- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.121
Herhangi bir sivrisinek ısırdığında kuzenim de böyle oluyor. Bir kere kovucu sprey sıkmadan sahile çıkmıştı, bir döndü bacaklar davul olmuş. Onun hemen de geçmiyor, yumuşak doku alerjisi tarzı bir şey de yapıyor ona. Belki sizi de sivrisinek bu hâle getirmiştir.Kızlar hahshahah çok sinirlerim bozuldu. Beni bişey ısırmıştı dün bu kadar şiş ve kızarık değildi iyice şişmiş kızarmış bişey olur mu
Hee gördüm sonradan ay inşallah benimki gösterir yarın yaaCanim benim ki 14. Haftada gösterdi maşallah erkek olcak inşallah
Dalin aldım canımkızlar selam, şampuan için ne almayı düşünüyorsunuz mustela indirimde ama hiç araştırmadım. Bir de mustelanın bi şampuanı temiz içerikli iken bi tanesi değil diye okumuştum ama hangisi temiz hatırlayamadım . Siz ne aldınız /almayı düşünüyorsunuz ?
Mustela almayı düşünüyorum canımkızlar selam, şampuan için ne almayı düşünüyorsunuz mustela indirimde ama hiç araştırmadım. Bir de mustelanın bi şampuanı temiz içerikli iken bi tanesi değil diye okumuştum ama hangisi temiz hatırlayamadım . Siz ne aldınız /almayı düşünüyorsunuz ?
Ilk cocugumda mustela almistim. Halaustela kullaniyorum ama icerigi degismis. 2.ye ecowell almayi dusunuyorumkızlar selam, şampuan için ne almayı düşünüyorsunuz mustela indirimde ama hiç araştırmadım. Bir de mustelanın bi şampuanı temiz içerikli iken bi tanesi değil diye okumuştum ama hangisi temiz hatırlayamadım . Siz ne aldınız /almayı düşünüyorsunuz ?
Minoris alcam ben içeriği güzel geldi banakızlar selam, şampuan için ne almayı düşünüyorsunuz mustela indirimde ama hiç araştırmadım. Bir de mustelanın bi şampuanı temiz içerikli iken bi tanesi değil diye okumuştum ama hangisi temiz hatırlayamadım . Siz ne aldınız /almayı düşünüyorsunuz ?
Ben Ekola gideceğim perinatoloji uzmanı Doçent Halil Gürsoy Pala. Sağlıkla alın kucağınaza inşallah, fiyatı konuştunuz mu hiç?
KızKızlar başka cinsiyeti yazmadığım varsa diyin ekleyim. Erkek bebişler daha fazla şuan
Senin ideal tatlım boy 1.65 kilo 91 ile hamile kaldım.Boş odamı kv için ayırdım.Çünkü bana ve bebeğe bakmaya o gelecek. Sadece kendi yanıma beşik alıcam. İlerisi için plan yok henüz. Ev benim değil. Oğlumun odasına mı geçer başka oda mı bilmiyorum. Şu anki planım henüz ilk 6 ay a göre.
Benimki iyisi bir de. Kötü olsa nasıl olurdu.
Boy kilo kaç?
Benim 71 boy 73 ile kaldım. 76 yım.
Benim iştahım açık. Ama şöyle oturup bir demlik çay içmeyi özledim.
Bebek olunca da zaten ne çay ne kahve zor vakit olur.
Ya sizin kilolarda olsam bende tatlım biraz daha rahat olurdum.Benimde birazcık kilom var 65 66 kilo arasıydım 68kiloyum çok yiyince 69da görünüyo. Napalım artık doğumdan sonra veririz
Yaa bir arkadaşSenin ideal tatlım boy 1.65 kilo 91 ile hamile kaldım.
92'yim
Açık çayı içiyorum ben ya ayda bir iki toplanınca arkadaşlarla dibine vuruyorum
Sana da mı yaptıBenim 2 iyi çıktığı için 3 ve 4 yapmayacağını söyledi ama Farklı bir test yaptı AFP MOM diye, bütün doktorlar Farklı
2li tarama ile AFP MOM yaptı 3 ve 4 yapmayacakmışSana da mı yaptı
Istanbulda misiniz? Benim gittigim ozel hastanede kadin perinatolog var. Koc universitesi hastanesi Doç. Dr. Ebru ÇelikEminim öyledir burda 4 aydır gördüğüm kadarıyla bilgili araştırmacı bir insansınız bu kadar güvenip tavsiye ediyorsanız kesin doğrudur ama benim şöyle bir sorunum var size saçma gelecek belki ama malesef mecbur kalmadikca erkek doktora muayene olamıyoruz inancımız gereği. Eşim asla razı olmaz böyle bir konuya onun rızasını almadan da muayene olamam ne kadar bilgilide olsa eğer kadın perinatolog tavsiyeniz varsa iyi olurdu
Ben kadın tercih ediyorum yadırgamadım ama devlette hep kadın doktor denk getirebildin mi?Ben rahatsızlandığımda(dış gebelik)hem devlet hem özel birden fazla doktordan görüş almak için gitmiştim.Eminim öyledir burda 4 aydır gördüğüm kadarıyla bilgili araştırmacı bir insansınız bu kadar güvenip tavsiye ediyorsanız kesin doğrudur ama benim şöyle bir sorunum var size saçma gelecek belki ama malesef mecbur kalmadikca erkek doktora muayene olamıyoruz inancımız gereği. Eşim asla razı olmaz böyle bir konuya onun rızasını almadan da muayene olamam ne kadar bilgilide olsa eğer kadın perinatolog tavsiyeniz varsa iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?