- 20 Şubat 2017
- 310
- 467
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.761
Esiniz sogukkanliysa yada kandan vs korkmuyorsa tavsiye ederim. Benim ilk cocugum normal dogumla dogdu, o sancilari cekerken surekli destek halindeydi sagolsun. Bana cok iyi gelmisti, hem bence cok mucizevi bir an. Gormeleri gerekiyor anlayabilmeleri icinKızlar eşlerin doğuma girmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Böyle şahit olduğunuz doğum hikayeleri var mı. Ben girmesini çok istiyorum. Korkar diye söylememiştim geçenler de ben de yanında olmak elini tutmak istiyorum dedi. Bu durumun avantajları dezavantajları sizce neler
Benim gerckten çok bulantım vardı ikiz hamileyim günde iki prilam bir tane zofer kullanıyordum 16. Hftam bittikten sonra o kdr azaldı bı anda ins sizinde bir iki hftaya geçerHamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
Çok şükür ki 4cü ayımızdayız, Allah’ın izniyle sağlıkla alacağız kucağımızaBen de ilk başlarda böyleydim doktor sürekli kalbi durmus diyorduçok şükür geçti o ruyalar
Teşekkür ederim :)Bazen olur merak etmeyin bu ay olmadıysa diğer ay olur yumurtlama günlerini takip edincanınızı sıkmayın
Çok şükür canımÇok şükür ki 4cü ayımızdayız, Allah’ın izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza
dün kan verdim 0.01 çıktıBu kadar geciktiyse mutlaka kan testi verin. Ben ilk gölgeyi gördüğümde inanamayıp 3-4 tane yaptım. Hepsinde gölge çıkmıştı. Kan da netleşir
7 gün gecikmeyi bırakın regl gününde bile kanda çıkar diye düşünüyorum. İnşallah bir sonraki ayda çift çizgiyi görürsünüzdün kan verdim 0.01 çıktıve hala adet olamadım artık olmadığına eminim ama hala bir umut sizce olupta çıkmama ihtimali varmıdır
Ben çiğköfteyi çok severim içinde bulgur olduğunu ve çiğ et olmadığını düşünürsek bi problem yoktur diye düşünüyorum . Haftada 1 veya 2 haftada bir yiyorum :)Kızlar çiğ köfte yiyor musunuz? Ben uzun zamandır yemiyordum fakat az önce dayanamadım 3 tane yedimbi zararı yoktur dimi
teşekkür ederim hayırlısı artık :)7 gün gecikmeyi bırakın regl gününde bile kanda çıkar diye düşünüyorum. İnşallah bir sonraki ayda çift çizgiyi görürsünüz
Ben dün ilk defa iki kere peş peşe karnımın altında bi acı hissettim bi baskı oldu bir den sonra akşama doğru da karnımın üstünde aynı baskıyı hissettim :) ama gözümle görmeden karnımın hareketini kendimi teselli ediyormuşum gibi hissediyorum :)Bende birşey sorcaaaam bebişlerin hareketlerini nasıl ne şekilde hissediyorsunuz...
Benimki kımıldamak yerine resmen itiyor beni sağlı sollu pıt pıt tekme çok nedir hissediyorum ya .. nerdeyse her gece veya sabaha karşı karnımı itmesinin verdiği acı gerginlikle uyanıyorum dokunuyorum konuşuyorum yavaşça içeri gidiyor ve öyle uyuyorum . Birde gündüz daha az oluyor hep akşam dokuzdan ondan sonra daha çok belli ediyor kendini
Hiç sallamayacaksın gerçekten. Herkesin doğum, annelik yolculuğu bambaşka. Ben kulak ardı ediyorumhamileliğin, lohusalığın ve analığın hayatımıza kattığı korkunç insanlardan biri bunlar daha iyi günlerin diyen o kadınlar, kadınlarımız..bugün bir 7 aylık bebe anasıyla tanıştım yaşı da daha 22 bir kitledi beni bunlar iyi günlerin uyu bol bol bunlar son uykuların ananda yanında olmayacakmış işin çok zor ilk 6 ay ölüm gibi canından can alacaklar vs beni bir darladı. strese girmek istemiyorum bunlardan bahsetmeyelim diyorum olsun ben seni hazırlıyorum diyoryaşı da küçük kalbini kırmak istemedim ama üstümden tır gibi geçti kız bunların lohusa versiyonunda kesin birini cin gibi çarparım ben, Allah yardımcımız olsun
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim ikimizde hem kiz hem erkek evladı tatmış olcaz
Aynen öyle tatlım Allah hepimizin yavrusunu bağışlasınAllah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim ikimizde hem kiz hem erkek evladı tatmış olcaz
20.haftadan sonra hergün hissedebilirsiniz bundan önce ara ara olması normal benimde öyle bazen kuvvetli bazen hiç hissetmiyorum bebeğin duruşu dokunma süresi falan önemli ee daha küçük alan çok alan daralmaya başlayınca daha fazla hissediliyorKızlar ben 17. Haftadan beri bebişin hareketlerini hissediyordum ilk minik kıpırtı şeklinde başlamıştı. Ama kendini hissettiriyordu. Şimdi bebişin hareketlerini çok çok daha az hissediyorum son 1 haftadır. Sebebi ne olabilir acaba?
Aynısı bende de oldu hatta endişe duydum ama 20.21. Haftadan sonra netlik kazanıyormuş.Kızlar ben 17. Haftadan beri bebişin hareketlerini hissediyordum ilk minik kıpırtı şeklinde başlamıştı. Ama kendini hissettiriyordu. Şimdi bebişin hareketlerini çok çok daha az hissediyorum son 1 haftadır. Sebebi ne olabilir acaba?
Benim ilk hafta bulantı sonra dört aya kadar beynime kadar vuran mide yanması yaşadım doktorum dört aya kadar bulantı ve yanma olur dişini sık dedi ilaç vermedi şimdi 18. Haftadayim çok şükür geçti iki haftadır rahatım arada bir yokluyor da olsunHamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?