2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay eveeet bide o iş var Allahtan varya zor zamanlarımız yaza gelmiyo biraz daha rahat zamanlarımız denk geldi yoksa hep nefes nefese valla ev işi yaparken elli kere dinleniyoruz yani
bende öyle düşündüm geçen aferin be fımdık 10 sene gelmedşn sonra öyle bi geldin en güzel zamanda oldun dedım.. birde aralıkta dogsa yaza kadar ele avuca gelır sonra hooopp denize

bende öyle düşündüm geçen aferin be fımdık 10 sene gelmedşn sonra öyle bi geldin en güzel zamanda oldun dedım.. birde aralıkta dogsa yaza kadar ele avuca gelır sonra hooopp denize
Ay eveeet aynen bizde hep eşimle onu diyoruz seneye bu zaman 7 aylık falan olur hem rahat oturabilir hem denize girer. Ay yeriiiimm

Benimde 16. haftadayım kusmalarım devam ediyor. Benimki artık gebelik kaynaklı olmaktan çıkmış ( günd ortalama 10 kere kustuğum için)
Tiroit kaynaklı olduğunu söyledi doktorum. Tahminen doğuma kadar geçmeyecek dedi.

Bazali oda takımı almayı düşünüyorum park yatak da aldım ilk zamanlar içinde anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum sonra da içinde oynasin diye odasına koymayı

Yaa sağlıklı olsunlarda artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…