2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eğer kız olsaydı Tomris İlay koyacaktık mükemmel bir isim adı gibi olsun inşallah şimdi de Tuğrul düşünüyorum erkek isim önerisi varsa kızlar alabilirim
ben erkek olsa göktürk aslan koyacaktım biz senle turanın son kalesi ahxhxhxh

kızlar günaydın. kızlara çok güzel isimler var fakat erkek adı sıkıntı ya... varsa önerileirniz talibim
ben eğer erkek olsaydı Alp koymayı düşünüyordum. hatta arkadaşım koymasaydı Göktürk ismini de düşünüyordum, anlamı çok güzel.
Atlas, Ömer, Ege, Ali isimleri de çok güzel bence.

vifolic kullaniyorum. Demir ferrum, d vitamini de ocean kullaniyorum. Daha mide yanmalarim baslamadi ama. Ilk hamileligimde sise sise gaviscon bitirmistim.sadece o iyi geliyordu. Maden suyu da iyi geliyor mide yanmasina
Merhaba bende vifolik kullaniyorum 15.haftadayim dr sona kadar devam dedi bu ilaca sizin de oyle mi?

Allah yardımcın olsun, ilaç kullanıyo musun:? beni de kusmalar çok zorladı, tekrarını yaşatmasın rabbim. son 2 haftadır daha iyiyim şükür. bence 1-2 haftaya senin de hafifleyecek
hafifledi baştaki haline göre ama yediğim bir şey mi dokundu nedir bilmiyorum prilam alıyorum o rahatlıyor çok şükür

kızlar ben mide bulantısı ve kusma yüzünden hiç ceviz badem yiyemedim. normalde de çok sevmem zaten. ama yemek bile zor yiyodum zaten. son iki haftadır normale yakın besleniyorum o da çok değil hemen doyuyorum. etrafımdaki anneler yemen lazımdı bebeğin gelişimi için niye öyle yaptın fln diye yorumlar yapıyolar. şu an 19. haftadayız son bikaç gündür moralim aşırı bozuk vicdanım hiç rahat değil. bebeğimin gelişimine engel oldum diye içim içimi yiyor.

hafifledi baştaki haline göre ama yediğim bir şey mi dokundu nedir bilmiyorum prilam alıyorum o rahatlıyor çok şükür
ara ara bende de oluyor hemen leblebi atıyorum ağzıma mide suyunu alıyor kusmamı engelliyor. sende dene istersen bi canım benim sabahları kusmamı da o engelliyo hep.

ya boş konuşuyorlar sallama kimseyle de konuşma herkesin bir fikri var. ben de başta yiyemediğim için çok vicdan yapıyordum dr sordum sen hiç yemek yeme iliğini kemiğini çeker gelişir o dedi. bundan sonra yemeye çalış ara ara ama tek besin kaynağı ceviz değil. balık çok daha önemli mesela ama ben yiyemiyorum onun yerine balık yağı alıyorum.

Aaa icini yiyecek bir sey yok. Benim ne bulantim var ne baska mide problemim ama ben de nerdeyse hic yemedim. Kirmasi zor geldi, aciklarin tadini sevmiyorum. calisiyorum bir yandan usengeclik var. Meyve protein bol yedim ama ceviz yemedim balik da yemedim. Bebekler ozellikle kucuk haftalarda her turlu bizim depolardan alip gelisiyor. Bizim depolar bosaldigi ve yerine koymamiz gerektigi icin cok onemli diyorlar. Bundan sonra yersin yiyebilirsen. Hic uzulme e degmez, doktor disinda kimsenin dedigini onemseme

ara ara bende de oluyor hemen leblebi atıyorum ağzıma mide suyunu alıyor kusmamı engelliyor. sende dene istersen bi canım benim sabahları kusmamı da o engelliyo hep.
ah neler yemiyorum da kusmadıkça rahatlayamıyorum artık gebelik bulantısından ziyade bir mide rahatsızlığı diye düşünüyorum çünkü akşam yemekten sonra hele asitli yediysem aman allahım kusmamam mümkün değil. gidince doktora soracağım ama gebelik öncesinde de reflü problemim vardı gebelikte çok arttı

Annem bana hamileyken neredeyse 9 ay kusmuş, hiçbir şey yiyemiyormus. Yediğini de hemen cikariyormus. Sürekli serum takviyesiyle geçmiş tüm hamileliği. Gayet sağlıklı doğmuşum. Yiyebilecek olsa insan zaten yiyor. Herkesin süreci aynı değil. İnsanlar da çok anlayissiz. Kafanıza takmayın, stres yapmayın.Siz kendinize dikkat edin, bedeniniz ne tüketebiliyorsa öyle yapın. Zamanla normal beslenme düzenine geçersiniz inşallah.

Ben odasına dolap aldım, yanıma da park yatak aldım. Odasına geçeceği zaman büyüyünce odasına yatak alacağım. Park yatak bide katlanıp gitme olarak da iyi tatile yada ailelerimizin yanına giderkende rahat ederiz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…