- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.421
Kardeşim birden gelişti ve ağırlık vs gibi spora başladığı için daha mor mor iken sürdü ve geçti. Biz rastgele denedik ve iyi geldi gerçekten öneririm denemeniOnceki catlaklara etkisi oldugunu bilmiyordum. Benim bacaklarimda da catlaklar var. Kullanip deneyeyim ben de
Sizin de bir tarafta sertleşme şeklinde mi oluyordu ağrı vb yapıyor miydu acabaAyy o kişi benim galiba. Tabii ki korkmayın ama mutlaka doktorunuza sorun. Benim ozeldeki doktorum normal demişti ama benim içime sinmedi devlete de göründüm perinatolog da baktı ve yatış kararı verdiler. Tabii ki herkeste aynı olmuyor çoğu kişide toplaniyormus ama benimki erken doğum kasilmalariymis. Mutlaka doktorunuza rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün o zaten bir sıkıntı olup olmadığını söyleyecektir
Evet sol tarafta toplanıp sertleşiyordu ve aynı zamanda gerginlik ve ağrı hissi oluyordu. Günde 2-3 kez olunca pek ciddiye almadım ama son günlerde bayağı artmıştıSizin de bir tarafta sertleşme şeklinde mi oluyordu ağrı vb yapıyor miydu acaba
Tabii ki canım 24 temmuzda detaylı ultrasonum var orada da sorarım 19 Haziran'da doktor kontrolünde de öyleydi rahim ağzı uzunluğu vb her şeyi çok iyidi çok şükürCanım konuyla ilgili hiç bir bilgim yok ama ben hiç toplanma vs hissetmedim, hatta sorguluyordum neden olmuyor diye tüm hamilelerden duyuyordum çünkü... bir şey öğrenirseniz bu konuyla ilgili yazarsanız sevinirim.
Ayy benimde oluyor öyle ama kaynanam normal dedi görümcem de öyle toplanırmış ama 9 aylık doğmuş karnının üstüne düşmesine rağmenKızlar Kasım anneleri grubunda okudum da benim bebeğim hep sol tarafıma toplanıyor orada sertleşiyor orada olduğunu dışardan bile görebilirsiniz Kasım annelerinde birine doktor bu toplanma ve sertleşme erken doğum kasılmaları demiş 3 gün hastanede kalmış size de oluyor mu acaba okuduğum kadarıyla normal bir durum diyorlardı
Anladım çok teşekkür ederimEvet sol tarafta toplanıp sertleşiyordu ve aynı zamanda gerginlik ve ağrı hissi oluyordu. Günde 2-3 kez olunca pek ciddiye almadım ama son günlerde bayağı artmıştı
Ben de öyle biliyorum ama hafif endişelendimAyy benimde oluyor öyle ama kaynanam normal dedi görümcem de öyle toplanırmış ama 9 aylık doğmuş karnının üstüne düşmesine rağmen
Bizim sağlık ocağında gerekli değil çünkü hemşire ilgileniyor doktor değil yani gıcıklık yapmazlarsa gerek yok aslindaBilgiler için de randevu almak gerekli mi acaba. Çünkü randevusuz doktorlar asla ilgilenmiyor
İnternete büyüdüğü için öyle oluyor yazıyor, doktora yine de sormak lazım ama en son gittiğimde rahim ağzı ölçüsü gayet iyi dediler bazı doktorlar gerçekten ne dediğini bilmiyor umarım öyledirBen de öyle biliyorum ama hafif endişelendim
Bana da öyle dedi doktorumİnternete büyüdüğü için öyle oluyor yazıyor, doktora yine de sormak lazım ama en son gittiğimde rahim ağzı ölçüsü gayet iyi dediler bazı doktorlar gerçekten ne dediğini bilmiyor umarım öyledir
