2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
doktorun insiyatifinde o biraz benim kan değerlerim , HGB hepsi yüksekti ama yinede kan ilacı başladı.Ben gerek yok dedim ama yinede verdi
Ya doğum sonrası için takviye olarak veriyorlarmış zaten dört aydan sonra birden bire düşme olabiliyormuş değerde çocuk geliştiği için. Birincisinde kan ilacı kullanmadığım için doğuma kadar bendeki kanı hep bebek kullanmış doğum yapınca benim değerler birden düşünce beş gün yoğun bakıma alınıp kan verildi sürekli gece gündüz bana. Bu yüzden demir ilacı içmek gerekiyormuş bende şimdi onun için doktorum vermeyince aklıma geldi

Kızlar eşlerin doğuma girmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Böyle şahit olduğunuz doğum hikayeleri var mı. Ben girmesini çok istiyorum. Korkar diye söylememiştim geçenler de ben de yanında olmak elini tutmak istiyorum dedi. Bu durumun avantajları dezavantajları sizce neler

Bu gebeliğimde hiç iğne vurulmadım, doktoruma da söylemeyi hep unutuyorum zaten sol kalcamı. Eğer iyi geliyorsa unutmayıp söylemem lazım mutlaka

Bence çok iyi bir şey, ben şahsen isterim ama eşim benim gibi panik ikimiz birden panik olursak olmaz o yüzden ya tek ya da soğuk kanlı biriyle girmem gerekiyor benim panik atağım var çünkü ve zor sakinleşiyorum nasıl olacak bilmiyorum şimdiden korkuyorum.
Eşin senden tiksinir diyenleri hiç anlamış değilim gayet doğal bir şey yani

Tamam canım ekliyorum hayırlı olsun

Enfeksiyonda herkes monurol kullanmış bir zararı olmamış anladığım kadarı ile kullandıktan sonra bol suya devam edip tekrarını engellemeliyiz. İnşallah hiç kimsede olmasın bebislere zarar gelmesin
Şimdi ürolojiden çıktım. Üroloji doktoru kültür istedi verdim ve aksef diye bir antibiyotik verdi

Ben sezeryan olacagim icin bilmiyorum sezeryana giriyorlar mi? Epidural olursa girebilir herhalde ama genel aneztezi de bir anlami olmaz :) benim esimi kendi kani tutar düşer bayilir bir yeri cok kanadiginda. Bana nasil tepki verir hic tecrube etmedik, beni birakip ona kosarlarmis bayildi diye
Igrenme kismi niye olsun asagiyi gostermiyorlarki örtü oluyor.

Ben Ekola gideceğim perinatoloji uzmanı Doçent Halil Gürsoy Pala. Sağlıkla alın kucağınaza inşallah, fiyatı konuştunuz mu hiç?

Size bağlı bence. Benim eşim yapamaz teklif etmiştim daha önce olmadı. Ameliyat kelimesini duyunca içi kıyılan, lunaparkta tehlikeli aletlere binemeyen kazık kadar adam yani ben halbuki herşeye binerim.

Bende sadık hocaya gidiyorum çook memnunum
Temmuz zammı gelecek diyorlardı geldi mi fikriniz var mı? Memnun musunuz doktordan? Normal doğumu destekleyen bir doktor mu? Doğum ücretlerini biliyor musunuz? Çok soru sordum sanırım ama bende Ekola gitmek istiyorum da bilgi vermiyorlar gelin muayene olun ilk diyorlar.

Şimdi ürolojiden çıktım. Üroloji doktoru kültür istedi verdim ve aksef diye bir antibiyotik verdi
Aksef de biri yazmıştı sanırım kullanan bir arkadaş vardı yine de içindeki kağıdı gebelikte kullanımını okuyun kadın doğum doktoruna sorun ona göre kullanın

Aksef de biri yazmıştı sanırım kullanan bir arkadaş vardı yine de içindeki kağıdı gebelikte kullanımını okuyun kadın doğum doktoruna sorun ona göre kullanın
Zaten mesaj attım kendi doktoruma, görünce döner bana. Doktora da söyledim hamile olduğumu ona göre vermiştir ama emin olmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…