2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Demir ve d vitamini almak gerekiyormuş ben balık çok tüketemediğim için zor bela omega yazdırdım haftada 1 Max 2 kullan dedi
Semizotu yarın alayım :)
omega 3 kullanmaya mesafeli mi doktor neden zor yazdi hamsi palamut Isvec somonu dogal alabslik ve sardalya bunlar dogal olmali hsftada yarim kilo ye demisti doktor

Canım merhaba, benim bu tarz şikayetim olduğunda altından hep idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor, idrarda yanma vs var mı?

Geçmiş olsun ben de 18 haftalığım. Akşamdan beri aynı durum bende de var. Şehir hastanesi kadın doğum acilden bebeğime baktırdım iyiydi çok şükür. Kas ağrısıdır diye umuyorum yarın da geçmezse kendi doktoruma bi danışıp ona göre hareket edeceğim. Acilde idrarda yanma,idrara sık çıkma, mide bulantısı vb. sorunlarım olup olmadığı soruldu.

Kızlar 18+2 haftalık olduk bebeğim erkek 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var parol kullandım mecburen geçmedi uyku bile uyumadım iki kızım var onlarla bile ilgilenemedim belime vurdu birde bacaklarıma tansiyonum 13:8 çıktı yüksekmi o yüzdenmi bu kadar ağrım var doktora gitmelimiyim

Kızlar su gibi akıntısı olan var mı? Bazen iç çamaşırımda görüyorum böyle su gibi akıntı ama ne ağrı sızı hiçbir şey olmuyor..

ben de kesinlikle girmesini istiyorum öyle korkar etkilenir efendime söyleyim rahatsız olur gibi durumlarda hiç umrumda değil. ben de çok korkuyorum ama bize destek olmak zorundalar böyle bir anda zaten beleşten ebeveyn oluyorlar

Canım merhaba, benim bu tarz şikayetim olduğunda altından hep idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor, idrarda yanma vs var mı?

Kızlar ağrım bir tık daha artınca acile gittik, baya detaylı muayene ettiler, idrar kan aldılar, hem idrarda hem kanda yüksek enfeksiyon çıktı, serum taktılar ilaç vs verdiler antibiyotik yazdılar. İdrara 1 ay kadar önce bakılmıştı hiçbirşey yoktu o yüzden aklıma gelmemişti. Şükür bununla atlattık

Kızlar 10 gun regl gecikmesi ve negatif test sonrasi doktora gittim yumurtan catlamamis dedi bu ne anlama geliyor hep duzenliydi reglim birde adet sokturucu verdi kullanmalimiyim

Kizlar ayaklarinda şişlik olusan var mi 18. haftadayim oluyor muydu bu aylarda
Evet canım benim başladı. Tuzu azalt suyunu iç. Yastıklarla yükseklik yap ayaklarını uzat arada. Çok normal.
Kızlar su gibi akıntısı olan var mı? Bazen iç çamaşırımda görüyorum böyle su gibi akıntı ama ne ağrı sızı hiçbir şey olmuyor..
Evet tatlım bende de oluyor gayet normal alıntılar. Doktor zamanı konuşursun gene doktorunla. Bende de oluyor.
Kızlar 10 gun regl gecikmesi ve negatif test sonrasi doktora gittim yumurtan catlamamis dedi bu ne anlama geliyor hep duzenliydi reglim birde adet sokturucu verdi kullanmalimiyim
Tatlım yumurta çatlamadığı için adet olamıyorsun. Çatlayacak ve adet yoluyla kendini atacak yumurta.
Gebelik yok canım iç adetin gelsin.
Sonra ki süreci takip edersin.

Çok teşekkür ediyorum canım

Benimde oluyor canım hatta ilk zamanlar altımamı işedim diyordum iç çamaşır bir anda sırılsıklam oluyor. Çok normal yani

Beyaz akıntı normal mi peki 19 haftaya giricem böyle haftaya giriş başlarında beyaz yoğun akıntım oluyo kokusuz sizde de aynı mı durum

Bazı günler bende de oluyor resmen su gibi hiç yoğunluğu olmayan bir ıslaklık oluyor. Üzerinde durmadım ben de normalmiş araştırdığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…