- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.321
Karnındaki kırmızı yer laparoskopi yeri mi?Evet ikiz. Kilo az ama goruntu basket topu
Evet aynen 1 sene once oldum. Kaldi izleri maalesefKarnındaki kırmızı yer laparoskopi yeri mi?
Aynen ben de espirisine sordum geri kalan herkes kız demiştidemekki o teoriler hep doğru tutmuyormuş ama o işin espirisiydi zaten ben kendim dedim bakar mısınız diye oyalanma oluyor cünsiyeti öğrenene kadar
Ben her zamanki gibi yiyorum o yüzden pek almamışım, 1 -2 kilo almışımkizlar kilolar ne durumda benim bulantım hiç olmadı 6 kiloya yakın almışım şimdiden sizde nasıl gidiyor
ben de bırdahakıne benı de ayrıntılıya cagırdı ınsallah ondan da alnımızın akıyla cıkarızSağolun kızlarbidahaki kontrolde de ayrıntılı için çağırdı. Pilatese izin verdi bide yürüyüş de yap dedi
ben dahil rüyada görenler hep erkek görmüştü ama bilemedik çünkü kızımdada rüyada erkek görüyordukAynen ben de espirisine sordum geri kalan herkes kız demiştibir de eşim rüyada erkek görmüştü
benim gebelik öncesi halimden -3 kgdayım 62yim, 59lara kadar indim ilk haftalarda kilo vermek istiyordum gebelik öncesinde ama iyi ki hafif kilolu başlamışım sürece dedim bu hafta karnım çıktı anlıyor artık insanlar hamile olduğumukizlar kilolar ne durumda benim bulantım hiç olmadı 6 kiloya yakın almışım şimdiden sizde nasıl gidiyor
Yaa senin de dikiş üstünde elini gezdirince büzüklük var mı?Evet aynen 1 sene once oldum. Kaldi izleri maalesef
Canım benimde ikiz gebelik doktorum rahim kapalı felan diyor ama uzunluk ile alakalı bişey demedi hiç. Birde sanırım bu uzunluk ölçümü çok hassas olduğu için öyle 2-3 mm oynama olabiliyormuşKızlar var mııı başka rahım agzını ölctüren? İkiz gebeliğim oldugu için korkuyorum. Bu deger değişiyo mu bazen artıp bazen azalıyo mu ?
Benimki tek haliyle bu kadarEvet ikiz. Kilo az ama goruntu basket topu
Bende her zaman ki gibi yiyorumda her zamanki gibi çıkartmıyorumBen her zamanki gibi yiyorum o yüzden pek almamışım, 1 -2 kilo almışım
O kadar güldüm ki sancılandım artıkBende her zaman ki gibi yiyorumda her zamanki gibi çıkartmıyorumgiren çıkan eşitsizliği var
Ben kullanıyordum nioliyi bıraktım enfeksiyon oldum şimdi yeniden başlayacağım günlük iki damla iç çamaşırına damlatiyorsun temiz olarak.Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotiğim bu akşam bitiyor kasıklarımın ağrısı düzeldi gibi ama nioli yağı enfeksiyona iyi geliyor diyorlar hiç duydunuz mu hamileyken kullanan olmuş mu acaba
Evet oluyor kimisinde daha cok kimizinde daha az. Ben de ameliyat oncesi bilmiyordum bu kadar iz kalacagini. Gerci bilsem ne olcak, olmam lazimdi. Ufak bir şok oldu sadece. Simdi mecbur sezaryen de olacak, onun izi daha az kaliyormus daha buyuk olmasina ragmenYaa senin de dikiş üstünde elini gezdirince büzüklük var mı?
Dikiş miydi senin?
Sanki bir kıyafeti dikersin orası yüksek ve hacimli kalır ya benim aynen öyle oldu.
Dokununca canım sıkılıyor bazen. Renk koyuluğu desen zaten aynı koyu kaldı. Açılmadı rengi hâlâ.
Amiiinn inşallahben de bırdahakıne benı de ayrıntılıya cagırdı ınsallah ondan da alnımızın akıyla cıkarız
Ay kilo alıyorum napim sinirim bozuldu ya tabiki alcam da ama yani WC işi beni zorluyo en fazla 75 hedefi koydum inşallah kalırım orda. Hoca yürüyüş yap dedi ama kız hava bir sıcak dışarı çıktığın buharlaşıyonO kadar güldüm ki sancılandım artıkay çok iyiydi gerçekten inşallah tez zamanda giren çıkan eşitlenir
kız ben dün gece uyandım heyecandan daha da uyuyamadım. 8de uyumuşum 10a doğru uyandım, 9da millet mesaj atmış cinsiyeti öğrendinmi diye. Daha doktor muayenehaneye girmemiş ben uyuyorumcuma kontrolüm vardı çok merak ettiğimden dr'un yarına boşluğu vardı yarına çektim kontrolüiçim içime sığmıyor göreceğim diye heyecandan
Sezeryan izi renksiz oluyor teninle aynı. O öyle abartı ve sinir bozucu değil. Lazerle yapılmaz mıydı aceba diye düşünüyorum laparoskopiyi. Benim sol ortadaki çok dikkatimi çekiyor. Öbürlerine hiç dokunup incelemedim bile. Bazen diyorum eriyen iplik diye aldırmaya gitmedim aceba içinde mi kaynadı ondan mı büzük oldu.Evet oluyor kimisinde daha cok kimizinde daha az. Ben de ameliyat oncesi bilmiyordum bu kadar iz kalacagini. Gerci bilsem ne olcak, olmam lazimdi. Ufak bir şok oldu sadece. Simdi mecbur sezaryen de olacak, onun izi daha az kaliyormus daha buyuk olmasina ragmen
Çok bilmiş insanlardan bıkkınlık geldi.
Bağırsaklarım boşalırcasına günde 10 kere kusuyorum. Artık ciğerlerim sızlıyor.Kusma sırasında altıma kaçırıyorum.
Gel gör ki herkes uzman kussanda ye ye ye ye ( Zaten üzgünüm yemeğe çalış kendini zorla diye diye sinir krizi geçirttiler geçen bana ağladım.) Bizi kibarca öğ yapıp ah vah vah kustum zannediyorlar heralde.Ben artık kendimi üzdüreceğime karşı tarafı üzüyorum. Herkes kendi işine baksın benim akla ihtiyacım yok diyerek tersliyip azarlıyorum artık üstüme gelemiyorlar.
En son doktoruma gittim ben topu topu 1 ayda 400 gram almışım sadece. Ama bebişim hafta olarak önde , rahim sağlıklı , ağırlığı iyi bebeğinin maşalahı var senin zayıf olman yada kusman onu zerre ilgilendirmemiş. Kendini kasmadan yemeye çalış vitamin ve takviyeleri aksatma onlar eksikleri tamamlar dedi. (Allahtan beni anlayan bir doktorum var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?