2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar isim düşündünüzmü kızım olcak ama hiç aklıma takılan bi isim olmadi beğendiğim bi kactane zühre amine hafsa ayza mihra gibi sizce öneri acigim
Seçtiğiniz isimler çok sert geldi bana. Farklı ve anlamı güzel olsun diye ise bile kulağa sert geliyor.
Elif, Zeynep bence güzel modası da hiç geçmiyor.
Kızım olsa Nehir koymayı çok istemiştim.
Deniz ismini de çok beğeniyorum ama unısex.
Ama önerdiğim isimleri de siz tercih etmezsiniz tarzını anladım biraz.
Bulursam yazayım tarzınıza uygun.

vitamin ve demir ilaçları aşırı mide yanması yaptı siz hangi markaları kullanıyorsunuz yanma için öneriniz var mı
vifolic kullaniyorum. Demir ferrum, d vitamini de ocean kullaniyorum. Daha mide yanmalarim baslamadi ama. Ilk hamileligimde sise sise gaviscon bitirmistim.sadece o iyi geliyordu. Maden suyu da iyi geliyor mide yanmasina

Kızlar gece acıkmalarınız oluyor mu ya ben şu 1 haftadır gece açlıkla uyanıyorum resmen, ağır bişey yiyemiyorum da. Var mı öneriniz
Benim olmuyor genelde, sabah da çok aç uyanmıyorum ama yakında başlar diye düşünüyorum ne yerim bilmiyorum hamilelik öncesi yoğurt yerdim tutardı ama şimdi yoğurt yeterli gelmez sanırım.

Aslında farkli arayışta degilim ya en çok gönlümden dine uygun olmasi

Kızlar isim düşündünüzmü kızım olcak ama hiç aklıma takılan bi isim olmadi beğendiğim bi kactane zühre amine hafsa ayza mihra gibi sizce öneri acigim
zühre çok güzel bir isim tanıdığım en mükemmel insanlardan birinin adıydı neşeli becerikli akıllı müthiş bir kadındı

Istanbulda misiniz? Benim gittigim ozel hastanede kadin perinatolog var. Koc universitesi hastanesi Doç. Dr. Ebru Çelik
Kendim gitmedim ama hastaneye ve doktorlarina cok guveniyorum.
Evet istanbuldayim nerde peki bu hastane muayenesi ne kadardır acaba
Devlette çok şükür hep kadın denk getirebildim eğitim araştırma olmadığı için belki gittiğim hastane direkt randevu aldığım doktor muayene ediyordu yanında sadece sekreter oluyordu. Devlette randevu bulamadigimda da özele gittim.
Gecen gittigim perinatolog da kadındı hicran sirinoglu şişlide ki cemil tascioglu hastanesiydi adi galiba oradaydı. Ama bu sefer özele gitmek istiyorum perinatologa. Özelde ki kadın doğum doktorum detayliyi kesinlikle 22. Haftada perinatologa yaptır dedi üstüne basa basa radyologa değil o yüzden kadın perinatolog arayışındayim
Yazdim yazdım sildim cunku ne yazsam haddimi asmis olucam. Allah yardimciniz olsun yolculugunuzda …
Estağfurullah. Herkesin inancı kendine az çok tahmin edebiliyorum çok duyuyorum ama dediğim gibi ölüm kalım olmadıkça seçme şansımız varsa kadın doktora muayene oluyoruz. Teşekkür ederim sizinde

benim kızçemin adı ilay olacak inşallah ülkenin en güzel kızı,özgürlüğü simgeleyen çiçek ve davut'un savaşçılarından birinin adı gibi anlamları var çok hoşuma gitti. adıyla müsemma bağımsız güçlü güzel özgür cesur bir kadın olması niyetiyle seçtim ismini

Biz yatağımızın yanına park yatak almayı düşünüyoruz, bebişe de oda yaptıracağız ama beşik almak yerine montessori yatak yaptırıyoruz

Topkapida 1700 tl idi detaylisi artmadi ise.

Uykudan uyandırmıyor ama sabah inanılmaz bir açlıkla uyanıyorum, tiroid ilacımı alıp yarım saat beklemek bile zor geliyor bazen. Kahvaltıdan yatana kadar da sürekli yiyorum, az az ama sürekli
Ben unutup tiroit ilacını içiyorum sonra mecbur bireyler yiyorum, sürekli açım ne kadar sürecek acaba böyle

Benim olmuyor genelde, sabah da çok aç uyanmıyorum ama yakında başlar diye düşünüyorum ne yerim bilmiyorum hamilelik öncesi yoğurt yerdim tutardı ama şimdi yoğurt yeterli gelmez sanırım.
Yoğurt bende mide ağrısı yapıyor onu da çok yiyemiyorum, yemek zaten yiyemem öyle zeytin ekmek falan normalde günü tek öğünle geçirirdim ben ya

Eğer kız olsaydı Tomris İlay koyacaktık mükemmel bir isim adı gibi olsun inşallah şimdi de Tuğrul düşünüyorum erkek isim önerisi varsa kızlar alabilirim

Ben şimdilik oda değil anne yanı beşik almayı düşünüyorum yatak odamıza, birde şu küçük taşınabilir olanlardan alacağım gittiğim odaya mutfağa falan yanımda götürmek için. Tayinci olduğumuz için maalesef oda yapamayacağım

Ben unutup tiroit ilacını içiyorum sonra mecbur bireyler yiyorum, sürekli açım ne kadar sürecek acaba böyle
Bende aynı durumdayım gün içinde unutur aksatırım korkusu ile sabah kahvaltıya başlamadan alıyorum.
Bendeki ilaç sayısı fazla olduğundan süre beklememek gibi bir lüxüm olmyor.
Yoğurt bende mide ağrısı yapıyor onu da çok yiyemiyorum, yemek zaten yiyemem öyle zeytin ekmek falan normalde günü tek öğünle geçirirdim ben ya
Ben yağlı ve salçalı yemekleri ağır geldiği için yiyemiyordum. Sadece süt ve süt ürünü tüketiyordum.
2 Haftadır yoğurt ve süt grubunun bende aşırı gaz sancısı yapması karın bölgemdeki devasa gaz kütleleri ve kusma durumlarımdan dolayı bende Süt ve süt ürünlerini bıraktım. Günde yarım bardak sütü korka korka içiyourm.
15.haftadan sonra gebelerde GAZ-ve bağırsak problemleri en üst düzeye çıkar.
Normalde sağlıklı bir insan 2 saat içinde yediklerini sindirebilirken hamilikte bağırsaklar 6-7 saate kadar sindirimi gerçekleştirmekte hormonlar kaynaklı zorlanırmış. Yediğimiz gıdaların midemize oturması gaz şişkinlik sancı ve kusma sebepleri bu haftalardaki hormonel dengemizle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…