- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.721
Gebelikte kar zarar dengesine bakılıyor. Durduk yere kimse zaten gebelikte ilaç vermez. Ama acil durumlarda kullanılanlar var illa. Arkadaşımın bağırsakları yapışma riski vardı profu film çekmişti mesela. Oğlu şimdi 14 yaşında koca delikanlı oldu. Tabi arkadaşım bunca sıkıntıya göğüs gerdi ama kader kalp krizinden kaybettik 6 sene önce. Kuzusu öksüz kaldı o ayrı.Zaten mesaj attım kendi doktoruma, görünce döner bana. Doktora da söyledim hamile olduğumu ona göre vermiştir ama emin olmak en iyisi
Başınız sağ olsun. Ben de senelerdir çektiğim için bide yüksek çıktı bi bakteri falan. Sürekli ağrı çekmektense verilenilecek en iyi antibiyotiği vermiştir diye düşünüyorum. Araştırdım gebelikte kullanılabiliyormuş. İnşallah bir daha olmam.Gebelikte kar zarar dengesine bakılıyor. Durduk yere kimse zaten gebelikte ilaç vermez. Ama acil durumlarda kullanılanlar var illa. Arkadaşımın bağırsakları yapışma riski vardı profu film çekmişti mesela. Oğlu şimdi 14 yaşında koca delikanlı oldu. Tabi arkadaşım bunca sıkıntıya göğüs gerdi ama kader kalp krizinden kaybettik 6 sene önce. Kuzusu öksüz kaldı o ayrı.
Klauvunat kullanmıştı geçen bir arkadaş sanırım o grip gibi bir şeydi.Başınız sağ olsun. Ben de senelerdir çektiğim için bide yüksek çıktı bi bakteri falan. Sürekli ağrı çekmektense verilenilecek en iyi antibiyotiği vermiştir diye düşünüyorum. Araştırdım gebelikte kullanılabiliyormuş. İnşallah bir daha olmam.
Yazdım kendi doktoruma bakalım cevap verir.Klauvunat kullanmıştı geçen bir arkadaş sanırım o grip gibi bir şeydi.
Sen tedbirini al, elinden geleni yap.
Doktoruna sor yine de ihmal etme. Belki daha az yan etkileri olan bir ilaç önerir için rahat olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKontrole gidiyorum bugün kızlar dua edin bana, en son 13 haftada gitmiştim bugün 17. hafta. İnşallah iyidir bebeğim ve cinsiyeti öğrenebiliriz
İyiymiş çok şükür detaylıca baktı kalp mide falan sıkıntı yok. Kızım olacak inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Ayyy çok sevindim sağlıkla gelsin bakalım prensesİyiymiş çok şükür detaylıca baktı kalp mide falan sıkıntı yok. Kızım olacak inşallah
İnşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelsinAyyy çok sevindim sağlıkla gelsin bakalım prenses
Bence kesinlikle girmeli ama doğum/operasyon anını görmemeli yani gidip de vajinamın tepesinde değil de benim yanımda durmalı :) zaten şuan da öyle kontrollerde yanımda duruyorKızlar eşlerin doğuma girmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Böyle şahit olduğunuz doğum hikayeleri var mı. Ben girmesini çok istiyorum. Korkar diye söylememiştim geçenler de ben de yanında olmak elini tutmak istiyorum dedi. Bu durumun avantajları dezavantajları sizce neler
Hamileliğin başında aşerdim üç gün bıkana kadar yedim gerçek etten yapılmıyor o yüzden sorun yok istediğin kadar ye yasak olan etli çiğ köfteKızlar çiğ köfte yiyor musunuz? Ben uzun zamandır yemiyordum fakat az önce dayanamadım 3 tane yedimbi zararı yoktur dimi
Çiğ köfte bir nevi kısır, bence o kadardan hiçbir zarar gelmez. Afiyet olsunKızlar çiğ köfte yiyor musunuz? Ben uzun zamandır yemiyordum fakat az önce dayanamadım 3 tane yedimbi zararı yoktur dimi
Benimki de birden ağrı yapıyor daha çok iç karnıma baskı yapıyor sanırım. Yeni yeni hareketleri hissetmeye başladımBende birşey sorcaaaam bebişlerin hareketlerini nasıl ne şekilde hissediyorsunuz...
Benimki kımıldamak yerine resmen itiyor beni sağlı sollu pıt pıt tekme çok nedir hissediyorum ya .. nerdeyse her gece veya sabaha karşı karnımı itmesinin verdiği acı gerginlikle uyanıyorum dokunuyorum konuşuyorum yavaşça içeri gidiyor ve öyle uyuyorum . Birde gündüz daha az oluyor hep akşam dokuzdan ondan sonra daha çok belli ediyor kendini
Etsiz olandan ben de yiyorum çok severimKızlar çiğ köfte yiyor musunuz? Ben uzun zamandır yemiyordum fakat az önce dayanamadım 3 tane yedimbi zararı yoktur dimi
Bu dönemde aynı şeyler oluyor demek ki aynı şekilde acıyor benimde en çok kasıklarıma doğru sertlik olduğunda anlıyorum orda orası acıyor çünküBenimki de birden ağrı yapıyor daha çok iç karnıma baskı yapıyor sanırım. Yeni yeni hareketleri hissetmeye başladım
Aynen benim de alt karın tarafında baskı çok oluyor, doktora sordum aşağıda mı bebek öyle hissediyorum genelde dedim aşağıda değil yeri iyi dedi. Keskin ağrı oluyor bazen bebiş mi yapıyor anlamadım o kadar güçlü müdürBu dönemde aynı şeyler oluyor demek ki aynı şekilde acıyor benimde en çok kasıklarıma doğru sertlik olduğunda anlıyorum orda orası acıyor çünkü
Bebek ortadaymış bende aşağıda sanıyordumAynen benim de alt karın tarafında baskı çok oluyor, doktora sordum aşağıda mı bebek öyle hissediyorum genelde dedim aşağıda değil yeri iyi dedi. Keskin ağrı oluyor bazen bebiş mi yapıyor anlamadım o kadar güçlü müdür
Vay bacaksızlarBebek ortadaymış bende aşağıda sanıyordumama kimi zaman ayakları aşağıda oluyormuş itiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?