- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.381
Siz hamile olduğunuzu önceden belirtmiş miydiniz?Zamanı gelince arıyorlar diye biliyorum benim dün arayıp 20 temmuzda sabah gel dedi ebe hem kan değerlerine bakılacakmış hemde aşı yapılacakmış
Ben şuan 16. Haftadayım haftaya perşembe gideceğim 17 18.hafta yanlış hesaplamadıysamKacinci haftada cagiriyorlar canim
Hayır hastanede muayene olunca zaten ondan giriş yapıyorlar e nabıza falanda düşüyor görüyorlar yani sistemden bildirim yapmadım ben hatta ilk keseyim gördükten sonra beni arayıp bir iki tahlil yapmamız lazım demişlerdiSiz hamile olduğunuzu önceden belirtmiş miydiniz?
Acaba şehir fark ediyor olabilir mi? İstanbuldayım ben. 17. Haftamdayım daha bana ulaşan olmadı sağlık ocağındanHayır hastanede muayene olunca zaten ondan giriş yapıyorlar e nabıza falanda düşüyor görüyorlar yani sistemden bildirim yapmadım ben hatta ilk keseyim gördükten sonra beni arayıp bir iki tahlil yapmamız lazım demişlerdi
Ozel hastaneler sanirim giris yapmiyor. Hemsireye ben gidince soylemistim, bakti hiris yapmamislar dedi kendi yapti. 18. Haftada aradi beni kan testi ve tetenoz icin. Ama ben 22 den sonra gelebilirim dedim sehir disindayim. Tamam dediAcaba şehir fark ediyor olabilir mi? İstanbuldayım ben. 17. Haftamdayım daha bana ulaşan olmadı sağlık ocağından
Devlet hastanesine gidiyorum aslında. Olmadı bir telefonla ulaşmayı deneyim. Teşekkür ederim cevaplarınız içinOzel hastaneler sanirim giris yapmiyor. Hemsireye ben gidince soylemistim, bakti hiris yapmamislar dedi kendi yapti. 18. Haftada aradi beni kan testi ve tetenoz icin. Ama ben 22 den sonra gelebilirim dedim sehir disindayim. Tamam dedi
Olabilir tabii ben ilçedeyim şuan çarşamba da belki gebe az vardır takip kolay oluyordurAcaba şehir fark ediyor olabilir mi? İstanbuldayım ben. 17. Haftamdayım daha bana ulaşan olmadı sağlık ocağından
Mümkün, küçük yerlerin taşına toprağına kurban olayımOlabilir tabii ben ilçedeyim şuan çarşamba da belki gebe az vardır takip kolay oluyordur
Ay öyle mi bende sanki büyük şehir istiyor gibiyimMümkün, küçük yerlerin taşına toprağına kurban olayım
Atakum olursa harika olur meselaAy öyle mi bende sanki büyük şehir istiyor gibiyimbüyük şehirden kastım çarşambadan samsuna taşınmak bu arada
Bugün biti kahvergi akıntı adet olmadım 3 cu günümCanim benim de öyleydi 1 hafta kahverengi leke gördüm nerdeyse sonra kırmızı kanama da oldu hatta bir kaç damla. En iyisi kan vermek emin olmak için kimyasal da olabilir Allah korusun
Atakum aşırı hareketli ya birde sahil falan olduğu için değişik tipler hep orda ama ilkadım olabilir belkiAtakum olursa harika olur mesela
Ben Atakum a gittiğimden beri asla aklımdan çıkaramıyorum. Minik İstanbul gibi. Doğma büyüme İstanbullu olduğum için artık bu şehrin kaosu beni yordu. Ama çok çok küçük bir ilçeye gidince de İstanbul’u özlüyorum. Çözümü İstanbul kadar kaotik olmayan ama minik ilçeler gibi de sıkıcı olmayan Atakum’da buldum. Ama gel gör ki öğretmen olarak oralara tayin şansımız çok bulunmuyor. Emekliliğe sınırda olanlar kapmış bize de anca İç Anadolunun daha küçük ilçeleri kalıyorAtakum aşırı hareketli ya birde sahil falan olduğu için değişik tipler hep orda ama ilkadım olabilir belkibiz tayinci geldik ama samsunlu olmaya karar verdik muhteşem bir yer birde linç yemeyeceksem atakum fazla abartılıyor bence ya her deniz kenarı şehirde olan güzel sahillerden birisi gibi
Ben çatlak yağın bio oil kullanıyorum, kardeşimin kolları birden genişlediği için 2 sene önce ona almıştım acayip şekilde çatlakları vardı, düzenli kullandı şu an hiç bir iz kalmadıKızlar ben bugün güneş kremi alacağım normal bir cildim var Solante genelde yağlı ciltlere daha uygun diye duydum.
