- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.781
Böyle adet gecikmesi yada erken adet olma durumunda rahim kendini hamileliğe hazırlar derler adet olduktan sonra düzenli ilişki ve yumurtlama takibi ile Allah'ın izniyle olur benim bir ay erken bir ay geç oldu adetim sonraki ay hamileydim adet gününde kopkoyu ikinci çizgi gördüm Allah size ve isteyen herkese nasip etsin hamileliği. Hamileyken hep dua ederim isteyenlere.dün kan verdim 0.01 çıktıve hala adet olamadım artık olmadığına eminim ama hala bir umut sizce olupta çıkmama ihtimali varmıdır
12. Haftadan beri kullanıyorum tatlım bendoktorum bunu verdi kızlar kullanan var mı, pek takviyelerden yana değilim bir de ilk aylar mı kullanılıyor bu bilgisi olan?
ben de çok ciddiye almıyorum ama biri ters anıma denk gelmez umarımHiç sallamayacaksın gerçekten. Herkesin doğum, annelik yolculuğu bambaşka. Ben kulak ardı ediyorum
Bana ilk hamileliğimde vermişti ama kullanmak nasip olmadı hamilelikte ürtiker geçirdiğim için. Yan etkisi olmazsa kullanın vitamin desteği için.doktorum bunu verdi kızlar kullanan var mı, pek takviyelerden yana değilim bir de ilk aylar mı kullanılıyor bu bilgisi olan?
Merhaba, ne durumdasınız acaba?Şehir hastanesine gitmiştim direk e nabıza yönlendiriyor
Ben kullandım ilk 3 ay içinde folik asit de var o yüzden devam etmedimdoktorum bunu verdi kızlar kullanan var mı, pek takviyelerden yana değilim bir de ilk aylar mı kullanılıyor bu bilgisi olan?
ay evet bende duymuştum böyle birşeey :) hayırlısı ne ise o olsun :))Böyle adet gecikmesi yada erken adet olma durumunda rahim kendini hamileliğe hazırlar derler adet olduktan sonra düzenli ilişki ve yumurtlama takibi ile Allah'ın izniyle olur benim bir ay erken bir ay geç oldu adetim sonraki ay hamileydim adet gününde kopkoyu ikinci çizgi gördüm Allah size ve isteyen herkese nasip etsin hamileliği. Hamileyken hep dua ederim isteyenlere.
erkekmiş canım dün öğrendikNub teorisine göre bence kız ya rabbim saglıklı sıhhatli olmasını nasip etsin de
22. Haftadan sonra düzenli hareket bekleniyo canim hiç uzulmeKızlar ben 17. Haftadan beri bebişin hareketlerini hissediyordum ilk minik kıpırtı şeklinde başlamıştı. Ama kendini hissettiriyordu. Şimdi bebişin hareketlerini çok çok daha az hissediyorum son 1 haftadır. Sebebi ne olabilir acaba?
Bende de öyle oluyooo kötü bişi olduğunu sanmıyorum yaa bence normal panik yaptırıyo arada sonra bi bakıyom 3 gün sonra tekrar oynamaya başlamışKızlar ben 17. Haftadan beri bebişin hareketlerini hissediyordum ilk minik kıpırtı şeklinde başlamıştı. Ama kendini hissettiriyordu. Şimdi bebişin hareketlerini çok çok daha az hissediyorum son 1 haftadır. Sebebi ne olabilir acaba?
erkek sayısı artıyo du bakalım ay Benimkide çarşamba gösterir artık inşallah
Kız senin hiç bi bilgin listede yokben de çok ciddiye almıyorum ama biri ters anıma denk gelmez umarım
6-18 hafta arası full bulantı ve kusmayla geçti. 18de kusmalar bitti ilacı da bıraktım çok nadir öğürme oluyo çokkk nadirHamileligimin 15. Haftasina girecegim ama korkunc bulantim devam ediyor. Bu durumu yasayip gecen oldu mu? Gecen varsa kacinci haftada gecti acaba?
Yok kuzum. Madem hamilelik istiyorsun buarayi iyi degerlendir. Karbonhidrati tamamen kes mumkunse sut sut urunu tuketme. Bol yesillik kuskonmaz gunde 1/4-1/2 kilona gore avokado tuket mutlaka folik asit destegine basla. Vucudunu hazirla hamile kaldün kan verdim 0.01 çıktıve hala adet olamadım artık olmadığına eminim ama hala bir umut sizce olupta çıkmama ihtimali varmıdır
Doktorum ozellikle soyledi cok hissettikten snra birkac gn hicbirsey hissetmemis olabilirsin bu cok normal die. Kizlarin da dedigi gibi 20.haftadan sonra daha cok hissetmeye baslayacagizKızlar ben 17. Haftadan beri bebişin hareketlerini hissediyordum ilk minik kıpırtı şeklinde başlamıştı. Ama kendini hissettiriyordu. Şimdi bebişin hareketlerini çok çok daha az hissediyorum son 1 haftadır. Sebebi ne olabilir acaba?
Ya evet ben de kendime bi vicdan yaptım hiç hamilelğimi düşünerek özellikle beslenmiyorum gibi geliyor , sanırım 2. Gebelik olduğu için bunda oğlumla zaman nasıl geçiyor evin içinde anlamıyorum harala gürele herşeyi yiyorum açıkçası ama öyle acaip zararlı şeyler değil tabiiki de. Sadece unutuyorum çoğu zaman.her sabah kahvaltıda 2 yumurta+ peynir +avokado yiyorum düzenli olarak tabi buna ek şeyler de. Ama onun dışında günün geri kalanında allah ne verdiyseKizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi
geçenlerde canım çekti hafif tavada öldürdüm mantı soso gibi sosladım çok güzeldiKizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi
benim tam tersi kızımda bulantım çoktu altı aya kadar yiyemedüm doğru dürüst sonrasında intikam alır gibi önüne geleni yedim dikkat edemedim bunda canım sağlıklı yiyecekler çekiyor sebze yemekleri domates salatalık ayran gbYa evet ben de kendime bi vicdan yaptım hiç hamilelğimi düşünerek özellikle beslenmiyorum gibi geliyor , sanırım 2. Gebelik olduğu için bunda oğlumla zaman nasıl geçiyor evin içinde anlamıyorum harala gürele herşeyi yiyorum açıkçası ama öyle acaip zararlı şeyler değil tabiiki de. Sadece unutuyorum çoğu zaman.her sabah kahvaltıda 2 yumurta+ peynir +avokado yiyorum düzenli olarak tabi buna ek şeyler de. Ama onun dışında günün geri kalanında allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?