- 20 Şubat 2017
- 310
- 467
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.341
Epsom tuzu oluyor. Icerigi magnezyumlu. Bir kovaya varsa ilik su doldurup icine biraz o tuzdan at. Ayaklarini koy icine. Beni baya dinlendiriyor, sana da iyi gelir muhtemelenKızlat bugün bacaklarım aşırı halsiz, ağrıyor gibi
Alayım canım denerimEpsom tuzu oluyor. Icerigi magnezyumlu. Bir kovaya varsa ilik su doldurup icine biraz o tuzdan at. Ayaklarini koy icine. Beni baya dinlendiriyor, sana da iyi gelir muhtemelen
ayyy sen bensin gerçekten içim çıktı artık kusmaktan ve komşular halime acıyor artık sen öğürürken ben üzülüyorum diyorlar. gebelik öncesi kilomun altındayım hala. yüzüm benek benek mosmor geziyorum o kadar zorlanıyorum ki kusarken bu hale geliyorumÇok bilmiş insanlardan bıkkınlık geldi.
Bağırsaklarım boşalırcasına günde 10 kere kusuyorum. Artık ciğerlerim sızlıyor.Kusma sırasında altıma kaçırıyorum.
Gel gör ki herkes uzman kussanda ye ye ye ye ( Zaten üzgünüm yemeğe çalış kendini zorla diye diye sinir krizi geçirttiler geçen bana ağladım.) Bizi kibarca öğ yapıp ah vah vah kustum zannediyorlar heralde.Ben artık kendimi üzdüreceğime karşı tarafı üzüyorum. Herkes kendi işine baksın benim akla ihtiyacım yok diyerek tersliyip azarlıyorum artık üstüme gelemiyorlar.
En son doktoruma gittim ben topu topu 1 ayda 400 gram almışım sadece. Ama bebişim hafta olarak önde , rahim sağlıklı , ağırlığı iyi bebeğinin maşalahı var senin zayıf olman yada kusman onu zerre ilgilendirmemiş. Kendini kasmadan yemeye çalış vitamin ve takviyeleri aksatma onlar eksikleri tamamlar dedi. (Allahtan beni anlayan bir doktorum var)
Sıcakları hiç deme valla eve gelene kadar çeşme gibi terliyor insan biraz serinlese iyi olacak hele birde deniz varsa yakında çok fenaAy kilo alıyorum napim sinirim bozuldu ya tabiki alcam da ama yani WC işi beni zorluyo en fazla 75 hedefi koydum inşallah kalırım orda. Hoca yürüyüş yap dedi ama kız hava bir sıcak dışarı çıktığın buharlaşıyon
Kan ilacı yapıyor sanırım. Bende de var. Magnezyum bir ara iyi gelmişti sonradan oda etki etmemeye başladı. Katı beslenmek ile de ilgili tabiki.Sıcakları hiç deme valla eve gelene kadar çeşme gibi terliyor insan biraz serinlese iyi olacak hele birde deniz varsa yakında çok fenabu arada bende de kabızlık başladı tekrar ya
Ben sadece devit kullanıyorum tatlım doktorum ilaç karşıtıKan ilacı yapıyor sanırım. Bende de var. Magnezyum bir ara iyi gelmişti sonradan oda etki etmemeye başladı. Katı beslenmek ile de ilgili tabiki.
Yaa bu gittiğimde bende sorucam. Bana d vitamini vermedi. Omegayı da ben istedim diye ekledi.Ben sadece devit kullanıyorum tatlım doktorum ilaç karşıtısanırım katı beslenmeyle de alakalı bu aralar fazla çorba falan içemiyorum sıcaktan
Bana da sağlık ocağında takip eden ebe verdi devit damlayı doktorum ilaç içme meyve sebze ye diyor maden suyu iç diyor. Varis kötü oluyor ya aslında benim bacaklarım da kalın ama şükür bişey olmadı şimdilik çatlak falanda yok. Bende soruları yazıyorum sonra heyecandan soramıyorum unutuyorumYaa bu gittiğimde bende sorucam. Bana d vitamini vermedi. Omegayı da ben istedim diye ekledi.
Varislerim var onu sorucam. Çorap giymeye üşeniyorum.
Baya sorularım var yazdım bakalım.
