- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.301
Canım sana bir şey soyluyeyim ayağına onu yap koca karı şeyi ama geçiriyor inan kiKızlar dün düştüğümden beri ayağım felaket ağrıyor, Ayreten düşerken diğer bacağıma yüklenince baldırımdan kalçama kadar bir acı var ne yapsam bilemedim
Olsun ben inanırım genelde böyle şeyler yarıyor, teşekkür ederim canımCanım sana bir şey soyluyeyim ayağına onu yap koca karı şeyi ama geçiriyor inan kiçok az böyle bir yemek kaşığı kadar kıyma zeytin ve kara üzüm. Zeytini çekirdeği ile ezmen lazım bunların üçünü ez ayağına sar yatmadan önce sabaha ağrın kesilir
Poşetle sarmayı unutma canım ister şimdi yap ister akşam. Akşam yapınca kokusunu almıyorsunOlsun ben inanırım genelde böyle şeyler yarıyor, teşekkür ederim canım
Akşam yaparım hem sabaha kadar etki etsinPoşetle sarmayı unutma canım ister şimdi yap ister akşam. Akşam yapınca kokusunu almıyorsun
Bim online var orada da olur belkiYakında bim olsa gider bakardım eşimle beraber gideriz olmadı o işten çıkınca
Teşekkür ederim canım bakayımH&M den bakabilirsin canim onun kalıpları büyük oluyor kızımda aldıklarım hep büyük geliyordu hem onda 1-2 ay 2-4 ay seçenekleri oluyor kiz bebekler için çok güzel seçenekler var
Antibiyotik tedavisi verirler büyük ihtimalle canım cok geçmiş olsunidrar yollarımda enf var kızlar kum döküyordum zaten bugün tahliller geldi lökosit 59 çıktı asmdeki dr çok ciddi enf var diye beni evhamlandırdı gece dr gideceğim ilaç için kendi drum da yıllık izne gidecek zamanı buldu
Göbek deliği genellikle gaz sancısı oluyor ben progesteron kullanırken çok yaşıyordum bağırsakların çalışmasını yavaşlattıgu içinbugun benimde tam olarak kasık değilde göbek deliğimin hizasında sağ tarafında oldu canım bi süre dik dogrulamadım gaz olabilir büyüme olabilir
İnsatgramda prof. Dr özgür deren var perinatolog aynı zamanda onun videosu vardı gebelikte kadınların %80 inde böyle bir ağrı oluyor sebebini tam anlamıyla bilmiyoruz diyordu istersen bakabilirsinKızlar sağ kasığımda iki gündür ara ara zonklama şeklinde ağrı var. Çok şiddetli değil ama hafif bi ağrı 20+4 olduk büyüme ağrısı mı bu başka bir şey olabilir mi
Canım eğer ilk gebeliğinse çok normal diyorlar aslında çoğumuzun yeni yeni hissetmesi lazımdı ama herkeste aynı değil benim ki daha önce duyuldu herkeste farklı oluyor yani ama randevun olunca doktoruna bir sor için rahatlasınben hala bebeği hissedemiyorum bu arada... benim gibi olan var mı artık hissetmemiz gerekmiyor mu
Benim de aynı şekilde bazen hissediyorum bi kere galan belki de yanılıyorum bilmiyorumben hala bebeği hissedemiyorum bu arada... benim gibi olan var mı artık hissetmemiz gerekmiyor mu
DOktorum tok git dedi canimKızlar bir de ayrıntılı ultrasona giderken aç mı tok mu gitmek gerekiyor ya
Tok karnına ,karbonhidrat tüketip gitmek gerekiyorKızlar bir de ayrıntılı ultrasona giderken aç mı tok mu gitmek gerekiyor ya
Bende hissetmiyorum 19+4 benimde. 22 haftalığa kadar hissetmemek gayet normal diyorlar ama bende bir an önce hissetmek istiyorumben hala bebeği hissedemiyorum bu arada... benim gibi olan var mı artık hissetmemiz gerekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?