- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.001
Yaaa ben 17+5 im yarın doktor bakalım ne dicek adam en son bana diyet listesi gibi beslenme tarifi verdiydi ben kilo alıp gidiyorumErken değildir ya susben de aynıyım hamile kaldıktan sonra 2bucuk kilo almısım 18+5 olduk bence gayet normal
Ay eveeet bide o iş var Allahtan varya zor zamanlarımız yaza gelmiyo biraz daha rahat zamanlarımız denk geldi yoksa hep nefes nefese valla ev işi yaparken elli kere dinleniyoruz yanibenimki hamile kaldığımdan beri spor spor diye başımı yedi (öncesinde 2 yıldır aktif spor hayatım vardı) ama gel gör ki nefes almak bile yorucu geliyordu o kadar halsizdim.. şimdi bir tık iyiyim ama spor yapamam ya o kadar enerji nooo
hep beraber pilatese başlıyoruz o zamanYaa kizlar siz kilo deyince gidip baskule ciktim. 3 degil 4 kilo almisim. Daha 15. Haftadayim. Sanirim 2. Hamilelikte daha fazla kilo alacagim
Ahahahaha kadın döve döve sevdirmiş kendini helal olsun dhdhdhdAnladım canım haklısın.
Bende senin gibi düşünüyorum eşime de söyledim sana benziyor diye inkar ediyor. Yok öyle minnoş değil benimki odun işte.
Hat hut ne dayağın alasını yemiş. Annesi çok dövermiş. Benimki (annem )hiç dövmedi hiç de sevdiğini hissettirmedi. Bunlar değişik hem çok severler hemde çok dayak atmışlar. Terlik merlik Allah ne verdiyse.
Ay Allahım vicdan versin yaa böyle insanlara karaktersiz kişilik.Aynen tatlım bdv. Eşi olacak hayvan ailesi için hırpalamış 8 buçuk aylık hamile birde. şuan 9 oldu tabi doğdu doğacak. Hiç kimse de yanında değildi ailesi yurdışı biz şehir dışı. Ama şükür hallettik, o hayvanı da hallettik eşim bizzat görüştü oh olsun
Benimki one dogru buyuyor surekli. Kizlar gobegime basip yere paralel ayakta duruyorlar galiba. Arkamdan bakinca hic fark yok eski halimle. 4 kilo almis bulunmaktayimKızlar günaydııınn. Göbüşleriniz çok çıktımı henüz bir top şekline gelmedi ama genel olarak yayılmış şişman bir karnım varbebek komple heryere yayılmış gibi
Bundan sonra benimde öne doğru büyür diye düşünüyorum bende inşallah. Hayırlısı ya yapcak bişi yok zaten kilo alacaktıkBenimki one dogru buyuyor surekli. Kizlar gobegime basip yere paralel ayakta duruyorlar galiba. Arkamdan bakinca hic fark yok eski halimle. 4 kilo almis bulunmaktayim
Geçen gittiğim de sadece erkeğe benziyor dedi. 4 Ağustosda ayrıntılı var o zamana belli olur canımM maviiikelebekkk Z Zeyzey2134 siz cinsiyet öğrendiniz mi yaa benim yarın kontrol var inşallah bağlanmazsa gösterir artık
Bende 18+5 bir kilo aldım.Benimki one dogru buyuyor surekli. Kizlar gobegime basip yere paralel ayakta duruyorlar galiba. Arkamdan bakinca hic fark yok eski halimle. 4 kilo almis bulunmaktayim
Anaa kaçırmışım o detayı hadi hayırlısı olsun inşallah netleştikçe yaz. Bana kız gibi doğuyo içime ama nedir bilemiyorum bir aydır görmedim çocuğumuGeçen gittiğim de sadece erkeğe benziyor dedi. 4 Ağustosda ayrıntılı var o zamana belli olur canım
Bende memleketimdeyim ayrıntılıya kadar gitmeyecem kendi evime geçince ordan giderim artıkAnaa kaçırmışım o detayı hadi hayırlısı olsun inşallah netleştikçe yaz. Bana kız gibi doğuyo içime ama nedir bilemiyorum bir aydır görmedim çocuğumu
1 mi kiloBende 18+5 bir kilo aldım.
Valla bence biz grup olarak iyiyiz sosyal medya da çok daha yükseklerini okuyorum. Eltim 6 7 kilo almış bizimle aynı haftalarda.
Ben nasılsa buralardayım girerim çok zor yaa ayda bir görmek iyi dayancan heeBende memleketimdeyim ayrıntılıya kadar gitmeyecem kendi evime geçince ordan giderim artık
Ücretsiz ya ondan orda gitsem özele gidecem burda yaptırıp gidecemBen nasılsa buralardayım girerim çok zor yaa ayda bir görmek iyi dayancan hee
Ben hiç marka konularına girmedim henüz sadece anne yanı beşik almaya karar verdim o kadarGünaydın kızlar anne yani beşiği park yatak hangi markayı öneriyorsunuz çok kararsızım hiç bilmiyorum ben
Ilk cocugumdan kraft in park yatagi vardi. Onu kullanacagim. Oturma odasinda filan kullanmak icin de kinder baby mia aldim. Cok hosuma gitti modeliGünaydın kızlar anne yani beşiği park yatak hangi markayı öneriyorsunuz çok kararsızım hiç bilmiyorum ben
Olsun yaa nasılsa bizim içimizde çocuk doktorun karnında değil yaÜcretsiz ya ondan orda gitsem özele gidecem burda yaptırıp gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?