2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
3 lu ve 4 lu farkli 2 li de sorun yoksa 3 lu 4 lu yapmazlar genelde
2lideki değelerim çok güzel çıkmıştı halbuki bugun önce ultrasonda kafa çevresine beyin dokusuna loplara baktı onlarda harika dedi , o zaman umarım fazladan yapıyolardır . başka kimseye yapmadılar mı

Insallah degildir canim.ben serklajliyim.yesil akintin olursa hen gel demisti doktorum
Serklaj olunca daha dikkat ediyor doktorlar ondan hemen gel demiştir. Ben fitil kullanıyorum dünden beri gece yatmadan 1 tane 3 gün boyunca ilk dün yaptım farkını hemen gösterdi

2lideki değelerim çok güzel çıkmıştı halbuki bugun önce ultrasonda kafa çevresine beyin dokusuna loplara baktı onlarda harika dedi , o zaman umarım fazladan yapıyolardır . başka kimseye yapmadılar mı
Benim 2 iyi çıktığı için 3 ve 4 yapmayacağını söyledi ama Farklı bir test yaptı AFP MOM diye, bütün doktorlar Farklı

Canım şimdi görüştüm de doktorla yarın kontrole çağırıyor bir göreyim dedi, gideceğim bakalım birden yeşil akıntı görünce şaşırdım bende umarım önemli bir durum değildir

Canım şimdi görüştüm de doktorla yarın kontrole çağırıyor bir göreyim dedi, gideceğim bakalım birden yeşil akıntı görünce şaşırdım bende umarım önemli bir durum değildir
Büyük ihtimalle mantar zaten, onunda çaresi var Allahtan fitille hallolur merak etme

Serklaj olunca daha dikkat ediyor doktorlar ondan hemen gel demiştir. Ben fitil kullanıyorum dünden beri gece yatmadan 1 tane 3 gün boyunca ilk dün yaptım farkını hemen gösterdi
Aynen canim serklaj oldugum icin enfeksiyon benim icin cok riskli

Benim de 2 de değerlerim iyi çıktı burun ve ense kalınlığı da istediği gibiydi başka test yapmadı bana 16. Haftada gidince beyin loplarina suyuna rahim uzunluğuna baktı 21. Haftada detayliya git dedi

Kızlar bu arada 9 gün sonra tetanoz aşım var, doktoruma sordum bu konuyu yaptır dedi. Koluna eve gider gitmez soğuk uygula dedi, yakınlarda benim gibi olacaklar varsa aklınızda bulunsun

Kizlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Bazen cok asagida hissediyorum korkuyorum. Sizlerin de oyle mi
16. haftadayım ilk gebeliğim. Benim kız sağ tarafımda yaşantısını sürdüyor. 1-2 gündür hafif hafif hissediyorum gibime geliyor. ( İnşallah bağırsak hareketi değildir)

Eminim öyledir burda 4 aydır gördüğüm kadarıyla bilgili araştırmacı bir insansınız bu kadar güvenip tavsiye ediyorsanız kesin doğrudur ama benim şöyle bir sorunum var size saçma gelecek belki ama malesef mecbur kalmadikca erkek doktora muayene olamıyoruz inancımız gereği. Eşim asla razı olmaz böyle bir konuya onun rızasını almadan da muayene olamam ne kadar bilgilide olsa eğer kadın perinatolog tavsiyeniz varsa iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…