- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.861
Ben çevremdeki herkes Molfix kullanıyor baya memnunlarBez konusunda kac numara olacak ve marka konusunda netlik kazanan var mi
Kinder Kraft a da bakabilirsinKızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
Aynen canım bende korktum açıkçasıMagnezyumuna baktir. Bn hastanelik oldum migrenden noroloji magnezyum verdi kan testinde de dusuk dikti. Magnimore kullaniorum ve gecti basagrim
Bizde dun stok yapsak mo dedik sonra guvenemedik almadik elimizde patlamasin die
Canım yeni doğan grubu var numarası olarak 1 numara geçer.Bez konusunda kac numara olacak ve marka konusunda netlik kazanan var mi
bende 1-2 paket olsun yenidoğan en azından alıp köşeye koymak istiyorum.
Öneriye benimde ihtiyacım var
Haklı olarak iki duyguyu tatmak istiyorsun doğuran illaki vardır ama ihtimali düşüktür tatlımKızlar günaydın 17 haftalığım ben de. Geçen ay kontrolde kız demişti Dr. bu ay erkek oldu2. oğlum olucak inşallah onun dışında herşey yolunda çok şükür. ay var mı böyle olup kız doğuran acaba
Eksiklik de olabilir hamilelik ağrısıda olabilir tatlım. Magnezyum eksikliği de olabilir. En iyisi doktoruna bahsedip tahlille tespit etmek. Ama ağrıların çoğu normal bana göre.Kizlar dunden beri yuruyunce sag kalcam agriyor cok fena. Otururken hic bi sey yok. Ayaga kalkip yuruyemiyorum. Sizde de var mi? Cok fazla sut urunu tuketemiyorum alerjiden dolayi. Acaba kalsiyum eksikligi mi oldu
Eltim de öyle canım malesef17. hafta bitiyor bulantılar azaldı tiksinmeler azaldı enerjim yerinde ama benim kusmalarım hala bitmedi kabullendim artık doğurana kadar kusacağım herhalde
ahh evet ben bu dünyaya kaynana olmaya gelmişimHaklı olarak iki duyguyu tatmak istiyorsun doğuran illaki vardır ama ihtimali düşüktür tatlımgelinlerle idare edecen
KOntrole gideli daha 1 hafta olmadi. Bu hafta da doktor yollari vorunuyor galiba bana.magnezyum da kullaniyorum aslindaEksiklik de olabilir hamilelik ağrısıda olabilir tatlım. Magnezyum eksikliği de olabilir. En iyisi doktoruna bahsedip tahlille tespit etmek. Ama ağrıların çoğu normal bana göre.
Ben de ayniyim. Zaten eskiden beri derdim benim kiz cocugum olmaz diye. Simdi 2. Oglumu bekliyorumahh evet ben bu dünyaya kaynana olmaya gelmişim
Doktorunu arayabiliyosan bir sor tatlım ama dediğim gibi bana göre çok normal hersey yer değiştiriyorKOntrole gideli daha 1 hafta olmadi. Bu hafta da doktor yollari vorunuyor galiba bana.magnezyum da kullaniyorum aslinda
Ben 2. çocuğumda ikisinide denedim. Molfixten daha memnun kaldım. Sleepy çiş sızdırmıştı.ben molfix pure&soft alıcam
Benim eltim üçüncü erkeğe hamile benden kız olmayacak pes ettim diyor odaahh evet ben bu dünyaya kaynana olmaya gelmişim
Bebegin kendi kendini sallayabildigi modellere baktim ben hep. Baby jorn cok pahaliydi. Muadillerinden ohyo baby anakucaginda karar kildik. Bi sey lere surekli zam geliyor. Daha 5 gun oldu alali 100 lira zamlanmis hemenÖnerdiğiniz bir anakucağı var mı acaba bana da önerebilir misiniz yada bebeğe bişey aldınız mı ben daha hiçbişey almadım
neden çatlamaz peki yumurta?Evet canım benim başladı. Tuzu azalt suyunu iç. Yastıklarla yükseklik yap ayaklarını uzat arada. Çok normal.
Evet tatlım bende de oluyor gayet normal alıntılar. Doktor zamanı konuşursun gene doktorunla. Bende de oluyor.
Tatlım yumurta çatlamadığı için adet olamıyorsun. Çatlayacak ve adet yoluyla kendini atacak yumurta.
Gebelik yok canım iç adetin gelsin.
Sonra ki süreci takip edersin.
Benim doktorum çok vitamin yazan biri değil her şeyi doğal olarak almamı istiyor. Vitamin yazdırmaya gidiyorum benim bi şekilde ikna ediyor O yüzden :)omega 3 kullanmaya mesafeli mi doktor neden zor yazdi hamsi palamut Isvec somonu dogal alabslik ve sardalya bunlar dogal olmali hsftada yarim kilo ye demisti doktor
Tatlım bazı sebepleri olabilir stres kaynaklı olabilir o Ay içtiğin bir ilaç etkilemiş olabilir.neden çatlamaz peki yumurta?
Ben chicco Goody plus aldım canım. Tek yön ama zaten kış bebişi olacağı için ilk 5 6 ay gezmeye gitmeyiz gidersek de anneme babama eş dosta gideriz dışarıda çok takılmayız diye düşünüp bunu önemli kriter görmedimKızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?