- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.981
Tatlım annesine düşkün olmasından daha ziyade ilişkilerini nasıl yönetir hitap şekli nasıldır sorunlarını nasıl çözmeye çalışır hemen parlar mı? Bir sorun olduğunda bağırarak mı çözmeye çalışır?Rol model olarak eşim annesine çok düşkün günde iki kez arar uzun uzun konuşur. Ben iki haftada bir anca ararım kendi annemi. Bazen o beni arar ben aramam o derece.
Anladım canım haklısın.Tatlım annesine düşkün olmasından daha ziyade ilişkilerini nasıl yönetir hitap şekli nasıldır sorunlarını nasıl çözmeye çalışır hemen parlar mı? Bir sorun olduğunda bağırarak mı çözmeye çalışır?
Hani özünde iyi insandır ama öfke sinir kontrolü olmaz.
Yada kültürel olarak hay hut yetişmiştir.
Mesela sadece annesine kibar olup saygılı düşünceli olup herkese karşıda öyle mi?
Tamam insallah arastiracagim teşekkür ederimOzmn Atil yuksel’i ara derdini anlat randevu rica et. Biraz pahali ama olsun. Turkiyede ondan daha iyisi yok. Git nasil bir yol izlemeniz gerektigini gercekten soylenen rahatsizliklar var mi sana soylesin
Bebegin icin bence yapabilecegin tek sey bu
Amin insallah çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla sorunsuz kucağınıza almak nasip olsun. İstanbul topkapıda prof dr ahmet gül var ilk kızımda 12-21-32. Haftalarda detaylımı yaptı şimdiki gebeliğimde 12. Hafta detaylımı yaptı ama 21 ve 32’de gidemicem il dışında yaşadığım ve izin almada çok sıkıntı yaşadığım için. Detaylı ücret 2100 tl. Ve bana ilk gebeliğimde ne dediyse birebir çıktı kendine büyük hayranım. Genelde kadın doğumcular sorunlu gördüklernde yönlendiriyolar ahmet hocaya randevu sırası beklerken denk geliyordum. Hatta hiçbir soeun yok merak etmeyn diye mutlu ettiği çok hastayada şahit oldum. Ama amniyosentez gerekirse de işinin baya baya ehlidir.
Bunun dışında bildiğim ali ekiz hoca var o da duayendir.
Yani soyle eger doktora gitmek istiyorsan gercekten herseyi ogrenmek fln Atil yuksel turkiyede perinatolojiyi kuran doktor. Bilinen tum iyi perinatologlar onun ogrencisi ya da ogrencilerinin ogrencisi. Abartmak icin demiyorum Turkiyede perinatolojiyi kuran tabiri caizse kitabini yazan Atil yuksel. 2ay once 3500tl dedi sekreteri suan ne olmustur bilemem. Ama en iyisine gidicem diyosan arastiracagin birsey yokTamam insallah arastiracagim teşekkür ederim
Amin insallah çok teşekkürler
bend dün aynı kafa karşıklığını yaşadım.Bebek bezi alan arkadaşlar kaç numara ve paket aldınız, 1 numarayı kaç ay kullanırki hiç bilmiyorum yeni anniş olucam inşallah
Ezdirmez ya çok şükür aileleri o bilinçle yetiştirmiş çocuklarını. Gerçekten ağır oluyor ama şükür ki geçti yaYazık ya iyi insanlar demek ki imtihanı da ağır oluyor. Cazgır olsalar belki böyle olmazdı. Görümcen iyi bari kendini ezdirmemiş.
Aynen tatlım bdv. Eşi olacak hayvan ailesi için hırpalamış 8 buçuk aylık hamile birde. şuan 9 oldu tabi doğdu doğacak. Hiç kimse de yanında değildi ailesi yurdışı biz şehir dışı. Ama şükür hallettik, o hayvanı da hallettik eşim bizzat görüştü oh olsunAnladım canım bdv konuları sanırım.
Bazen takip ediyorum ama görümceyi okumadım muhtemelen.
