2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kinder Kraft a da bakabilirsin

Magnezyumuna baktir. Bn hastanelik oldum migrenden noroloji magnezyum verdi kan testinde de dusuk dikti. Magnimore kullaniorum ve gecti basagrim

Bizde dun stok yapsak mo dedik sonra guvenemedik almadik elimizde patlamasin die
Aynen canım bende korktum açıkçası

Bez konusunda kac numara olacak ve marka konusunda netlik kazanan var mi
Canım yeni doğan grubu var numarası olarak 1 numara geçer.
Ama şöyle bir durum var mesela prima yıllarca bilinen bir marka iyide bir marka beğeneni çok.
Ama işin ilginç yanı bebeğine pişik yapabilme ihtimali var.
Daha uygun bir bez aldığında ise çocuğunun daha rahat ettiğini gözlemleyebilirsin.
Yani bez konusu paraya bakan bir konu değil.
O yüzden bunu yaşayarak tecrübe et.
Bir iki paket zaten doğduğu zaman da da alınır.
bende 1-2 paket olsun yenidoğan en azından alıp köşeye koymak istiyorum.
Öneriye benimde ihtiyacım var

Haklı olarak iki duyguyu tatmak istiyorsun doğuran illaki vardır ama ihtimali düşüktür tatlım gelinlerle idare edecen

Kizlar dunden beri yuruyunce sag kalcam agriyor cok fena. Otururken hic bi sey yok. Ayaga kalkip yuruyemiyorum. Sizde de var mi? Cok fazla sut urunu tuketemiyorum alerjiden dolayi. Acaba kalsiyum eksikligi mi oldu
Eksiklik de olabilir hamilelik ağrısıda olabilir tatlım. Magnezyum eksikliği de olabilir. En iyisi doktoruna bahsedip tahlille tespit etmek. Ama ağrıların çoğu normal bana göre.

Önerdiğiniz bir anakucağı var mı acaba bana da önerebilir misiniz yada bebeğe bişey aldınız mı ben daha hiçbişey almadım

Eksiklik de olabilir hamilelik ağrısıda olabilir tatlım. Magnezyum eksikliği de olabilir. En iyisi doktoruna bahsedip tahlille tespit etmek. Ama ağrıların çoğu normal bana göre.
KOntrole gideli daha 1 hafta olmadi. Bu hafta da doktor yollari vorunuyor galiba bana.magnezyum da kullaniyorum aslinda

Önerdiğiniz bir anakucağı var mı acaba bana da önerebilir misiniz yada bebeğe bişey aldınız mı ben daha hiçbişey almadım
Bebegin kendi kendini sallayabildigi modellere baktim ben hep. Baby jorn cok pahaliydi. Muadillerinden ohyo baby anakucaginda karar kildik. Bi sey lere surekli zam geliyor. Daha 5 gun oldu alali 100 lira zamlanmis hemen

neden çatlamaz peki yumurta?

omega 3 kullanmaya mesafeli mi doktor neden zor yazdi hamsi palamut Isvec somonu dogal alabslik ve sardalya bunlar dogal olmali hsftada yarim kilo ye demisti doktor
Benim doktorum çok vitamin yazan biri değil her şeyi doğal olarak almamı istiyor. Vitamin yazdırmaya gidiyorum benim bi şekilde ikna ediyor O yüzden :)

Ben chicco Goody plus aldım canım. Tek yön ama zaten kış bebişi olacağı için ilk 5 6 ay gezmeye gitmeyiz gidersek de anneme babama eş dosta gideriz dışarıda çok takılmayız diye düşünüp bunu önemli kriter görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…