- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.901
Amin inşallah hepiniz çok sagolunDua edecegim canim. Icini ferah tut. Insallah cok guzel gelir sonucun
Evet onu bende duydum erkeklerde oluyormus ama birden fazla bulgu olunca özellikle burun kisaligi insan şüpheleniyor ense kalınlığı normal elhamdülillah ozeldeki doktor da normal demiştiCanım çok geçmiş olsun böbrek genişlemesini benim arkadaşıma da söylemişlerdi sonra 2 3 doktora sorduk o zaman erkek bebeklerde çok sık goruluyormus doğumdan sonra geçiyormuş ense kalınlığı için ne dedi canim
Perinatoloji doktoru küçük bir delik kapanabilir de dedi ama yine de nipt yada amniyosentez yaptır mutlaka dedi anlamadımKalpte deliği de kuzenimin çocuğu için detaylı ultrason da söylemişti doktoru İstanbul'a gittiler kalp gelişimini doğuma kadar sürdürüyormus o yüzden detaylı da kalp deliği aşırı boyutta olmadığı için önemsemiyorlarmis
Duphaston adet söktürücü adet düzenleyici gibi bi ilaç bildiğim kaparıyla. Üzülecek bir şey değil canım. Havadan sudan bile düzenin değişebilirTeşekkür ederim benim normalde düzenliydi sadece bir kaç değerim biraz yüksek diye duphaston vermişti doktor 2 ay kullan dedi 1 ay kullandım 2. ayda gününü atlamışım baya gecmişti üzeirnden o yüzden öbür ay içerim diyip içmedim ve regl olamadım onunda etkisi varmı acaba diye düsünmüyor değilim cünkü kendimi bildim bileili hiç bu kadar gecikmemişti
Kesinlikle haklısın. Benim oğluma sleepy hiç olmadı mesela gerçekten zaman zaman denedim çünkü ekonomikti ama olmadı tenine.Ya bez konusunda şöyle bir düşüncem var ya bebeğin tenine uyumlu olmazsa pişik olursa ya değiştirmek zorunda kalırsak. Stok Yapacam bundan korkuyorum
Sleepynin büyük numaraları idrar sızdırıyorSanmıyorum sleepy de öyle bı sorun yaşayan duymadım ama en kötü dolap uygulamasından satarsınız maa tabi siz bilirsinz
Çok uyguna gelmiş
Canım bu grupta biri yazmıştı el baş parmağı kemik sayısına bakılıp down sendromu hakkında bilgi sahibi olunuyormusAmin inşallah hepiniz çok sagolun
Evet onu bende duydum erkeklerde oluyormus ama birden fazla bulgu olunca özellikle burun kisaligi insan şüpheleniyor ense kalınlığı normal elhamdülillah ozeldeki doktor da normal demişti
Perinatoloji doktoru küçük bir delik kapanabilir de dedi ama yine de nipt yada amniyosentez yaptır mutlaka dedi anlamadım
2. De erkek olsa 3. Yü asla denemezdimBenim eltim üçüncü erkeğe hamile benden kız olmayacak pes ettim diyor oda
Onu bilemem ama ilaç öyle söküyor maalesefo zaman çokk gecikmiş olmayacakmı ilac bitene kadar benim öbür ayki regl tarihim geliyoor :/
Ben de aynı düşüncedeyim ama fiyatlar da artıyo bi yandan da onu düşünüyorumYa bez konusunda şöyle bir düşüncem var ya bebeğin tenine uyumlu olmazsa pişik olursa ya değiştirmek zorunda kalırsak. Stok Yapacam bundan korkuyorum
O da detaylı ultrasonda mi belli olur?Canım bu grupta biri yazmıştı el baş parmağı kemik sayısına bakılıp down sendromu hakkında bilgi sahibi olunuyormus
Balıkesir Bandırma da 1000 ile 1150Detaylı ultrason fiyatları nedir kızlar bilen var mı medikal park düşünüyorum yaptıran var mı
Ben konyada yeni randevu aldım. 1200 tl. Hastanelerde daha pahalı oluyor 1750 2000 tl arasında.Detaylı ultrason fiyatları nedir kızlar bilen var mı medikal park düşünüyorum yaptıran var mı
Aslında devlette ücretsiz burada ama doğuma 1 ay kala da bir anlamı yok malumBen konyada yeni randevu aldım. 1200 tl. Hastanelerde daha pahalı oluyor 1750 2000 tl arasında.
Acaba şehirden şehire değişiyor mu sonuçta aynı yani. İnşallah değişmiyordurBalıkesir Bandırma da 1000 ile 1150
Ben dün aldım ebebekten. Prego solo. Tek kalmıştı. Fiyatlar artacak diye erkenden aldık.Kızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
Evet ben hiç gitmedim devlete o yüzden bilmiyorum. Medicalparkın genelde hastaneleri çok iyi oluyor. Bende tüp bebeği Medicalparkda yaptırmıştım.Aslında devlette ücretsiz burada ama doğuma 1 ay kala da bir anlamı yok malumiyiymiş daha pahalı fiyatlar duydum samsun medikal park çok övülüyor hem davranış hem hizmet açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?