Ayyy benimde öyle 11 yaşında bu sene biraz rahat ettik.Doktoruma sormustum. Probiyotigin hamilelikte kullanilabilecegini soylemisti. Bir de benim ilk cocugum da alerjik. Ilk cocuk alerjik olunca ikincinin de alerjik olma ihtimali yuksekmis. Ama hamilelikte probiyotik kullanilirsa alerjik olmama ihtimali de varmis, boyle bir yazi okumustum. Bakalim bu tez dogrulanabilecek miinsallah alerjik olmaz,ilkinden cok cektim cunku
Hamileliği bahane göstererek neden iptal istemedin kabul mu etmediler gebeliği?Hiç kötü düşünme canim benim mide ağrım sırtıma vuruyordu acidan tansiyonum 6/4 falan oluyordu bayılıyordum prilam gaviscon bana da esom yazmisti mide koruyucu sonra kadın doğum doktorum kullanma mide koruyucu dedi bıraktım onu prilam dokunanan yiyecekleri yememek evde tek kalıp kendimi dinlememek yürümek kendimi meşgul etmek falan aşırı iyi geldi. Hatta seçim zamanı bana resen görev çıkmisti oturacak halim bile yoktu mide ağrısından kusmaktan iptal de ettiremedim prilam falan içtim gittim geceden orada sürekli oyalaninca zamann nasıl geçtiğini anlamadım o gün hiç ne kusma ne mide ağrısı çektim Şimdi de çok şükür hafifledi. Doktora bakıp kendini o psikolojiye sokma canım
Geçmiş olsun. Erken doğum geçmişiniz var mı?Ayy o kişi benim galiba. Tabii ki korkmayın ama mutlaka doktorunuza sorun. Benim ozeldeki doktorum normal demişti ama benim içime sinmedi devlete de göründüm perinatolog da baktı ve yatış kararı verdiler. Tabii ki herkeste aynı olmuyor çoğu kişide toplaniyormus ama benimki erken doğum kasilmalariymis. Mutlaka doktorunuza rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün o zaten bir sıkıntı olup olmadığını söyleyecektir
Ben nerde onu bile bilmiyorum. Kaçıncı haftadasın?Sizin de bir tarafta sertleşme şeklinde mi oluyordu ağrı vb yapıyor miydu acaba
Ben 19 +2 ama 10. Haftadan beri sol tarafımdaAyyy benimde öyle 11 yaşında bu sene biraz rahat ettik.
Hamileliği bahane göstererek neden iptal istemedin kabul mu etmediler gebeliği?
Geçmiş olsun. Erken doğum geçmişiniz var mı?
Ben nerde onu bile bilmiyorum. Kaçıncı haftadasın?
Ben odunum sanırım ne nerde bilmiyorumBen 19 +2 ama 10. Haftadan beri sol tarafımda
Yok canım ilk gebelikAyyy benimde öyle 11 yaşında bu sene biraz rahat ettik.
Hamileliği bahane göstererek neden iptal istemedin kabul mu etmediler gebeliği?
Geçmiş olsun. Erken doğum geçmişiniz var mı?
Ben nerde onu bile bilmiyorum. Kaçıncı haftadasın?
Kuzum peki hiç sağda da sertlik hissetmiyor musun? Mesela solda toplanıyor benim ama sağ tarafta da hissediyorum bazen uzanıyor mu napıyor anlamadım ama çoğunluk sol.Ben 19 +2 ama 10. Haftadan beri sol tarafımda
Tabii ağrılıdır ama belki acı eşiğin yüksek ondandır ben ayağıma çivi girdiği için olmuştum 3 gün ağrı çektimValla 5 doz yaptırdım hatırlamıyorum o kadar ağrı oluyor muydu.
Canım bu durum bende de oluyor. Biraz yürüyünce felan zonklama gibi oluyorArkadaşlar bir şey soracam altta vajinada ağrı hissediyormusunuz baskı gibi özellikle biraz yürüyünce bende çok oluyor biraz fazla oturup kalkınca da çok oluyor 18 haftalık olduk yürürken çok zorluyor olan varmı bilgisi olan
Bana göre de senin doktorun söylediği garip geldiGarip geldi
Normal mi çok korkuyorum erken olmasındanCanım bu durum bende de oluyor. Biraz yürüyünce felan zonklama gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?