- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.261
Hayırlı olsun canımKızlar bebeğim çok şükür iyiymiş ve oğlum oluyormuş
Hiç bir fikrim yok bana başka test yapmayacağını söyledi 2li AFP yeter dedi, hatta bu test spina bifida vs için bakılıyormuş. 4lü belki de dediğin gibi ayrıntılı ultrasondur canım onu yaptırmamı istedi zaten benim kafa LeylaAfp mom yeni mi çıktı hep mi vardı acaba?
3 yi ben istemedim zaten.
Ya bu 4 gireceğimiz ayrıntılı ultrason değil mi?
4lu ile ayrıntılı farklı diye biliyorum canımHiç bir fikrim yok bana başka test yapmayacağını söyledi 2li AFP yeter dedi, hatta bu test spina bifida vs için bakılıyormuş. 4lü belki de dediğin gibi ayrıntılı ultrasondur canım onu yaptırmamı istedi zaten benim kafa Leyla
aaa çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucukKızlar bebeğim çok şükür iyiymiş ve oğlum oluyormuş
Bana doktorum ölçüsünü söylemedi ben sordum gayet iyi dedi sadeceKızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Bende öyle biliyorum aslında ama işte dediğim gibi başka test istemeyeceğim dedi ikisi iyi çıktığı için4lu ile ayrıntılı farklı diye biliyorum canım
Benden ikili ve üçlü istedi şuan memleketteyim ikili iyi çıktı üçlüyu de burda yaptırdım. Ayrıntılıyi da isteyecek zaten gitmeden yaptırayım dedimBende öyle biliyorum aslında ama işte dediğim gibi başka test istemeyeceğim dedi ikisi iyi çıktığı için
İyi yapmışsın canım demek ki doktorların hepsi Farklı Farklı istiyorBenden ikili ve üçlü istedi şuan memleketteyim ikili iyi çıktı üçlüyu de burda yaptırdım. Ayrıntılıyi da isteyecek zaten gitmeden yaptırayım dedim
Beste bilge asel ada ahsen Ayça başak beste feyza ikra mısra miray öykü aklıma gelenler kızım olursa Asel öykü ya da Asel İkra düşünmüştum ama erkeğe benziyor dediKızlar bu isim konusunda hiç bir şekilde bir isim içimize sinmiyor eşim almila istedi ama çok duyulan bir isim şu an, alya ada dedik ama bilemedim alya Arapça kökenli. Çocuğun ismini sonunda anonim koyacağız galiba ne kadar zormuş
çok teşekkür ederimYeme problemim yoktu ama ben de onlardan pek yemedim normalde sevmeme rağmen. Bence böyle söyleyenleri hiç takmayın bebeklerimiz gayet güzel gelişiyor ek olarak bizim psikolojik durumumuz da iyi olursa her şey güzel olacak o yüzden kendinizi üzmesine izin vermeyin böyle şeylerin. Benim etrafımda onu yeme bunu nasıl yemedin diyen insanlar olmadı yani etrafımdaki herkes melek gibi değil tabiama denk gelmedim böyle diyene sizin şansınıza hep diyenler oluyormuş kafanıza takmamaya çalışın. Onun annesi sizsiniz en iyi olanı siz biliyorsunuz
Hahaha bende böyleyimKızlar bu isim konusunda hiç bir şekilde bir isim içimize sinmiyor eşim almila istedi ama çok duyulan bir isim şu an, alya ada dedik ama bilemedim alya Arapça kökenli. Çocuğun ismini sonunda anonim koyacağız galiba ne kadar zormuş
Hafta hafta bazen uzayıp bazen kısalabılıyor o zaman canım dinlenmeye baglı bişey sanırımRahim agzi ayaklarimizi uzatip dinlendigimizde uzayabilen bir sey canim. Benim rahim agzi uzunlugum yeterliydi. Ama daah onceki ameliyatimdan dolayi ne olur ne olmaz diye serklaj yapti mesela doktor
beyaz tenlilerin ortak sorunuben de öyle bir de çok beyaz tenli biriyim benek benek morarıyorum kusunca e ister istemez kötü hissediyorum kendimitamamen kıskançlık ya 5. aya giriyoruz ben hiç kilo almadım bebeğin gelişimi de iyiydi çok şükür kilo almadığım için aaa bebek gelişmiyo mu niye hiç kilo almadın diyen oldu bunu yapanlar hep kadın ve tamamen kötü niyetle yapıyorlar maalesef.
yaaa balım sen de bana çok iyi geldinbeyaz tenlilerin ortak sorunu
bende kilo almadım, önce ayy zayıfladın mı sen diye başlıyolar zaten cümleye. artık hepsini eledim doğuma kadar bana kötü yorum yapacak olanlar benle konuşmasın.
çok sağlıklı ve çok güzel doğumlar yapacağız inşallah, ne büyük savaşlar veriyoruz aslında. hem hamilelik hem de bu tarz insanlarla uğraşıp moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz.
o kadar iyi geldin ki bana, konuşmaların yorumların çok teşekkür ediyorumbitanesinn
Benımde 17+5 ama bebişler 18+1 ve 18+2 gunlükler kız 235 gr erkek olan 227 gr mış. Hayırlısıyla kucagımıza alalımdaBen 17+1 ama 4 gün önden gidiyor 17+5
Ben gecen hafta 10 gun full ayakta kaldım aslında ondanda korktum tatildeydım ikizlerde cok ayakta kalmayı tercih etmıyor doktorlar sanırım banada 25 dk hareket et sonra mutlaka dinlen dedi. Sende bol dinlenmece yaparsınAyakta kalmiyorum canim. Serklajdan dolayi. 24. Haftaya kadarcok dikkat etmek gerekiyor. Ogretmenim ben. Su an calisiyor olsam 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yuruyusu bile onermiyorum dedi doktor
Ben tam 4 haftadan bir gidiyorum. Aslında sen benden sonra transfer olmuştun sanırım benim önüme geçtinBenımde 17+5 ama bebişler 18+1 ve 18+2 gunlükler kız 235 gr erkek olan 227 gr mış. Hayırlısıyla kucagımıza alalımdabenı 5 haftada 1 cagırıyor doktorum sen kaç haftada 1 gidyosun? En sevındığımde 5 haftada 2 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?