- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.141
Bekliycez sanırım napalmIlk hamilelikte hemen cikmiyor gobek. Ben ilk hamileligimde 20. Haftada gecmistim hamile pantolonlarina
Aynen canim ben 3 haftalikken ogrenmistim.7. Haftaya kadar zaman cok zor gecti. Ama simdi bakiyorum 15. Haftaya gelmisim bile. Bir de bakacagiz doguma gidiyoruzBekliycez sanırım napalmvakit geçtikçe anladım ki 9 ay kısacıkmış aslında daha test yaptığım gün dün gibi şimdi 4 ay bitti bende sanırım bunu anlayınca her güzel yanını en üst seviyede yaşamak istiyorum
Eminim öyledir burda 4 aydır gördüğüm kadarıyla bilgili araştırmacı bir insansınız bu kadar güvenip tavsiye ediyorsanız kesin doğrudur ama benim şöyle bir sorunum var size saçma gelecek belki ama malesef mecbur kalmadikca erkek doktora muayene olamıyoruz inancımız gereği. Eşim asla razı olmaz böyle bir konuya onun rızasını almadan da muayene olamam ne kadar bilgilide olsa eğer kadın perinatolog tavsiyeniz varsa iyi olurdu
Öyle gerçekten ben düşük yaptım 1 ay sonra tekrar hamile kaldım yine bişey olacak falan derken yarıya gelmişim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin bebekleriAynen canim ben 3 haftalikken ogrenmistim.7. Haftaya kadar zaman cok zor gecti. Ama simdi bakiyorum 15. Haftaya gelmisim bile. Bir de bakacagiz doguma gidiyoruz
Aynen benim de 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu gecen yaz. O yuzden 8. Haftaya gelmek cok zor geldi bu sefer. O korku da hep devam ediyor. Her kontrole gittigimde once kalbini dinletiyor doktorum.Öyle gerçekten ben düşük yaptım 1 ay sonra tekrar hamile kaldım yine bişey olacak falan derken yarıya gelmişim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin bebekleri
Yaa canım yaaa olsun çok almazsın aldıklarını da verirsin inşallahYa sizin kilolarda olsam bende tatlım biraz daha rahat olurdum.
Birinciyi 120 ' lerde doğurdum.
Zorla morla 89' u gördüm.
Hamile kaldım işte.
Çok kilo almadan doğumu kapatsam diyorum ama nasip
Canım diğer bilgileri de yazsan olur mu
Benim yarın kontrolüm inşallah uyuyabilirim heyecandan. Sürekli panik oluyorum iyimi kötü mü diyeAynen benim de 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu gecen yaz. O yuzden 8. Haftaya gelmek cok zor geldi bu sefer. O korku da hep devam ediyor. Her kontrole gittigimde once kalbini dinletiyor doktorum.
Çok haklısın bir türlü geçmiyor o korku hep içimde var inşallah bu kez sağlıkla kavuşacağızAynen benim de 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu gecen yaz. O yuzden 8. Haftaya gelmek cok zor geldi bu sefer. O korku da hep devam ediyor. Her kontrole gittigimde once kalbini dinletiyor doktorum.
benim 12. haftada 28, 14 de 27, 16 da ise 30 çıktı.. Senin kaç çıktı ?Kızlar rahim agzı uzunluğunuz kaç cıktı?
Hala devam mı ya valla inşallah geçer bir an önce ben hiç yaşamadım şükür ama zormuşnolur aldığınız kilolara söylenmeyin kızlar iki gündür 4 kere kusan ben yerinizde olmak istiyorumbitmiyor bitmiyor bitmiyor illallah ettim canımdan
Ben ara ara Nişanyan adlara girip isim okuyorum, beğendiğimin anlamına-kökenine vs bakıyorum. Gerçi bizim isimlerimiz belli ama yine de hoşuma gidiyor okumak. Oraya bir bakabilirsiniz. Belki sizin de hoşunuza giden isimler vardır.Kızlar isim düşündünüzmü kızım olcak ama hiç aklıma takılan bi isim olmadi beğendiğim bi kactane zühre amine hafsa ayza mihra gibi sizce öneri acigim
Uykudan uyandırmıyor ama sabah inanılmaz bir açlıkla uyanıyorum, tiroid ilacımı alıp yarım saat beklemek bile zor geliyor bazen. Kahvaltıdan yatana kadar da sürekli yiyorum, az az ama sürekliKızlar gece acıkmalarınız oluyor mu ya ben şu 1 haftadır gece açlıkla uyanıyorum resmen, ağır bişey yiyemiyorum da. Var mı öneriniz
zor ne kelime ölüm gibi geldi şu 2 gün. genelde pozitifim ama şu an aşkı memnu finalindeki nihal gibi yatıyorum moralim çok bozukHala devam mı ya valla inşallah geçer bir an önce ben hiç yaşamadım şükür ama zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?