2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Baston kendi rahatın travel bebeğin rahatı oluyor orta yolu bul kabin al :)

Ben de aynı düşüncedeyim ama fiyatlar da artıyo bi yandan da onu düşünüyorum
Ya ben fiyat konusunda şu kafadayım şu ülkede neyi alsak kurtulacaz bu süreçten.
Hiçbir zaman.
Mesela üç ay önce bebek arabası alan arkadaş iyiki aldım bak şu kadardı şu kadar oldu diyecek. Şimdi bir ay önce alan arkadaş da aynı cümleyi kuracak. Ama mutlaka her ikisinin arasında fiyat farkı olacak. Bu bir kısır döngü.
Ama gerçek şu ki herşey olması gerekenden pahalı zaten.
İki ay sonra şuan zam gelen fiyatlar hayatımızın normal karşıladığı rakamlar olacak.
Ben tamamen bıraktım o yüzden.
7. Aydan sonra toplu bir şekilde alırım.
Bez dediğimiz olay en az üç sene sürecek.
Hangisinden kaçacaz

Merhaba kizlar 15+5 günlük olduk daha cinsiyet öğrenemedim tahmin yaparmisiniz

Eklentiler

• IMG_20230710_202623.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20230710_202603.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 34
Sanmıyorum sleepy de öyle bı sorun yaşayan duymadım ama en kötü dolap uygulamasından satarsınız maa tabi siz bilirsinz

Çok uyguna gelmiş
Bizde de şöyle bir sorun var hayatımız boyunca birşeyi satmadık eşim sattırmaz ihtiyacı olanı bulalım verelim der.
Ne koltuklar ne masa sandalye takımları geldi geçti
Ben gelen tüm zamlara hazırladım kendimi çocuk doğunca bez fiyatlarına bakarım aaa bez bu kadarmış demek ki deyip hayatıma oradan devam edecem shshehhe

Allah yardımcınız olsun canım benim ama sen içini ferah tut çoğu doktor yanılıyor.
Haberdar et bizi.

Oda zaten kazayla kaldım diyor
Ay yok şakasına dedim ben de Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah. Sadece oğlum beni çok yordu , 3,5 yaşında ve hala çok hareketli. Ben 35 yaşımda olduğum için peşinden koşmaya enerjim yetmiyor bazen gerçekten ama tabi yapı meselesi bunun kızı erkeği de kalmadı artık.

Kızlar ben ceza yemişim yoktum bir süredir nasılsınız bebişler nasıl
Neden canım?
o zaman çokk gecikmiş olmayacakmı ilac bitene kadar benim öbür ayki regl tarihim geliyoor :/
Tatlım sen adet olduktan sonra adet döngü sürecin başlayacak senin düzenin yok şuan yani öbür regl tarihinin gelmesi bir anlam ifade etmiyor tatlım. Adet ol bitsin ve tekrar bebek sürecine başla

Baston kendi rahatın travel bebeğin rahatı oluyor orta yolu bul kabin al :)
Bunu bir daha düşüneyim
13 senedir burda mısın maşallah
Değiştir sende benimkini saçma sapan yapmış ama 3 ay böyle mecbur
12 sene önceden tanıdık arkadaş var. alıştım ya nick değişsem kim tanır beni ama ifşa olmamak için mantıklı aslında
Aa konuyu görmüş müydün cezalar yedim o yüzden çok şükür evet aldık boşanma davaları var sonraki ay bir süre benimle kaldı sonra annesinin yanına gitti
Ban yedim diyince merak edip baktım öyle öğrendim. Hayırlısı olsun hakkında. KV kp ine de yazık ya. Evladın biri yurt dışında sıkıntılı biri burda Allah sabır versin.
Sen miydin biri çok tatlı kp kv diyodu.
Evde bir de koyacak yer sorunu demek aynı zamanda. Benim ev zaten hangar gibi.
Oda zaten kazayla kaldım diyor
Yaaa oğlum bugün senin yüzünden dikkatim dağıldı dedi bağırdı oturdum ağladım. Daha el kızı gelmeden beni ağlatıyor 11 yaşında çok zoruma gitti yine oğlan olacak. Üçüncüyü düşünmüyor değilim. Ama çok sezeryan olmuş olucam işte yaş sorunu vs. Tabi rahatıma düşkün olmam vs var bir de. Zora gelememem vs.

Kızlar çevrenizde 3-4-5 sezeryan olmuş tanıdıklarınız var mı?
Takrarlayan sezeryan doğum doktorların çok tercih etmediği bir durum mu?
Zorluğu vs mı var ekstra?

Ay nasıl sevindim bilen birisi olduğuna. Evet ben çarşambadayım ama samsuna gideceğim. Kliniğin adını söyler misiniz bende bir randevu alayım birde kaçıncı haftada yaptıracaksınız
Google’a doçent dr uğur turhan yazınca direk çıkıyor tüm bilgileri. Ben tam 21+0’da gidicem 5 ağustosa denk geliyor kendi kadın doğumcum en ideali 21. Hafta dedi detaylı için geçen haftadan aldım randevumu perinatologlar yoğun oluyor diye.

Evet canim istanbuldayim
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla sorunsuz kucağınıza almak nasip olsun. İstanbul topkapıda prof dr ahmet gül var ilk kızımda 12-21-32. Haftalarda detaylımı yaptı şimdiki gebeliğimde 12. Hafta detaylımı yaptı ama 21 ve 32’de gidemicem il dışında yaşadığım ve izin almada çok sıkıntı yaşadığım için. Detaylı ücret 2100 tl. Ve bana ilk gebeliğimde ne dediyse birebir çıktı kendine büyük hayranım. Genelde kadın doğumcular sorunlu gördüklernde yönlendiriyolar ahmet hocaya randevu sırası beklerken denk geliyordum. Hatta hiçbir soeun yok merak etmeyn diye mutlu ettiği çok hastayada şahit oldum. Ama amniyosentez gerekirse de işinin baya baya ehlidir.
Bunun dışında bildiğim ali ekiz hoca var o da duayendir.

Kızlar çevrenizde 3-4-5 sezeryan olmuş tanıdıklarınız var mı?
Takrarlayan sezeryan doğum doktorların çok tercih etmediği bir durum mu?
Zorluğu vs mı var ekstra?
Görümcem 3 tane sezaryen doğum yaptı şimdilik bir sıkıntısı yok doğumda ve sonrasında da ekstra bi ağrı acı çekmedi

Görümcem 3 tane sezaryen doğum yaptı şimdilik bir sıkıntısı yok doğumda ve sonrasında da ekstra bi ağrı acı çekmedi
Benim iki tane öğretmen arkadaşım var.
İkisi de 4 sezeryan oldu.
Dün bir doktorun hikayesinde gördüm. İşte üç sezeryan geçirmiş hasta vırt zırt ameliyatı yapıyorum zor vakalar beni bulur tarzı yazmış.
Bir de burda özel hastanenin muhasebecisi tekrarlayan sezeryanı her doktor yapmaz gibi el ücret vs muhabbeti yaptı.
Allah Allah dedim ben kendi canımı mı bu kadar düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…