benimde 6. haftadan beri dayanılmayacak bulantılarım oluyor 9 kg verdim bugune kadar o derece.. ben prilam kullanıyorum bir kez zofran aldım pek fayda etmedi.. hoş ilk başlarda prilam da kar etmemişti kullandıkça etki etmeye başladı ama bir gün içmesem hayatım zindan napalım ya katlanıcaz artık bir şekilde.. benim safrakesemde çok taş varmış o da bu şekilde çok bulantı yaparmış ama tedaviliği çoktan geçmiş ameliyatlık olmuşum artık.. istersen bir baktır utrasonla belki çare olurArkadaşlar merhaba, 15 +3 Şükrü dönemdeyim 6. Haftadan beri korkunç bir bulantı yaşıyorum. Doktorum zofran verdi ilk paleti bitirdim iyi geldi ama bittikçe sonra 2 3 gün kullanmayınca bulantı kabusu tekrar başladı dayanışacak gibi değil devam etmeyi düşünüyorum. Ancak zofranın yan etkilerinden va çok korkuyorum kullanan arkadaslar varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Bebek odası yapcam ama beşik almayı düşünmüyorum çok hantal ve çok kullanışlı değiller. Karyolalı takıp anne yanı taşınabilir beşik alcam şuan çoğu kişi böyle yapıyor bana da mantıklı geldiKızlar evi müsaitt olanlar, bebek için oda mı yapmayı düşünüyorsunuz.Yoksa park yatak mı tercih edeceksiniz.
Ben oda yapmak istiyorum ama bbek ilk zamaan bizim yanımızda olaağı için park yatak mantıklı geliyor.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Ay bu taş meselesini duymamıştım benden de sanki kum geliyo arada ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama. Ay benimde bulantılar devam hala sabahları kusuyorum ama yemek yemeye devam kilo da aldımbenimde 6. haftadan beri dayanılmayacak bulantılarım oluyor 9 kg verdim bugune kadar o derece.. ben prilam kullanıyorum bir kez zofran aldım pek fayda etmedi.. hoş ilk başlarda prilam da kar etmemişti kullandıkça etki etmeye başladı ama bir gün içmesem hayatım zindan napalım ya katlanıcaz artık bir şekilde.. benim safrakesemde çok taş varmış o da bu şekilde çok bulantı yaparmış ama tedaviliği çoktan geçmiş ameliyatlık olmuşum artık.. istersen bir baktır utrasonla belki çare olur
ahh balım kıyamam ben artık hayatı zindan etmektense bulantıyı kabullendim galiba ya hahahaha sanki olması gereken birşeymiş gibiAy bu taş meselesini duymamıştım benden de sanki kum geliyo arada ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama. Ay benimde bulantılar devam hala sabahları kusuyorum ama yemek yemeye devam kilo da aldım2.5 kilo almışım çok erken gibi geliyo bana yaa kontrolü de sağlayamıyorum
Kız bende alıştım çok normal geliyo artık söylenmiyorum da. Bende anlamıyorum ki nasıl aldım ekmek normalde yemem tatlı dokunuyo midemi mahvediyo diye yiyemiyorum. Genelde sebze ağırlıklı yiyorum ama ne hikmetse kilo alıyorumahh balım kıyamam ben artık hayatı zindan etmektense bulantıyı kabullendim galiba ya hahahaha sanki olması gereken birşeymiş gibi.. en azından çok şükür on gündür enerjim bir tık gelmeye başladı bu hafta bende 1 kg alışım yemeye yemeye o nasıl oldu anlamadım ama neyse hahahah
Vucudumuzdaki kan hacmi artiyor hamilelikte ve vucut yag depoluyor bence. Normalde kilo alamayan ben bile 3 kilo almisim.Kız bende alıştım çok normal geliyo artık söylenmiyorum da. Bende anlamıyorum ki nasıl aldım ekmek normalde yemem tatlı dokunuyo midemi mahvediyo diye yiyemiyorum. Genelde sebze ağırlıklı yiyorum ama ne hikmetse kilo alıyorumyarım doktora sorcam pilates yapmak için izin verirse başlıcam
Erken değildir ya susAy bu taş meselesini duymamıştım benden de sanki kum geliyo arada ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama. Ay benimde bulantılar devam hala sabahları kusuyorum ama yemek yemeye devam kilo da aldım2.5 kilo almışım çok erken gibi geliyo bana yaa kontrolü de sağlayamıyorum
Benden gizli bi haltlar karıştırdığı belli de ne olduğunu tam bilemiyodumVucudumuzdaki kan hacmi artiyor hamilelikte ve vucut yag depoluyor bence. Normalde kilo alamayan ben bile 3 kilo almisim.
benimki hamile kaldığımdan beri spor spor diye başımı yedi (öncesinde 2 yıldır aktif spor hayatım vardı) ama gel gör ki nefes almak bile yorucu geliyordu o kadar halsizdim.. şimdi bir tık iyiyim ama spor yapamam ya o kadar enerji noooKız bende alıştım çok normal geliyo artık söylenmiyorum da. Bende anlamıyorum ki nasıl aldım ekmek normalde yemem tatlı dokunuyo midemi mahvediyo diye yiyemiyorum. Genelde sebze ağırlıklı yiyorum ama ne hikmetse kilo alıyorumyarım doktora sorcam pilates yapmak için izin verirse başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?