2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar merhaba vitamin olarak imom omega verdi doktorum kullanan varmı? Birde magnezyum başladı
Ben balık yemediğim için kendim istedim onu verdi . Haftada bir kaç gün alıyorum. Normalde hastalarıma 7.ayda başlarım dedi.
Beste bilge asel ada ahsen Ayça başak beste feyza ikra mısra miray öykü aklıma gelenler kızım olursa Asel öykü ya da Asel İkra düşünmüştum ama erkeğe benziyor dedi
Ayy bende Asel Mina koyacaktım. Erkekmiş kısmet.

Gözlerinde ultrason cihazımı var bu insanların gram tespiti yapıyolar bebeğin
Doktorun bakınca haftası ile uyumlu mu bebeğin oldu bitti.
Kız sen o insanlara bakarsan sana sütün yetmez diyecekler bu çocuk aç diyecekler Ay diyeceklerde diyecekler.
"Kan emicileri çevremizden uzak tutalım. Kibarca uzaklaşalım. *
Kamu spotu

Vay zalim doktor dhhdhdhd ama helal olsun iki kilo ile doğuma gitmek he zaten bebekti suyuydu derken 70 altına düşmüşsündür

Vay zalim doktor dhhdhdhd ama helal olsun iki kilo ile doğuma gitmek he zaten bebekti suyuydu derken 70 altına düşmüşsündür
Doğumdan 3 gün sonra 68 dım .
Sonra ben bir başladım yemeye doğum sonrası millet kilo verir ben aldım yıllarca 78-79 oldum. Sonra pandemide 83 oldum. Sonra 2020 de tekrar diyet pandeminin ortası işte haziran filan 5-6 ayda 17 kilo geri verdim. 66 ya düştüm sonra geri yedim işte 73 ile hamile kaldım

Allahım millet gider mersine bizim kız gidiyor tersine

kesinlikle çok haklısın. bi süre asla görüşmeyi düşünmüyorum artık
bana kendimi iyi hissettirecek insanlara ihtiyacım var

Ahahahaja gerçekten öyle bende hep Tuğrul çağrı götuğ timur falan dedim eşim diyor aile kurduk oba değil kendine gel neyse ki Ahmet Tuğrul da karar kıldık
bizim isim fikirleri de öyle inan ahshdh biraz daha abartırsak çocuklar içerken kürşadın gür sesiyle indik tanrı dağından diye bağırarak çıkıp çiğ et ve kımız isteyecek ahdhdhdh ilay ismi de türkçe özellikle böyle bir isim seçtik

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende tutamıyorum kendimi hemen o tarz bir isim düşünüyorum çok güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…