2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kizlar kilolar ne durumda benim bulantım hiç olmadı 6 kiloya yakın almışım şimdiden sizde nasıl gidiyor
benim gebelik öncesi halimden -3 kgdayım 62yim, 59lara kadar indim ilk haftalarda kilo vermek istiyordum gebelik öncesinde ama iyi ki hafif kilolu başlamışım sürece dedim bu hafta karnım çıktı anlıyor artık insanlar hamile olduğumu çok kilo alacağımı sanmıyorum böyle giderse çünkü mide problemim çok fazla

Merhabalar bana yardımcı olabilirmisniz adetim iki gün gecikti iki gündür leke kahvergi görüyorum test yaptım iki tane silik çıktı kahvergi ara ara duryor ve yenikten akıyor ama çok hafif adet gibi değil hamielikmi anlamadım bir gebelik yaşadım düşük yaptım bu çok farklı?

Evet aynen 1 sene once oldum. Kaldi izleri maalesef
Yaa senin de dikiş üstünde elini gezdirince büzüklük var mı?
Dikiş miydi senin?
Sanki bir kıyafeti dikersin orası yüksek ve hacimli kalır ya benim aynen öyle oldu.
Dokununca canım sıkılıyor bazen. Renk koyuluğu desen zaten aynı koyu kaldı. Açılmadı rengi hâlâ.

Kızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Canım benimde ikiz gebelik doktorum rahim kapalı felan diyor ama uzunluk ile alakalı bişey demedi hiç. Birde sanırım bu uzunluk ölçümü çok hassas olduğu için öyle 2-3 mm oynama olabiliyormuş

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotiğim bu akşam bitiyor kasıklarımın ağrısı düzeldi gibi ama nioli yağı enfeksiyona iyi geliyor diyorlar hiç duydunuz mu hamileyken kullanan olmuş mu acaba
Ben kullanıyordum nioliyi bıraktım enfeksiyon oldum şimdi yeniden başlayacağım günlük iki damla iç çamaşırına damlatiyorsun temiz olarak.

Evet oluyor kimisinde daha cok kimizinde daha az. Ben de ameliyat oncesi bilmiyordum bu kadar iz kalacagini. Gerci bilsem ne olcak, olmam lazimdi. Ufak bir şok oldu sadece. Simdi mecbur sezaryen de olacak, onun izi daha az kaliyormus daha buyuk olmasina ragmen

O kadar güldüm ki sancılandım artık ay çok iyiydi gerçekten inşallah tez zamanda giren çıkan eşitlenir
Ay kilo alıyorum napim sinirim bozuldu ya tabiki alcam da ama yani WC işi beni zorluyo en fazla 75 hedefi koydum inşallah kalırım orda. Hoca yürüyüş yap dedi ama kız hava bir sıcak dışarı çıktığın buharlaşıyon
cuma kontrolüm vardı çok merak ettiğimden dr'un yarına boşluğu vardı yarına çektim kontrolü içim içime sığmıyor göreceğim diye heyecandan
kız ben dün gece uyandım heyecandan daha da uyuyamadım. 8de uyumuşum 10a doğru uyandım, 9da millet mesaj atmış cinsiyeti öğrendinmi diye. Daha doktor muayenehaneye girmemiş ben uyuyorum

Sezeryan izi renksiz oluyor teninle aynı. O öyle abartı ve sinir bozucu değil. Lazerle yapılmaz mıydı aceba diye düşünüyorum laparoskopiyi. Benim sol ortadaki çok dikkatimi çekiyor. Öbürlerine hiç dokunup incelemedim bile. Bazen diyorum eriyen iplik diye aldırmaya gitmedim aceba içinde mi kaynadı ondan mı büzük oldu.

Sukurler olsun. Anlayan doktoru bulmaniz anlayan esinizin olmasi da cok onemli. Bazilari ne yazikki ciddiye bile almiyor bu kusma olayini. Halbuki tip da ismi konmus hyperimeses gravidarum diye. Hamilelik kusmasi. Benim ilk hamileligimde bir ayim hastanede gecti 16-18. haftaya kadar kustum. Simdiki hamileligim yine ayni sekilde. Ama bizim milletimizi anca tersleyerek bozabilirsin. Hi hi deyince daha cok uste cikiyorlar. Benim de hayat felsefem bu oldu artik, obur turlu hepsi uzerine baski kuruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…