2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok her gün hissediyorum hareketlerini bugün o his hiç yok
TMm canım bazen fazla oluyor bazen az çok normal inan bana çünkü dediğim gibi günlük hareketlerini sayma dönemine daha gelemedik. Ben çok hissedip günlerce hissetmediğim o kadar oldu ki.

Ben gecen hafta 10 gun full ayakta kaldım aslında ondanda korktum tatildeydım ikizlerde cok ayakta kalmayı tercih etmıyor doktorlar sanırım banada 25 dk hareket et sonra mutlaka dinlen dedi. Sende bol dinlenmece yaparsın
Aynen canim. Benim ikiz degil ama iste serklajdan dolayi dinlenmem gerekiyor benim de. Insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Hiç alakası yok bence insanlar ilk var oluştan itibaren öyle mi beslenmiş.
Yada bizim annelerimiz ceviz yüzü mü görmüş mesela maşallah hepimiz de iyiyiz.
Bebek bu gelişimini tamamlar. Yediğin kadarını Yemen yeterli bence.
Bir arkadaş yazdı burada bir kadın doğurana kadar kusmuş masallah bebeği de çok güzel doğmuş.
Zaten vitamin falan alıyorsundur

bugün doktor kontrolü vardı cinsiyetini öğrendik erkek dedi üç hafta önce gittiğimzde acele etmeyin sonraki randevuda söylerüm demişti meğerse o zaman kıza benzetmiş bu sefer görünce değişmiş dedi nasıl yani dedik kıza benziyordu öncekinde bu sefer erkek görünüyor dedi yüzde doksan erkek dedi sonra kesün erkek dedi sağlıkla gelsin hepimiznki inşallah arkadaşın adını unuttum canancan gibi bişeydi cünsiyet tahmini tutmadı keseye göre kız demişti

Eklentiler

• 35972AB9-70A5-4060-B3E5-22DF35F866FA.webp
    17 KB · Görüntüleme: 46
yaaa balım sen de bana çok iyi geldin hepimizin aynı şeyleri yaşadığını bilmek rahatlatıyor insanı, tek değiliz
iyi ki böyle bi platform var sizin gibi annelerle dertleşip, içimizi açıp yalnız değiliz diyebiliyoruz. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin bizee

aynen şimdi ki doktorumda öyle dedi, o vitaminleri senin için veriyorum zaten ben bebek senden alıyor diye. bi önceki doktorum yumurta da çiğ kuruyemiş de yemen lazım zorla kendini diyordu. kusuyorum midemi bulandırıyo diyodum ama yok zorla kedini sabah yeme akşam ye demişti, sanki akşam kusmuyorum sonra doktroumuzu değiştirdik zaten

işte düne kadar bikaç kişi böyle konuşmuştu benle ama dün baya kişi aynı anda konuşunca kendimi çok suçladım. fazla kilo almadığım için sanırım onlara gelişememiş göründük kızımla.

Benimki de tutmadı keseye göre erkek demişti kimdi hatırlamıyorum

Kızlat bugün bacaklarım aşırı halsiz, ağrıyor gibi

Kızlar benim de kontrolüm vardı bugün. 19+0 olduk tam. 282 gr 22cm olmuş gayet güzel dedi doktorum. Yeşil akıntı için de fitil yazdı. Çok şükür yolundaymış her şey
Maşallah
18 olduk bugun.. Cmtesi kontrol var heyecanlıyız

