- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.061
yani ben granül sabun düşünüyorum çokda araştırmadım ama bakalımKızlar bebek deterjanı kullanacak mısınız? Kullanacaksanız hangi markayı düşünüyorsunuz?
Ben moms green kullanmayi dusunuyorum. Kendim de alerjik oldugum icin 4-5 yildir moms green kullaniyorum. Temiz icerikliKızlar bebek deterjanı kullanacak mısınız? Kullanacaksanız hangi markayı düşünüyorsunuz?
Kaça aldınız bu takımı nerden aldınız bende böyle bişey alırım olmazsa bende oda yapacağım çünküMontessori aldım canım, bir tane de anne yanı alacağım beşik çok yer kaplıyor o yüzden istemedim
Dalin sıvı deterjan aldım benKızlar bebek deterjanı kullanacak mısınız? Kullanacaksanız hangi markayı düşünüyorsunuz?
Ayniyiz. Boyum 158. 41 ile hamile kaldim. 15. Haftada 4 kilo almisim. Keske hamilelikten sonra da 45 te kalsam. Daha fazla kilo vermesem46 kilo ile hamile kaldım
43 e indim kusmalar ile .Biraz toparlandım geçen ay 44 kiloydum. En son kilo almışım 44.400 ( Boy 156 ) - Ömrüm boyunca minyon ve zayıftım ( Yaş 32 ).Bu gidişle sadece göbeği olan bir anne adayı olacağım
benim yakın bir tanıdığım 3 sezaryan oldu 2si ile 3.su arasında 1 mi 1 buçuk yıl mı ne var, plansız olmuş. ama bir sorun yok diye biliyorum. detaylı bir sorun varsa ileteyim sorayım onaKızlar çevrenizde 3-4-5 sezeryan olmuş tanıdıklarınız var mı?
Takrarlayan sezeryan doğum doktorların çok tercih etmediği bir durum mu?
Zorluğu vs mı var ekstra?
Babymall’dan aldım 2 hafta önce yaklaşık böyle takım + yatağı 17 binden 14 bine aldım hediye çeki kampanyası vardı. Sürekli kampanya oluyor oturduğunuz yerde Baby mall yoksa uygulamayı indirip hesap açın sms olarak indirimler gelirKaça aldınız bu takımı nerden aldınız bende böyle bişey alırım olmazsa bende oda yapacağım çünkü
Hayırlı olsunMontessori aldım canım, bir tane de anne yanı alacağım beşik çok yer kaplıyor o yüzden istemedim
45-50 arası en sağlıklısı aslında bizim yapımızda ve boyumuzdaki kişiler için.Ayniyiz. Boyum 158. 41 ile hamile kaldim. 15. Haftada 4 kilo almisim. Keske hamilelikten sonra da 45 te kalsam. Daha fazla kilo vermesem
Gecersin mutlaka. Bu benim 2. Hamileligim.iliknde 54 ile doguma gitmistim. Bunda sanki daha cok alacagim gibi. Benim de inanmiyorlar yasima 35 yasindagim ben de. En azindan 45 olsam s beden filan giyebilirdim. Kiyafet bulmakta zorlaniyorum ben de45-50 arası en sağlıklısı aslında bizim yapımızda ve boyumuzdaki kişiler için.
ben 3 kilo altında doğmuşum doktor zaten minyon olacağımı ve istesemde kilo almayacağımı söylemiş.
Xs- ve S giyiyordum sıfır göbek :) Övünerek belden kemerli elbiseler giydim yıllarca.
Minyon olmakta güzel kimse yaşıma inanmıyor. ( Minyon tipte olmama rağmen sağlıksız bir zayıflığım yoktu. Boy kilo tam gidiyordum.)
Bakalım ömrümde ilkkez 50 kiloyu geçecekmiyim :)
ben kuzenlerimden biraz geniş benden hamile kıyafeti dopladım. Tesetürlü olduğum için uzun gömlek ve tuniklerim vardı yazı birşekilde geçiririm. Kışa alışveriş yapmam gerekir gibi duruyor.Gecersin mutlaka. Bu benim 2. Hamileligim.iliknde 54 ile doguma gitmistim. Bunda sanki daha cok alacagim gibi. Benim de inanmiyorlar yasima 35 yasindagim ben de. En azindan 45 olsam s beden filan giyebilirdim. Kiyafet bulmakta zorlaniyorum ben de
beni de listeye ekler misiniz kız bebek geliyor benimde :)Aynen yaa çok şükür seneye şu zamanlar gelse
Sen zaten liste de varsın kız olduğunu ekledim de
sen listede yoksun galiba bulamadım komple yaz banabeni de listeye ekler misiniz kız bebek geliyor benimde :)
Benimde birazcık kilom var 65 66 kilo arasıydım 68kiloyum çok yiyince 69da görünüyo. Napalım artık doğumdan sonra veririzBebeğim ben yemiyor ben dikkat ediyor
Kilolu hamile kalınca ister istemez ediyorsun.
Yoksa önüne geçemem ben bu pis boğazla
Ben de minyon olmasam da zayifim :) yas 38, 174 boy 57,5 kg ile hamile kaldim (6 senelik tup macerasi sonrasi) bu sabah 62 gördüm. 59dan yukarisini ilk defa görüyorumGecersin mutlaka. Bu benim 2. Hamileligim.iliknde 54 ile doguma gitmistim. Bunda sanki daha cok alacagim gibi. Benim de inanmiyorlar yasima 35 yasindagim ben de. En azindan 45 olsam s beden filan giyebilirdim. Kiyafet bulmakta zorlaniyorum ben de
Hamilelikte en rahat elbiseler zatenBen de minyon olmasam da zayifim :) yas 38, 174 boy 57,5 kg ile hamile kaldim (6 senelik tup macerasi sonrasi) bu sabah 62 gördüm. 59dan yukarisini ilk defa görüyorumtop yutmus gobegim yuzunden 12 haftaliktan beri hic bir pantolon olmuyor. Hamile tayti ve elbiseler ile yaz geciyor. Bir de hamile kotu almistim ama sanirim kışa kadar kocaman olup sigamayacagim
Kızımın adı Alâ , ada yazmışsınız yanlışlıklaSen zaten liste de varsın kız olduğunu ekledim de
sen listede yoksun galiba bulamadım komple yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?