- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.041
Hepimiz ayniyiz demek ki. Ben de kucuk hurca koydum kiyafetleri cikarip cikarip seviyorumBende öyle çıkarıp çıkarıp ay ne güzel diyip geri koyuyorum poşetlerine. İnşallah sağlıkla gelirler ya
Yanlış bilmiyorsam 5 aylık canımKızlarr günaydın, bu hafta meselesi benim kafamı karıştırıyor. Bugün 18+5 kaç aylık olmuş oluyoruz ?
Benim hurclar hep doluHepimiz ayniyiz demek ki. Ben de kucuk hurca koydum kiyafetleri cikarip cikarip seviyorum
Benim hesaplar kötü her iki üç haftada bir sizlere sorarımYanlış bilmiyorsam 5 aylık canım
Nasıl bir yatak odası aldın canım fotoğrafi var miBenim hurclar hep doluyatak odası bir iki haftaya gelecek inşallah o zaman içine yerleştiririm sonlara doğru da mis gibi yıkarız
Aynen canim. Sifonyer aldik biz de.2. Cocuk oldugu icin dolap koyacak yer yok odada. Sifonyer gelince oraya koyarim artik. Abiden kalan kiyafetleri de yerlestiririm simdilik yikamadan. Hangi kiyafetten ne kadar var bilmiyorum cunku. Ona gore alisveris yapmam lazimBenim hurclar hep doluyatak odası bir iki haftaya gelecek inşallah o zaman içine yerleştiririm sonlara doğru da mis gibi yıkarız
Montessori aldım canım, bir tane de anne yanı alacağım beşik çok yer kaplıyor o yüzden istemedimNasıl bir yatak odası aldın canım fotoğrafi var mi
O zaman ikisi de erkek senin demi? Benim ilk o yüzden çok alınacak varAynen canim. Sifonyer aldik biz de.2. Cocuk oldugu icin dolap koyacak yer yok odada. Sifonyer gelince oraya koyarim artik. Abiden kalan kiyafetleri de yerlestiririm simdilik yikamadan. Hangi kiyafetten ne kadar var bilmiyorum cunku. Ona gore alisveris yapmam lazim
AYnen ikisi de erkek. Dagitmisim cogunu ama elimde buyuk esyalar var yine deO zaman ikisi de erkek senin demi? Benim ilk o yüzden çok alınacak var
En pahalısı da büyük eşyalar zaten. Allahtan bebek arabasıyla yatak odası alındı geriye kalan ıvır zıvır işteAYnen ikisi de erkek. Dagitmisim cogunu ama elimde buyuk esyalar var yine de
Allah yardımcıniz olsunBenimde 16. haftadayım kusmalarım devam ediyor. Benimki artık gebelik kaynaklı olmaktan çıkmış ( günd ortalama 10 kere kustuğum için)
Tiroit kaynaklı olduğunu söyledi doktorum. Tahminen doğuma kadar geçmeyecek dedi.
Tabii öyle işin şakası bu ama rahat olmak gerçekten insanı daha az yıpratan hayattan zevk aldıran bir şey. Ben her şeyi dert edinme kapsitesine sahip olduğum için erken yoruldum.Ya öyle düşünme bünye ile alakalı.
Stres olmamaya çalışıyoruz zaten.
Yapı meselesi rahat insan detaycı olamaz detaycı rahat olamaz. Bazen yıl ve yaş geçtikçe de sorun değişebiliyor. Eltim ilk iki doğumu rahattı. Üçüncü de baya sıkıntısı oldu. Yaşı da genç idi halbuki. Tabi kv büyük konuştu. İkimizi kıyasladı. O pırt pırt doğuruyor ben sorunlu hamilelikler derken. Onda da oldu yazık.
Bebeğim ben yemiyor ben dikkat ediyor1 mi kilomaşallah kız o da bebek bebeğin suyu bilmem nesi falandır
Boş odamı kv için ayırdım.Çünkü bana ve bebeğe bakmaya o gelecek. Sadece kendi yanıma beşik alıcam. İlerisi için plan yok henüz. Ev benim değil. Oğlumun odasına mı geçer başka oda mı bilmiyorum. Şu anki planım henüz ilk 6 ay a göre.Kızlar evi müsaitt olanlar, bebek için oda mı yapmayı düşünüyorsunuz.Yoksa park yatak mı tercih edeceksiniz.
Ben oda yapmak istiyorum ama bbek ilk zamaan bizim yanımızda olaağı için park yatak mantıklı geliyor.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Benimki iyisi bir de. Kötü olsa nasıl olurdu.Tabii öyle işin şakası bu ama rahat olmak gerçekten insanı daha az yıpratan hayattan zevk aldıran bir şey. Ben her şeyi dert edinme kapsitesine sahip olduğum için erken yoruldum.
Kayınvalidelerin çenesi bi sussa şaşarım zaten her şeye karışma hakkını kendilerinde nasıl bulurlar anlamam.
Boy kilo kaç?Bebeğim ben yemiyor ben dikkat ediyor
Kilolu hamile kalınca ister istemez ediyorsun.
Yoksa önüne geçemem ben bu pis boğazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?