- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.961
Yaaa gerçekten mi sevindim valla sağlıcakla gelsin bebislerimiz inşallah bakalım hangi zaman dogacaklarBizim sat lar aynı benimki de kız bebiş
Sizinde yanlış hatırlamıyorsam 2. Sezaryeniniz olacak. 2’de hiçbir doktor kaçmaz ama belki 3-4 de çekinebilir bazı hekimle önceki sezaryenin ne kadar iyi yapılıp yapılmadığına bakarak.Benim iki tane öğretmen arkadaşım var.
İkisi de 4 sezeryan oldu.
Dün bir doktorun hikayesinde gördüm. İşte üç sezeryan geçirmiş hasta vırt zırt ameliyatı yapıyorum zor vakalar beni bulur tarzı yazmış.
Bir de burda özel hastanenin muhasebecisi tekrarlayan sezeryanı her doktor yapmaz gibi el ücret vs muhabbeti yaptı.
Allah Allah dedim ben kendi canımı mı bu kadar düşünmüyorum.
Arkasını dönmüş sanki bebiş tam belli olmuyor nuba göre yorumlardim yoksaMerhaba kizlar 15+5 günlük olduk daha cinsiyet öğrenemedim tahmin yaparmisiniz
Tatlım öncelikle 11 yaş erkek çocuk ergenus dönemler.Bunu bir daha düşüneyim
12 sene önceden tanıdık arkadaş var.alıştım ya nick değişsem kim tanır beni ama ifşa olmamak için mantıklı aslında
Ban yedim diyince merak edip baktım öyle öğrendim. Hayırlısı olsun hakkında. KV kp ine de yazık ya. Evladın biri yurt dışında sıkıntılı biri burda Allah sabır versin.
Sen miydin biri çok tatlı kp kv diyodu.
Evde bir de koyacak yer sorunu demek aynı zamanda. Benim ev zaten hangar gibi.
Yaaa oğlum bugün senin yüzünden dikkatim dağıldı dedi bağırdı oturdum ağladım. Daha el kızı gelmeden beni ağlatıyor 11 yaşında çok zoruma gitti yine oğlan olacak. Üçüncüyü düşünmüyor değilim. Ama çok sezeryan olmuş olucam işte yaş sorunu vs. Tabi rahatıma düşkün olmam vs var bir de. Zora gelememem vs.
Ya öyle düşünme bünye ile alakalı.Sizinde yanlış hatırlamıyorsam 2. Sezaryeniniz olacak. 2’de hiçbir doktor kaçmaz ama belki 3-4 de çekinebilir bazı hekimle önceki sezaryenin ne kadar iyi yapılıp yapılmadığına bakarak.
Bazen sezaryen yerinde içerde boşluklar oluşabiliyormuş ya da işte karıniçş yapışıklıklar ufak tefek hepimizde oluyor zaten tabii her bıçak işleminin komplikasyonu var maalesefinşallah sorunsuz atlatırız doktorlarımıza güvenelim bir şeycikler olmaz:) rahat insanlar hç sorun yaşamıyor görümcemden biliyorum:)
Ben çok evhamlıydım ilk gebelikte tüp bebekti. Şekerde tansiyonda tiroitte hepsi buldu beni:)))
Biliyorum tatlım artık yapacak birsey yok bahtımıza ne düşerseAy yok şakasına dedim ben de Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah. Sadece oğlum beni çok yordu , 3,5 yaşında ve hala çok hareketli. Ben 35 yaşımda olduğum için peşinden koşmaya enerjim yetmiyor bazen gerçekten ama tabi yapı meselesi bunun kızı erkeği de kalmadı artık.
Ya eşim daha höttürü düttürü davranıyor. Ona karşı nahif.Gücü bana yetiyor sanki bebenin. Bakalım sınırlarımı çizeyim yoksa çok canımı sıkacak. Bir de babası da odun bu da onun yolundan gidiyor odun odun yani. Küçükken lokum gibiydi valla. Dışarda vs öyle kibar. Kuralcı yapıcı sevecen. Ayy ben kendi annemle geçinemezdim oğlumla aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Tatlım öncelikle 11 yaş erkek çocuk ergenus dönemler.
Her aile de olur öyle şeyler. Bunlar çözümlemeyecek konular değil. Üzme kendini hiç inan. Yarın anacım der sarılır.
Bir arkadaşım dört kere sezeryan oldu çok da sağlıklı hemen de formuna geri dönüyor masallah. Eltim üçüncü sezeryan olacak Kasım ayında.
