2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sizinde yanlış hatırlamıyorsam 2. Sezaryeniniz olacak. 2’de hiçbir doktor kaçmaz ama belki 3-4 de çekinebilir bazı hekimle önceki sezaryenin ne kadar iyi yapılıp yapılmadığına bakarak.
Bazen sezaryen yerinde içerde boşluklar oluşabiliyormuş ya da işte karıniçş yapışıklıklar ufak tefek hepimizde oluyor zaten tabii her bıçak işleminin komplikasyonu var maalesef inşallah sorunsuz atlatırız doktorlarımıza güvenelim bir şeycikler olmaz:) rahat insanlar hç sorun yaşamıyor görümcemden biliyorum:)
Ben çok evhamlıydım ilk gebelikte tüp bebekti. Şekerde tansiyonda tiroitte hepsi buldu beni:)))

Tatlım öncelikle 11 yaş erkek çocuk ergenus dönemler.
Her aile de olur öyle şeyler. Bunlar çözümlemeyecek konular değil. Üzme kendini hiç inan. Yarın anacım der sarılır.
Bir arkadaşım dört kere sezeryan oldu çok da sağlıklı hemen de formuna geri dönüyor masallah. Eltim üçüncü sezeryan olacak Kasım ayında.
Ama tabiki üçüncü için çok beklememen lazım.

Ya öyle düşünme bünye ile alakalı.
Stres olmamaya çalışıyoruz zaten.
Yapı meselesi rahat insan detaycı olamaz detaycı rahat olamaz. Bazen yıl ve yaş geçtikçe de sorun değişebiliyor. Eltim ilk iki doğumu rahattı. Üçüncü de baya sıkıntısı oldu. Yaşı da genç idi halbuki. Tabi kv büyük konuştu. İkimizi kıyasladı. O pırt pırt doğuruyor ben sorunlu hamilelikler derken. Onda da oldu yazık.

Biliyorum tatlım artık yapacak birsey yok bahtımıza ne düşerse

Ya eşim daha höttürü düttürü davranıyor. Ona karşı nahif.Gücü bana yetiyor sanki bebenin. Bakalım sınırlarımı çizeyim yoksa çok canımı sıkacak. Bir de babası da odun bu da onun yolundan gidiyor odun odun yani. Küçükken lokum gibiydi valla. Dışarda vs öyle kibar. Kuralcı yapıcı sevecen. Ayy ben kendi annemle geçinemezdim oğlumla aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Doktorda emin olamadım dedi
Bir sonraki kontrole inşallah döner ben de 18. Haftadayim daha bugün dedi kız diye o da saklıyor tam emin değilim sonraki ziyaretinde tekrar bakalım dedi. Sağlıklı olsunlar da gerisi sadece merak konusu olsun :)

Bebek bezi alan arkadaşlar kaç numara ve paket aldınız, 1 numarayı kaç ay kullanırki hiç bilmiyorum yeni anniş olucam inşallah

Bebek bezi alan arkadaşlar kaç numara ve paket aldınız, 1 numarayı kaç ay kullanırki hiç bilmiyorum yeni anniş olucam inşallah
Ya ben yeni doğan aldım 128li sleepy şimdilik 1paket. Sonra baktım bazı kişiler direk 2 den başlamış 1 çok almamıza gerek yok diyorlar bende dedim daha almayım madem 2den devam edeyim. Ama genel olarak eğer stok yapacaksanız en çok 4 numara stok yapılıyormuş 4yapın diyorlar.

Hiç sorma şaşırdılar ne yapacaklarını. Evet bendim o kv hayran olan

Benim de 19 veya 20 de git dedi ama bakalım geciktiririm belki. Bende yarın kontrole gideceğim kesin sorayım hemen alacağım randevu

Yani rol modeller malesef çok önemli.
Maço bir kimlik kazanmaya çalışıyor olabilir. Genel olarak durum bu şekilde ise evet sınırlarını belirlemende fayda var.
Yoksa daha fazlasını deneyebilir.
Haklısın o konuda.
Gene de sınırlarını belirlerken onu anladığını hissettirip biraz daha zamana bırak.
Çok da uzaklaşma

Görümcemin bir mevsuzu vardı onunla ilgili bilgi almak için konu açmıştım sonra hukuki süreç başlayınca etkisi olmasın diye sildim ondan ceza vermişler
Anladım canım bdv konuları sanırım.
Bazen takip ediyorum ama görümceyi okumadım muhtemelen.

Rol model olarak eşim annesine çok düşkün günde iki kez arar uzun uzun konuşur. Ben iki haftada bir anca ararım kendi annemi. Bazen o beni arar ben aramam o derece.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…