- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.081
16.haftada minicik karnım var kız benim niye büyümüyor bu karnımBen de minyon olmasam da zayifim :) yas 38, 174 boy 57,5 kg ile hamile kaldim (6 senelik tup macerasi sonrasi) bu sabah 62 gördüm. 59dan yukarisini ilk defa görüyorumtop yutmus gobegim yuzunden 12 haftaliktan beri hic bir pantolon olmuyor. Hamile tayti ve elbiseler ile yaz geciyor. Bir de hamile kotu almistim ama sanirim kışa kadar kocaman olup sigamayacagim
Ilk hamileligin mi canim16.haftada minicik karnım var kız benim niye büyümüyor bu karnım
bebekler 150 gramcik idi gecen hafta ne kadar yer kaplar ki?16.haftada minicik karnım var kız benim niye büyümüyor bu karnım
Aaa sizinle benziyoruz biz de 172 boy, 55 kg ile hamile kaldım ben de. Şu an 60ımBen de minyon olmasam da zayifim :) yas 38, 174 boy 57,5 kg ile hamile kaldim (6 senelik tup macerasi sonrasi) bu sabah 62 gördüm. 59dan yukarisini ilk defa görüyorumtop yutmus gobegim yuzunden 12 haftaliktan beri hic bir pantolon olmuyor. Hamile tayti ve elbiseler ile yaz geciyor. Bir de hamile kotu almistim ama sanirim kışa kadar kocaman olup sigamayacagim
Ekleyebilirsin canım büyük ihtimalle kız bebiş dedilerKızlar başka cinsiyeti yazmadığım varsa diyin ekleyim. Erkek bebişler daha fazla şuan
Normal normal, bazen solda toplanıyor bazen alt karnımda toplanıyor ordan tekme atıyor artık hissediyorum elimi koyduğumda bile. Deli bu çocuklarKizlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Bazen cok asagida hissediyorum korkuyorum. Sizlerin de oyle mi
Kız bebek, 6 Aralık doğum , ilk bebek , son adet tarihi 1 MartSen zaten liste de varsın kız olduğunu ekledim de
sen listede yoksun galiba bulamadım komple yaz bana
Teşekkür ederim sağolun bende bakayımBabymall’dan aldım 2 hafta önce yaklaşık böyle takım + yatağı 17 binden 14 bine aldım hediye çeki kampanyası vardı. Sürekli kampanya oluyor oturduğunuz yerde Baby mall yoksa uygulamayı indirip hesap açın sms olarak indirimler gelir
benim kız canım :)Kızlar başka cinsiyeti yazmadığım varsa diyin ekleyim. Erkek bebişler daha fazla şuan
Yesil enfeksiyon demek canim. Sen doktoruna danisKızlar açık yeşil-yeşil renkte akıntısı olan var mı? Lavaboya gittiğimde farkettim afedersinizdoktora söylemeli miyim?
Benim de erkek canım, İl izmir isme henüz karar veremedik çok zormuş erkek bebek ismiKızlar başka cinsiyeti yazmadığım varsa diyin ekleyim. Erkek bebişler daha fazla şuan
Benim de bir ara oldu enfeksiyon diye korktum test falan verdim temiz çıktı doktor su az icmiisin dediKızlar açık yeşil-yeşil renkte akıntısı olan var mı? Lavaboya gittiğimde farkettim afedersinizdoktora söylemeli miyim?
3 lu ve 4 lu farkli 2 li de sorun yoksa 3 lu 4 lu yapmazlar geneldekızlar ben bugun 16+4üm doktora gittim bugun 4lü tarama yapıcaz dedi daha önce 2li yaptırmıştım . hiç 4lü duymamıştım acaba 3lüye 4 mü diyolar siz yaptırdınız mı
Benim de bir ara oldu enfeksiyon diye korktum test falan verdim temiz çıktı doktor su az icmiisin dedi
Şimdi doktora söyledim kızlar inşallah enfeksiyon vs değildirYesil enfeksiyon demek canim. Sen doktoruna danis
Bende öyle akıntı var bir haftadır, doktorum fitil yazdı 3 gece yatmadan kullan dedi. Dün ilk kez yaptım icimdeki bütün enfeksiyonu akıtıyor. İsmi gynomax xl. Reçetesiz de veriyorlar canım ama reçetesiz 120 tlKızlar açık yeşil-yeşil renkte akıntısı olan var mı? Lavaboya gittiğimde farkettim afedersinizdoktora söylemeli miyim?
Insallah degildir canim.ben serklajliyim.yesil akintin olursa hen gel demisti doktorumŞimdi doktora söyledim kızlar inşallah enfeksiyon vs değildirbu idrar yolu enfeksiyonundan mı kaynaklanıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?