- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.681
İlk yaptığımı artımed ile yaptım negatif çıkınca dedim başka marka alacam oncomed aldım bu sefer6. günde artımeddi galiba 7. gündemi ne predictor yaptım bende ikisindede gölge bile yoktu benimde göğüslerim karnım okadar şiştiki hazımsızlık şişikinlikten oturamıyorum bilee ama bunlar aynı zmaanda benim regl belirtilerim kafalar karışık
Benim hiç adet düzensizliğim yoktu 10 gün adetim gecikti hamilelik öncesinde 10 gün sonra adet oldum karnımin şişliği midem mahvetmisti beni sordum tek açıklama hava değişimi adet döngüsü çok hassas üzüntü stres yediğimiz şeyler hepsi degistiriyor6. günde artımeddi galiba 7. gündemi ne predictor yaptım bende ikisindede gölge bile yoktu benimde göğüslerim karnım okadar şiştiki hazımsızlık şişikinlikten oturamıyorum bilee ama bunlar aynı zmaanda benim regl belirtilerim kafalar karışık
sanırım yavaştan gebelik olmadığına ikna oldumBenim hiç adet düzensizliğim yoktu 10 gün adetim gecikti hamilelik öncesinde 10 gün sonra adet oldum karnımin şişliği midem mahvetmisti beni sordum tek açıklama hava değişimi adet döngüsü çok hassas üzüntü stres yediğimiz şeyler hepsi degistiriyor
Bu kadar geciktiyse mutlaka kan testi verin. Ben ilk gölgeyi gördüğümde inanamayıp 3-4 tane yaptım. Hepsinde gölge çıkmıştı. Kan da netleşiramiin bende o testi yaptım reglim 7. gün gecikmişken ufacık bile gölge yoktu sizin okadar erken çıktıysa benim yoktur heraldee
Erkek hissettim canım sağlıkla gelsin☺Sizce nedir? Bu pazartesi değil diğer pazartesi belli olacak artık inşallah.
bendede gölge çıksa uçarak giderim kan vermeye fakat hiç bir şey yok 2 testimdede o yüzden kendi kendime evhamlanıyormusum gibi geliyorBu kadar geciktiyse mutlaka kan testi verin. Ben ilk gölgeyi gördüğümde inanamayıp 3-4 tane yaptım. Hepsinde gölge çıkmıştı. Kan da netleşir
Bence bu kadar şüphede kalacağınıza kan verin en azından içiniz rahat eder. Stres yaptıkça regl olacağınız varsa da gecikirbendede gölge çıksa uçarak giderim kan vermeye fakat hiç bir şey yok 2 testimdede o yüzden kendi kendime evhamlanıyormusum gibi geliyor
Doktorum sadece Osende demir c verdi tabi aylik tahlillere gore verdi. Haftada yarim kilo yuzey baligi omega 3 acisindan zengin olani ye kirmizi et ye yogurt vs dedi yeterli dedi.İnfex antibiyotik, magosit magnezyum kramplar için, coledan hafta da 2 kere D vitamini, decavit multivitaminmiş, gynoferon demir kan ilacı günlük içtiğim ilaçlar. Sizler ne kullanıuorsunuz?
