2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet ben hiç gitmedim devlete o yüzden bilmiyorum. Medicalparkın genelde hastaneleri çok iyi oluyor. Bende tüp bebeği Medicalparkda yaptırmıştım.
Yorumlar ever baya iyi ben bir fiyat alayım. Birde bu hani bebeğin yüzü gözüküyor ya bu yaptıracağım şey o mu yani detaylı ultrasonda gözüküyor mu yoksa 4 boyutlu ultrasonda mı sadece

İstanbulda misin kuzum?

Yorumlar ever baya iyi ben bir fiyat alayım. Birde bu hani bebeğin yüzü gözüküyor ya bu yaptıracağım şey o mu yani detaylı ultrasonda gözüküyor mu yoksa 4 boyutlu ultrasonda mı sadece
Evet detaylı ile 4d ultrason aynı diye biliyorum

Aslında devlette ücretsiz burada ama doğuma 1 ay kala da bir anlamı yok malum iyiymiş daha pahalı fiyatlar duydum samsun medikal park çok övülüyor hem davranış hem hizmet açısından
Ben tokatta yaşıyorum detaylı ultrason için samsuna gelicem özel klinikte uğur turhan perinatolog var detaylımı ona yaptıracağım.
Samsunda yaşıyorsanız sizinde bilginiz olsun 1800 tl muayene ücreti

Arkadaşlar merhaba, 15 +3 Şükrü dönemdeyim 6. Haftadan beri korkunç bir bulantı yaşıyorum. Doktorum zofran verdi ilk paleti bitirdim iyi geldi ama bittikçe sonra 2 3 gün kullanmayınca bulantı kabusu tekrar başladı dayanışacak gibi değil devam etmeyi düşünüyorum. Ancak zofranın yan etkilerinden va çok korkuyorum kullanan arkadaslar varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Benim de eşim yarın 15 günlüğüne görevlendirme ile Hatay’a gidiyor. Bu süreci annemlerin yanında geçireceğim, normalde bu kadar üzülmezdim belki ama sanırım hormonların da etkisiyle ağlamaklı geziniyorum bütün gün

Off bebek arabası baktım beynim yandı.
Kış bebeği çok gezmeyiz gibi geliyor .
Bir yere giderken de araç kullanırız .
Tek araba almak istiyorum.
Kabin mi, baston mu, travel mi kafayı yedim resmen. Çok kaliteli bir şey de istemiyorum. Oğlumda kaliteli aldım ama kullanmadım bile. Bunda ne olur belli değil tabi.

Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin. Allah sağlık versin inşallah.

Ben tokatta yaşıyorum detaylı ultrason için samsuna gelicem özel klinikte uğur turhan perinatolog var detaylımı ona yaptıracağım.
Samsunda yaşıyorsanız sizinde bilginiz olsun 1800 tl muayene ücreti
Ay nasıl sevindim bilen birisi olduğuna. Evet ben çarşambadayım ama samsuna gideceğim. Kliniğin adını söyler misiniz bende bir randevu alayım birde kaçıncı haftada yaptıracaksınız

Evet canim istanbuldayim
Ozmn Atil yuksel’i ara derdini anlat randevu rica et. Biraz pahali ama olsun. Turkiyede ondan daha iyisi yok. Git nasil bir yol izlemeniz gerektigini gercekten soylenen rahatsizliklar var mi sana soylesin
Bebegin icin bence yapabilecegin tek sey bu

Evet detaylı ile 4d ultrason aynı diye biliyorum
İkisi farklı şeyler. Detaylı ultrasonu doktorlar organ sayımı için yaparlar vücutlarında toplam 50 kadar noktayı sayarlar. 4 d ultrason bir görüntüleme biçimidir 4 boyutlu ve renkli görünür bu anne babaları görsel olarak mutlu eden bi yöntemdir.

Ay acaba detaylıya gittiğimde yüzünü görebilir miyim çok heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…