- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.221
Yaa bende bayılırım tesekkurlerçok şükürböyle güzel haberlere bayılırım
Aynen ya kendilerini garantiye almak için bizi strese sokuyorlar boş yere şükürler olsunÖyle tatlım doktorlar hep söyler çok şükür Rabbime.
bizimde çekme karavan alma niyetimiz var o yüzden park yatak almayı düşünüyorum anne yanına odasını da yapacağız. park yatakta ne aldınız memnun musunuzBen odasına dolap aldım, yanıma da park yatak aldım. Odasına geçeceği zaman büyüyünce odasına yatak alacağım. Park yatak bide katlanıp gitme olarak da iyi tatile yada ailelerimizin yanına giderkende rahat ederiz dedim
evet balık yağı kullandım hep geçen hafta bıraktım bende. o kadar çok arkadaşım söylendi ki dün bana eve gelince ağladım valla bütün gece huzursuzdum. bu sabah yedim bademle ceviz.ya boş konuşuyorlar sallama kimseyle de konuşma herkesin bir fikri var. ben de başta yiyemediğim için çok vicdan yapıyordum dr sordum sen hiç yemek yeme iliğini kemiğini çeker gelişir o dedi. bundan sonra yemeye çalış ara ara ama tek besin kaynağı ceviz değil. balık çok daha önemli mesela ama ben yiyemiyorum onun yerine balık yağı alıyorum.
Ben şuan 17 haftalığım. 62 kiloydum transfer öncesi 60a düştüm sonra hastaneye gittik 12. Haftada 58e düşmüşüm ben şok. Neyse 62ye tekrar çıktım1 mi kilomaşallah kız o da bebek bebeğin suyu bilmem nesi falandır
benim kusmaktan yüzüm mosmor oldu iki günde 4 kere kustuğum için. dün bir akrabanın yanına gittim normalde hiç sevmediğim biridir ama kanseri atlattığını öğrendik gözün aydın demeye gittim kadın beni görür görmez demez mi yüzüne kız şeyi çökmüş. kız şeyi dediği kız çirkinliği ahdjxjdj ay ben bir üzüldüm eve gelince ağladım zaten sürekli hasta hissetmek korkunç bir his yüzüm morarınca çirkin hissediyorum o da öyle deyince muslukları açtımevet balık yağı kullandım hep geçen hafta bıraktım bende. o kadar çok arkadaşım söylendi ki dün bana eve gelince ağladım valla bütün gece huzursuzdum. bu sabah yedim bademle ceviz.
aynen bugünden itibaren yemeye başladım, ama ilk zamanlar yemedim diye bebeğe birşey olur mu korkusu sardı içimi.Aaa icini yiyecek bir sey yok. Benim ne bulantim var ne baska mide problemim ama ben de nerdeyse hic yemedim. Kirmasi zor geldi, aciklarin tadini sevmiyorum. calisiyorum bir yandan usengeclik var. Meyve protein bol yedim ama ceviz yemedim balik da yemedim. Bebekler ozellikle kucuk haftalarda her turlu bizim depolardan alip gelisiyor. Bizim depolar bosaldigi ve yerine koymamiz gerektigi icin cok onemli diyorlar. Bundan sonra yersin yiyebilirsen. Hic uzulme e degmez, doktor disinda kimsenin dedigini onemseme
erkek yazar mısın bana sa
Daha yeni aldık. Kanz with me II. 70x110 cm.bizimde çekme karavan alma niyetimiz var o yüzden park yatak almayı düşünüyorum anne yanına odasını da yapacağız. park yatakta ne aldınız memnun musunuz
çok teşekkür ederimm, içimi rahatlattınız, sağ olunAnnem bana hamileyken neredeyse 9 ay kusmuş, hiçbir şey yiyemiyormus. Yediğini de hemen cikariyormus. Sürekli serum takviyesiyle geçmiş tüm hamileliği. Gayet sağlıklı doğmuşum. Yiyebilecek olsa insan zaten yiyor. Herkesin süreci aynı değil. İnsanlar da çok anlayissiz. Kafanıza takmayın, stres yapmayın.Siz kendinize dikkat edin, bedeniniz ne tüketebiliyorsa öyle yapın. Zamanla normal beslenme düzenine geçersiniz inşallah.
