- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.881
Dua edecegim canim. Icini ferah tut. Insallah cok guzel gelir sonucunSelam kızlar 15 haftalikken özele gittiğimde iki seferde de doktor burun kemiğini ölcememisti perinatolojiye gitmemi tavsiye etmişti ben çok onemsememistim ama yine de arada randevulara bakarken bugüne randevu dusurebildim perinatolojiden. Doktor hiç iyi konuşmadı. Burun kemiği kısa dedi böbrekler de genişleme var kalpte delik var hepsi down sendromu belirtisi ya amniyosentez yapalım yada nipt yaptır için rahat olsun dedi.
Moralimi bozdu açıkçası ne olursa olsun kabulüm zaten ama insan ister istemez etkileniyor. Cuma günü 3lu test vermiştim onun sonucu için bekliyorum suan bakalım ne çıkacak 2li yaptirmamistim. Duanıza talibim
Sadece yeşilliklerin iyi yıkandığına emin olursanız rahatlıkla yiyebilirsinizBen çiğköfteyi çok severim içinde bulgur olduğunu ve çiğ et olmadığını düşünürsek bi problem yoktur diye düşünüyorum . Haftada 1 veya 2 haftada bir yiyorum :)
bende 1-2 paket olsun yenidoğan en azından alıp köşeye koymak istiyorum.
Öneriye benimde ihtiyacım var
Biz bi travel buyuk bi de kabin boy aldik ikisini de cybex aldik ama zamlardan once. Baya guzel yorumlar var kullanan arkadaslarimda cok memnunKızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
Allah yardimciniz olsun … ederiz elbet ..Selam kızlar 15 haftalikken özele gittiğimde iki seferde de doktor burun kemiğini ölcememisti perinatolojiye gitmemi tavsiye etmişti ben çok onemsememistim ama yine de arada randevulara bakarken bugüne randevu dusurebildim perinatolojiden. Doktor hiç iyi konuşmadı. Burun kemiği kısa dedi böbrekler de genişleme var kalpte delik var hepsi down sendromu belirtisi ya amniyosentez yapalım yada nipt yaptır için rahat olsun dedi.
Moralimi bozdu açıkçası ne olursa olsun kabulüm zaten ama insan ister istemez etkileniyor. Cuma günü 3lu test vermiştim onun sonucu için bekliyorum suan bakalım ne çıkacak 2li yaptirmamistim. Duanıza talibim
Canım çok geçmiş olsun böbrek genişlemesini benim arkadaşıma da söylemişlerdi sonra 2 3 doktora sorduk o zaman erkek bebeklerde çok sık goruluyormus doğumdan sonra geçiyormuş ense kalınlığı için ne dedi canimSelam kızlar 15 haftalikken özele gittiğimde iki seferde de doktor burun kemiğini ölcememisti perinatolojiye gitmemi tavsiye etmişti ben çok onemsememistim ama yine de arada randevulara bakarken bugüne randevu dusurebildim perinatolojiden. Doktor hiç iyi konuşmadı. Burun kemiği kısa dedi böbrekler de genişleme var kalpte delik var hepsi down sendromu belirtisi ya amniyosentez yapalım yada nipt yaptır için rahat olsun dedi.
Almıyorlar canımKızlar ilk defa devlete gideceğim randevu buldum tesadüf gideyim dedim eş alıyorlar mı şehir hastaneleri almıyorlar gibi okumuştum sanki
Kalpte deliği de kuzenimin çocuğu için detaylı ultrason da söylemişti doktoru İstanbul'a gittiler kalp gelişimini doğuma kadar sürdürüyormus o yüzden detaylı da kalp deliği aşırı boyutta olmadığı için önemsemiyorlarmisSelam kızlar 15 haftalikken özele gittiğimde iki seferde de doktor burun kemiğini ölcememisti perinatolojiye gitmemi tavsiye etmişti ben çok onemsememistim ama yine de arada randevulara bakarken bugüne randevu dusurebildim perinatolojiden. Doktor hiç iyi konuşmadı. Burun kemiği kısa dedi böbrekler de genişleme var kalpte delik var hepsi down sendromu belirtisi ya amniyosentez yapalım yada nipt yaptır için rahat olsun dedi.
Öyle söylenip sağlıklı doğan çok bebek var. İçini ferah tut bol bol dua etSelam kızlar 15 haftalikken özele gittiğimde iki seferde de doktor burun kemiğini ölcememisti perinatolojiye gitmemi tavsiye etmişti ben çok onemsememistim ama yine de arada randevulara bakarken bugüne randevu dusurebildim perinatolojiden. Doktor hiç iyi konuşmadı. Burun kemiği kısa dedi böbrekler de genişleme var kalpte delik var hepsi down sendromu belirtisi ya amniyosentez yapalım yada nipt yaptır için rahat olsun dedi.
kutuyu tamamen bitir 8 9 gün sonra adeti söküyor canım ben kullanmıştımTARLUSAL adlı ilacı kullanan varmı kızlar reglim 13 gün gecikti iki gündür onu iciyorum ama hhala regl olmadım sizce kullanmaya devam etmelimiyimm
İlacın hepsini iç öyle sökülüyor adetTARLUSAL adlı ilacı kullanan varmı kızlar reglim 13 gün gecikti iki gündür onu iciyorum ama hhala regl olmadım sizce kullanmaya devam etmelimiyimm
o zaman çokk gecikmiş olmayacakmı ilac bitene kadar benim öbür ayki regl tarihim geliyoor :/İlacın hepsini iç öyle sökülüyor adet
o zaman çokk gecikmiş olmayacakmı ilac bitene kadar benim öbür ayki regl tarihim geliyoor :/kutuyu tamamen bitir 8 9 gün sonra adeti söküyor canım ben kullanmıştım
Olsun yapacak bişey yok. Ben pcos olduğum için hep geç regl oluyordum. Ve benimde yumurtam çatlamıyordu. Adet söktürücüyü kullanın adet olduğunuz 2. Veya 3. Gün kadın doğuma gidin. Test falan yapar hem aklınızdaki sorunlar çözülmüş oluro zaman çokk gecikmiş olmayacakmı ilac bitene kadar benim öbür ayki regl tarihim geliyoor :/
Teşekkür ederim benim normalde düzenliydi sadece bir kaç değerim biraz yüksek diye duphaston vermişti doktor 2 ay kullan dedi 1 ay kullandım 2. ayda gününü atlamışım baya gecmişti üzeirnden o yüzden öbür ay içerim diyip içmedim ve regl olamadım onunda etkisi varmı acaba diye düsünmüyor değilim cünkü kendimi bildim bileili hiç bu kadar gecikmemiştiOlsun yapacak bişey yok. Ben pcos olduğum için hep geç regl oluyordum. Ve benimde yumurtam çatlamıyordu. Adet söktürücüyü kullanın adet olduğunuz 2. Veya 3. Gün kadın doğuma gidin. Test falan yapar hem aklınızdaki sorunlar çözülmüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?