- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.841
Ayyy bundan ben de çok korkuyorum. O yüzden asla stok yapamıyorumYa bez konusunda şöyle bir düşüncem var ya bebeğin tenine uyumlu olmazsa pişik olursa ya değiştirmek zorunda kalırsak. Stok Yapacam bundan korkuyorum
Magnezyumuna baktir. Bn hastanelik oldum migrenden noroloji magnezyum verdi kan testinde de dusuk dikti. Magnimore kullaniorum ve gecti basagrimKızlar 18+2 haftalık olduk bebeğim erkek3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var parol kullandım mecburen geçmedi uyku bile uyumadım iki kızım var onlarla bile ilgilenemedim belime vurdu birde bacaklarıma tansiyonum 13:8 çıktı yüksekmi o yüzdenmi bu kadar ağrım var doktora gitmelimiyim
Bizde dun stok yapsak mo dedik sonra guvenemedik almadik elimizde patlamasin dieYa bez konusunda şöyle bir düşüncem var ya bebeğin tenine uyumlu olmazsa pişik olursa ya değiştirmek zorunda kalırsak. Stok Yapacam bundan korkuyorum
bende 1-2 paket olsun yenidoğan en azından alıp köşeye koymak istiyorum.Bez konusunda kac numara olacak ve marka konusunda netlik kazanan var mi
E bebek te joie marka almıştık kızıma çokta memnunuz baya kaliteli ve kullanışlıKızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
Fiyatlar yükseldi bile, geçen ay 9 a aldığım bebek arabası 15 olmuş..Kızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
Daha cok erken oldugunu dusunuyorduk biz de ama maas zamlariyla birlikte zamlanacagini dusundugunmuzden besik ve anakucagini aldik. Aldigim besik ertesi gun 700 lira zamlandi hemen. E bebek yuzde 50 indirim yapti gecen gece hastane cikisi aldik bi tame 10luKızlar bu arada dün e-bebekten ilk zıbınlarımızı almaya başladık.
Bebek arabalarına göz atıyordum.Görevli bugün itibariyle yüksek zamların geleceğini söyledi
( Dolar yükseldiği için yurtdışından gelen ürünlere zam+ temmuz maaş artışının belli oranda zamı+ KDV zamı eklenecek dedi.)
dün bende gördüm hastane çıkışları paketli olanlarda çok güzel indirimler vardı. Çok hesaplıya geliyorcduDaha cok erken oldugunu dusunuyorduk biz de ama maas zamlariyla birlikte zamlanacagini dusundugunmuzden besik ve anakucagini aldik. Aldigim besik ertesi gun 700 lira zamlandi hemen. E bebek yuzde 50 indirim yapti gecen gece hastane cikisi aldik bi tame 10lu
300 liraya aldim paketli olan 10luyu. 250 ye bile vardi.buldukca almak lazim. Gecen gun de zibinlarda yuzde 40 indirim vardi. Renkli zibinlar 35 liraya geldi . Buldukca almak lazimdün bende gördüm hastane çıkışları paketli olanlarda çok güzel indirimler vardı. Çok hesaplıya geliyorcdu
hangi marka canim2 paket 84'lü 1 beden yenidoğan aldım bende 246 TL ye .Bezin tanesi 1.46 TL ye geldi.
Canım tekrar gebe kalabildin mi kimyasaldan sonraBenim malesef kimyasal gebelik oldu
Karar veremedim.. alcam çünkü bir kaç paketben molfix pure&soft alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?