2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar dün düştüğümden beri ayağım felaket ağrıyor, Ayreten düşerken diğer bacağıma yüklenince baldırımdan kalçama kadar bir acı var ne yapsam bilemedim

Kızlar dün düştüğümden beri ayağım felaket ağrıyor, Ayreten düşerken diğer bacağıma yüklenince baldırımdan kalçama kadar bir acı var ne yapsam bilemedim
Canım sana bir şey soyluyeyim ayağına onu yap koca karı şeyi ama geçiriyor inan ki çok az böyle bir yemek kaşığı kadar kıyma zeytin ve kara üzüm. Zeytini çekirdeği ile ezmen lazım bunların üçünü ez ayağına sar yatmadan önce sabaha ağrın kesilir

Olsun ben inanırım genelde böyle şeyler yarıyor, teşekkür ederim canım

Ben organizetor olarak çantama atıp gidebileceğim bir şey arıyordum bir de hiç çanta bile almasam komşuya vb giderken bezi, ıslak mendili ve alt açma matı beraber olan bir şey istemiştim hamur marka bu anlamda çok iyi bulmuştum

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-28-14-27-28-313_com.mobisoft.morhipo.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2023-07-28-14-27-24-370_com.mobisoft.morhipo.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2023-07-28-14-27-22-012_com.mobisoft.morhipo.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2023-07-28-14-24-22-375_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-07-28-14-24-12-440_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    17 KB · Görüntüleme: 52
H&M den bakabilirsin canim onun kalıpları büyük oluyor kızımda aldıklarım hep büyük geliyordu hem onda 1-2 ay 2-4 ay seçenekleri oluyor kiz bebekler için çok güzel seçenekler var
Teşekkür ederim canım bakayım

Antibiyotik tedavisi verirler büyük ihtimalle canım cok geçmiş olsun

bugun benimde tam olarak kasık değilde göbek deliğimin hizasında sağ tarafında oldu canım bi süre dik dogrulamadım gaz olabilir büyüme olabilir
Göbek deliği genellikle gaz sancısı oluyor ben progesteron kullanırken çok yaşıyordum bağırsakların çalışmasını yavaşlattıgu için

Kızlar sağ kasığımda iki gündür ara ara zonklama şeklinde ağrı var. Çok şiddetli değil ama hafif bi ağrı 20+4 olduk büyüme ağrısı mı bu başka bir şey olabilir mi
İnsatgramda prof. Dr özgür deren var perinatolog aynı zamanda onun videosu vardı gebelikte kadınların %80 inde böyle bir ağrı oluyor sebebini tam anlamıyla bilmiyoruz diyordu istersen bakabilirsin

ben hala bebeği hissedemiyorum bu arada... benim gibi olan var mı artık hissetmemiz gerekmiyor mu
Canım eğer ilk gebeliğinse çok normal diyorlar aslında çoğumuzun yeni yeni hissetmesi lazımdı ama herkeste aynı değil benim ki daha önce duyuldu herkeste farklı oluyor yani ama randevun olunca doktoruna bir sor için rahatlasın

Kızlar ya normalde devlete gidip ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ben şimdi şehir dışındayım doktorum başka yerde ayrıntılı ultrason yapılınca sonuç filan isteniyor mu acaba

ben hala bebeği hissedemiyorum bu arada... benim gibi olan var mı artık hissetmemiz gerekmiyor mu
Bende hissetmiyorum 19+4 benimde. 22 haftalığa kadar hissetmemek gayet normal diyorlar ama bende bir an önce hissetmek istiyorum

Kızlar ayrıntılı ultrasona gidince 2li ve 3lu testin sonuçlarını istiyorlar mi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…