2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar, biraz telaş oldum ama internet araştırdım biraz. Günlüğümde amonyak kokusu vardı susuz kalınca idrarda o koku olabiliyormuş acaba dedim amyon sıvısı mı Allahtan internet var çok panik oldum ya. Daha önce yaşayan var mı?

Kizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi
Ben her sabah 2 veya 3 ceviz kırıp yiyorum, rutinime oturttuğum tek şey bu. kahvaltıda da yumurta haşlıyordum her gün yesem bıkmazdım ama gebelikte soğudum o yüzden kahvaltıda dereotlu peynirli omlet yapıyorum bir de gün içi yoğurt tüketmeyi aksatmıyorum . Ama kendim yapamıyorum, dışarıdan alıyorum.
Semizotu çok faydalıymış çok da severim semizotu cacık çok güzel oluyor :)

bu mevsimde pazarlara köyden cok geliyor kacirma :) ben de yogurt ceviz vs ekliyorum cunku bana doktor demir ilaci disinda hicbir sey vermedi

kızlar bebekle ilgili acayip acayip rüyalar kabuslar görüyor musunuz sizde? ben acayip acayip rüyalar görüyorum
ben hep sağ tarafıma dönüp uyuturum yada yüz üstü. Benim kız sağ tarafıma yerleşti hep o tarafa yatıbca zarar görür mü diye korkuyordum . Geçen gece rüyamda doktor kontrolüne gidiyoruz doktor bana kızıyor . Sağa yatmışsın bebek püre olmuş diye

Kızlar . Biz gebelikte şalgam suyu içebiliyor muyuz . Dün akşam serinlemek için eşimin içeceğinizden birkaç yudum aldım . Emin olamadığım için riske atmak istemedim

Kızlar . Biz gebelikte şalgam suyu içebiliyor muyuz . Dün akşam serinlemek için eşimin içeceğinizden birkaç yudum aldım . Emin olamadığım için riske atmak istemedim
Günde 1 çay bardağı içebilirsin, çok tavsiye ediliyor hele ki emzirme döneminde sütünü arttırma özelliği var. Çok içersen gaz ve şişkinlik yapar

Günde 1 çay bardağı içebilirsin, çok tavsiye ediliyor hele ki emzirme döneminde sütünü arttırma özelliği var. Çok içersen gaz ve şişkinlik yapar
Ben bu akşam bir su bardağı kadar içtim çok şişkinliğim oldu demekki ondanmış dikkat edeyim teşekkürler tavsiye için, iyi denk geldi

Ben bu akşam bir su bardağı kadar içtim çok şişkinliğim oldu demekki ondanmış dikkat edeyim teşekkürler tavsiye için, iyi denk geldi
Belki de şalgam değilde yanında başka şeyler de tükettiysen günün kotası dolmuştur, çoğu şey şişkinlik yapıyor maalesef

Kizlar semizotu yiyen var mi bol bol bunu cok ovuyorlar omega 3 icin ayrica boyle faydali gorulen baska yiyecek icecek var mi
Omega3 bitkisel kaynaklar: semizotu ceviz chia tohumu
Ceviz gunde 2 aset semizotu tercihen pisirmeden cig salata olarak tuketmek chia tohumuda araogun yogurt ile birlikte 2-3 yk kasigi

Kızlar ben bayadır kabızlık problemi yaşıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı??? Doktorum dupalac verdi ama hala etkisi olmadı

Kızlar ben bayadır kabızlık problemi yaşıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı??? Doktorum dupalac verdi ama hala etkisi olmadı
Duphalac çok etkili belirtilen ölçüden fazla içme çok sancı yapıyor. O hatayı yaptım çünkü. Gece içsen en geç sabaha rahatlatıyor

Ölçü olarak ne kadar aldınız. Ben 30 ml alıyorum direk kapaktaki oranı günde 2 kere
Evet bir kapak veriyor doktor ama ben günde bir kere içiyordum yetiyordu. Durumunuza göre değişir tabi ki. Bebeğe kesinlikle zarar vermiyor hatta benim ilk bebegim çok kabızdi 6 aydan sonra çok çektik ona bile vermişti doktor. Ama kendinizi yine de çok alıştırmayin bağırsakta ona alışmasın. Kimyon kullanın gaz ve tuvalet konusunda bana çok iyi geliyor

Kızlar doktor enfeksiyon için fitil vermişti, hiç bir şekilde fitil kalmıyor içerde 5 kere ittirdim yani en son çıktı ve attım. Acaba doktoruma söylesem ilaç olarak verir mi bir şeyler ? Eridi biraz içimde ama 1 saat bekleyemem, hele ki uyumadan önce yap demişti

bu mevsimde pazarlara köyden cok geliyor kacirma :) ben de yogurt ceviz vs ekliyorum cunku bana doktor demir ilaci disinda hicbir sey vermedi
Demir ve d vitamini almak gerekiyormuş ben balık çok tüketemediğim için zor bela omega yazdırdım haftada 1 Max 2 kullan dedi
Semizotu yarın alayım :)

Tatlım uyumadan önce iç onun etkisi ancak sabah oluyor.
Doktorundan magnezyum isteyebilirsin benim ki kabızlık sorunum için direk magnezyum verdi.
Yaz ayındayız kayısı al taze sabahları bir iki tane ye üzerine ılık su iç.
Yoğurda doğrayıp gün içinde de tüketebilirsin.
Kuru kayısı dan hoşaf da yapabilirsin.
Bol su içmeyi unutma.
Çok geçmiş olsun

Hanımlar merhaba, bir sorum olacaktı. 16 haftalığız. Sabah uyandığımdan beri sol kasığıma yakın yerde batma oluyor. Hareketsiz yatınca çoğunlukla sorun yok ama oturunca batıyor, yürürken batıyor. Bıçak girmesi gibi. Tam kasık değil de karnımın kasığa yakın bir kısmı. Artarsa acile gideyim diyorum ama benzerini yaşayan oldu mu endişelenmeli miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…