- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.741
Ben çok görüyorumkızlar bebekle ilgili acayip acayip rüyalar kabuslar görüyor musunuz sizde? ben acayip acayip rüyalar görüyorum
kızlar bebekle ilgili acayip acayip rüyalar kabuslar görüyor musunuz sizde? ben acayip acayip rüyalar görüyorum
dünki rüyalarımı anlatıyorum bebek dişli doğmuş hatta bazı dişlerinin ucunda bir diş daha varBen çok görüyorumhatta çok etkileniyorum gün boyu sonra unuttukça kendime geliyorum
Tuhaf rüyalar görüyorum hiç alakası olmayan, bir bitlendiğimi görüyorum, bi aslan beni tam yiyecekken koltuk altını koklayıp gidiyor beni yemekten vaz geçiyor. Hint dizilerini geçti benim rüyalarkızlar bebekle ilgili acayip acayip rüyalar kabuslar görüyor musunuz sizde? ben acayip acayip rüyalar görüyorum
Pıt pıt hissettiğin kalp atışıBen hissetmiyorum sanırım daha ilk gebeliğim sadece pıt pıt bi şeyler oluyo ama bebek hareketi mi anlamıyorum
hahahahaha o bende ilk haftalarda vardı şimdi bebekle ilgili rüyalar görmeye başladım.Tuhaf rüyalar görüyorum hiç alakası olmayan, bir bitlendiğimi görüyorum, bi aslan beni tam yiyecekken koltuk altını koklayıp gidiyor beni yemekten vaz geçiyor. Hint dizilerini geçti benim rüyalar
Benimde aksine ilk haftalar görüyordum sürekli düşük yaptığımı kan vs, daha önce yaşadığım için galiba aynısı olur korkusuna görüyordumhahahahaha o bende ilk haftalarda vardı şimdi bebekle ilgili rüyalar görmeye başladım.
muhtemelen endişeyle bağlantısı var, benim ilk bebeğim annem normalde yanımda olacaktı ona güveniyordum şimdi hasta babaanneme bakmaya başladı yanımda olma şansı pek yok onu stres yapıyorum galibaBenimde aksine ilk haftalar görüyordum sürekli düşük yaptığımı kan vs, daha önce yaşadığım için galiba aynısı olur korkusuna görüyordum
Olabilir canım, merak etme her şey yolunda gidecek Allah’ın izniylemuhtemelen endişeyle bağlantısı var, benim ilk bebeğim annem normalde yanımda olacaktı ona güveniyordum şimdi hasta babaanneme bakmaya başladı yanımda olma şansı pek yok onu stres yapıyorum galiba
dayanamadım bugün kan verdim 0.1 negatifBence bu kadar şüphede kalacağınıza kan verin en azından içiniz rahat eder. Stres yaptıkça regl olacağınız varsa da gecikir
Ben de ilk başlarda böyleydim doktor sürekli kalbi durmus diyorduBenimde aksine ilk haftalar görüyordum sürekli düşük yaptığımı kan vs, daha önce yaşadığım için galiba aynısı olur korkusuna görüyordum
Anneler mutlaka bir yolunu bulur emin olmuhtemelen endişeyle bağlantısı var, benim ilk bebeğim annem normalde yanımda olacaktı ona güveniyordum şimdi hasta babaanneme bakmaya başladı yanımda olma şansı pek yok onu stres yapıyorum galiba
Bazen olur merak etmeyin bu ay olmadıysa diğer ay olur yumurtlama günlerini takip edindayanamadım bugün kan verdim 0.1 negatifniçin bu kadar gecikti anlamadim
Canım benim de çok bulantım oluyordu 17. Hafta geçti tamamen ilacı bırakabildim.. hala kilo alamadım fakat eskisi gibi kötü uyanmıyorumHamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
Ya benim de ilk 6 7 haftalıkken başlayıp 10 haftaya kadar aralıksız sabah akşam sürmüştü. Kesildi bitti zannettim, 14+4 um bugun yine basladi kusmalar anlamadım bir problem mi var normal miHamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
Normal tatlım bir sorun yok.Ya benim de ilk 6 7 haftalıkken başlayıp 10 haftaya kadar aralıksız sabah akşam sürmüştü. Kesildi bitti zannettim, 14+4 um bugun yine basladi kusmalar anlamadım bir problem mi var normal mi
Bu devirde et pahalı içine koyan pek yoktur.Kızlar çiğ köfte yiyor musunuz? Ben uzun zamandır yemiyordum fakat az önce dayanamadım 3 tane yedimbi zararı yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?