2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Erken değildir ya sus ben de aynıyım hamile kaldıktan sonra 2bucuk kilo almısım 18+5 olduk bence gayet normal
Yaaa ben 17+5 im yarın doktor bakalım ne dicek adam en son bana diyet listesi gibi beslenme tarifi verdiydi ben kilo alıp gidiyorum

Ay eveeet bide o iş var Allahtan varya zor zamanlarımız yaza gelmiyo biraz daha rahat zamanlarımız denk geldi yoksa hep nefes nefese valla ev işi yaparken elli kere dinleniyoruz yani

Yaa kizlar siz kilo deyince gidip baskule ciktim. 3 degil 4 kilo almisim. Daha 15. Haftadayim. Sanirim 2. Hamilelikte daha fazla kilo alacagim

Ahahahaha kadın döve döve sevdirmiş kendini helal olsun dhdhdhd
Ya tatlım eşin için artık yapacak birsey yok karakter falan herşey dibine kadar oturmuş durumda.
Bu saatten sonra feriştahı gelse düzelmez
Oldukları kadar idare edecez

Ay Allahım vicdan versin yaa böyle insanlara karaktersiz kişilik.
Karnında senin evladını taşıyor.
Yazıklar olsun. En doğrusunu yapmıssınız.

Kızlar günaydııınn. Göbüşleriniz çok çıktımı henüz bir top şekline gelmedi ama genel olarak yayılmış şişman bir karnım var bebek komple heryere yayılmış gibi
Benimki one dogru buyuyor surekli. Kizlar gobegime basip yere paralel ayakta duruyorlar galiba. Arkamdan bakinca hic fark yok eski halimle. 4 kilo almis bulunmaktayim

Benimki one dogru buyuyor surekli. Kizlar gobegime basip yere paralel ayakta duruyorlar galiba. Arkamdan bakinca hic fark yok eski halimle. 4 kilo almis bulunmaktayim
Bundan sonra benimde öne doğru büyür diye düşünüyorum bende inşallah. Hayırlısı ya yapcak bişi yok zaten kilo alacaktık

Bende 18+5 bir kilo aldım.
Valla bence biz grup olarak iyiyiz sosyal medya da çok daha yükseklerini okuyorum. Eltim 6 7 kilo almış bizimle aynı haftalarda.

Geçen gittiğim de sadece erkeğe benziyor dedi. 4 Ağustosda ayrıntılı var o zamana belli olur canım
Anaa kaçırmışım o detayı hadi hayırlısı olsun inşallah netleştikçe yaz. Bana kız gibi doğuyo içime ama nedir bilemiyorum bir aydır görmedim çocuğumu

Anaa kaçırmışım o detayı hadi hayırlısı olsun inşallah netleştikçe yaz. Bana kız gibi doğuyo içime ama nedir bilemiyorum bir aydır görmedim çocuğumu
Bende memleketimdeyim ayrıntılıya kadar gitmeyecem kendi evime geçince ordan giderim artık

Günaydın kızlar anne yani beşiği park yatak hangi markayı öneriyorsunuz çok kararsızım hiç bilmiyorum ben
Ben hiç marka konularına girmedim henüz sadece anne yanı beşik almaya karar verdim o kadar

Günaydın kızlar anne yani beşiği park yatak hangi markayı öneriyorsunuz çok kararsızım hiç bilmiyorum ben
Ilk cocugumdan kraft in park yatagi vardi. Onu kullanacagim. Oturma odasinda filan kullanmak icin de kinder baby mia aldim. Cok hosuma gitti modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…