2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dua edecegim canim. Icini ferah tut. Insallah cok guzel gelir sonucun
Amin inşallah hepiniz çok sagolun
Evet onu bende duydum erkeklerde oluyormus ama birden fazla bulgu olunca özellikle burun kisaligi insan şüpheleniyor ense kalınlığı normal elhamdülillah ozeldeki doktor da normal demişti
Perinatoloji doktoru küçük bir delik kapanabilir de dedi ama yine de nipt yada amniyosentez yaptır mutlaka dedi anlamadım

Duphaston adet söktürücü adet düzenleyici gibi bi ilaç bildiğim kaparıyla. Üzülecek bir şey değil canım. Havadan sudan bile düzenin değişebilir

Ya bez konusunda şöyle bir düşüncem var ya bebeğin tenine uyumlu olmazsa pişik olursa ya değiştirmek zorunda kalırsak. Stok Yapacam bundan korkuyorum
Kesinlikle haklısın. Benim oğluma sleepy hiç olmadı mesela gerçekten zaman zaman denedim çünkü ekonomikti ama olmadı tenine.

Canım bu grupta biri yazmıştı el baş parmağı kemik sayısına bakılıp down sendromu hakkında bilgi sahibi olunuyormus

Canım bu grupta biri yazmıştı el baş parmağı kemik sayısına bakılıp down sendromu hakkında bilgi sahibi olunuyormus
O da detaylı ultrasonda mi belli olur?
Detaylı icin özel bir perinatologa gidicem Allahin izniyle herseyine güzelce baksın içim rahatlasın.
Teşekkür ederim

Detaylı ultrason fiyatları nedir kızlar bilen var mı medikal park düşünüyorum yaptıran var mı

İnsall"Zeyzey2134, post: 74972717, member: 593798"]
O da detaylı ultrasonda mi belli olur?
Detaylı icin özel bir perinatologa gidicem Allahin izniyle herseyine güzelce baksın içim rahatlasın.
Teşekkür ederim
[/QUOTE]
İnşallah güzel haberlerle gel canım

Kizlar detayli ultrasomda perinatolog mu yoksa radyologa mi gideceksiniz

Ben konyada yeni randevu aldım. 1200 tl. Hastanelerde daha pahalı oluyor 1750 2000 tl arasında.
Aslında devlette ücretsiz burada ama doğuma 1 ay kala da bir anlamı yok malum iyiymiş daha pahalı fiyatlar duydum samsun medikal park çok övülüyor hem davranış hem hizmet açısından

Ben dün aldım ebebekten. Prego solo. Tek kalmıştı. Fiyatlar artacak diye erkenden aldık.

Aslında devlette ücretsiz burada ama doğuma 1 ay kala da bir anlamı yok malum iyiymiş daha pahalı fiyatlar duydum samsun medikal park çok övülüyor hem davranış hem hizmet açısından
Evet ben hiç gitmedim devlete o yüzden bilmiyorum. Medicalparkın genelde hastaneleri çok iyi oluyor. Bende tüp bebeği Medicalparkda yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…