- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.101
2lideki değelerim çok güzel çıkmıştı halbuki bugun önce ultrasonda kafa çevresine beyin dokusuna loplara baktı onlarda harika dedi , o zaman umarım fazladan yapıyolardır . başka kimseye yapmadılar mı3 lu ve 4 lu farkli 2 li de sorun yoksa 3 lu 4 lu yapmazlar genelde
Serklaj olunca daha dikkat ediyor doktorlar ondan hemen gel demiştir. Ben fitil kullanıyorum dünden beri gece yatmadan 1 tane 3 gün boyunca ilk dün yaptım farkını hemen gösterdiInsallah degildir canim.ben serklajliyim.yesil akintin olursa hen gel demisti doktorum
Benim 2 iyi çıktığı için 3 ve 4 yapmayacağını söyledi ama Farklı bir test yaptı AFP MOM diye, bütün doktorlar Farklı2lideki değelerim çok güzel çıkmıştı halbuki bugun önce ultrasonda kafa çevresine beyin dokusuna loplara baktı onlarda harika dedi , o zaman umarım fazladan yapıyolardır . başka kimseye yapmadılar mı
Canım şimdi görüştüm de doktorla yarın kontrole çağırıyor bir göreyim dedi, gideceğim bakalım birden yeşil akıntı görünce şaşırdım bendeBende öyle akıntı var bir haftadır, doktorum fitil yazdı 3 gece yatmadan kullan dedi. Dün ilk kez yaptım icimdeki bütün enfeksiyonu akıtıyor. İsmi gynomax xl. Reçetesiz de veriyorlar canım ama reçetesiz 120 tl
Yarın kontrole çağırdı kuzum, umarım önemli bir durum değildirInsallah degildir canim.ben serklajliyim.yesil akintin olursa hen gel demisti doktorum
Büyük ihtimalle mantar zaten, onunda çaresi var Allahtan fitille hallolur merak etmeCanım şimdi görüştüm de doktorla yarın kontrole çağırıyor bir göreyim dedi, gideceğim bakalım birden yeşil akıntı görünce şaşırdım bendeumarım önemli bir durum değildir
Aynen canim serklaj oldugum icin enfeksiyon benim icin cok riskliSerklaj olunca daha dikkat ediyor doktorlar ondan hemen gel demiştir. Ben fitil kullanıyorum dünden beri gece yatmadan 1 tane 3 gün boyunca ilk dün yaptım farkını hemen gösterdi
Dikkat et kuzumAynen canim serklaj oldugum icin enfeksiyon benim icin cok riskli
Benim de 2 de değerlerim iyi çıktı burun ve ense kalınlığı da istediği gibiydi başka test yapmadı bana 16. Haftada gidince beyin loplarina suyuna rahim uzunluğuna baktı 21. Haftada detayliya git dedi2lideki değelerim çok güzel çıkmıştı halbuki bugun önce ultrasonda kafa çevresine beyin dokusuna loplara baktı onlarda harika dedi , o zaman umarım fazladan yapıyolardır . başka kimseye yapmadılar mı
Stres yapma canim benim. Sikinti cikmaz insallah. Mantar ya da enfeksiyon da olsa caresi varYarın kontrole çağırdı kuzum, umarım önemli bir durum değildir
Çok teşekkür ediyorum canım içimi rahatlattın :)Büyük ihtimalle mantar zaten, onunda çaresi var Allahtan fitille hallolur merak etme
Öyle kuzum çok teşekkür ediyorum, içimi rahatlattın :)Stres yapma canim benim. Sikinti cikmaz insallah. Mantar ya da enfeksiyon da olsa caresi var
Evet ilk hamileliğimIlk hamileligin mi canim
Doğru valla küçücüklerbebekler 150 gramcik idi gecen hafta ne kadar yer kaplar ki?
Bosver ya gobek buyuse dert buyumese dert :) ben saldim gitti
16. haftadayım ilk gebeliğim. Benim kız sağ tarafımda yaşantısını sürdüyor. 1-2 gündür hafif hafif hissediyorum gibime geliyor. ( İnşallah bağırsak hareketi değildir)Kizlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Bazen cok asagida hissediyorum korkuyorum. Sizlerin de oyle mi
4'lü ayrı ayrıca 3'lü teste var.kızlar ben bugun 16+4üm doktora gittim bugun 4lü tarama yapıcaz dedi daha önce 2li yaptırmıştım . hiç 4lü duymamıştım acaba 3lüye 4 mü diyolar siz yaptırdınız mı
Eminim öyledir burda 4 aydır gördüğüm kadarıyla bilgili araştırmacı bir insansınız bu kadar güvenip tavsiye ediyorsanız kesin doğrudur ama benim şöyle bir sorunum var size saçma gelecek belki ama malesef mecbur kalmadikca erkek doktora muayene olamıyoruz inancımız gereği. Eşim asla razı olmaz böyle bir konuya onun rızasını almadan da muayene olamam ne kadar bilgilide olsa eğer kadın perinatolog tavsiyeniz varsa iyi olurduYani soyle eger doktora gitmek istiyorsan gercekten herseyi ogrenmek fln Atil yuksel turkiyede perinatolojiyi kuran doktor. Bilinen tum iyi perinatologlar onun ogrencisi ya da ogrencilerinin ogrencisi. Abartmak icin demiyorum Turkiyede perinatolojiyi kuran tabiri caizse kitabini yazan Atil yuksel. 2ay once 3500tl dedi sekreteri suan ne olmustur bilemem. Ama en iyisine gidicem diyosan arastiracagin birsey yok
Ilk hamilelikte hemen cikmiyor gobek. Ben ilk hamileligimde 20. Haftada gecmistim hamile pantolonlarinaEvet ilk hamileliğim
Canim benim ki 14. Haftada gösterdi maşallah erkek olcak inşallah@bayan ak Z Zeyzey2134 siz cinsiyet öğrendiniz mi yaa benim yarın kontrol var inşallah nazlanmazda gösterir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?