- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.441
Benim de gün içinde yayılıyor ama uyurken falan sola geçiyorKuzum peki hiç sağda da sertlik hissetmiyor musun? Mesela solda toplanıyor benim ama sağ tarafta da hissediyorum bazen uzanıyor mu napıyor anlamadım ama çoğunluk sol.
Ben il dışına çıkmadan yaptırmak istedim uğraşmayayim diye yapmadılar birkaç doktordan da dinledim 20 hafta ve sonrası diye sen istersen bir daha araştırBana göre de senin doktorun söylediği garip geldi
Ben bir kaç yerde sormuştum normal yazmışlardı ama bilemiyorum daha dün kontroldeydim doktor rahim ağzı felan ölçtü gayet güzel sıkıntı yok dedi, bişey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum korkmaNormal mi çok korkuyorum erken olmasından
İletişime geçmeye çalışacağım teşekkür ederimBizim sağlık ocağında gerekli değil çünkü hemşire ilgileniyor doktor değil yani gıcıklık yapmazlarsa gerek yok aslinda
Ben 9. Haftada gittiğimde bir form dolduruyor doktor bazı testleri yapıyor ona göre bu hafta D vitaminine başlayacaksınız vb bilgilendiriyor. 20. Haftada tetenoz aşısı ve genel kan alımı yapılacakmış bunlardan. Aile hekimi sorumluymusİletişime geçmeye çalışacağım teşekkür ederim
canım hangi çatlak kremi için yazmıştın bunu konuşmalardan bulamadımKardeşim birden gelişti ve ağırlık vs gibi spora başladığı için daha mor mor iken sürdü ve geçti. Biz rastgele denedik ve iyi geldi gerçekten öneririm denemeni
Asla telefona cevap vermiyorlar. Yarım saattir arıyorum ama yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu tetanozu pekiBen 9. Haftada gittiğimde bir form dolduruyor doktor bazı testleri yapıyor ona göre bu hafta D vitaminine başlayacaksınız vb bilgilendiriyor. 20. Haftada tetenoz aşısı ve genel kan alımı yapılacakmış bunlardan. Aile hekimi sorumluymus
Yapar ben de ikametgah adresimde değilim haftaya 20. Hafta olacak doktorum ben arayınca en yakın sağlık kuruluşuna git ben kayıt açacağım dediAsla telefona cevap vermiyorlar. Yarım saattir arıyorum ama yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu tetanozu peki
Yalnız değilsin ikinci gebelik 18. Haftadyaım hala tık yok:) yani bir şeyler hissediyorum ama bağırsak mı onun ayrımını dahi yapamıyorum bide ikinci hamilelik yani:))Ben odunum sanırım ne nerde bilmiyorumdoktor muayenede ederken sağımdan oturup muayene ediyor cihazı da oralarda bir yerlere tutuyor valla
Ahh anladım teşekkür ederimYapar ben de ikametgah adresimde değilim haftaya 20. Hafta olacak doktorum ben arayınca en yakın sağlık kuruluşuna git ben kayıt açacağım dedi
genelde sağlık ocağında yapılıyor benim bildiğimAsla telefona cevap vermiyorlar. Yarım saattir arıyorum ama yok. Devlet hastaneleri yapmıyor mu tetanozu peki
Ben elimi koyunca hissediyorum bir de arada otururken elektirik çarpmış gibi hissediyorum ama çok azYalnız değilsin ikinci gebelik 18. Haftadyaım hala tık yok:) yani bir şeyler hissediyorum ama bağırsak mı onun ayrımını dahi yapamıyorum bide ikinci hamilelik yani:))
Maşallah erkenci sizinkiler ya da benim kilomdan öyle:) biraz kilolu gebe kaldım ondanda hissetmiyor olabilirim. 2 hafta sonra inşallah artık net hissettirir kendini böyle aklıma takılıyo çünküBen elimi koyunca hissediyorum bir de arada otururken elektirik çarpmış gibi hissediyorum ama çok az
20. Haftada cmm testleri oluyor onda kanda mikrop oranına falan bakılıyormuş o mikrop vb sonucuna göre körlük sağırlık vb tespiti yapılıyormuşAhh anladım teşekkür ederim
Bio oil için canımcanım hangi çatlak kremi için yazmıştın bunu konuşmalardan bulamadım
20. Haftaya kadar çok normal diyotlarMaşallah erkenci sizinkiler ya da benim kilomdan öyle:) biraz kilolu gebe kaldım ondanda hissetmiyor olabilirim. 2 hafta sonra inşallah artık net hissettirir kendini böyle aklıma takılıyo çünkü
Hayırlı olsun canım, bir kan aldır sağlık ocağından
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?