2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Magnezyumuna baktir. Bn hastanelik oldum migrenden noroloji magnezyum verdi kan testinde de dusuk dikti. Magnimore kullaniorum ve gecti basagrim
Ya bez konusunda şöyle bir düşüncem var ya bebeğin tenine uyumlu olmazsa pişik olursa ya değiştirmek zorunda kalırsak. Stok Yapacam bundan korkuyorum
Bizde dun stok yapsak mo dedik sonra guvenemedik almadik elimizde patlamasin die

Kızlar bu arada dün e-bebekten ilk zıbınlarımızı almaya başladık.
Bebek arabalarına göz atıyordum.Görevli bugün itibariyle yüksek zamların geleceğini söyledi
( Dolar yükseldiği için yurtdışından gelen ürünlere zam+ temmuz maaş artışının belli oranda zamı+ KDV zamı eklenecek dedi.)

Kızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?

E bebek te joie marka almıştık kızıma çokta memnunuz baya kaliteli ve kullanışlı

Fiyatlar yükseldi bile, geçen ay 9 a aldığım bebek arabası 15 olmuş..
ben şahsen kolay kullanımlı travel aldım

Daha cok erken oldugunu dusunuyorduk biz de ama maas zamlariyla birlikte zamlanacagini dusundugunmuzden besik ve anakucagini aldik. Aldigim besik ertesi gun 700 lira zamlandi hemen. E bebek yuzde 50 indirim yapti gecen gece hastane cikisi aldik bi tame 10lu

Kizlar dunden beri yuruyunce sag kalcam agriyor cok fena. Otururken hic bi sey yok. Ayaga kalkip yuruyemiyorum. Sizde de var mi? Cok fazla sut urunu tuketemiyorum alerjiden dolayi. Acaba kalsiyum eksikligi mi oldu

dün bende gördüm hastane çıkışları paketli olanlarda çok güzel indirimler vardı. Çok hesaplıya geliyorcdu

dün bende gördüm hastane çıkışları paketli olanlarda çok güzel indirimler vardı. Çok hesaplıya geliyorcdu
300 liraya aldim paketli olan 10luyu. 250 ye bile vardi.buldukca almak lazim. Gecen gun de zibinlarda yuzde 40 indirim vardi. Renkli zibinlar 35 liraya geldi . Buldukca almak lazim

17. hafta bitiyor bulantılar azaldı tiksinmeler azaldı enerjim yerinde ama benim kusmalarım hala bitmedi kabullendim artık doğurana kadar kusacağım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…