- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.941
Ay canım kusura bakma yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım. Eğer doktorun ultrasonun o özelliğini kullanırsa elbette görebilirsin.Ay acaba detaylıya gittiğimde yüzünü görebilir miyim çok heyecanlanıyorum
Yok canım sorun değil, rica edeceğim bakalım teşekkür ediyorumAy canım kusura bakma yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım. Eğer doktorun ultrasonun o özelliğini kullanırsa elbette görebilirsin.
Baston kendi rahatın travel bebeğin rahatı oluyor orta yolu bul kabin al :)Off bebek arabası baktım beynim yandı.
Kış bebeği çok gezmeyiz gibi geliyor .
Bir yere giderken de araç kullanırız .
Tek araba almak istiyorum.
Kabin mi, baston mu, travel mi kafayı yedim resmen. Çok kaliteli bir şey de istemiyorum. Oğlumda kaliteli aldım ama kullanmadım bile. Bunda ne olur belli değil tabi.
13 senedir burda mısın maşallahKardeşe bak sen
Off ben niye isim değişmiyorum ya
13 senedir aynı nick
Aa konuyu görmüş müydün cezalar yedim o yüzdenGörümcem ne yaptı?
Durumu iyi mi?
Ya ben fiyat konusunda şu kafadayım şu ülkede neyi alsak kurtulacaz bu süreçten.Ben de aynı düşüncedeyim ama fiyatlar da artıyo bi yandan da onu düşünüyorum
Oda zaten kazayla kaldım diyor2. De erkek olsa 3. Yü asla denemezdim
Bizde de şöyle bir sorun var hayatımız boyunca birşeyi satmadıkSanmıyorum sleepy de öyle bı sorun yaşayan duymadım ama en kötü dolap uygulamasından satarsınız maa tabi siz bilirsinz
Çok uyguna gelmiş
Allah yardımcınız olsun canım benim ama sen içini ferah tut çoğu doktor yanılıyor.Selam kızlar 15 haftalikken özele gittiğimde iki seferde de doktor burun kemiğini ölcememisti perinatolojiye gitmemi tavsiye etmişti ben çok onemsememistim ama yine de arada randevulara bakarken bugüne randevu dusurebildim perinatolojiden. Doktor hiç iyi konuşmadı. Burun kemiği kısa dedi böbrekler de genişleme var kalpte delik var hepsi down sendromu belirtisi ya amniyosentez yapalım yada nipt yaptır için rahat olsun dedi.
Moralimi bozdu açıkçası ne olursa olsun kabulüm zaten ama insan ister istemez etkileniyor. Cuma günü 3lu test vermiştim onun sonucu için bekliyorum suan bakalım ne çıkacak 2li yaptirmamistim. Duanıza talibim
Ay yok şakasına dedim ben de Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah. Sadece oğlum beni çok yordu , 3,5 yaşında ve hala çok hareketli. Ben 35 yaşımda olduğum için peşinden koşmaya enerjim yetmiyor bazen gerçekten ama tabi yapı meselesi bunun kızı erkeği de kalmadı artık.Oda zaten kazayla kaldım diyor
Neden canım?Kızlar ben ceza yemişim yoktum bir süredir nasılsınız bebişler nasıl
Tatlım sen adet olduktan sonra adet döngü sürecin başlayacak senin düzenin yok şuan yani öbür regl tarihinin gelmesi bir anlam ifade etmiyor tatlım. Adet ol bitsin ve tekrar bebek sürecine başlao zaman çokk gecikmiş olmayacakmı ilac bitene kadar benim öbür ayki regl tarihim geliyoor :/
Perinatolog canım benim ki.Kizlar detayli ultrasomda perinatolog mu yoksa radyologa mi gideceksiniz
Bunu bir daha düşüneyimBaston kendi rahatın travel bebeğin rahatı oluyor orta yolu bul kabin al :)
12 sene önceden tanıdık arkadaş var.13 senedir burda mısın maşallah
Değiştir sende benimkini saçma sapan yapmış ama 3 ay böyle mecbur
Ban yedim diyince merak edip baktım öyle öğrendim. Hayırlısı olsun hakkında. KV kp ine de yazık ya. Evladın biri yurt dışında sıkıntılı biri burda Allah sabır versin.Aa konuyu görmüş müydün cezalar yedim o yüzdençok şükür evet aldık boşanma davaları var sonraki ay bir süre benimle kaldı sonra annesinin yanına gitti
Evde bir de koyacak yer sorunu demek aynı zamanda. Benim ev zaten hangar gibi.Ya ben fiyat konusunda şu kafadayım şu ülkede neyi alsak kurtulacaz bu süreçten.
