2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Size ilaçlarımı anlatıyorum
Vitamin ilacım : Folanda 650mg x 90 soft jel
D vitamini : D-Vitanol
Kan ilacı : Fertamir 100 mg enfervesan granül içeren şase
Mide sorunları: Rennie
Kabızlık için magnezyum desteği :magnorm

dün kan verdim 0.01 çıktı ve hala adet olamadım artık olmadığına eminim ama hala bir umut sizce olupta çıkmama ihtimali varmıdır
Böyle adet gecikmesi yada erken adet olma durumunda rahim kendini hamileliğe hazırlar derler adet olduktan sonra düzenli ilişki ve yumurtlama takibi ile Allah'ın izniyle olur benim bir ay erken bir ay geç oldu adetim sonraki ay hamileydim adet gününde kopkoyu ikinci çizgi gördüm Allah size ve isteyen herkese nasip etsin hamileliği. Hamileyken hep dua ederim isteyenlere.

doktorum bunu verdi kızlar kullanan var mı, pek takviyelerden yana değilim bir de ilk aylar mı kullanılıyor bu bilgisi olan?
Bana ilk hamileliğimde vermişti ama kullanmak nasip olmadı hamilelikte ürtiker geçirdiğim için. Yan etkisi olmazsa kullanın vitamin desteği için.

ay evet bende duymuştum böyle birşeey :) hayırlısı ne ise o olsun :))

22. Haftadan sonra düzenli hareket bekleniyo canim hiç uzulme

Bende de öyle oluyooo kötü bişi olduğunu sanmıyorum yaa bence normal panik yaptırıyo arada sonra bi bakıyom 3 gün sonra tekrar oynamaya başlamış

Hamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
6-18 hafta arası full bulantı ve kusmayla geçti. 18de kusmalar bitti ilacı da bıraktım çok nadir öğürme oluyo çokkk nadir

dün kan verdim 0.01 çıktı ve hala adet olamadım artık olmadığına eminim ama hala bir umut sizce olupta çıkmama ihtimali varmıdır
Yok kuzum. Madem hamilelik istiyorsun buarayi iyi degerlendir. Karbonhidrati tamamen kes mumkunse sut sut urunu tuketme. Bol yesillik kuskonmaz gunde 1/4-1/2 kilona gore avokado tuket mutlaka folik asit destegine basla. Vucudunu hazirla hamile kal

Doktorum ozellikle soyledi cok hissettikten snra birkac gn hicbirsey hissetmemis olabilirsin bu cok normal die. Kizlarin da dedigi gibi 20.haftadan sonra daha cok hissetmeye baslayacagiz

Kizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi

Kizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi
Ya evet ben de kendime bi vicdan yaptım hiç hamilelğimi düşünerek özellikle beslenmiyorum gibi geliyor , sanırım 2. Gebelik olduğu için bunda oğlumla zaman nasıl geçiyor evin içinde anlamıyorum harala gürele herşeyi yiyorum açıkçası ama öyle acaip zararlı şeyler değil tabiiki de. Sadece unutuyorum çoğu zaman.her sabah kahvaltıda 2 yumurta+ peynir +avokado yiyorum düzenli olarak tabi buna ek şeyler de. Ama onun dışında günün geri kalanında allah ne verdiyse

benim tam tersi kızımda bulantım çoktu altı aya kadar yiyemedüm doğru dürüst sonrasında intikam alır gibi önüne geleni yedim dikkat edemedim bunda canım sağlıklı yiyecekler çekiyor sebze yemekleri domates salatalık ayran gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…