- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.021
Doktora gitmeyi pek sevmiyorum aslında bebişi görmek için gittiğimde de çok mutlu oluyorumOlsun yaa nasılsa bizim içimizde çocuk doktorun karnında değil ya
bende öyle düşündüm geçen aferin be fımdık 10 sene gelmedşn sonra öyle bi geldin en güzel zamanda oldun dedım.. birde aralıkta dogsa yaza kadar ele avuca gelır sonra hooopp denizeAy eveeet bide o iş var Allahtan varya zor zamanlarımız yaza gelmiyo biraz daha rahat zamanlarımız denk geldi yoksa hep nefes nefese valla ev işi yaparken elli kere dinleniyoruz yani
Ay eveeet aynenbende öyle düşündüm geçen aferin be fımdık 10 sene gelmedşn sonra öyle bi geldin en güzel zamanda oldun dedım.. birde aralıkta dogsa yaza kadar ele avuca gelır sonra hooopp denize
Hak edene vermek lazım hakkınıAy Allahım vicdan versin yaa böyle insanlara karaktersiz kişilik.
Karnında senin evladını taşıyor.
Yazıklar olsun. En doğrusunu yapmıssınız.
allahım hayal bile edemezken yolun yarısına geldik çok şükürAy eveeet aynenbizde hep eşimle onu diyoruz seneye bu zaman 7 aylık falan olur hem rahat oturabilir hem denize girer. Ay yeriiiimm
Aynen yaa çok şükür seneye şu zamanlar gelseallahım hayal bile edemezken yolun yarısına geldik çok şükür
Benimde 16. haftadayım kusmalarım devam ediyor. Benimki artık gebelik kaynaklı olmaktan çıkmış ( günd ortalama 10 kere kustuğum için)Ay bu taş meselesini duymamıştım benden de sanki kum geliyo arada ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama. Ay benimde bulantılar devam hala sabahları kusuyorum ama yemek yemeye devam kilo da aldım2.5 kilo almışım çok erken gibi geliyo bana yaa kontrolü de sağlayamıyorum
Allah yardımcımız olsun vallahiBenimde 16. haftadayım kusmalarım devam ediyor. Benimki artık gebelik kaynaklı olmaktan çıkmış ( günd ortalama 10 kere kustuğum için)
Tiroit kaynaklı olduğunu söyledi doktorum. Tahminen doğuma kadar geçmeyecek dedi.
balımsu lısteye ekleyebılır mısın oğluşum olacakAynen yaa çok şükür seneye şu zamanlar gelse
Bazali oda takımı almayı düşünüyorum park yatak da aldım ilk zamanlar içinde anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum sonra da içinde oynasin diye odasına koymayıKızlar evi müsaitt olanlar, bebek için oda mı yapmayı düşünüyorsunuz.Yoksa park yatak mı tercih edeceksiniz.
Ben oda yapmak istiyorum ama bbek ilk zamaan bizim yanımızda olaağı için park yatak mantıklı geliyor.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Ben Elele madre aldımGünaydın kızlar anne yani beşiği park yatak hangi markayı öneriyorsunuz çok kararsızım hiç bilmiyorum ben
Yaa sağlıklı olsunlarda artık napalımBenimde 16. haftadayım kusmalarım devam ediyor. Benimki artık gebelik kaynaklı olmaktan çıkmış ( günd ortalama 10 kere kustuğum için)
Tiroit kaynaklı olduğunu söyledi doktorum. Tahminen doğuma kadar geçmeyecek dedi.
17+1 de 4.ay bitiyor 5.aya giriyorsunKızlarr günaydın, bu hafta meselesi benim kafamı karıştırıyor. Bugün 18+5 kaç aylık olmuş oluyoruz ?
Ayy zaman ne çabuk geçiyor böyle, ne ara 5 aylık olduk17+1 de 4.ay bitiyor 5.aya giriyorsun
He yaaa neredeyse yarıladık sayılır gerçektenAyy zaman ne çabuk geçiyor böyle, ne ara 5 aylık olduk
Bende öyle çıkarıp çıkarıp ay ne güzel diyip geri koyuyorum poşetlerine. İnşallah sağlıkla gelirler yaHe yaaa neredeyse yarıladık sayılır gerçektenkıyafetlerini seviyorum şimdilik…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?