- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.301
Yarında misafir gelecek ev çok dağınık çok üşeniyorum ayakta durmakta istemiyorum öyle iştesıcaktandır canım, bende saat sayıyorum iş yerinden eve geçmek için. ayaklarını uzat hatta yapabiliyosan buz koy
Ben balık yemediğim için kendim istedim onu verdi . Haftada bir kaç gün alıyorum. Normalde hastalarıma 7.ayda başlarım dedi.Kızlar merhaba vitamin olarak imom omega verdi doktorum kullanan varmı? Birde magnezyum başladı
Ayy bende Asel Mina koyacaktım. Erkekmiş kısmet.Beste bilge asel ada ahsen Ayça başak beste feyza ikra mısra miray öykü aklıma gelenler kızım olursa Asel öykü ya da Asel İkra düşünmüştum ama erkeğe benziyor dedi
Gözlerinde ultrason cihazımı var bu insanların gram tespiti yapıyolar bebeğinaynen şimdi ki doktorumda öyle dedi, o vitaminleri senin için veriyorum zaten ben bebek senden alıyor diye. bi önceki doktorum yumurta da çiğ kuruyemiş de yemen lazım zorla kendini diyordu. kusuyorum midemi bulandırıyo diyodum ama yok zorla kedini sabah yeme akşam ye demişti, sanki akşam kusmuyorumsonra doktroumuzu değiştirdik zaten
işte düne kadar bikaç kişi böyle konuşmuştu benle ama dün baya kişi aynı anda konuşunca kendimi çok suçladım. fazla kilo almadığım için sanırım onlara gelişememiş göründük kızımla.
Vay zalim doktor dhhdhdhd ama helal olsun iki kilo ile doğuma gitmek he zaten bebekti suyuydu derken 70 altına düşmüşsündürTabi ben o zaman yine 71 le filan hamile kaldım. 75-76 gibi doktor diyete başlattı. Doğuma 73 kilo ile filan gittim . Rakamlar küsüratlı olabilir. O zaman daha net hatırlıyordum. Sağlıklı beslendikçe bebek kilo alırken sen veriyorsun. Benim yüzüm filan küçülmüştü. Kemiklerim çıkmıştı. Ama diyet sert idi. Meyve filan sınırlı. Beyaz ekmek hiç yok. Tatlı ihtiyacı sadece günlük meyve hakkından. Gebelik diyetiydi ama tam da duymuyordum o ayrı. Gözüm kalıyordu yiyeceklerde
Doğumdan 3 gün sonra 68 dımVay zalim doktor dhhdhdhd ama helal olsun iki kilo ile doğuma gitmek he zaten bebekti suyuydu derken 70 altına düşmüşsündür
Allahım millet gider mersine bizim kız gidiyor tersineDoğumdan 3 gün sonra 68 dım.
Sonra ben bir başladım yemeye doğum sonrası millet kilo verir ben aldımyıllarca 78-79 oldum. Sonra pandemide 83 oldum. Sonra 2020 de tekrar diyet pandeminin ortası işte haziran filan 5-6 ayda 17 kilo geri verdim. 66 ya düştüm sonra geri yedim işte 73 ile hamile kaldım
kesinlikle çok haklısın. bi süre asla görüşmeyi düşünmüyorum artıkGözlerinde ultrason cihazımı var bu insanların gram tespiti yapıyolar bebeğin
Doktorun bakınca haftası ile uyumlu mu bebeğin oldu bitti.
Kız sen o insanlara bakarsan sana sütün yetmez diyecekler bu çocuk aç diyecekler Ay diyeceklerde diyecekler.
"Kan emicileri çevremizden uzak tutalım. Kibarca uzaklaşalım. *
Kamu spotu
bizim isim fikirleri de öyle inan ahshdh biraz daha abartırsak çocuklar içerken kürşadın gür sesiyle indik tanrı dağından diye bağırarak çıkıp çiğ et ve kımız isteyecek ahdhdhdh ilay ismi de türkçe özellikle böyle bir isim seçtikAhahahaja gerçekten öylebende hep Tuğrul çağrı götuğ timur falan dedim eşim diyor aile kurduk oba değil kendine gel neyse ki Ahmet Tuğrul da karar kıldık
Benim bir arkadaşımın yeğeninin ismi GökbörüAhahahaja gerçekten öylebende hep Tuğrul çağrı götuğ timur falan dedim eşim diyor aile kurduk oba değil kendine gel neyse ki Ahmet Tuğrul da karar kıldık
Benimki de tutmadı keseye göre erkek demiştikimdi hatırlamıyorum
demekki o teoriler hep doğru tutmuyormuş ama o işin espirisiydi zaten ben kendim dedim bakar mısınız diye oyalanma oluyor cünsiyeti öğrenene kadarBenimki de tutmadı keseye göre erkek demiştikimdi hatırlamıyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende tutamıyorum kendimi hemen o tarz bir isim düşünüyorumbizim isim fikirleri de öyle inan ahshdh biraz daha abartırsak çocuklar içerken kürşadın gür sesiyle indik tanrı dağından diye bağırarak çıkıp çiğ et ve kımız isteyecek ahdhdhdh ilay ismi de türkçe özellikle böyle bir isim seçtik
Kız gökbörü biraz değişikmiş o kadar da koymazdım herhaldeBenim bir arkadaşımın yeğeninin ismi Gökbörüorijinal isimler var bu tarz sevenlerde
Benim de bulantı hiç denecek kadar az oldu 4 kilo almışım 4 aydakizlar kilolar ne durumda benim bulantım hiç olmadı 6 kiloya yakın almışım şimdiden sizde nasıl gidiyor
Hayırlı olsun canım
Sağolun kızlaraaa çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuk
Kız seninki ikiz değilmiydiBen de hep yiyenlerdenim. 17. Haftayi 4 kg ile bitirdim
Evet ikiz. Kilo az ama goruntu basket topuKız seninki ikiz değilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?