- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.241
adıyla yaşasın kardeşimin adı da kemal.. olmasaydı gerçekten düşünürdüm hem tam bir Ata aşığı olarakBenim oğlumun adı Kemal , bizden çok alakasız olaeak bi çekinik genle geldi sarışın mavi gözlü filanbeni bakıcısı sananlar oluyor hala. ikinci de erkek olsa Rüzgar koyacaktım. Şimdi kızımı Sade
Perinotologa gidiyorum bnde ikiz gebeyim her gittiğimde ölçüyor tam hatırlamıyorum ölçümü ama iyi dediKızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Allah yardımcınız olsun, 6 7 kere yaşadım hamilelik boyunca kusma, aşırı bulantıyı biri de işe giderken oldu maalesef otobüste rezil bir durumda kaldım. Sizi düşünemiyorum o yüzden psikolojik olarak da yıpratıyor. Bebişiniz sağlıkla gelir inşallah yaşadıklarınızın mükafatını çok güzel şekilde alırsınızbenim kusmaktan yüzüm mosmor oldu iki günde 4 kere kustuğum için. dün bir akrabanın yanına gittim normalde hiç sevmediğim biridir ama kanseri atlattığını öğrendik gözün aydın demeye gittim kadın beni görür görmez demez mi yüzüne kız şeyi çökmüş. kız şeyi dediği kız çirkinliği ahdjxjdj ay ben bir üzüldüm eve gelince ağladım zaten sürekli hasta hissetmek korkunç bir his yüzüm morarınca çirkin hissediyorum o da öyle deyince muslukları açtımağzı olan konuşuyor boşver toksik insanlardan uzak dur olabildiğince sakin atlatmaya çalışalım bu süreci
Yeme problemim yoktu ama ben de onlardan pek yemedim normalde sevmeme rağmen. Bence böyle söyleyenleri hiç takmayın bebeklerimiz gayet güzel gelişiyor ek olarak bizim psikolojik durumumuz da iyi olursa her şey güzel olacak o yüzden kendinizi üzmesine izin vermeyin böyle şeylerin. Benim etrafımda onu yeme bunu nasıl yemedin diyen insanlar olmadı yani etrafımdaki herkes melek gibi değil tabikızlar ben mide bulantısı ve kusma yüzünden hiç ceviz badem yiyemedim. normalde de çok sevmem zaten. ama yemek bile zor yiyodum zaten. son iki haftadır normale yakın besleniyorum o da çok değil hemen doyuyorum. etrafımdaki anneler yemen lazımdı bebeğin gelişimi için niye öyle yaptın fln diye yorumlar yapıyolar. şu an 19. haftadayız son bikaç gündür moralim aşırı bozuk vicdanım hiç rahat değil. bebeğimin gelişimine engel oldum diye içim içimi yiyor.
Bendeayyy bende içime sinen bir isim bulamıyorum
Benımde annemın anneannesi mavi gözlüymüş bakalım bizimde ne cıkıcakOlabilir canım bizim ailede esmerlik yoğun ve eşimin de öyle benim annemin dedesi mavi gözlüymüş eşimin de babasının halası. Bulabildiğimiz bu oldu
Canım ben ölçtürdüm 5 çıktı sonucum ama ikizlerde kaç olmalı bilmiyorum. 5 normal dedi doktorKızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Benım 17. Haftada 39 mm cıktı yani 3.9 cm falan doktorda bu rahım agzı hiç belli olmuyor bugun iyise 1 hafta sonra kotu olabılıyor dedi anlamadım bişeyBenim 12. Haftada olculdu. Hamilelik oncesi rahim perde ameliyatim oldugu icin. 5 cm cikmisti. Ikiz gebeliklerde farkli olabilir ama
Senın kaçıncı hafta kuzum? Ben 17 ye girdimCanım ben ölçtürdüm 5 çıktı sonucum ama ikizlerde kaç olmalı bilmiyorum. 5 normal dedi doktor
Kaçıncı haftadasın canım sen? Banada iyi dedi ama ikiz gebelikte rahım agzı cok onemli rahim agzından korkmalısın falan dedi canım sıkıldı şu anlık iyimiş ama 1 haftada bile degısebılıyomuş. Ayakta kalıyo musun fazla yoksa dinlenmeyle mi gecıyor?Perinotologa gidiyorum bnde ikiz gebeyim her gittiğimde ölçüyor tam hatırlamıyorum ölçümü ama iyi dedi
Rahim agzi ayaklarimizi uzatip dinlendigimizde uzayabilen bir sey canim. Benim rahim agzi uzunlugum yeterliydi. Ama daah onceki ameliyatimdan dolayi ne olur ne olmaz diye serklaj yapti mesela doktorBenım 17. Haftada 39 mm cıktı yani 3.9 cm falan doktorda bu rahım agzı hiç belli olmuyor bugun iyise 1 hafta sonra kotu olabılıyor dedi anlamadım bişey
Ben 17+1 ama 4 gün önden gidiyor 17+5Senın kaçıncı hafta kuzum? Ben 17 ye girdim
Ayakta kalmiyorum canim. Serklajdan dolayi. 24. Haftaya kadarcok dikkat etmek gerekiyor. Ogretmenim ben. Su an calisiyor olsam 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yuruyusu bile onermiyorum dedi doktorKaçıncı haftadasın canım sen? Banada iyi dedi ama ikiz gebelikte rahım agzı cok onemli rahim agzından korkmalısın falan dedi canım sıkıldı şu anlık iyimiş ama 1 haftada bile degısebılıyomuş. Ayakta kalıyo musun fazla yoksa dinlenmeyle mi gecıyor?
Yarin 16 haftalik oluyorumKaçıncı haftadasın canım sen? Banada iyi dedi ama ikiz gebelikte rahım agzı cok onemli rahim agzından korkmalısın falan dedi canım sıkıldı şu anlık iyimiş ama 1 haftada bile degısebılıyomuş. Ayakta kalıyo musun fazla yoksa dinlenmeyle mi gecıyor?
Oy cok sevindim canim. Erkek sayisi giderek artiyorKızlar bebeğim çok şükür iyiymiş ve oğlum oluyormuş
ben de öyle bir de çok beyaz tenli biriyim benek benek morarıyorum kusunca e ister istemez kötü hissediyorum kendimikıyamam ya hiç mi düşünmüyorlar bu kız 2 canlı üzülmemesi lazım öyle olsa bile moral verici konuşmalıyız diye,
ahh o ilk zamanlar bana da hep diyorlardı gözlerine ne olmuş mosmor olmuşsun, rengin solmuş ayy kız mı geliyor yoksaben kusmayı becerebilen bi insan değilimdir, kusarken burnumdan da geliyodu hep iyice yamuluyodum tipimin kötü olduğunu biliyorum zaten ama yüzümüze vurmayın bi durun bir de bunları yapan hep kadın arkadaşlarım maalesef
Ay ne güzel yaadıyla yaşasın kardeşimin adı da kemal.. olmasaydı gerçekten düşünürdüm hem tam bir Ata aşığı olarak
Canım çok güzel bir şey ya. Yani önüme 10 tane bebek koysalardı sence hangisi senin çocuğun olabilir diye oğlumu 10. Sıraya koyardım öyle diyeyim. Farklılıklar da güzel. Yanında kapkarayım ben ama onun yüzüne bakınca güneş doğuyor sanki içim aydınlanıyor. Ah tabi bunun ten rengiyle de alakası yok evlat böyle bir şeyBenımde annemın anneannesi mavi gözlüymüş bakalım bizimde ne cıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?