Çok bilmiş insanlardan bıkkınlık geldi.
Bağırsaklarım boşalırcasına günde 10 kere kusuyorum. Artık ciğerlerim sızlıyor.Kusma sırasında altıma kaçırıyorum.
Gel gör ki herkes uzman kussanda ye ye ye ye ( Zaten üzgünüm yemeğe çalış kendini zorla diye diye sinir krizi geçirttiler geçen bana ağladım.) Bizi kibarca öğ yapıp ah vah vah kustum zannediyorlar heralde.Ben artık kendimi üzdüreceğime karşı tarafı üzüyorum. Herkes kendi işine baksın benim akla ihtiyacım yok diyerek tersliyip azarlıyorum artık üstüme gelemiyorlar.
En son doktoruma gittim ben topu topu 1 ayda 400 gram almışım sadece. Ama bebişim hafta olarak önde , rahim sağlıklı , ağırlığı iyi bebeğinin maşalahı var senin zayıf olman yada kusman onu zerre ilgilendirmemiş. Kendini kasmadan yemeye çalış vitamin ve takviyeleri aksatma onlar eksikleri tamamlar dedi. (Allahtan beni anlayan bir doktorum var)

Ben şükür sadece tiroit ilacı kullanıyorum fazla ilaçta zahmetli oluyor bir yerde dikkat etmek gerekiyor bu süreçte. Süt ve süt ürünleri bende oldu bitti rahatsızlık yapar intoleransım var laktozsuz yer içersem biraz daha rahat oluyor benim de şişkinliği yine arttı 1 haftadır sanırım söylediğin şeyden dolayı

Tabi ya derdimiz bu olsun ama açlık beni yoruyor yaa inşallah tek temennimiz o hele bir kucağımıza alalım ben bir iyi ısırıp sıkacağım o bacaklarını falan bu günlerin acısı çıkmalı

Salatalık en çok yediğim şey oldu zaten ya tansiyon düşmesi için falanda yiyorum çok sanırım evet artık büyüdüğü için acıktırıyor, sağlıkla gelsinler de yiyelim

ben erkek olsa göktürk aslan koyacaktım biz senle turanın son kalesi ahxhxhxh
Ahahahaja gerçekten öyle bende hep Tuğrul çağrı götuğ timur falan dedim eşim diyor aile kurduk oba değil kendine gel neyse ki Ahmet Tuğrul da karar kıldık

yaşamayan bilemez veya yaşayanda unutuyor sanırım. şu zamanda en çok desteğe ihtiyacımız var kösteğe değil. en iyisini yapıyorsun. normalde ben çok hazırcevap ve hoşuma gitmeyen şeyleri pat pat söyleyen biriyimdir ama hamilelikten sonra bir durgunluk geldi bana konuşamıyorum. doktor çok önemli gerçekten. ben 3 kişinin referansıyla gitmiştim eski doktora. ama hep ayaklarım geri geri gidiyodum ki çocuğumu görmeye giderken hevesli olmam lazım.
çok şükür tüp bebek tedavisi sırasında bizimle ilgilenen canım doktorum Çağlar hoca sarıyerden yeşilköye transfer olmuş. hemen ona randevu aldık ona gidiyorum artık.
sürekli arayışta olduğumuz için hep bakınıyoduk doktorlara tesadüfen gördük hastanenin websitesinde, önce bi inanamadık yeşilköye geldiğine, hastaneyi aradık haberleri yok. sonra hoca ile konuştuk evet yeşilköye geliyorum dedi :) kızımın şansına çok kalpten istediğim doktorumuz bize yakın bi yere geldi. ilk hamiş kontrol takibi yaptığı çift biz olduk :)

Aaaa böyle birsey mümkün mü tatlım
Tabi ben o zaman yine 71 le filan hamile kaldım. 75-76 gibi doktor diyete başlattı. Doğuma 73 kilo ile filan gittim . Rakamlar küsüratlı olabilir. O zaman daha net hatırlıyordum. Sağlıklı beslendikçe bebek kilo alırken sen veriyorsun. Benim yüzüm filan küçülmüştü. Kemiklerim çıkmıştı. Ama diyet sert idi. Meyve filan sınırlı. Beyaz ekmek hiç yok. Tatlı ihtiyacı sadece günlük meyve hakkından. Gebelik diyetiydi ama tam da duymuyordum o ayrı. Gözüm kalıyordu yiyeceklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…