç kullandınız mı enfeksiyon icin
Evet kızKıza benzettim
DEMİR İLACI = FERRUMİnfex antibiyotik, magosit magnezyum kramplar için, coledan hafta da 2 kere D vitamini, decavit multivitaminmiş, gynoferon demir kan ilacı günlük içtiğim ilaçlar. Sizler ne kullanıuorsunuz?
Teşekkür ederim alerji ilacımı bıraktım bir iki gün icinde olmazsam gidip kan vereceğim bugün baya kasıklarımda batma ve bel ağrım var regl ile gebelik belirtilerinin birbirine bu kadar benzemesi ne kötüTestler yanıltıcı olabiliyor herkeste aynı sonuç vermeyebilir şüphe kalacağına kan verin derim hastaneye gitseniz 1-2 saatte çıkar sağlık ocağında akşama çıkar yine de siz bilirsiniz
Benim gebelik troidim var levotroin 25 mgİnfex antibiyotik, magosit magnezyum kramplar için, coledan hafta da 2 kere D vitamini, decavit multivitaminmiş, gynoferon demir kan ilacı günlük içtiğim ilaçlar. Sizler ne kullanıuorsunuz?
Herkeste farklı işte benim 1 hafta filan varken göğüslerim şişmiş ağrıyordu. Evet hep birbirine benziyor maalesef kaset test de yanıltıcı olabiliyor siz bekleyin çok ağrınız olur regl olmazsanız vardır 2 güne belli olurTeşekkür ederim alerji ilacımı bıraktım bir iki gün icinde olmazsam gidip kan vereceğim bugün baya kasıklarımda batma ve bel ağrım var regl ile gebelik belirtilerinin birbirine bu kadar benzemesi ne kötü
Ben hamile olduğumu adete 1 hafta kala sol göğsümde masmavi bir damar belirginlesince anlamıştım eşime de gösterdim o da çok sasirdi anneme söyledim hamile olabilirim göğsümde masmavi bir damar çıktı dedim annem de kızım çok erken dedi sana öyle geliyordur sonra anneme gösterdim annem de şaşırdı sonraki gün test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testi de kullanıyordum laboquick kaset testi beta 6 7 bile olsa algılıyorTeşekkür ederim alerji ilacımı bıraktım bir iki gün icinde olmazsam gidip kan vereceğim bugün baya kasıklarımda batma ve bel ağrım var regl ile gebelik belirtilerinin birbirine bu kadar benzemesi ne kötü
aynen bende öyle düsünüyorum :)Herkeste farklı işte benim 1 hafta filan varken göğüslerim şişmiş ağrıyordu. Evet hep birbirine benziyor maalesef kaset test de yanıltıcı olabiliyor siz bekleyin çok ağrınız olur regl olmazsanız vardır 2 güne belli olur
Benim de sol kasığım mütemadiyen ağrıyordu. Sonradan bebişin de solda olduğunu o yüzden ağrıdığını öğrendim. Bir de beyaz bir akıntım vardı ki hiç olmazdı. Sol göğüs ucumda sızım sızım sızlıyordu ama sağda bir şey yoktu. Kesin hamileyim dedim . Early predoctorla test yaptım çok ufak bir çizgi gördüm. 2 gün sonra regl günümde çizgi netleşti. İnşallah rabbim gönlünüze göre verirTeşekkür ederim alerji ilacımı bıraktım bir iki gün icinde olmazsam gidip kan vereceğim bugün baya kasıklarımda batma ve bel ağrım var regl ile gebelik belirtilerinin birbirine bu kadar benzemesi ne kötü
6. günde artımeddi galiba 7. gündemi ne predictor yaptım bende ikisindede gölge bile yoktu benimde göğüslerim karnım okadar şiştiki hazımsızlık şişikinlikten oturamıyorum bilee ama bunlar aynı zmaanda benim regl belirtilerim kafalar karışıkBen hamile olduğumu adete 1 hafta kala sol göğsümde masmavi bir damar belirginlesince anlamıştım eşime de gösterdim o da çok sasirdi anneme söyledim hamile olabilirim göğsümde masmavi bir damar çıktı dedim annem de kızım çok erken dedi sana öyle geliyordur sonra anneme gösterdim annem de şaşırdı sonraki gün test yaptım silik çizgi çıktı ovulasyon testi de kullanıyordum laboquick kaset testi beta 6 7 bile olsa algılıyor
amiin bende o testi yaptım reglim 7. gün gecikmişken ufacık bile gölge yoktu sizin okadar erken çıktıysa benim yoktur heraldeeBenim de sol kasığım mütemadiyen ağrıyordu. Sonradan bebişin de solda olduğunu o yüzden ağrıdığını öğrendim. Bir de beyaz bir akıntım vardı ki hiç olmazdı. Sol göğüs ucumda sızım sızım sızlıyordu ama sağda bir şey yoktu. Kesin hamileyim dedim . Early predoctorla test yaptım çok ufak bir çizgi gördüm. 2 gün sonra regl günümde çizgi netleşti. İnşallah rabbim gönlünüze göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?