- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.201
ayyy bende içime sinen bir isim bulamıyorumKızlar isim düşündünüzmü kızım olcak ama hiç aklıma takılan bi isim olmadi beğendiğim bi kactane zühre amine hafsa ayza mihra gibi sizce öneri acigim
Aaaa böyle birsey mümkün mü tatlımYaa bir arkadaş42 ile hamile kalmış 35.haftada 51 miş.
Dikkat edersen almazsın pek o zaman. Hatta kilo bile verebilirsin.
Ben oğlumda son aylar diyet yaptım baya kilo vermiştim.
ben erkek olsa göktürk aslan koyacaktım biz senle turanın son kalesi ahxhxhxhEğer kız olsaydı Tomris İlay koyacaktık mükemmel bir isim adı gibi olsun inşallahşimdi de Tuğrul düşünüyorum erkek isim önerisi varsa kızlar alabilirim
18 hafta canımkaç haftalıksın canım
Eee çok normal tatlım daha düzenli hissetme haftasına gelmedik ki tatlımBir de bugün bebegimi hiç hissedemiyorum nedensesürekli endişe korku içindeyim kendimi de rahatlatmaya calısıyorum.
Allah yardımcın olsun, ilaç kullanıyo musun:? beni de kusmalar çok zorladı, tekrarını yaşatmasın rabbim. son 2 haftadır daha iyiyim şükür. bence 1-2 haftaya senin de hafifleyecek18 hafta canım
Yok her gün hissediyorum hareketlerini bugün o his hiç yokEee çok normal tatlım daha düzenli hissetme haftasına gelmedik ki tatlım
ben eğer erkek olsaydı Alp koymayı düşünüyordum. hatta arkadaşım koymasaydı Göktürk ismini de düşünüyordum, anlamı çok güzel.kızlar günaydın. kızlara çok güzel isimler var fakat erkek adı sıkıntı ya... varsa önerileirniz talibim
Merhaba bende vifolik kullaniyorum 15.haftadayim dr sona kadar devam dedi bu ilaca sizin de oyle mi?vifolic kullaniyorum. Demir ferrum, d vitamini de ocean kullaniyorum. Daha mide yanmalarim baslamadi ama. Ilk hamileligimde sise sise gaviscon bitirmistim.sadece o iyi geliyordu. Maden suyu da iyi geliyor mide yanmasina
hafifledi baştaki haline göre ama yediğim bir şey mi dokundu nedir bilmiyorum prilam alıyorum o rahatlıyor çok şükürAllah yardımcın olsun, ilaç kullanıyo musun:? beni de kusmalar çok zorladı, tekrarını yaşatmasın rabbim. son 2 haftadır daha iyiyim şükür. bence 1-2 haftaya senin de hafifleyecek
ara ara bende de oluyor hemen leblebi atıyorum ağzıma mide suyunu alıyor kusmamı engelliyor. sende dene istersen bi canım benim sabahları kusmamı da o engelliyo hep.hafifledi baştaki haline göre ama yediğim bir şey mi dokundu nedir bilmiyorum prilam alıyorum o rahatlıyor çok şükür
ya boş konuşuyorlar sallama kimseyle de konuşma herkesin bir fikri var. ben de başta yiyemediğim için çok vicdan yapıyordum dr sordum sen hiç yemek yeme iliğini kemiğini çeker gelişir o dedi. bundan sonra yemeye çalış ara ara ama tek besin kaynağı ceviz değil. balık çok daha önemli mesela ama ben yiyemiyorum onun yerine balık yağı alıyorum.kızlar ben mide bulantısı ve kusma yüzünden hiç ceviz badem yiyemedim. normalde de çok sevmem zaten. ama yemek bile zor yiyodum zaten. son iki haftadır normale yakın besleniyorum o da çok değil hemen doyuyorum. etrafımdaki anneler yemen lazımdı bebeğin gelişimi için niye öyle yaptın fln diye yorumlar yapıyolar. şu an 19. haftadayız son bikaç gündür moralim aşırı bozuk vicdanım hiç rahat değil. bebeğimin gelişimine engel oldum diye içim içimi yiyor.