Alternatif olarak siz hangi markaları aldınız. Tatile çıkmadan alayım istiyorum
Ayrıca çatlak için Bio Oil Çatlak Karşıtı & Nemlendirici almayı düşünüyorum kullanan varmı?
aynı şekilde 4. ayımdayım hiç sağlık ocağından aranmadımAcaba şehir fark ediyor olabilir mi? İstanbuldayım ben. 17. Haftamdayım daha bana ulaşan olmadı sağlık ocağından
Onceki catlaklara etkisi oldugunu bilmiyordum. Benim bacaklarimda da catlaklar var. Kullanip deneyeyim ben deBen çatlak yağın bio oil kullanıyorum, kardeşimin kolları birden genişlediği için 2 sene önce ona almıştım acayip şekilde çatlakları vardı, düzenli kullandı şu an hiç bir iz kalmadı
Onlar da bıkmış demek ki yoğunluktanaynı şekilde 4. ayımdayım hiç sağlık ocağından aranmadım
Ya güzel bir yer evet ama ben çokta bir farkını göremedim diğer sahil semtlerindenBen Atakum a gittiğimden beri asla aklımdan çıkaramıyorum. Minik İstanbul gibi. Doğma büyüme İstanbullu olduğum için artık bu şehrin kaosu beni yordu. Ama çok çok küçük bir ilçeye gidince de İstanbul’u özlüyorum. Çözümü İstanbul kadar kaotik olmayan ama minik ilçeler gibi de sıkıcı olmayan Atakum’da buldum. Ama gel gör ki öğretmen olarak oralara tayin şansımız çok bulunmuyor. Emekliliğe sınırda olanlar kapmış bize de anca İç Anadolunun daha küçük ilçeleri kalıyorYalnızca bir hayal olarak kaldı Atakum bende
merhaba.. direk normal aile hekimine gidiyorsun işte gebeyim ilk kez geliyorsun dersin.. onlar rutin kan tahlilin yakın zamanda yoksa bakıyorlar işte kadın doğumcunla kullandıgın ılac vııtamin vs var mı dıye soruyorlar belkı ekleme yapıyorlar.. yapıldıysa ıkılı uclu tarama test sonuclarını ısterler .. 20. haftada tekrar gıdıyorsun yıne rutın kan tahlılı ve bırde tetenoz asısı oluyorsunKızlar merhaba, tetanoz aşısı işin aile hekimimden randevu alıp mı gitmek gerekiyor. Yoksa direkt hemşireyle mi görüşmek gerekiyor. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç sağlık ocağına gitmedim. Süreç nasıl işliyor bilgilendirir misiniz?
İster yaş ister kuru normalde anında işe yarar ama artık pek yaramıyoBana kayısı etki ediyor şükür sabahları 4 5 tane kuru kayısı üstüne ılık su işe yarıyor doktorum söylemişti bunu, herşeyi enteresan gerçekten ben ikinciye şimdiden cesaret edemiyorum edenleri tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?