2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ilk hamilelikte hemen cikmiyor gobek. Ben ilk hamileligimde 20. Haftada gecmistim hamile pantolonlarina
Bekliycez sanırım napalm vakit geçtikçe anladım ki 9 ay kısacıkmış aslında daha test yaptığım gün dün gibi şimdi 4 ay bitti bende sanırım bunu anlayınca her güzel yanını en üst seviyede yaşamak istiyorum

Aynen canim ben 3 haftalikken ogrenmistim.7. Haftaya kadar zaman cok zor gecti. Ama simdi bakiyorum 15. Haftaya gelmisim bile. Bir de bakacagiz doguma gidiyoruz

Z Zeyzey2134 araştırdım.
Perinatolog erkek.
Başka kurumda kadın perinatolog var ama tanımıyorum.
Radyolog duruyor ama bakar mı bilmiyorum. Baksa doktorun söylerdi belki.

Karşıda zeynep kamile baktın mı orda sa perinatolog var. Kadın da vardır belki.

Sen nerde gittin perinatoloğa?

Yazdim yazdım sildim cunku ne yazsam haddimi asmis olucam. Allah yardimciniz olsun yolculugunuzda …

Aynen canim ben 3 haftalikken ogrenmistim.7. Haftaya kadar zaman cok zor gecti. Ama simdi bakiyorum 15. Haftaya gelmisim bile. Bir de bakacagiz doguma gidiyoruz
Öyle gerçekten ben düşük yaptım 1 ay sonra tekrar hamile kaldım yine bişey olacak falan derken yarıya gelmişim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin bebekleri

Öyle gerçekten ben düşük yaptım 1 ay sonra tekrar hamile kaldım yine bişey olacak falan derken yarıya gelmişim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin bebekleri
Aynen benim de 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu gecen yaz. O yuzden 8. Haftaya gelmek cok zor geldi bu sefer. O korku da hep devam ediyor. Her kontrole gittigimde once kalbini dinletiyor doktorum.

Ya sizin kilolarda olsam bende tatlım biraz daha rahat olurdum.
Birinciyi 120 ' lerde doğurdum.
Zorla morla 89' u gördüm.
Hamile kaldım işte.
Çok kilo almadan doğumu kapatsam diyorum ama nasip
Yaa canım yaaa olsun çok almazsın aldıklarını da verirsin inşallah sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun kilo vermek gerçekten zor almak çok kolay bize göre inan bende hamile kalmadan önce tutuyordum sürekli kendimi canım istesede yememeye çalışıyodum bide üzülüyodum da yani yemediğim için. Bazılarımız alamadığından bazılarımız veremediğinden şikayetçi.

Aynen benim de 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu gecen yaz. O yuzden 8. Haftaya gelmek cok zor geldi bu sefer. O korku da hep devam ediyor. Her kontrole gittigimde once kalbini dinletiyor doktorum.
Benim yarın kontrolüm inşallah uyuyabilirim heyecandan. Sürekli panik oluyorum iyimi kötü mü diye hayırlısıyla görsemde kalbini duysamda içim rahatlasa

Çok haklısın bir türlü geçmiyor o korku hep içimde var inşallah bu kez sağlıkla kavuşacağız

Kızlar isim düşündünüzmü kızım olcak ama hiç aklıma takılan bi isim olmadi beğendiğim bi kactane zühre amine hafsa ayza mihra gibi sizce öneri acigim

Kızlar isim düşündünüzmü kızım olcak ama hiç aklıma takılan bi isim olmadi beğendiğim bi kactane zühre amine hafsa ayza mihra gibi sizce öneri acigim
Ben ara ara Nişanyan adlara girip isim okuyorum, beğendiğimin anlamına-kökenine vs bakıyorum. Gerçi bizim isimlerimiz belli ama yine de hoşuma gidiyor okumak. Oraya bir bakabilirsiniz. Belki sizin de hoşunuza giden isimler vardır.
Kız için ben Umay Ece diyordum, sonra ortak kararla Ece oldu Allah nasip ederse.

Kızlar gece acıkmalarınız oluyor mu ya ben şu 1 haftadır gece açlıkla uyanıyorum resmen, ağır bişey yiyemiyorum da. Var mı öneriniz

Kızlar gece acıkmalarınız oluyor mu ya ben şu 1 haftadır gece açlıkla uyanıyorum resmen, ağır bişey yiyemiyorum da. Var mı öneriniz
Uykudan uyandırmıyor ama sabah inanılmaz bir açlıkla uyanıyorum, tiroid ilacımı alıp yarım saat beklemek bile zor geliyor bazen. Kahvaltıdan yatana kadar da sürekli yiyorum, az az ama sürekli

vitamin ve demir ilaçları aşırı mide yanması yaptı siz hangi markaları kullanıyorsunuz yanma için öneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…