2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Siz hamile olduğunuzu önceden belirtmiş miydiniz?
Hayır hastanede muayene olunca zaten ondan giriş yapıyorlar e nabıza falanda düşüyor görüyorlar yani sistemden bildirim yapmadım ben hatta ilk keseyim gördükten sonra beni arayıp bir iki tahlil yapmamız lazım demişlerdi

Acaba şehir fark ediyor olabilir mi? İstanbuldayım ben. 17. Haftamdayım daha bana ulaşan olmadı sağlık ocağından

Acaba şehir fark ediyor olabilir mi? İstanbuldayım ben. 17. Haftamdayım daha bana ulaşan olmadı sağlık ocağından
Ozel hastaneler sanirim giris yapmiyor. Hemsireye ben gidince soylemistim, bakti hiris yapmamislar dedi kendi yapti. 18. Haftada aradi beni kan testi ve tetenoz icin. Ama ben 22 den sonra gelebilirim dedim sehir disindayim. Tamam dedi

Ozel hastaneler sanirim giris yapmiyor. Hemsireye ben gidince soylemistim, bakti hiris yapmamislar dedi kendi yapti. 18. Haftada aradi beni kan testi ve tetenoz icin. Ama ben 22 den sonra gelebilirim dedim sehir disindayim. Tamam dedi
Devlet hastanesine gidiyorum aslında. Olmadı bir telefonla ulaşmayı deneyim. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Atakum olursa harika olur mesela
Atakum aşırı hareketli ya birde sahil falan olduğu için değişik tipler hep orda ama ilkadım olabilir belki biz tayinci geldik ama samsunlu olmaya karar verdik muhteşem bir yer birde linç yemeyeceksem atakum fazla abartılıyor bence ya her deniz kenarı şehirde olan güzel sahillerden birisi gibi

Ben Atakum a gittiğimden beri asla aklımdan çıkaramıyorum. Minik İstanbul gibi. Doğma büyüme İstanbullu olduğum için artık bu şehrin kaosu beni yordu. Ama çok çok küçük bir ilçeye gidince de İstanbul’u özlüyorum. Çözümü İstanbul kadar kaotik olmayan ama minik ilçeler gibi de sıkıcı olmayan Atakum’da buldum. Ama gel gör ki öğretmen olarak oralara tayin şansımız çok bulunmuyor. Emekliliğe sınırda olanlar kapmış bize de anca İç Anadolunun daha küçük ilçeleri kalıyor Yalnızca bir hayal olarak kaldı Atakum bende

Ben çatlak yağın bio oil kullanıyorum, kardeşimin kolları birden genişlediği için 2 sene önce ona almıştım acayip şekilde çatlakları vardı, düzenli kullandı şu an hiç bir iz kalmadı

Ben çatlak yağın bio oil kullanıyorum, kardeşimin kolları birden genişlediği için 2 sene önce ona almıştım acayip şekilde çatlakları vardı, düzenli kullandı şu an hiç bir iz kalmadı
Onceki catlaklara etkisi oldugunu bilmiyordum. Benim bacaklarimda da catlaklar var. Kullanip deneyeyim ben de

Ya güzel bir yer evet ama ben çokta bir farkını göremedim diğer sahil semtlerinden inşallah bir gün gelirsiniz çünkü gerçekten samsun harika bir şehir herşeyiyle o kadar güzel yaylaları, ilçeleri sahilleri var ki biz hayran olduk tayinci geldik ama sanırım bir 10 sene gitmeyeceğiz

merhaba.. direk normal aile hekimine gidiyorsun işte gebeyim ilk kez geliyorsun dersin.. onlar rutin kan tahlilin yakın zamanda yoksa bakıyorlar işte kadın doğumcunla kullandıgın ılac vııtamin vs var mı dıye soruyorlar belkı ekleme yapıyorlar.. yapıldıysa ıkılı uclu tarama test sonuclarını ısterler .. 20. haftada tekrar gıdıyorsun yıne rutın kan tahlılı ve bırde tetenoz asısı oluyorsun

İster yaş ister kuru normalde anında işe yarar ama artık pek yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…