- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.921
Bizim sat lar aynı benimki de kız bebiş@Zecmel beni de ekler misin sat 10 Mart 17+3 haftalık cinsiyet kız2. Çocuğum
Yorumlar ever baya iyi ben bir fiyat alayım. Birde bu hani bebeğin yüzü gözüküyor ya bu yaptıracağım şey o mu yani detaylı ultrasonda gözüküyor mu yoksa 4 boyutlu ultrasonda mı sadeceEvet ben hiç gitmedim devlete o yüzden bilmiyorum. Medicalparkın genelde hastaneleri çok iyi oluyor. Bende tüp bebeği Medicalparkda yaptırmıştım.
İstanbulda misin kuzum?Amin inşallah hepiniz çok sagolun
Evet onu bende duydum erkeklerde oluyormus ama birden fazla bulgu olunca özellikle burun kisaligi insan şüpheleniyor ense kalınlığı normal elhamdülillah ozeldeki doktor da normal demişti
Perinatoloji doktoru küçük bir delik kapanabilir de dedi ama yine de nipt yada amniyosentez yaptır mutlaka dedi anlamadım
Evet detaylı ile 4d ultrason aynı diye biliyorumYorumlar ever baya iyi ben bir fiyat alayım. Birde bu hani bebeğin yüzü gözüküyor ya bu yaptıracağım şey o mu yani detaylı ultrasonda gözüküyor mu yoksa 4 boyutlu ultrasonda mı sadece
Evet canim istanbuldayimİstanbulda misin kuzum?
Ben tokatta yaşıyorum detaylı ultrason için samsuna gelicem özel klinikte uğur turhan perinatolog var detaylımı ona yaptıracağım.Aslında devlette ücretsiz burada ama doğuma 1 ay kala da bir anlamı yok malumiyiymiş daha pahalı fiyatlar duydum samsun medikal park çok övülüyor hem davranış hem hizmet açısından
Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin. Allah sağlık versin inşallah.Amin inşallah hepiniz çok sagolun
Evet onu bende duydum erkeklerde oluyormus ama birden fazla bulgu olunca özellikle burun kisaligi insan şüpheleniyor ense kalınlığı normal elhamdülillah ozeldeki doktor da normal demişti
Perinatoloji doktoru küçük bir delik kapanabilir de dedi ama yine de nipt yada amniyosentez yaptır mutlaka dedi anlamadım
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinEvet detaylı ile 4d ultrason aynı diye biliyorum
Nick mi değiştin?Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Ay nasıl sevindim bilen birisi olduğuna. Evet ben çarşambadayım ama samsuna gideceğim. Kliniğin adını söyler misiniz bende bir randevu alayım birde kaçıncı haftada yaptıracaksınızBen tokatta yaşıyorum detaylı ultrason için samsuna gelicem özel klinikte uğur turhan perinatolog var detaylımı ona yaptıracağım.
Samsunda yaşıyorsanız sizinde bilginiz olsun 1800 tl muayene ücreti
Kardeşim abla ismini değişeyim mi dedi oyun ismi sandım meğer burasıymışNick mi değiştin?
Kardeşe bak senKardeşim abla ismini değişeyim mi dedi oyun ismi sandım meğer burasıymışdeğişmiş bulundu ry2812 benim
Görümcem ne yaptı?Kardeşim abla ismini değişeyim mi dedi oyun ismi sandım meğer burasıymışdeğişmiş bulundu ry2812 benim
Ozmn Atil yuksel’i ara derdini anlat randevu rica et. Biraz pahali ama olsun. Turkiyede ondan daha iyisi yok. Git nasil bir yol izlemeniz gerektigini gercekten soylenen rahatsizliklar var mi sana soylesinEvet canim istanbuldayim
İkisi farklı şeyler. Detaylı ultrasonu doktorlar organ sayımı için yaparlar vücutlarında toplam 50 kadar noktayı sayarlar. 4 d ultrason bir görüntüleme biçimidir 4 boyutlu ve renkli görünür bu anne babaları görsel olarak mutlu eden bi yöntemdir.Evet detaylı ile 4d ultrason aynı diye biliyorum
Ay acaba detaylıya gittiğimde yüzünü görebilir miyim çok heyecanlanıyorumİkisi farklı şeyler. Detaylı ultrasonu doktorlar organ sayımı için yaparlar vücutlarında toplam 50 kadar noktayı sayarlar. 4 d ultrason bir görüntüleme biçimidir 4 boyutlu ve renkli görünür bu anne babaları görsel olarak mutlu eden bi yöntemdir.
Ay acaba detaylıya gittiğimde yüzünü görebilir miyim çok heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?