Hiçbir zaman.
Mesela üç ay önce bebek arabası alan arkadaş iyiki aldım bak şu kadardı şu kadar oldu diyecek. Şimdi bir ay önce alan arkadaş da aynı cümleyi kuracak. Ama mutlaka her ikisinin arasında fiyat farkı olacak. Bu bir kısır döngü.
Ama gerçek şu ki herşey olması gerekenden pahalı zaten.
İki ay sonra şuan zam gelen fiyatlar hayatımızın normal karşıladığı rakamlar olacak.
Ben tamamen bıraktım o yüzden.
7. Aydan sonra toplu bir şekilde alırım.
Bez dediğimiz olay en az üç sene sürecek.
Hangisinden kaçacaz
Yaaa oğlum bugün senin yüzünden dikkatim dağıldı dedi bağırdı oturdum ağladım. Daha el kızı gelmeden beni ağlatıyor 11 yaşında çok zoruma gitti yine oğlan olacak. Üçüncüyü düşünmüyor değilim. Ama çok sezeryan olmuş olucam işte yaş sorunu vs. Tabi rahatıma düşkün olmam vs var bir de. Zora gelememem vs.Oda zaten kazayla kaldım diyor
Google’a doçent dr uğur turhan yazınca direk çıkıyor tüm bilgileri. Ben tam 21+0’da gidicem 5 ağustosa denk geliyor kendi kadın doğumcum en ideali 21. Hafta dedi detaylı için geçen haftadan aldım randevumu perinatologlar yoğun oluyor diye.Ay nasıl sevindim bilen birisi olduğuna. Evet ben çarşambadayım ama samsuna gideceğim. Kliniğin adını söyler misiniz bende bir randevu alayım birde kaçıncı haftada yaptıracaksınız
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla sorunsuz kucağınıza almak nasip olsun. İstanbul topkapıda prof dr ahmet gül var ilk kızımda 12-21-32. Haftalarda detaylımı yaptı şimdiki gebeliğimde 12. Hafta detaylımı yaptı ama 21 ve 32’de gidemicem il dışında yaşadığım ve izin almada çok sıkıntı yaşadığım için. Detaylı ücret 2100 tl. Ve bana ilk gebeliğimde ne dediyse birebir çıktı kendine büyük hayranım. Genelde kadın doğumcular sorunlu gördüklernde yönlendiriyolar ahmet hocaya randevu sırası beklerken denk geliyordum. Hatta hiçbir soeun yok merak etmeyn diye mutlu ettiği çok hastayada şahit oldum. Ama amniyosentez gerekirse de işinin baya baya ehlidir.Evet canim istanbuldayim
Görümcem 3 tane sezaryen doğum yaptı şimdilik bir sıkıntısı yok doğumda ve sonrasında da ekstra bi ağrı acı çekmediKızlar çevrenizde 3-4-5 sezeryan olmuş tanıdıklarınız var mı?
Takrarlayan sezeryan doğum doktorların çok tercih etmediği bir durum mu?
Zorluğu vs mı var ekstra?
Benim iki tane öğretmen arkadaşım var.Görümcem 3 tane sezaryen doğum yaptı şimdilik bir sıkıntısı yok doğumda ve sonrasında da ekstra bi ağrı acı çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?