Enfeksiyon hamilelik dışında da yaşadığınızda ilerlemesi çok kötü oluyor. Hamilelikte olan +1 daha riskli. Bende ilk doğumu erken yaptığım için enfeksiyon varmış dediler hâlbuki sadece yalancı sancılar çekiyordum enfeksiyon belirtisi yaşamıyordum ama çok çok dikkat etmeliyiz hafife almaya gelmiyor dilerim ki hiç bir insanda olmasın ama oluyor dediğiniz gibi ilaç sonrasi bol bol su içmeli hatta sistemlerimiz ayrı olmalı ki o gün o şişeler bitsinBenim idrarda enfeksiyon vardı tek kullanımlık toz antibiyotik yazıyordu . Bu son muayenemde kızlar bilir gece sancılarla uyanıyordum mesanem dolu regl sancısı gibi oluyordu ama şu üç dört gündür sancıdan kıvranıyorum meğer hem idrar hem kanda enfeksiyon çıkmış şimdi o tozdan bi tane ve antibiyotik yazdı onu kullanıyorum bugün biraz daha iyim enfeksiyon sıkıntılı ya hiç geçmiyor ama cogalmaması için bol su içmeliyiz onu da yapıyorum ama ne bilim
Gerçekten çok zormuş kasıklarım hareketimi engelliyor enfeksiyonu bilmeden önce bebekte sorun var sanıyordum şükürler olsun öyle bir şey değilmiş. Allahım hastalığı olan herkese acil şifalar versin içinde de bizlere aminEnfeksiyon hamilelik dışında da yaşadığınızda ilerlemesi çok kötü oluyor. Hamilelikte olan +1 daha riskli. Bende ilk doğumu erken yaptığım için enfeksiyon varmış dediler hâlbuki sadece yalancı sancılar çekiyordum enfeksiyon belirtisi yaşamıyordum ama çok çok dikkat etmeliyiz hafife almaya gelmiyor dilerim ki hiç bir insanda olmasın ama oluyor dediğiniz gibi ilaç sonrasi bol bol su içmeli hatta sistemlerimiz ayrı olmalı ki o gün o şişeler bitsin
Kesinlikle sende gibi duruyorDEMİR İLACI = FERRUM
KABIZLIK İÇİN MAGNEZYUM DESTEĞİ= EFERMAG
D VİTAMİNİ İÇİN = D-COLEFOR
BULANTI = PRİLAM + GAVİSCON
TİROİT= EUTHYROX
MULTİVİTAMİN= NATES VM+DHA (balık yağı destekli)
AĞRI KESİCİ = PAROL
Büyük olasılık ilaç rekoru bende olur. Artık sıralarını dahi karştırıyorum
Ben baya çok diye ürküyordum ama içim biraz rahatladıDoktorum sadece Osende demir c verdi tabi aylik tahlillere gore verdi. Haftada yarim kilo yuzey baligi omega 3 acisindan zengin olani ye kirmizi et ye yogurt vs dedi yeterli dedi.
Onu doktorun daha iyi bilir canım bazı doktorlar vermiyor diye biliyorum folik asidi bıraktıktan sonra veriyor normaldeKizlar bir sorun daha olacak şimdi ben 17+1 oldum doktor demir ilacı yazmadı yazılması mi gerek ne zaman başlanıyor
Progestan iğne ya da proluton vuruldun mu? Benim proluton vurulduktan sonra oldu. İki kere tüp bebek yaptırmıştım onlarda da vurulmuştum sonrasında her iki bacağımada biraz yürüyünce ya da yorulunca kramp giriyordu aylarca sürdü. Bu hamileliğimde sol kalçama vurdurdum bi tane şuan geçti ama muhtemelen ara sıra olcak yineSol kalçamda hep oluyor çok yorulunca ama ilk defa bacağıma girdi yine soltakviye alacağız başka çare yok
doktorun insiyatifinde o biraz benim kan değerlerim , HGB hepsi yüksekti ama yinede kan ilacı başladı.Ben gerek yok dedim ama yinede verdiKizlar bir sorun daha olacak şimdi ben 17+1 oldum doktor demir ilacı yazmadı yazılması mi gerek ne zaman başlanıyor
Benimde kan değerlerim normal biraz tsh düşük ama o zaten hamilelikte oluyomuş. Doktor kan ilacı verdi gerek yoktur diye düşünüyordum, ablam şey dedi bu vitaminleri özellikle kullan şimdi değil özellikle doğum ve sonrası için şuan kullanmam çok iyi. Çünkü o sırada da çok kan kaybediliyo falan hani sıkıntı çıkmaması için öncesinde kullanmak iyi bişi. Bende kullanıyorum arada da unutuyorumdoktorun insiyatifinde o biraz benim kan değerlerim , HGB hepsi yüksekti ama yinede kan ilacı başladı.Ben gerek yok dedim ama yinede verdi
Kızlar sivri sinekler beni mahvetti her yerimi yediler. Hamilelikte kullandığınız bi sprey falan var mı sineğe böceğe karşı?
30 bini geçer büyük ihtimalle. Şu an sadece egepol 25 bin alıyor zamn öncesi 14 bindi. Bende doktoru farklı istiyordum o da egepol ile anlaşmalıymış ve hastane için sadece 12 ben demişti yani normal ücretten 2 bin aşağı vermişti. Şimdi 20 bin isterse doktor da bir o kadar isteyecek. Doktorunuza sorun ücretler nedir diye bence.
Bilmiyorum canim zam geldi mi acikcasiZam geldi mi temmuz için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?