2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben unutup tiroit ilacını içiyorum sonra mecbur bireyler yiyorum, sürekli açım ne kadar sürecek acaba böyle
Açlıklar, mide kazınmaları normal. Bir derdimiz bu olsun. Sık sık atıştırmak, aç kalmamak lazım. İnşallah tez zamanda sağlıkla hepimiz fındıkları kucağımıza alırız. Bunları da gülümseyerek hatırlarız.

Ben koyu Beşiktaşlı olarak Metin Ali istedim Kartal Kayra istedim ama istedigimle kalıyorum sanırım Tunahan koyacagız bana da isim önerin ya

Bir de bugün bebegimi hiç hissedemiyorum nedense sürekli endişe korku içindeyim kendimi de rahatlatmaya calısıyorum.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotiğim bu akşam bitiyor kasıklarımın ağrısı düzeldi gibi ama nioli yağı enfeksiyona iyi geliyor diyorlar hiç duydunuz mu hamileyken kullanan olmuş mu acaba

Kızlar gece acıkmalarınız oluyor mu ya ben şu 1 haftadır gece açlıkla uyanıyorum resmen, ağır bişey yiyemiyorum da. Var mı öneriniz
Gece takribi 4 gibi midemin sızlamasına uyanıp illa ki bir şeyler atıyorum ağzıma. Önceleri decavit diye ilaç vermişti doktor içinde belli bir miktar demir var. Reflüm olduğu için ona bağlamıştım ama meğerse çocuk büyüdüğü için artık bu haftalardan itibaren çabuk acıkacakmışız. Doktorum öyle söyledi. Badem kayısı ya da salatalık yoğurt gibi şeyler tüketebilirsin.

Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…