2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ayyy sen bensin gerçekten içim çıktı artık kusmaktan ve komşular halime acıyor artık sen öğürürken ben üzülüyorum diyorlar. gebelik öncesi kilomun altındayım hala. yüzüm benek benek mosmor geziyorum o kadar zorlanıyorum ki kusarken bu hale geliyorum ama bu artık hormonal bulantılardan değil bir çeşit mide rahatsızlığı diye düşünüyorum rennie şurupla diyete dikkat ederek bir tık rahatladığımı fark ettim sen de dene istersen. şifalar diliyorum

Eklentiler

• IMG_1249.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 58
Sıcakları hiç deme valla eve gelene kadar çeşme gibi terliyor insan biraz serinlese iyi olacak hele birde deniz varsa yakında çok fena bu arada bende de kabızlık başladı tekrar ya

Sıcakları hiç deme valla eve gelene kadar çeşme gibi terliyor insan biraz serinlese iyi olacak hele birde deniz varsa yakında çok fena bu arada bende de kabızlık başladı tekrar ya
Kan ilacı yapıyor sanırım. Bende de var. Magnezyum bir ara iyi gelmişti sonradan oda etki etmemeye başladı. Katı beslenmek ile de ilgili tabiki.

Kan ilacı yapıyor sanırım. Bende de var. Magnezyum bir ara iyi gelmişti sonradan oda etki etmemeye başladı. Katı beslenmek ile de ilgili tabiki.
Ben sadece devit kullanıyorum tatlım doktorum ilaç karşıtı sanırım katı beslenmeyle de alakalı bu aralar fazla çorba falan içemiyorum sıcaktan

Ben sadece devit kullanıyorum tatlım doktorum ilaç karşıtı sanırım katı beslenmeyle de alakalı bu aralar fazla çorba falan içemiyorum sıcaktan
Yaa bu gittiğimde bende sorucam. Bana d vitamini vermedi. Omegayı da ben istedim diye ekledi.
Varislerim var onu sorucam. Çorap giymeye üşeniyorum.
Baya sorularım var yazdım bakalım.

Yaa bu gittiğimde bende sorucam. Bana d vitamini vermedi. Omegayı da ben istedim diye ekledi.
Varislerim var onu sorucam. Çorap giymeye üşeniyorum.
Baya sorularım var yazdım bakalım.
Bana da sağlık ocağında takip eden ebe verdi devit damlayı doktorum ilaç içme meyve sebze ye diyor maden suyu iç diyor. Varis kötü oluyor ya aslında benim bacaklarım da kalın ama şükür bişey olmadı şimdilik çatlak falanda yok. Bende soruları yazıyorum sonra heyecandan soramıyorum unutuyorum

Benim varisler ırsi zaten hep vardı. Ama çorap ilaç vs kullanmıyorum.
Sağlık ocağı da bir tek gebelik başlarında tahlilleri yaptı o kadar. 3 kez mi ne işlem yapıyorlarmış zaten. Tetanoz aşısı için giderim 20.hafta.

Doktora git yarin canim. Yerlesme kanamasi da olabilir, dusuk riski de olabilir Allah korusun. Benim de ilk ogrendiimde o sekildeydi. Sadece peceteye gelen kahverengi akintim vardi. Beta hcg olcumu yapildiktan sonra progestan baslamisti doktor. Daha once de dusugun varmis progestana baslar. Ihmal etme

Kizlar kabizlik icin probiyotik kullanbilirsiniz. Ilk hamileligimde ben de kabizlik yasamistim cok. Simdi probiyotik kullaniyorum cok sukur kabizlik yok

Muhtemelen bana da ilaçlardan gibi geliyor bu kabızlığın sebebi, ben elma yediğimde çok güzel etki görüyodum kayısı bile fayda etmiyo çok değişik enteresan bir süreç

Canim benim de öyleydi 1 hafta kahverengi leke gördüm nerdeyse sonra kırmızı kanama da oldu hatta bir kaç damla. En iyisi kan vermek emin olmak için kimyasal da olabilir Allah korusun

bende aynen senın degıdın gıbıyım.. sırf gebelık kaynaklı da olabılırmıs fakat mesela safrakesemde taş olduğu için de olabilirmiş

Benim kronik urtikerim vardi. Alerji ilaci kullanmadan duramiyordum. Probiyotik sayesinde ilaclardan kurtuldum. Simdi entrogermina kullaniyorum
onu bende düşndüm ama gebelikte kullanılır mı emin olamamıştım.
Probiyotik destekli yoğurt yemeğe çalışıordum. Süt ve yoğurt gaz ve şişkinlik yaptığı için tüketemiyorum.
Enterogerminayıı bir araştırıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…