2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben randevu alırken yanınızda getirin demediler sormadılarda haftaya cumartesi gidicem. Eğer bir gün önce arayıp isterlerse yazarım buraya.
Cuma günü de benim var arkadaşım istiyorlar dedi benim doktorum başka şehirde neyse isterlerse de artık kadın doğum yakın onlara ordan gidip isterim ya da pazartesi günü arar sorarım ya

Cuma günü de benim var arkadaşım istiyorlar dedi benim doktorum başka şehirde neyse isterlerse de artık kadın doğum yakın onlara ordan gidip isterim ya da pazartesi günü arar sorarım ya
Benim perinatolog başka şehirde isteyeceklerse önceden söyleseler bari ona göre gidip hastaneden alsam :)

Ayin 22 sine al randevunu demisti doktorum. Daha aramadim insallah bulabilirim
Özelde bulursun büyük ihtimal ama erken almakta fayda var ben uğur turhana almıştım ama maalesef iptal etmek zorunda kaldım şehir dışında olacağım diye şimdi yarın başka doktordan randevu alacağım

Ben de evimde degilim 5 gundur. Eve gecip oyle arayayim dedim. Dediginiz gibi bulundugum sehirde 2 tane var bildigim perinatolog var. Onlar da dolabilir hemen. Yarin arayayim

Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar raporlarınız nasıl biz gittiğimizde nasıl rapor verecekler örnek atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…