2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Onceki catlaklara etkisi oldugunu bilmiyordum. Benim bacaklarimda da catlaklar var. Kullanip deneyeyim ben de
Kardeşim birden gelişti ve ağırlık vs gibi spora başladığı için daha mor mor iken sürdü ve geçti. Biz rastgele denedik ve iyi geldi gerçekten öneririm denemeni

Sizin de bir tarafta sertleşme şeklinde mi oluyordu ağrı vb yapıyor miydu acaba

Canım konuyla ilgili hiç bir bilgim yok ama ben hiç toplanma vs hissetmedim, hatta sorguluyordum neden olmuyor diye tüm hamilelerden duyuyordum çünkü... bir şey öğrenirseniz bu konuyla ilgili yazarsanız sevinirim.
Tabii ki canım 24 temmuzda detaylı ultrasonum var orada da sorarım 19 Haziran'da doktor kontrolünde de öyleydi rahim ağzı uzunluğu vb her şeyi çok iyidi çok şükür

Ayy benimde oluyor öyle ama kaynanam normal dedi görümcem de öyle toplanırmış ama 9 aylık doğmuş karnının üstüne düşmesine rağmen

Ayy benimde oluyor öyle ama kaynanam normal dedi görümcem de öyle toplanırmış ama 9 aylık doğmuş karnının üstüne düşmesine rağmen
Ben de öyle biliyorum ama hafif endişelendim

Ben de öyle biliyorum ama hafif endişelendim
İnternete büyüdüğü için öyle oluyor yazıyor, doktora yine de sormak lazım ama en son gittiğimde rahim ağzı ölçüsü gayet iyi dediler bazı doktorlar gerçekten ne dediğini bilmiyor umarım öyledir

Bana da öyle dedi doktorum

Ayyy benimde öyle 11 yaşında bu sene biraz rahat ettik.
Hamileliği bahane göstererek neden iptal istemedin kabul mu etmediler gebeliği?
Geçmiş olsun. Erken doğum geçmişiniz var mı?
Sizin de bir tarafta sertleşme şeklinde mi oluyordu ağrı vb yapıyor miydu acaba
Ben nerde onu bile bilmiyorum. Kaçıncı haftadasın?

Ben 19 +2 ama 10. Haftadan beri sol tarafımda

Arkadaşlar bir şey soracam altta vajinada ağrı hissediyormusunuz baskı gibi özellikle biraz yürüyünce bende çok oluyor biraz fazla oturup kalkınca da çok oluyor 18 haftalık olduk yürürken çok zorluyor olan varmı bilgisi olan

Canım bu durum bende de oluyor. Biraz yürüyünce felan zonklama gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…