- 22 Mart 2023
- 219
- 71
- 28
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.181
Evet güzelmiş teşekkür ederimVera: ahlakli kadin, haram olandan uzak duran anlamina geliyor. Kizimin adi ayni zamanda :) tavsiye ederim
Beni ayda 1 cagırıyor doktor ve ikizlere gebeyım o yuzden rahım agzı onemliymiş. Sadece bu hafta kini bılıyorum 17. Haftadayım 39 cıktı normal mi diye sorcaktım sizlere.benim 12. haftada 28, 14 de 27, 16 da ise 30 çıktı.. Senin kaç çıktı ?
Teşekkür ederimTopkapida 1700 tl idi detaylisi artmadi ise.
Açlıklar, mide kazınmaları normal. Bir derdimiz bu olsun.Ben unutup tiroit ilacını içiyorum sonra mecbur bireyler yiyorum, sürekli açım ne kadar sürecek acaba böyle
Gece takribi 4 gibi midemin sızlamasına uyanıp illa ki bir şeyler atıyorum ağzıma. Önceleri decavit diye ilaç vermişti doktor içinde belli bir miktar demir var. Reflüm olduğu için ona bağlamıştım ama meğerse çocuk büyüdüğü için artık bu haftalardan itibaren çabuk acıkacakmışız. Doktorum öyle söyledi. Badem kayısı ya da salatalık yoğurt gibi şeyler tüketebilirsin.Kızlar gece acıkmalarınız oluyor mu ya ben şu 1 haftadır gece açlıkla uyanıyorum resmen, ağır bişey yiyemiyorum da. Var mı öneriniz
Çınar, Tuna, Mehmet, Can, Selim, Kerem, Göktürk, Ata, Kemal, Ömer... İlk aklıma gelenler, seviyorum ben bu isimleri.kızlar günaydın. kızlara çok güzel isimler var fakat erkek adı sıkıntı ya... varsa önerileirniz talibim
hepsi çok güzel listeme ekleyecegım.. en son çize çize teke düşeriz herhaldeÇınar, Tuna, Mehmet, Can, Selim, Kerem, Göktürk, Ata, Kemal, Ömer... İlk aklıma gelenler, seviyorum ben bu isimleri.
Nişanyan Adlar - Türkiye Kişi Adları Sözlüğü Ben arada buraya girip okuyorum, kız-erkek isimlerini. Anlamlarına bakıyorum, hoşuma gidiyorhepsi çok güzel listeme ekleyecegım.. en son çize çize teke düşeriz herhalde
Yaş 39Canım diğer bilgileri de yazsan olur mu
çok teşekkürlerNişanyan Adlar - Türkiye Kişi Adları Sözlüğü Ben arada buraya girip okuyorum, kız-erkek isimlerini. Anlamlarına bakıyorum, hoşuma gidiyor
çok şükürKızlar 3lu test sonucum temiz çıktı elhamdülillah içime su serpildi
Afp mom yeni mi çıktı hep mi vardı acaba?2li tarama ile AFP MOM yaptı 3 ve 4 yapmayacakmış
Sağol canım benimYaa canım yaaa olsun çok almazsın aldıklarını da verirsin inşallahsen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun kilo vermek gerçekten zor almak çok kolay bize göre inan bende hamile kalmadan önce tutuyordum sürekli kendimi canım istesede yememeye çalışıyodum bide üzülüyodum da yani yemediğim için. Bazılarımız alamadığından bazılarımız veremediğinden şikayetçi.
kaç haftalıksın canımnolur aldığınız kilolara söylenmeyin kızlar iki gündür 4 kere kusan ben yerinizde olmak istiyorumbitmiyor bitmiyor bitmiyor illallah ettim canımdan
Öyle tatlım doktorlar hep söyler çok şükür Rabbime.Kızlar 3lu test sonucum temiz çıktı elhamdülillah içime su serpildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?