- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.801
Ben her sabah 2 veya 3 ceviz kırıp yiyorum, rutinime oturttuğum tek şey bu. kahvaltıda da yumurta haşlıyordum her gün yesem bıkmazdım ama gebelikte soğudumKizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi
bu mevsimde pazarlara köyden cok geliyor kacirma :) ben de yogurt ceviz vs ekliyorum cunku bana doktor demir ilaci disinda hicbir sey vermediBen her sabah 2 veya 3 ceviz kırıp yiyorum, rutinime oturttuğum tek şey bu. kahvaltıda da yumurta haşlıyordum her gün yesem bıkmazdım ama gebelikte soğudumo yüzden kahvaltıda dereotlu peynirli omlet yapıyorum bir de gün içi yoğurt tüketmeyi aksatmıyorum . Ama kendim yapamıyorum, dışarıdan alıyorum.
Semizotu çok faydalıymış çok da severim semizotu cacık çok güzel oluyor :)
İnşallah canım yaerkek sayısı artıyo du bakalım ay Benimkide çarşamba gösterir artık inşallah
kızlar bebekle ilgili acayip acayip rüyalar kabuslar görüyor musunuz sizde? ben acayip acayip rüyalar görüyorum
Günde 1 çay bardağı içebilirsin, çok tavsiye ediliyor hele ki emzirme döneminde sütünü arttırma özelliği var. Çok içersen gaz ve şişkinlik yaparKızlar . Biz gebelikte şalgam suyu içebiliyor muyuz . Dün akşam serinlemek için eşimin içeceğinizden birkaç yudum aldım . Emin olamadığım için riske atmak istemedim
Ben bu akşam bir su bardağı kadar içtim çok şişkinliğim oldu demekki ondanmışGünde 1 çay bardağı içebilirsin, çok tavsiye ediliyor hele ki emzirme döneminde sütünü arttırma özelliği var. Çok içersen gaz ve şişkinlik yapar
Belki de şalgam değilde yanında başka şeyler de tükettiysen günün kotası dolmuştur, çoğu şey şişkinlik yapıyor maalesefBen bu akşam bir su bardağı kadar içtim çok şişkinliğim oldu demekki ondanmışdikkat edeyim teşekkürler tavsiye için, iyi denk geldi
Omega3 bitkisel kaynaklar: semizotu ceviz chia tohumuKizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi
Yemeği az yemiştim şalgam suyundan büyük ihtimalle birde acıydı o da biraz rahatsız ettiBelki de şalgam değilde yanında başka şeyler de tükettiysen günün kotası dolmuştur, çoğu şey şişkinlik yapıyor maalesef
Duphalac çok etkili belirtilen ölçüden fazla içme çok sancı yapıyor. O hatayı yaptım çünkü. Gece içsen en geç sabaha rahatlatıyorKızlar ben bayadır kabızlık problemi yaşıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı??? Doktorum dupalac verdi ama hala etkisi olmadı
Ölçü olarak ne kadar aldınız. Ben 30 ml alıyorum direk kapaktaki oranı günde 2 kereDuphalac çok etkili belirtilen ölçüden fazla içme çok sancı yapıyor. O hatayı yaptım çünkü. Gece içsen en geç sabaha rahatlatıyor
Evet bir kapak veriyor doktor ama ben günde bir kere içiyordum yetiyordu. Durumunuza göre değişir tabi ki. Bebeğe kesinlikle zarar vermiyor hatta benim ilk bebegim çok kabızdi 6 aydan sonra çok çektik ona bile vermişti doktor. Ama kendinizi yine de çok alıştırmayin bağırsakta ona alışmasın. Kimyon kullanın gaz ve tuvalet konusunda bana çok iyi geliyorÖlçü olarak ne kadar aldınız. Ben 30 ml alıyorum direk kapaktaki oranı günde 2 kere
Demir ve d vitamini almak gerekiyormuş ben balık çok tüketemediğim için zor bela omega yazdırdım haftada 1 Max 2 kullan dedibu mevsimde pazarlara köyden cok geliyor kacirma :) ben de yogurt ceviz vs ekliyorum cunku bana doktor demir ilaci disinda hicbir sey vermedi
Tatlım uyumadan önce iç onun etkisi ancak sabah oluyor.Kızlar ben bayadır kabızlık problemi yaşıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı??? Doktorum dupalac verdi ama hala etkisi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?