2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuzum peki hiç sağda da sertlik hissetmiyor musun? Mesela solda toplanıyor benim ama sağ tarafta da hissediyorum bazen uzanıyor mu napıyor anlamadım ama çoğunluk sol.
Benim de gün içinde yayılıyor ama uyurken falan sola geçiyor

Bana göre de senin doktorun söylediği garip geldi
Ben il dışına çıkmadan yaptırmak istedim uğraşmayayim diye yapmadılar birkaç doktordan da dinledim 20 hafta ve sonrası diye sen istersen bir daha araştır

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-13-14-44-48-163_com.android.chrome.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 49
İletişime geçmeye çalışacağım teşekkür ederim
Ben 9. Haftada gittiğimde bir form dolduruyor doktor bazı testleri yapıyor ona göre bu hafta D vitaminine başlayacaksınız vb bilgilendiriyor. 20. Haftada tetenoz aşısı ve genel kan alımı yapılacakmış bunlardan. Aile hekimi sorumluymus

Kardeşim birden gelişti ve ağırlık vs gibi spora başladığı için daha mor mor iken sürdü ve geçti. Biz rastgele denedik ve iyi geldi gerçekten öneririm denemeni
canım hangi çatlak kremi için yazmıştın bunu konuşmalardan bulamadım

Asla telefona cevap vermiyorlar. Yarım saattir arıyorum ama yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu tetanozu peki

Asla telefona cevap vermiyorlar. Yarım saattir arıyorum ama yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu tetanozu peki
Yapar ben de ikametgah adresimde değilim haftaya 20. Hafta olacak doktorum ben arayınca en yakın sağlık kuruluşuna git ben kayıt açacağım dedi

Ben odunum sanırım ne nerde bilmiyorum doktor muayenede ederken sağımdan oturup muayene ediyor cihazı da oralarda bir yerlere tutuyor valla
Yalnız değilsin ikinci gebelik 18. Haftadyaım hala tık yok:) yani bir şeyler hissediyorum ama bağırsak mı onun ayrımını dahi yapamıyorum bide ikinci hamilelik yani:))

Yalnız değilsin ikinci gebelik 18. Haftadyaım hala tık yok:) yani bir şeyler hissediyorum ama bağırsak mı onun ayrımını dahi yapamıyorum bide ikinci hamilelik yani:))
Ben elimi koyunca hissediyorum bir de arada otururken elektirik çarpmış gibi hissediyorum ama çok az

Kızlar aranızda spor yapan var mı? Günlük 45 dk tempolu yürüyüş yapıyorum ama onu yapamadığım günler evde çok kasmadan zorlamadan leslie yapsam zararlı olur mu acaba ?
Her gün yürüyüşe çıkamama durumum var maalesef.
5. Ayda da pilatese başlamayı düşünüyorum

Ben elimi koyunca hissediyorum bir de arada otururken elektirik çarpmış gibi hissediyorum ama çok az
Maşallah erkenci sizinkiler ya da benim kilomdan öyle:) biraz kilolu gebe kaldım ondanda hissetmiyor olabilirim. 2 hafta sonra inşallah artık net hissettirir kendini böyle aklıma takılıyo çünkü

Maşallah erkenci sizinkiler ya da benim kilomdan öyle:) biraz kilolu gebe kaldım ondanda hissetmiyor olabilirim. 2 hafta sonra inşallah artık net hissettirir kendini böyle aklıma takılıyo çünkü
20. Haftaya kadar çok normal diyotlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…