Benim varisler ırsi zaten hep vardı. Ama çorap ilaç vs kullanmıyorum.Bana da sağlık ocağında takip eden ebe verdi devit damlayı doktorum ilaç içme meyve sebze ye diyor maden suyu iç diyor. Varis kötü oluyor ya aslında benim bacaklarım da kalın ama şükür bişey olmadı şimdilik çatlak falanda yok. Bende soruları yazıyorum sonra heyecandan soramıyorum unutuyorum
Doktora git yarin canim. Yerlesme kanamasi da olabilir, dusuk riski de olabilir Allah korusun. Benim de ilk ogrendiimde o sekildeydi. Sadece peceteye gelen kahverengi akintim vardi. Beta hcg olcumu yapildiktan sonra progestan baslamisti doktor. Daha once de dusugun varmis progestana baslar. Ihmal etmeMerhabalar bana yardımcı olabilirmisniz adetim iki gün gecikti iki gündür leke kahvergi görüyorum test yaptım iki tane silik çıktı kahvergi ara ara duryor ve yenikten akıyor ama çok hafif adet gibi değil hamielikmi anlamadım bir gebelik yaşadım düşük yaptım bu çok farklı?
4 buçuk kiloya yakın aldım. Ki normalde 48 kilonun üstünü hiç görmemiş iştahsız biriyimdirkizlar kilolar ne durumda benim bulantım hiç olmadı 6 kiloya yakın almışım şimdiden sizde nasıl gidiyor
Muhtemelen bana da ilaçlardan gibi geliyor bu kabızlığın sebebi, ben elma yediğimde çok güzel etki görüyodum kayısı bile fayda etmiyo çok değişik enteresan bir süreçSıcakları hiç deme valla eve gelene kadar çeşme gibi terliyor insan biraz serinlese iyi olacak hele birde deniz varsa yakında çok fenabu arada bende de kabızlık başladı tekrar ya
Aynı durumdayım keşke yesemde kilo alsamnolur aldığınız kilolara söylenmeyin kızlar iki gündür 4 kere kusan ben yerinizde olmak istiyorumbitmiyor bitmiyor bitmiyor illallah ettim canımdan
hangi probiyotiği kullanıyorsunKizlar kabizlik icin probiyotik kullanbilirsiniz. Ilk hamileligimde ben de kabizlik yasamistim cok. Simdi probiyotik kullaniyorum cok sukur kabizlik yok
Canim benim de öyleydi 1 hafta kahverengi leke gördüm nerdeyse sonra kırmızı kanama da oldu hatta bir kaç damla. En iyisi kan vermek emin olmak için kimyasal da olabilir Allah korusunMerhabalar bana yardımcı olabilirmisniz adetim iki gün gecikti iki gündür leke kahvergi görüyorum test yaptım iki tane silik çıktı kahvergi ara ara duryor ve yenikten akıyor ama çok hafif adet gibi değil hamielikmi anlamadım bir gebelik yaşadım düşük yaptım bu çok farklı?
Vallahi ben de korkuyorum.. hem de her doktor kontrolunden once yuregım agzımda oluyor.. ama doktorumdan Allah razı olsun her seferinde pamuk gibi yolluyor beniAmiiinn inşallahbiraz tırsıyorum ama inşallah güzel olacak inanıyorum
bende aynen senın degıdın gıbıyım.. sırf gebelık kaynaklı da olabılırmıs fakat mesela safrakesemde taş olduğu için de olabilirmişayyy sen bensin gerçekten içim çıktı artık kusmaktan ve komşular halime acıyor artık sen öğürürken ben üzülüyorum diyorlar. gebelik öncesi kilomun altındayım hala. yüzüm benek benek mosmor geziyorum o kadar zorlanıyorum ki kusarken bu hale geliyorumama bu artık hormonal bulantılardan değil bir çeşit mide rahatsızlığı diye düşünüyorum rennie şurupla diyete dikkat ederek bir tık rahatladığımı fark ettim sen de dene istersen. şifalar diliyorum
Benim kronik urtikerim vardi. Alerji ilaci kullanmadan duramiyordum. Probiyotik sayesinde ilaclardan kurtuldum. Simdi entrogermina kullaniyorumhangi probiyotiği kullanıyorsun
onu bende düşndüm ama gebelikte kullanılır mı emin olamamıştım.Benim kronik urtikerim vardi. Alerji ilaci kullanmadan duramiyordum. Probiyotik sayesinde ilaclardan kurtuldum. Simdi entrogermina kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?