2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hepimiz ayniyiz demek ki. Ben de kucuk hurca koydum kiyafetleri cikarip cikarip seviyorum
Benim hurclar hep dolu yatak odası bir iki haftaya gelecek inşallah o zaman içine yerleştiririm sonlara doğru da mis gibi yıkarız

Benim hurclar hep dolu yatak odası bir iki haftaya gelecek inşallah o zaman içine yerleştiririm sonlara doğru da mis gibi yıkarız
Nasıl bir yatak odası aldın canım fotoğrafi var mi

Aynen canim. Sifonyer aldik biz de.2. Cocuk oldugu icin dolap koyacak yer yok odada. Sifonyer gelince oraya koyarim artik. Abiden kalan kiyafetleri de yerlestiririm simdilik yikamadan. Hangi kiyafetten ne kadar var bilmiyorum cunku. Ona gore alisveris yapmam lazim

Nasıl bir yatak odası aldın canım fotoğrafi var mi
Montessori aldım canım, bir tane de anne yanı alacağım beşik çok yer kaplıyor o yüzden istemedim

Eklentiler

• 4CB1E535-4EFA-4527-9312-0CBD49D94AC3.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 846F4AA7-31A2-4265-8EF0-D83D8F61AFE6.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 873C657D-BC43-48E6-B20B-38B482B257B3.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 51
O zaman ikisi de erkek senin demi? Benim ilk o yüzden çok alınacak var

Tabii öyle işin şakası bu ama rahat olmak gerçekten insanı daha az yıpratan hayattan zevk aldıran bir şey. Ben her şeyi dert edinme kapsitesine sahip olduğum için erken yoruldum.
Kayınvalidelerin çenesi bi sussa şaşarım zaten her şeye karışma hakkını kendilerinde nasıl bulurlar anlamam.

Kızlar ben de 18+4 deyim 5 kg almış bulunmaktayım. 55 kg ile hamile kaldım 60 olmuşum. Oğlumda 56 ile hamile kalıp 66 ile doğurmuştum hastaneden eve döndüğümde 2 kg fazlam kalmıştı. Ama bu hamilelikte bayaaaa yolum var herhalde daha Hem de kız çocuk olduğu için mi bilmiyorum oğlumda hiç genişlememiştim ve ödemim olmamıştı. Şimdiden hem çok genişledim hem de ödemim var yanaklarım filan tombul tombul

Boş odamı kv için ayırdım.Çünkü bana ve bebeğe bakmaya o gelecek. Sadece kendi yanıma beşik alıcam. İlerisi için plan yok henüz. Ev benim değil. Oğlumun odasına mı geçer başka oda mı bilmiyorum. Şu anki planım henüz ilk 6 ay a göre.
Benimki iyisi bir de. Kötü olsa nasıl olurdu.
Bebeğim ben yemiyor ben dikkat ediyor
Kilolu hamile kalınca ister istemez ediyorsun.
Yoksa önüne geçemem ben bu pis boğazla
Boy kilo kaç?
Benim 71 boy 73 ile kaldım. 76 yım.
Benim iştahım açık. Ama şöyle oturup bir demlik çay içmeyi özledim.
Bebek olunca da zaten ne çay ne kahve zor vakit olur.

46 kilo ile hamile kaldım
43 e indim kusmalar ile .Biraz toparlandım geçen ay 44 kiloydum. En son kilo almışım 44.400 ( Boy 156 ) - Ömrüm boyunca minyon ve zayıftım ( Yaş 32 ).Bu gidişle sadece göbeği olan bir anne adayı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…