2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
16.haftada minicik karnım var kız benim niye büyümüyor bu karnım

Aaa sizinle benziyoruz biz de 172 boy, 55 kg ile hamile kaldım ben de. Şu an 60ım

Kizlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Bazen cok asagida hissediyorum korkuyorum. Sizlerin de oyle mi

Kizlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Bazen cok asagida hissediyorum korkuyorum. Sizlerin de oyle mi
Normal normal, bazen solda toplanıyor bazen alt karnımda toplanıyor ordan tekme atıyor artık hissediyorum elimi koyduğumda bile. Deli bu çocuklar

Teşekkür ederim sağolun bende bakayım

Kızlar açık yeşil-yeşil renkte akıntısı olan var mı? Lavaboya gittiğimde farkettim afedersiniz doktora söylemeli miyim?

kızlar ben bugun 16+4üm doktora gittim bugun 4lü tarama yapıcaz dedi daha önce 2li yaptırmıştım . hiç 4lü duymamıştım acaba 3lüye 4 mü diyolar siz yaptırdınız mı

Kızlar açık yeşil-yeşil renkte akıntısı olan var mı? Lavaboya gittiğimde farkettim afedersiniz doktora söylemeli miyim?
Benim de bir ara oldu enfeksiyon diye korktum test falan verdim temiz çıktı doktor su az icmiisin dedi

kızlar ben bugun 16+4üm doktora gittim bugun 4lü tarama yapıcaz dedi daha önce 2li yaptırmıştım . hiç 4lü duymamıştım acaba 3lüye 4 mü diyolar siz yaptırdınız mı
3 lu ve 4 lu farkli 2 li de sorun yoksa 3 lu 4 lu yapmazlar genelde

Bende öyle akıntı var bir haftadır, doktorum fitil yazdı 3 gece yatmadan kullan dedi. Dün ilk kez yaptım icimdeki bütün enfeksiyonu akıtıyor. İsmi gynomax xl. Reçetesiz de veriyorlar canım ama reçetesiz 120 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…