Sormadim. Ama dogumdan sonra da kullanmaya devam ediyorlarmis geneldeMerhaba bende vifolik kullaniyorum 15.haftadayim dr sona kadar devam dedi bu ilaca sizin de oyle mi?
Aaa icini yiyecek bir sey yok. Benim ne bulantim var ne baska mide problemim ama ben de nerdeyse hic yemedim. Kirmasi zor geldi, aciklarin tadini sevmiyorum. calisiyorum bir yandan usengeclik var. Meyve protein bol yedim ama ceviz yemedim balik da yemedim. Bebekler ozellikle kucuk haftalarda her turlu bizim depolardan alip gelisiyor. Bizim depolar bosaldigi ve yerine koymamiz gerektigi icin cok onemli diyorlar. Bundan sonra yersin yiyebilirsen. Hic uzulme e degmez, doktor disinda kimsenin dedigini onemsemekızlar ben mide bulantısı ve kusma yüzünden hiç ceviz badem yiyemedim. normalde de çok sevmem zaten. ama yemek bile zor yiyodum zaten. son iki haftadır normale yakın besleniyorum o da çok değil hemen doyuyorum. etrafımdaki anneler yemen lazımdı bebeğin gelişimi için niye öyle yaptın fln diye yorumlar yapıyolar. şu an 19. haftadayız son bikaç gündür moralim aşırı bozuk vicdanım hiç rahat değil. bebeğimin gelişimine engel oldum diye içim içimi yiyor.
ah neler yemiyorum da kusmadıkça rahatlayamıyorum artık gebelik bulantısından ziyade bir mide rahatsızlığı diye düşünüyorum çünkü akşam yemekten sonra hele asitli yediysem aman allahım kusmamam mümkün değil. gidince doktora soracağım ama gebelik öncesinde de reflü problemim vardı gebelikte çok arttıara ara bende de oluyor hemen leblebi atıyorum ağzıma mide suyunu alıyor kusmamı engelliyor. sende dene istersen bi canım benim sabahları kusmamı da o engelliyo hep.
Annem bana hamileyken neredeyse 9 ay kusmuş, hiçbir şey yiyemiyormus. Yediğini de hemen cikariyormus. Sürekli serum takviyesiyle geçmiş tüm hamileliği. Gayet sağlıklı doğmuşum. Yiyebilecek olsa insan zaten yiyor. Herkesin süreci aynı değil. İnsanlar da çok anlayissiz. Kafanıza takmayın, stres yapmayın.kızlar ben mide bulantısı ve kusma yüzünden hiç ceviz badem yiyemedim. normalde de çok sevmem zaten. ama yemek bile zor yiyodum zaten. son iki haftadır normale yakın besleniyorum o da çok değil hemen doyuyorum. etrafımdaki anneler yemen lazımdı bebeğin gelişimi için niye öyle yaptın fln diye yorumlar yapıyolar. şu an 19. haftadayız son bikaç gündür moralim aşırı bozuk vicdanım hiç rahat değil. bebeğimin gelişimine engel oldum diye içim içimi yiyor.
ege ile atlas benim de seçeneklerim arasındaben eğer erkek olsaydı Alp koymayı düşünüyordum. hatta arkadaşım koymasaydı Göktürk ismini de düşünüyordum, anlamı çok güzel.
Atlas, Ömer, Ege, Ali isimleri de çok güzel bence.
Ben odasına dolap aldım, yanıma da park yatak aldım. Odasına geçeceği zaman büyüyünce odasına yatak alacağım. Park yatak bide katlanıp gitme olarak da iyi tatile yada ailelerimizin yanına giderkende rahat ederiz dedimKızlar evi müsaitt olanlar, bebek için oda mı yapmayı düşünüyorsunuz.Yoksa park yatak mı tercih edeceksiniz.
Ben oda yapmak istiyorum ama bbek ilk zamaan bizim yanımızda olaağı için park yatak mantıklı geliyor.
Siz neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?