Ama tabiki üçüncü için çok beklememen lazım.
Doktorda emin olamadım dediArkasını dönmüş sanki bebiş tam belli olmuyor nuba göre yorumlardim yoksa
Bir sonraki kontrole inşallah döner ben de 18. Haftadayim daha bugün dedi kız diye o da saklıyor tam emin değilim sonraki ziyaretinde tekrar bakalım dedi. Sağlıklı olsunlar da gerisi sadece merak konusu olsun :)Doktorda emin olamadım dedi
Amin canım ayy sağlıkla gelsinler inşallah bakalım 15 aralık diyor ama kısmetYaaa gerçekten mi sevindim valla sağlıcakla gelsin bebislerimiz inşallah bakalım hangi zaman dogacaklar
Görümcemin bir mevsuzu vardı onunla ilgili bilgi almak için konu açmıştım sonra hukuki süreç başlayınca etkisi olmasın diye sildim ondan ceza vermişlerNeden canım?
Ya ben yeni doğan aldım 128li sleepy şimdilik 1paket. Sonra baktım bazı kişiler direk 2 den başlamış 1 çok almamıza gerek yok diyorlar bende dedim daha almayım madem 2den devam edeyim. Ama genel olarak eğer stok yapacaksanız en çok 4 numara stok yapılıyormuş 4yapın diyorlar.Bebek bezi alan arkadaşlar kaç numara ve paket aldınız, 1 numarayı kaç ay kullanırki hiç bilmiyorum yeni anniş olucam inşallah
Hiç sorma şaşırdılar ne yapacaklarını. Evet bendim o kv hayran olanBan yedim diyince merak edip baktım öyle öğrendim. Hayırlısı olsun hakkında. KV kp ine de yazık ya. Evladın biri yurt dışında sıkıntılı biri burda Allah sabır versin.
Sen miydin biri çok tatlı kp kv diyodu.
Benim de 19 veya 20 de git dedi ama bakalım geciktiririm belki. Bende yarın kontrole gideceğim kesin sorayım hemen alacağım randevuGoogle’a doçent dr uğur turhan yazınca direk çıkıyor tüm bilgileri. Ben tam 21+0’da gidicem 5 ağustosa denk geliyor kendi kadın doğumcum en ideali 21. Hafta dedi detaylı için geçen haftadan aldım randevumu perinatologlar yoğun oluyor diye.
Yazık ya iyi insanlar demek ki imtihanı da ağır oluyor. Cazgır olsalar belki böyle olmazdı. Görümcen iyi bari kendini ezdirmemiş.Hiç sorma şaşırdılar ne yapacaklarını. Evet bendim o kv hayran olan
Yani rol modeller malesef çok önemli.Ya eşim daha höttürü düttürü davranıyor. Ona karşı nahif.Gücü bana yetiyor sanki bebenin. Bakalım sınırlarımı çizeyim yoksa çok canımı sıkacak. Bir de babası da odun bu da onun yolundan gidiyor odun odun yani. Küçükken lokum gibiydi valla. Dışarda vs öyle kibar. Kuralcı yapıcı sevecen. Ayy ben kendi annemle geçinemezdim oğlumla aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Anladım canım bdv konuları sanırım.Görümcemin bir mevsuzu vardı onunla ilgili bilgi almak için konu açmıştım sonra hukuki süreç başlayınca etkisi olmasın diye sildim ondan ceza vermişler
Rol model olarak eşim annesine çok düşkün günde iki kez arar uzun uzun konuşur. Ben iki haftada bir anca ararım kendi annemi. Bazen o beni arar ben aramam o derece.Yani rol modeller malesef çok önemli.
Maço bir kimlik kazanmaya çalışıyor olabilir. Genel olarak durum bu şekilde ise evet sınırlarını belirlemende fayda var.
Yoksa daha fazlasını deneyebilir.
Haklısın o konuda.
Gene de sınırlarını belirlerken onu anladığını hissettirip biraz daha zamana bırak.
Çok da uzaklaşma
Teşekkür ederimYa ben yeni doğan aldım 128li sleepy şimdilik 1paket. Sonra baktım bazı kişiler direk 2 den başlamış 1 çok almamıza gerek yok diyorlar bende dedim daha almayım madem 2den devam edeyim. Ama genel olarak eğer stok yapacaksanız en çok 4 numara stok yapılıyormuş 4yapın diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?