2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben çok görüyorum hatta çok etkileniyorum gün boyu sonra unuttukça kendime geliyorum
dünki rüyalarımı anlatıyorum bebek dişli doğmuş hatta bazı dişlerinin ucunda bir diş daha var sonra bebeği yıkamışım giydirmeyi unutup soğuk bir yere bırakmışım çok üşümüş halde çocuğu buluyorum sonra giydirirken ağlıyor insanlarda vah vah giydiremiyor bile deyip gülüyorlar benim psikoloji nanay arkadaşlar

hamileliğin, lohusalığın ve analığın hayatımıza kattığı korkunç insanlardan biri bunlar daha iyi günlerin diyen o kadınlar, kadınlarımız..bugün bir 7 aylık bebe anasıyla tanıştım yaşı da daha 22 bir kitledi beni bunlar iyi günlerin uyu bol bol bunlar son uykuların ananda yanında olmayacakmış işin çok zor ilk 6 ay ölüm gibi canından can alacaklar vs beni bir darladı. strese girmek istemiyorum bunlardan bahsetmeyelim diyorum olsun ben seni hazırlıyorum diyor yaşı da küçük kalbini kırmak istemedim ama üstümden tır gibi geçti kız bunların lohusa versiyonunda kesin birini cin gibi çarparım ben, Allah yardımcımız olsun

kızlar bebekle ilgili acayip acayip rüyalar kabuslar görüyor musunuz sizde? ben acayip acayip rüyalar görüyorum
Tuhaf rüyalar görüyorum hiç alakası olmayan, bir bitlendiğimi görüyorum, bi aslan beni tam yiyecekken koltuk altını koklayıp gidiyor beni yemekten vaz geçiyor. Hint dizilerini geçti benim rüyalar

Ben hissetmiyorum sanırım daha ilk gebeliğim sadece pıt pıt bi şeyler oluyo ama bebek hareketi mi anlamıyorum
Pıt pıt hissettiğin kalp atışı mesela ben karnımın altında sol tarafta iki parmakla bastırıp çok az odaklandığım zaman pıt pıt oluyor sürekli

Tuhaf rüyalar görüyorum hiç alakası olmayan, bir bitlendiğimi görüyorum, bi aslan beni tam yiyecekken koltuk altını koklayıp gidiyor beni yemekten vaz geçiyor. Hint dizilerini geçti benim rüyalar
hahahahaha o bende ilk haftalarda vardı şimdi bebekle ilgili rüyalar görmeye başladım.

hahahahaha o bende ilk haftalarda vardı şimdi bebekle ilgili rüyalar görmeye başladım.
Benimde aksine ilk haftalar görüyordum sürekli düşük yaptığımı kan vs, daha önce yaşadığım için galiba aynısı olur korkusuna görüyordum

Benimde aksine ilk haftalar görüyordum sürekli düşük yaptığımı kan vs, daha önce yaşadığım için galiba aynısı olur korkusuna görüyordum
muhtemelen endişeyle bağlantısı var, benim ilk bebeğim annem normalde yanımda olacaktı ona güveniyordum şimdi hasta babaanneme bakmaya başladı yanımda olma şansı pek yok onu stres yapıyorum galiba

muhtemelen endişeyle bağlantısı var, benim ilk bebeğim annem normalde yanımda olacaktı ona güveniyordum şimdi hasta babaanneme bakmaya başladı yanımda olma şansı pek yok onu stres yapıyorum galiba
Olabilir canım, merak etme her şey yolunda gidecek Allah’ın izniyle

Ben de ilk başlarda böyleydim doktor sürekli kalbi durmus diyordu çok şükür geçti o ruyalar

Anneler mutlaka bir yolunu bulur emin ol

Hamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?

Hamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
Canım benim de çok bulantım oluyordu 17. Hafta geçti tamamen ilacı bırakabildim.. hala kilo alamadım fakat eskisi gibi kötü uyanmıyorum

Ya benim de ilk 6 7 haftalıkken başlayıp 10 haftaya kadar aralıksız sabah akşam sürmüştü. Kesildi bitti zannettim, 14+4 um bugun yine basladi kusmalar anlamadım bir problem mi var normal mi

Ya benim de ilk 6 7 haftalıkken başlayıp 10 haftaya kadar aralıksız sabah akşam sürmüştü. Kesildi bitti zannettim, 14+4 um bugun yine basladi kusmalar anlamadım bir problem mi var normal mi
Normal tatlım bir sorun yok.

Kızlar çiğ köfte yiyor musunuz? Ben uzun zamandır yemiyordum fakat az önce dayanamadım 3 tane yedim bi zararı yoktur dimi
Bu devirde et pahalı içine koyan pek yoktur.
Aldığın yere etsiz mi diye sorabilirsin tatlım.
Ben komegene tercih ediyorum.
Adanalı arkadaşım 9 ay full yedi.
Bulgur baharat ne zararı olacak ye gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…