2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tetenoz aşısı için 18. Haftalar çok erken değil mi benim aile hekimimde kadın doğum doktorumda en erken 20. Hafta dedi

kızım olacağı kesinleşti kızlar kusmalarla ilgili sorun yaşayanlar varsa benimkinin sebebi reflüymüş ilaçlarımı düzenledi ve maalesef gebelik ilerledikçe azalmaz artar bunlar dedi
Benim de reflüm vardı gebelikle iyice arttı bazı yiyecekler çok acayip dokunuyor onları elersen çok rahat edersin mesela bana Antep fıstığı, limon, salatalık gibi şeyler aşırı dokunuyor

Benim de reflüm vardı gebelikle iyice arttı bazı yiyecekler çok acayip dokunuyor onları elersen çok rahat edersin mesela bana Antep fıstığı, limon, salatalık gibi şeyler aşırı dokunuyor
canım her şey dokunur mu bir insana domatesten salatalığa salçadan baharata kuru yemişlere ete balığa her şey dokunuyo

Anladım çooookk teşekkür ederim

inşallah ama dr geçmez artar dedi ben vefad neyse bebiş iyiymiş reflü dışında ben de iyiymişim çok şükür gerisi düzelir
Hiç kötü düşünme canim benim mide ağrım sırtıma vuruyordu acidan tansiyonum 6/4 falan oluyordu bayılıyordum prilam gaviscon bana da esom yazmisti mide koruyucu sonra kadın doğum doktorum kullanma mide koruyucu dedi bıraktım onu prilam dokunanan yiyecekleri yememek evde tek kalıp kendimi dinlememek yürümek kendimi meşgul etmek falan aşırı iyi geldi. Hatta seçim zamanı bana resen görev çıkmisti oturacak halim bile yoktu mide ağrısından kusmaktan iptal de ettiremedim prilam falan içtim gittim geceden orada sürekli oyalaninca zamann nasıl geçtiğini anlamadım o gün hiç ne kusma ne mide ağrısı çektim Şimdi de çok şükür hafifledi. Doktora bakıp kendini o psikolojiye sokma canım

Kızlar Kasım anneleri grubunda okudum da benim bebeğim hep sol tarafıma toplanıyor orada sertleşiyor orada olduğunu dışardan bile görebilirsiniz Kasım annelerinde birine doktor bu toplanma ve sertleşme erken doğum kasılmaları demiş 3 gün hastanede kalmış size de oluyor mu acaba okuduğum kadarıyla normal bir durum diyorlardı

Benim bebegim de ilk bastan beri hep sol tarafta. 6. Haftalarda bile azicik ayakta kalsam,egilip kalksam sola toplanip agriyordu. Ben riskli bir hamilelik yasiyorum zaten en bastan beri. Doktor sordugumda normal sertlesmesi bebek buyuyor dedi hep. Ama dinlendigimde o toplanma ve agri geciyor. Bence dikkat etmekte fayda var

Canım konuyla ilgili hiç bir bilgim yok ama ben hiç toplanma vs hissetmedim, hatta sorguluyordum neden olmuyor diye tüm hamilelerden duyuyordum çünkü... bir şey öğrenirseniz bu konuyla ilgili yazarsanız sevinirim.

Ayy o kişi benim galiba. Tabii ki korkmayın ama mutlaka doktorunuza sorun. Benim ozeldeki doktorum normal demişti ama benim içime sinmedi devlete de göründüm perinatolog da baktı ve yatış kararı verdiler. Tabii ki herkeste aynı olmuyor çoğu kişide toplaniyormus ama benimki erken doğum kasilmalariymis. Mutlaka doktorunuza rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün o zaten bir sıkıntı olup olmadığını söyleyecektir

Benim de ağrı vb yapmıyor ama orada sertleşiyor annem oradan büyüyor kızım yuvası oradadır dedi ama o yazan bayana doktorun doğum kasılmaları vb demesi beni çok şaşırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…