2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktoruma sormustum. Probiyotigin hamilelikte kullanilabilecegini soylemisti. Bir de benim ilk cocugum da alerjik. Ilk cocuk alerjik olunca ikincinin de alerjik olma ihtimali yuksekmis. Ama hamilelikte probiyotik kullanilirsa alerjik olmama ihtimali de varmis, boyle bir yazi okumustum. Bakalim bu tez dogrulanabilecek mi insallah alerjik olmaz,ilkinden cok cektim cunku

Vallahi ben de korkuyorum.. hem de her doktor kontrolunden once yuregım agzımda oluyor.. ama doktorumdan Allah razı olsun her seferinde pamuk gibi yolluyor beni
Aynen yaa bebeği görene kadar sürekli kalbim ağzımda, görür görmezde hemen kalp atışı varmı diye bakıyorum o zaman bi rahatlama geliyo ya aktif hareketlerini hissetsek belki bu kadar panik yapmıcaz. Üç gün hissetmiyorum bazen hareketlerini deliriyorum artık sonra başlıyor hissettirmeye. Gerçi bu aralar sıklaştı neredeyse maşallah hergün hissettiriyo.

Yaa hareket hissetsek bi turlu hissetmesek bi turlu. Ben de 3 gundur cok asagida hissediyorum hareketlerini. Bu sefer de bebek cok asagi mi indi, rahim agzi kisaldi mi diye dusunuyorum. Hele bi kaybin da varsa hamilelik surekli bir endise hali

Yaa hareket hissetsek bi turlu hissetmesek bi turlu. Ben de 3 gundur cok asagida hissediyorum hareketlerini. Bu sefer de bebek cok asagi mi indi, rahim agzi kisaldi mi diye dusunuyorum. Hele bi kaybin da varsa hamilelik surekli bir endise hali
Bende bazen aşağıda hissediyorum ama bence bu kötü bişi değil bebeklerimiz zaten büyük değil yerleştiği yerde aşağıda kalıyor göbek deliğine kadar şuan boyutları o yüzden aşağıda hissetmen çok normal. Biraz yukarı çıktıkça yukarda hissederiz muhtemelen

Eski sezaryen cizgisinin uzerinde hissediyorum. Gecen hafta filan yukari taraftaydi. Donmustur belki ayaklari asagidadir diye dusunuyorum

Bencede bu haftalarda çok yer değiştirebiliyorlar galiba henüz daha minnoş oldukları için

Kızlar merhaba, tetanoz aşısı işin aile hekimimden randevu alıp mı gitmek gerekiyor. Yoksa direkt hemşireyle mi görüşmek gerekiyor. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç sağlık ocağına gitmedim. Süreç nasıl işliyor bilgilendirir misiniz?

Hamileligi kalp atisini duyduktan sonra saglik ocagina bildirmek gerekiyor. Hamilelik takibini yapiyorlar. Siz bugun gidip hamile bildiriminizi yaparsiniz. Onlar asi zamani geldiginde sizi bilgilendirirler zaten

Randevu almaya gerek yok canım ben dün yaptirdim 18. Haftadan itibaren yapilabiliyormus ama sen hiç bildirim yapmadığın icin belki önden bilgilerini alırlar sonra aşı için şu zamanda gel der randevu almadan gidersin insallah

Hamileligi kalp atisini duyduktan sonra saglik ocagina bildirmek gerekiyor. Hamilelik takibini yapiyorlar. Siz bugun gidip hamile bildiriminizi yaparsiniz. Onlar asi zamani geldiginde sizi bilgilendirirler zaten
Ah keşke gidebilsem. Tercih dönemi olduğu için okuldayım. Haftaya çarşambaya kadar gitmem mümkün değil. Zaten randevusuz da bakmıyorlar teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Bilgiler için de randevu almak gerekli mi acaba. Çünkü randevusuz doktorlar asla ilgilenmiyor

Kızlar ben bugün güneş kremi alacağım normal bir cildim var Solante genelde yağlı ciltlere daha uygun diye duydum.
Alternatif olarak siz hangi markaları aldınız. Tatile çıkmadan alayım istiyorum

Ayrıca çatlak için Bio Oil Çatlak Karşıtı & Nemlendirici almayı düşünüyorum kullanan varmı?

Beeo yuz gunes kremi aldim. Vucut icin de mustela aldim. Bunlar temiz icerikli canim

Bio oilin de sari olan yagi temiz icerikli. Pembe olan temiz icerikli degil

Benim de haftaya çağırdılar tetanoz için ağrılı oluyor o iğne 3 gün kolum kalkmaz herhalde

Muhtemelen bana da ilaçlardan gibi geliyor bu kabızlığın sebebi, ben elma yediğimde çok güzel etki görüyodum kayısı bile fayda etmiyo çok değişik enteresan bir süreç
Bana kayısı etki ediyor şükür sabahları 4 5 tane kuru kayısı üstüne ılık su işe yarıyor doktorum söylemişti bunu, herşeyi enteresan gerçekten ben ikinciye şimdiden cesaret edemiyorum edenleri tebrik ederim

Zamanı gelince arıyorlar diye biliyorum benim dün arayıp 20 temmuzda sabah gel dedi ebe hem kan değerlerine bakılacakmış hemde aşı yapılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…