2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk yaptığımı artımed ile yaptım negatif çıkınca dedim başka marka alacam oncomed aldım bu sefer

Benim hiç adet düzensizliğim yoktu 10 gün adetim gecikti hamilelik öncesinde 10 gün sonra adet oldum karnımin şişliği midem mahvetmisti beni sordum tek açıklama hava değişimi adet döngüsü çok hassas üzüntü stres yediğimiz şeyler hepsi degistiriyor

sanırım yavaştan gebelik olmadığına ikna oldum

amiin bende o testi yaptım reglim 7. gün gecikmişken ufacık bile gölge yoktu sizin okadar erken çıktıysa benim yoktur heraldee
Bu kadar geciktiyse mutlaka kan testi verin. Ben ilk gölgeyi gördüğümde inanamayıp 3-4 tane yaptım. Hepsinde gölge çıkmıştı. Kan da netleşir

Bu kadar geciktiyse mutlaka kan testi verin. Ben ilk gölgeyi gördüğümde inanamayıp 3-4 tane yaptım. Hepsinde gölge çıkmıştı. Kan da netleşir
bendede gölge çıksa uçarak giderim kan vermeye fakat hiç bir şey yok 2 testimdede o yüzden kendi kendime evhamlanıyormusum gibi geliyor

bendede gölge çıksa uçarak giderim kan vermeye fakat hiç bir şey yok 2 testimdede o yüzden kendi kendime evhamlanıyormusum gibi geliyor
Bence bu kadar şüphede kalacağınıza kan verin en azından içiniz rahat eder. Stres yaptıkça regl olacağınız varsa da gecikir

İnfex antibiyotik, magosit magnezyum kramplar için, coledan hafta da 2 kere D vitamini, decavit multivitaminmiş, gynoferon demir kan ilacı günlük içtiğim ilaçlar. Sizler ne kullanıuorsunuz?
Doktorum sadece Osende demir c verdi tabi aylik tahlillere gore verdi. Haftada yarim kilo yuzey baligi omega 3 acisindan zengin olani ye kirmizi et ye yogurt vs dedi yeterli dedi.

Enfeksiyon hamilelik dışında da yaşadığınızda ilerlemesi çok kötü oluyor. Hamilelikte olan +1 daha riskli. Bende ilk doğumu erken yaptığım için enfeksiyon varmış dediler hâlbuki sadece yalancı sancılar çekiyordum enfeksiyon belirtisi yaşamıyordum ama çok çok dikkat etmeliyiz hafife almaya gelmiyor dilerim ki hiç bir insanda olmasın ama oluyor dediğiniz gibi ilaç sonrasi bol bol su içmeli hatta sistemlerimiz ayrı olmalı ki o gün o şişeler bitsin

Gerçekten çok zormuş kasıklarım hareketimi engelliyor enfeksiyonu bilmeden önce bebekte sorun var sanıyordum şükürler olsun öyle bir şey değilmiş. Allahım hastalığı olan herkese acil şifalar versin içinde de bizlere amin

Kesinlikle sende gibi duruyor

Doktorum sadece Osende demir c verdi tabi aylik tahlillere gore verdi. Haftada yarim kilo yuzey baligi omega 3 acisindan zengin olani ye kirmizi et ye yogurt vs dedi yeterli dedi.
Ben baya çok diye ürküyordum ama içim biraz rahatladı insallah her şeyimiz güzel geçer

Kizlar bir sorun daha olacak şimdi ben 17+1 oldum doktor demir ilacı yazmadı yazılması mi gerek ne zaman başlanıyor

Kizlar bir sorun daha olacak şimdi ben 17+1 oldum doktor demir ilacı yazmadı yazılması mi gerek ne zaman başlanıyor
Onu doktorun daha iyi bilir canım bazı doktorlar vermiyor diye biliyorum folik asidi bıraktıktan sonra veriyor normalde

Sol kalçamda hep oluyor çok yorulunca ama ilk defa bacağıma girdi yine sol takviye alacağız başka çare yok
Progestan iğne ya da proluton vuruldun mu? Benim proluton vurulduktan sonra oldu. İki kere tüp bebek yaptırmıştım onlarda da vurulmuştum sonrasında her iki bacağımada biraz yürüyünce ya da yorulunca kramp giriyordu aylarca sürdü. Bu hamileliğimde sol kalçama vurdurdum bi tane şuan geçti ama muhtemelen ara sıra olcak yine

doktorun insiyatifinde o biraz benim kan değerlerim , HGB hepsi yüksekti ama yinede kan ilacı başladı.Ben gerek yok dedim ama yinede verdi

doktorun insiyatifinde o biraz benim kan değerlerim , HGB hepsi yüksekti ama yinede kan ilacı başladı.Ben gerek yok dedim ama yinede verdi
Benimde kan değerlerim normal biraz tsh düşük ama o zaten hamilelikte oluyomuş. Doktor kan ilacı verdi gerek yoktur diye düşünüyordum, ablam şey dedi bu vitaminleri özellikle kullan şimdi değil özellikle doğum ve sonrası için şuan kullanmam çok iyi. Çünkü o sırada da çok kan kaybediliyo falan hani sıkıntı çıkmaması için öncesinde kullanmak iyi bişi. Bende kullanıyorum arada da unutuyorum

Z Zecmel canim biz ismi kararlastirdik allah nasip ederse adi erdal ege olacak erdal ismini esim cok istedi en yakın arkadaşının ismiydi 8 yıl önce kaybetmiş ismini yaşatmak istedi bende kıyamadım ege de ben cok istemistim

Kızlar sivri sinekler beni mahvetti her yerimi yediler. Hamilelikte kullandığınız bi sprey falan var mı sineğe böceğe karşı?

Bebeklere de kullanılan Trukid markasını aldım yorumları baya iyiydi ama ben hiç memnun kalmadım sivrisinekler beni yedi bitirdi şimdilik yine sinkova döndüm ama güzel doğal bir marka önerisine ben de açığım

Benim de kısmetse doğumum Egepol’de olacak aynı şekilde doktorum dışarıdan Prof Dr Ümit İnceboz. Sizin kim doktorunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…