- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.701
tüm ülkeye herşeye zam geldi...Bilmiyorum canim zam geldi mi acikcasi
Ya doğum sonrası için takviye olarak veriyorlarmış zaten dört aydan sonra birden bire düşme olabiliyormuş değerde çocuk geliştiği için. Birincisinde kan ilacı kullanmadığım için doğuma kadar bendeki kanı hep bebek kullanmış doğum yapınca benim değerler birden düşünce beş gün yoğun bakıma alınıp kan verildi sürekli gece gündüz bana. Bu yüzden demir ilacı içmek gerekiyormuş bende şimdi onun için doktorum vermeyince aklıma geldidoktorun insiyatifinde o biraz benim kan değerlerim , HGB hepsi yüksekti ama yinede kan ilacı başladı.Ben gerek yok dedim ama yinede verdi
Bu gebeliğimde hiç iğne vurulmadım, doktoruma da söylemeyi hep unutuyorum zaten sol kalcamı. Eğer iyi geliyorsa unutmayıp söylemem lazım mutlakaProgestan iğne ya da proluton vuruldun mu? Benim proluton vurulduktan sonra oldu. İki kere tüp bebek yaptırmıştım onlarda da vurulmuştum sonrasında her iki bacağımada biraz yürüyünce ya da yorulunca kramp giriyordu aylarca sürdü. Bu hamileliğimde sol kalçama vurdurdum bi tane şuan geçti ama muhtemelen ara sıra olcak yine
Bence çok iyi bir şey, ben şahsen isterim ama eşim benim gibi panik ikimiz birden panik olursak olmazKızlar eşlerin doğuma girmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Böyle şahit olduğunuz doğum hikayeleri var mı. Ben girmesini çok istiyorum. Korkar diye söylememiştim geçenler de ben de yanında olmak elini tutmak istiyorum dedi. Bu durumun avantajları dezavantajları sizce neler
Kız ne iyi gelmesi o ilaçlar yaptı ağrıyıBu gebeliğimde hiç iğne vurulmadım, doktoruma da söylemeyi hep unutuyorum zaten sol kalcamı. Eğer iyi geliyorsa unutmayıp söylemem lazım mutlaka
Şimdi ürolojiden çıktım. Üroloji doktoru kültür istedi verdim ve aksef diye bir antibiyotik verdiEnfeksiyonda herkes monurol kullanmış bir zararı olmamış anladığım kadarı ile kullandıktan sonra bol suya devam edip tekrarını engellemeliyiz. İnşallah hiç kimsede olmasın bebislere zarar gelmesin
Ben sezeryan olacagim icin bilmiyorum sezeryana giriyorlar mi? Epidural olursa girebilir herhalde ama genel aneztezi de bir anlami olmaz :) benim esimi kendi kani tutar düşer bayilir bir yeri cok kanadiginda. Bana nasil tepki verir hic tecrube etmedik, beni birakip ona kosarlarmis bayildi diyeBence çok iyi bir şey, ben şahsen isterim ama eşim benim gibi panik ikimiz birden panik olursak olmazo yüzden ya tek ya da soğuk kanlı biriyle girmem gerekiyor benim panik atağım var çünkü ve zor sakinleşiyorum nasıl olacak bilmiyorum şimdiden korkuyorum.
Eşin senden tiksinir diyenleri hiç anlamış değilim gayet doğal bir şey yani
Ben Ekola gideceğim perinatoloji uzmanı Doçent Halil Gürsoy Pala. Sağlıkla alın kucağınaza inşallah, fiyatı konuştunuz mu hiç?Bebeklere de kullanılan Trukid markasını aldım yorumları baya iyiydi ama ben hiç memnun kalmadım sivrisinekler beni yedi bitirdişimdilik yine sinkova döndüm ama güzel doğal bir marka önerisine ben de açığım
Benim de kısmetse doğumum Egepol’de olacak aynı şekilde doktorum dışarıdan Prof Dr Ümit İnceboz. Sizin kim doktorunuz acaba?
Öğrendiğim zaman yazacağım. tahmininiz tutacak mı bakalım. Sağlıkla gelsin yavrucaklarımız inşallahErkek hissettim canım sağlıkla gelsin☺
Oyy sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi kucağınıza.Evet kız
Size bağlı bence. Benim eşim yapamaz teklif etmiştim daha önce olmadı. Ameliyat kelimesini duyunca içi kıyılan, lunaparkta tehlikeli aletlere binemeyen kazık kadar adam yaniKızlar eşlerin doğuma girmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Böyle şahit olduğunuz doğum hikayeleri var mı. Ben girmesini çok istiyorum. Korkar diye söylememiştim geçenler de ben de yanında olmak elini tutmak istiyorum dedi. Bu durumun avantajları dezavantajları sizce neler
Rabbim sağlıkla nasip etsin. Sonucu öğrenince yazacağım bakalım tahminler tutacak mıBence kızAllahım saglıklı sıhhatli olmasını nasip etsin
Temmuz zammı gelecek diyorlardı geldi mi fikriniz var mı? Memnun musunuz doktordan? Normal doğumu destekleyen bir doktor mu? Doğum ücretlerini biliyor musunuz? Çok soru sordum sanırım ama bende Ekola gitmek istiyorum da bilgi vermiyorlar gelin muayene olun ilk diyorlar.Bende sadık hocaya gidiyorum çook memnunum
Aksef de biri yazmıştı sanırım kullanan bir arkadaş vardı yine de içindeki kağıdı gebelikte kullanımını okuyun kadın doğum doktoruna sorun ona göre kullanınŞimdi ürolojiden çıktım. Üroloji doktoru kültür istedi verdim ve aksef diye bir antibiyotik verdi
Her şeyi tersten anlıyorum yaKız ne iyi gelmesi o ilaçlar yaptı ağrıyı
Zaten mesaj attım kendi doktoruma, görünce döner bana. Doktora da söyledim hamile olduğumu ona göre vermiştir ama emin olmak en iyisiAksef de biri yazmıştı sanırım kullanan bir arkadaş vardı yine de içindeki kağıdı gebelikte kullanımını okuyun kadın doğum doktoruna sorun ona göre kullanın
tahlile bakipdemirin dusmus bu ay diye osende c yi yazdiKizlar bir sorun daha olacak şimdi ben 17+1 oldum doktor demir ilacı yazmadı yazılması mi gerek ne zaman başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?