2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Esiniz sogukkanliysa yada kandan vs korkmuyorsa tavsiye ederim. Benim ilk cocugum normal dogumla dogdu, o sancilari cekerken surekli destek halindeydi sagolsun. Bana cok iyi gelmisti, hem bence cok mucizevi bir an. Gormeleri gerekiyor anlayabilmeleri icin ama tabi bunyeleri musait oldugu muddetce.
Ikinciyi de insallah oyle dusunuyorum

Hamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
Benim gerckten çok bulantım vardı ikiz hamileyim günde iki prilam bir tane zofer kullanıyordum 16. Hftam bittikten sonra o kdr azaldı bı anda ins sizinde bir iki hftaya geçer

Bu kadar geciktiyse mutlaka kan testi verin. Ben ilk gölgeyi gördüğümde inanamayıp 3-4 tane yaptım. Hepsinde gölge çıkmıştı. Kan da netleşir
dün kan verdim 0.01 çıktı ve hala adet olamadım artık olmadığına eminim ama hala bir umut sizce olupta çıkmama ihtimali varmıdır

dün kan verdim 0.01 çıktı ve hala adet olamadım artık olmadığına eminim ama hala bir umut sizce olupta çıkmama ihtimali varmıdır
7 gün gecikmeyi bırakın regl gününde bile kanda çıkar diye düşünüyorum. İnşallah bir sonraki ayda çift çizgiyi görürsünüz

Kızlar çiğ köfte yiyor musunuz? Ben uzun zamandır yemiyordum fakat az önce dayanamadım 3 tane yedim bi zararı yoktur dimi
Ben çiğköfteyi çok severim içinde bulgur olduğunu ve çiğ et olmadığını düşünürsek bi problem yoktur diye düşünüyorum . Haftada 1 veya 2 haftada bir yiyorum :)

Ben dün ilk defa iki kere peş peşe karnımın altında bi acı hissettim bi baskı oldu bir den sonra akşama doğru da karnımın üstünde aynı baskıyı hissettim :) ama gözümle görmeden karnımın hareketini kendimi teselli ediyormuşum gibi hissediyorum :)

Hiç sallamayacaksın gerçekten. Herkesin doğum, annelik yolculuğu bambaşka. Ben kulak ardı ediyorum

Kızlar ben 17. Haftadan beri bebişin hareketlerini hissediyordum ilk minik kıpırtı şeklinde başlamıştı. Ama kendini hissettiriyordu. Şimdi bebişin hareketlerini çok çok daha az hissediyorum son 1 haftadır. Sebebi ne olabilir acaba?

Kızlar doktordan çıktım bebek iyi doktorum erkek bebek dedi.
Kan testi verdim.
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim ikimizde hem kiz hem erkek evladı tatmış olcaz
Aynen öyle tatlım Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın

20.haftadan sonra hergün hissedebilirsiniz bundan önce ara ara olması normal benimde öyle bazen kuvvetli bazen hiç hissetmiyorum bebeğin duruşu dokunma süresi falan önemli ee daha küçük alan çok alan daralmaya başlayınca daha fazla hissediliyor

Kızlar doktordan çıktım bebek iyi doktorum erkek bebek dedi.
Kan testi verdim. İdrar testi verdim.
Her ay bunları rutin istiyor doktorum.
18. Haftadayım artık ilaç sürecine kan ilacı eklendi.
Kızlar bu hafta benden Afd(mom) ile NTD için kan alındı. Bebeğin sırt açıklığı testi bu. Doktorum bu müdahale edilebilir bir durum olduğu için istiyorum senden dedi.
Kan testi ile sonuç öğreniliyor dedi.
270 tl istendi bu test için ama benim özel sağlık sigortam var ondan kaynaklı da fiyat değişebilir. Sizlerin de bilgisi olsun.

doktorum bunu verdi kızlar kullanan var mı, pek takviyelerden yana değilim bir de ilk aylar mı kullanılıyor bu bilgisi olan?

Eklentiler

• 16888063718998947515614827143470.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 28
Aynısı bende de oldu hatta endişe duydum ama 20.21. Haftadan sonra netlik kazanıyormuş.
İnan bazen hiç ama hiç hissetmediğim günler oluyor. Ben kiloluyum ondan galiba dedim hatta

Hamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
Benim ilk hafta bulantı sonra dört aya kadar beynime kadar vuran mide yanması yaşadım doktorum dört aya kadar bulantı ve yanma olur dişini sık dedi ilaç vermedi şimdi 18. Haftadayim çok şükür geçti iki haftadır rahatım arada bir yokluyor da olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…