2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hahshahah çok sinirlerim bozuldu. Beni bişey ısırmıştı dün bu kadar şiş ve kızarık değildi iyice şişmiş kızarmış bişey olur mu

Eklentiler

• A80FDF61-C91E-47CA-91F9-65D15BD32251.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 74
  • AA7CC63B-9C2E-4AF4-91C4-AD80E43458C9.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar hahshahah çok sinirlerim bozuldu. Beni bişey ısırmıştı dün bu kadar şiş ve kızarık değildi iyice şişmiş kızarmış bişey olur mu
Herhangi bir sivrisinek ısırdığında kuzenim de böyle oluyor. Bir kere kovucu sprey sıkmadan sahile çıkmıştı, bir döndü bacaklar davul olmuş. Onun hemen de geçmiyor, yumuşak doku alerjisi tarzı bir şey de yapıyor ona. Belki sizi de sivrisinek bu hâle getirmiştir.

Merhaba 17+1de dün gittim idrar ve kan verdim.ultrasonda herşey normal.4lu test yapturmadim.Bugun kan testi sonucunda AFP(ALFA PROTEİN) 48 referans aralığı da 0 ile 8 görünüyordu.Bu ne demek acaba doktoruma ulaşamadım henüz

kızlar selam, şampuan için ne almayı düşünüyorsunuz mustela indirimde ama hiç araştırmadım. Bir de mustelanın bi şampuanı temiz içerikli iken bi tanesi değil diye okumuştum ama hangisi temiz hatırlayamadım . Siz ne aldınız /almayı düşünüyorsunuz ?

Dalin aldım canım

Mustela almayı düşünüyorum canım

Ilk cocugumda mustela almistim. Halaustela kullaniyorum ama icerigi degismis. 2.ye ecowell almayi dusunuyorum

Minoris alcam ben içeriği güzel geldi bana

Senin ideal tatlım boy 1.65 kilo 91 ile hamile kaldım.
92'yim
Açık çayı içiyorum ben ya ayda bir iki toplanınca arkadaşlarla dibine vuruyorum

Benimde birazcık kilom var 65 66 kilo arasıydım 68kiloyum çok yiyince 69da görünüyo. Napalım artık doğumdan sonra veririz
Ya sizin kilolarda olsam bende tatlım biraz daha rahat olurdum.
Birinciyi 120 ' lerde doğurdum.
Zorla morla 89' u gördüm.
Hamile kaldım işte.
Çok kilo almadan doğumu kapatsam diyorum ama nasip

Senin ideal tatlım boy 1.65 kilo 91 ile hamile kaldım.
92'yim
Açık çayı içiyorum ben ya ayda bir iki toplanınca arkadaşlarla dibine vuruyorum
Yaa bir arkadaş 42 ile hamile kalmış 35.haftada 51 miş.
Dikkat edersen almazsın pek o zaman. Hatta kilo bile verebilirsin.
Ben oğlumda son aylar diyet yaptım baya kilo vermiştim.

Istanbulda misiniz? Benim gittigim ozel hastanede kadin perinatolog var. Koc universitesi hastanesi Doç. Dr. Ebru Çelik
Kendim gitmedim ama hastaneye ve doktorlarina cok guveniyorum.

Ben kadın tercih ediyorum yadırgamadım ama devlette hep kadın doktor denk getirebildin mi?Ben rahatsızlandığımda(dış gebelik)hem devlet hem özel birden fazla doktordan görüş almak için gitmiştim.
Çünkü kadın doktor da alsan asistanı intörnırlar filan erkek oluyor genelde. Muayeneye toplu giriyorlar. Ya da doktorun adına onlar yapıyor.Kabul etmiyorsun vs . ya da sonuç gösteriyorsun.
Benim hastanenin radyoloğuna bakayım sana haber ederim. Radyolog kadın yaşlı tecrübeli ama senin işini görür mü bilmem. Çünkü senden nipt ve amniyosentez istenmiş onu radyolog yapıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…