Benim oğlumun adı Kemal , bizden çok alakasız olaeak bi çekinik genle geldi sarışın mavi gözlü filankızlar günaydın. kızlara çok güzel isimler var fakat erkek adı sıkıntı ya... varsa önerileirniz talibim
I mom gecen seneki hamileligimde kullanmistim. Magnezyum da verdi en son gittigimdeKızlar merhaba vitamin olarak imom omega verdi doktorum kullanan varmı? Birde magnezyum başladı
ben başından beri İmom kullanıyorum, şimdi folik asidi kestik imom un başka olanını verdi. en iyisi bu dedi doktorum. 2 yıl önce başka bir doktor önermişti bana imom u. doktoruma sorduğumda bisürü vitamin var içinde bunu içelim hep demişti hatta.Kızlar merhaba vitamin olarak imom omega verdi doktorum kullanan varmı? Birde magnezyum başladı
Benım dayım annemler hep renkli gözlü ela yeşil falan ben esmerliğin dibine vurmuşumBenim oğlumun adı Kemal , bizden çok alakasız olaeak bi çekinik genle geldi sarışın mavi gözlü filanbeni bakıcısı sananlar oluyor hala. ikinci de erkek olsa Rüzgar koyacaktım. Şimdi kızımı Sade
Benim 12. Haftada olculdu. Hamilelik oncesi rahim perde ameliyatim oldugu icin. 5 cm cikmisti. Ikiz gebeliklerde farkli olabilir amaKızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Olabilir canım bizim ailede esmerlik yoğun ve eşimin de öyle benim annemin dedesi mavi gözlüymüş eşimin de babasının halası. Bulabildiğimiz bu olduBenım dayım annemler hep renkli gözlü ela yeşil falan ben esmerliğin dibine vurmuşumbaba tarafım esmer. Artık anne tarafımdan bi renkli göz cıkar mı dıye dusunuyorum ara sıra
Herkes kendi bildiğini en doğru, tek doğru zannediyor bizim toplumumuzda. Üzülmeyin, doktorunuz ne diyorsa ona uyun. Siz zaten elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz.çok teşekkür ederimm, içimi rahatlattınız, sağ olunbir de bunları söyleyenlerin hepsi arkadaşım ve anneler. hiçbirinde mide bulantısı kusma olmamış. ben hastanelik oldum kaç kere.
kıyamam ya hiç mi düşünmüyorlar bu kız 2 canlı üzülmemesi lazım öyle olsa bile moral verici konuşmalıyız diyebenim kusmaktan yüzüm mosmor oldu iki günde 4 kere kustuğum için. dün bir akrabanın yanına gittim normalde hiç sevmediğim biridir ama kanseri atlattığını öğrendik gözün aydın demeye gittim kadın beni görür görmez demez mi yüzüne kız şeyi çökmüş. kız şeyi dediği kız çirkinliği ahdjxjdj ay ben bir üzüldüm eve gelince ağladım zaten sürekli hasta hissetmek korkunç bir his yüzüm morarınca çirkin hissediyorum o da öyle deyince muslukları açtımağzı olan konuşuyor boşver toksik insanlardan uzak dur olabildiğince sakin atlatmaya çalışalım bu süreci
çok duygulandım şu anda, öyle içimi rahatlattınız ki çok teşekkür ederimmHerkes kendi bildiğini en doğru, tek doğru zannediyor bizim toplumumuzda. Üzülmeyin, doktorunuz ne diyorsa ona uyun. Siz zaten elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz.Başkalarına asla kulak asmayın. İnşallah en kısa zamanda rahata erersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?