2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
adıyla yaşasın kardeşimin adı da kemal.. olmasaydı gerçekten düşünürdüm hem tam bir Ata aşığı olarak

Kızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Perinotologa gidiyorum bnde ikiz gebeyim her gittiğimde ölçüyor tam hatırlamıyorum ölçümü ama iyi dedi

Allah yardımcınız olsun, 6 7 kere yaşadım hamilelik boyunca kusma, aşırı bulantıyı biri de işe giderken oldu maalesef otobüste rezil bir durumda kaldım. Sizi düşünemiyorum o yüzden psikolojik olarak da yıpratıyor. Bebişiniz sağlıkla gelir inşallah yaşadıklarınızın mükafatını çok güzel şekilde alırsınız çok saygı duyuyorum böyle annişlere maşallah size

Yeme problemim yoktu ama ben de onlardan pek yemedim normalde sevmeme rağmen. Bence böyle söyleyenleri hiç takmayın bebeklerimiz gayet güzel gelişiyor ek olarak bizim psikolojik durumumuz da iyi olursa her şey güzel olacak o yüzden kendinizi üzmesine izin vermeyin böyle şeylerin. Benim etrafımda onu yeme bunu nasıl yemedin diyen insanlar olmadı yani etrafımdaki herkes melek gibi değil tabi ama denk gelmedim böyle diyene sizin şansınıza hep diyenler oluyormuş kafanıza takmamaya çalışın. Onun annesi sizsiniz en iyi olanı siz biliyorsunuz

Biz uraz ismine karar verdik. Ozturkce olmasi ve anlaminin pozitif olmasi bizim icin onemliydi. Sarp ismini de dusunduk aslinda ama anlam olarak zor bir isim oldugundan vazgectik. Kiz olsaydi gunes ya da umay olacakti

Kızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Canım ben ölçtürdüm 5 çıktı sonucum ama ikizlerde kaç olmalı bilmiyorum. 5 normal dedi doktor

Benim 12. Haftada olculdu. Hamilelik oncesi rahim perde ameliyatim oldugu icin. 5 cm cikmisti. Ikiz gebeliklerde farkli olabilir ama
Benım 17. Haftada 39 mm cıktı yani 3.9 cm falan doktorda bu rahım agzı hiç belli olmuyor bugun iyise 1 hafta sonra kotu olabılıyor dedi anlamadım bişey

Perinotologa gidiyorum bnde ikiz gebeyim her gittiğimde ölçüyor tam hatırlamıyorum ölçümü ama iyi dedi
Kaçıncı haftadasın canım sen? Banada iyi dedi ama ikiz gebelikte rahım agzı cok onemli rahim agzından korkmalısın falan dedi canım sıkıldı şu anlık iyimiş ama 1 haftada bile degısebılıyomuş. Ayakta kalıyo musun fazla yoksa dinlenmeyle mi gecıyor?

Benım 17. Haftada 39 mm cıktı yani 3.9 cm falan doktorda bu rahım agzı hiç belli olmuyor bugun iyise 1 hafta sonra kotu olabılıyor dedi anlamadım bişey
Rahim agzi ayaklarimizi uzatip dinlendigimizde uzayabilen bir sey canim. Benim rahim agzi uzunlugum yeterliydi. Ama daah onceki ameliyatimdan dolayi ne olur ne olmaz diye serklaj yapti mesela doktor

Ayakta kalmiyorum canim. Serklajdan dolayi. 24. Haftaya kadarcok dikkat etmek gerekiyor. Ogretmenim ben. Su an calisiyor olsam 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yuruyusu bile onermiyorum dedi doktor

Yarin 16 haftalik oluyorum

ben de öyle bir de çok beyaz tenli biriyim benek benek morarıyorum kusunca e ister istemez kötü hissediyorum kendimi tamamen kıskançlık ya 5. aya giriyoruz ben hiç kilo almadım bebeğin gelişimi de iyiydi çok şükür kilo almadığım için aaa bebek gelişmiyo mu niye hiç kilo almadın diyen oldu bunu yapanlar hep kadın ve tamamen kötü niyetle yapıyorlar maalesef.

adıyla yaşasın kardeşimin adı da kemal.. olmasaydı gerçekten düşünürdüm hem tam bir Ata aşığı olarak
Ay ne güzel ya
Benımde annemın anneannesi mavi gözlüymüş bakalım bizimde ne cıkıcak
Canım çok güzel bir şey ya. Yani önüme 10 tane bebek koysalardı sence hangisi senin çocuğun olabilir diye oğlumu 10. Sıraya koyardım öyle diyeyim. Farklılıklar da güzel. Yanında kapkarayım ben ama onun yüzüne bakınca güneş doğuyor sanki içim aydınlanıyor. Ah tabi bunun ten rengiyle de alakası yok evlat böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…