2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana da kasılmalar için magnezyum vermişti doktorum bir de elenatal kullanıyorum multivitamin olarak içinde OMEGA 3 de var.

bizimde çekme karavan alma niyetimiz var o yüzden park yatak almayı düşünüyorum anne yanına odasını da yapacağız. park yatakta ne aldınız memnun musunuz

evet balık yağı kullandım hep geçen hafta bıraktım bende. o kadar çok arkadaşım söylendi ki dün bana eve gelince ağladım valla bütün gece huzursuzdum. bu sabah yedim bademle ceviz.

1 mi kilo maşallah kız o da bebek bebeğin suyu bilmem nesi falandır
Ben şuan 17 haftalığım. 62 kiloydum transfer öncesi 60a düştüm sonra hastaneye gittik 12. Haftada 58e düşmüşüm ben şok. Neyse 62ye tekrar çıktım

evet balık yağı kullandım hep geçen hafta bıraktım bende. o kadar çok arkadaşım söylendi ki dün bana eve gelince ağladım valla bütün gece huzursuzdum. bu sabah yedim bademle ceviz.
benim kusmaktan yüzüm mosmor oldu iki günde 4 kere kustuğum için. dün bir akrabanın yanına gittim normalde hiç sevmediğim biridir ama kanseri atlattığını öğrendik gözün aydın demeye gittim kadın beni görür görmez demez mi yüzüne kız şeyi çökmüş. kız şeyi dediği kız çirkinliği ahdjxjdj ay ben bir üzüldüm eve gelince ağladım zaten sürekli hasta hissetmek korkunç bir his yüzüm morarınca çirkin hissediyorum o da öyle deyince muslukları açtım ağzı olan konuşuyor boşver toksik insanlardan uzak dur olabildiğince sakin atlatmaya çalışalım bu süreci

aynen bugünden itibaren yemeye başladım, ama ilk zamanlar yemedim diye bebeğe birşey olur mu korkusu sardı içimi.
ceviz beyin gelişimini sağlıyomuş ben yemedim ya akıllı olmazsa diye ağladım dün.

çok teşekkür ederimm, içimi rahatlattınız, sağ olun bir de bunları söyleyenlerin hepsi arkadaşım ve anneler. hiçbirinde mide bulantısı kusma olmamış. ben hastanelik oldum kaç kere.

kızlar günaydın. kızlara çok güzel isimler var fakat erkek adı sıkıntı ya... varsa önerileirniz talibim
Benim oğlumun adı Kemal , bizden çok alakasız olaeak bi çekinik genle geldi sarışın mavi gözlü filan beni bakıcısı sananlar oluyor hala. ikinci de erkek olsa Rüzgar koyacaktım. Şimdi kızımı Sade

Kızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?

Kızlar merhaba vitamin olarak imom omega verdi doktorum kullanan varmı? Birde magnezyum başladı
ben başından beri İmom kullanıyorum, şimdi folik asidi kestik imom un başka olanını verdi. en iyisi bu dedi doktorum. 2 yıl önce başka bir doktor önermişti bana imom u. doktoruma sorduğumda bisürü vitamin var içinde bunu içelim hep demişti hatta.

Benım dayım annemler hep renkli gözlü ela yeşil falan ben esmerliğin dibine vurmuşum baba tarafım esmer. Artık anne tarafımdan bi renkli göz cıkar mı dıye dusunuyorum ara sıra

Kızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Benim 12. Haftada olculdu. Hamilelik oncesi rahim perde ameliyatim oldugu icin. 5 cm cikmisti. Ikiz gebeliklerde farkli olabilir ama

Benım dayım annemler hep renkli gözlü ela yeşil falan ben esmerliğin dibine vurmuşum baba tarafım esmer. Artık anne tarafımdan bi renkli göz cıkar mı dıye dusunuyorum ara sıra
Olabilir canım bizim ailede esmerlik yoğun ve eşimin de öyle benim annemin dedesi mavi gözlüymüş eşimin de babasının halası. Bulabildiğimiz bu oldu

çok teşekkür ederimm, içimi rahatlattınız, sağ olun bir de bunları söyleyenlerin hepsi arkadaşım ve anneler. hiçbirinde mide bulantısı kusma olmamış. ben hastanelik oldum kaç kere.
Herkes kendi bildiğini en doğru, tek doğru zannediyor bizim toplumumuzda. Üzülmeyin, doktorunuz ne diyorsa ona uyun. Siz zaten elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Başkalarına asla kulak asmayın. İnşallah en kısa zamanda rahata erersiniz.

kıyamam ya hiç mi düşünmüyorlar bu kız 2 canlı üzülmemesi lazım öyle olsa bile moral verici konuşmalıyız diye ,
ahh o ilk zamanlar bana da hep diyorlardı gözlerine ne olmuş mosmor olmuşsun, rengin solmuş ayy kız mı geliyor yoksa ben kusmayı becerebilen bi insan değilimdir, kusarken burnumdan da geliyodu hep iyice yamuluyodum tipimin kötü olduğunu biliyorum zaten ama yüzümüze vurmayın bi durun bir de bunları yapan hep kadın arkadaşlarım maalesef

çok duygulandım şu anda, öyle içimi rahatlattınız ki çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…