- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.321
Ben randevu alırken yanınızda getirin demediler sormadılarda haftaya cumartesi gidicem. Eğer bir gün önce arayıp isterlerse yazarım buraya.Kızlar ayrıntılı ultrasona gidince 2li ve 3lu testin sonuçlarını istiyorlar mi acaba ya
Cuma günü de benim var arkadaşım istiyorlar dedi benim doktorum başka şehirde neyse isterlerse de artık kadın doğum yakın onlara ordan gidip isterim ya da pazartesi günü arar sorarım yaBen randevu alırken yanınızda getirin demediler sormadılarda haftaya cumartesi gidicem. Eğer bir gün önce arayıp isterlerse yazarım buraya.
Benim perinatolog başka şehirde isteyeceklerse önceden söyleseler bari ona göre gidip hastaneden alsam :)Cuma günü de benim var arkadaşım istiyorlar dedi benim doktorum başka şehirde neyse isterlerse de artık kadın doğum yakın onlara ordan gidip isterim ya da pazartesi günü arar sorarım ya
Ben pazartesi günü arayıp sorayım en iyisiBenim perinatolog başka şehirde isteyeceklerse önceden söyleseler bari ona göre gidip hastaneden alsam :)
Benim 8 Ağustos Eray Çalışkan a randevum var ve gelmeden önce sonucu getirin dedilerKızlar ayrıntılı ultrasona gidince 2li ve 3lu testin sonuçlarını istiyorlar mi acaba ya
Ben şehir dışında olmasam götürürüm de doktorum yanımda yokBenim 8 Ağustos Eray Çalışkan a randevum var ve gelmeden önce sonucu getirin dediler
Parismom™ Alt Değiştirme ÇantasıBen organizetor olarak çantama atıp gidebileceğim bir şey arıyordum bir de hiç çanta bile almasam komşuya vb giderken bezi, ıslak mendili ve alt açma matı beraber olan bir şey istemiştim hamur marka bu anlamda çok iyi bulmuştum
Üniversite hastanesinden alacaksan önce alman lazım ben 10 temmuzda gittim 4 Ağustosa gün verdiKizlar detayli ultrason icin randevuyu ne kadar sure onceden aldiniz
Yok canim. Perinatologdan alacagim ozeldekiÜniversite hastanesinden alacaksan önce alman lazım ben 10 temmuzda gittim 4 Ağustosa gün verdi
Tam olarak bilmiyorum da eğer büyükşehir de yaşıyorsanız yine dolu oluyor önceden almak gerekir sana uygun günü ayarlıyorlarYok canim. Perinatologdan alacagim ozeldeki
Ayin 22 sine al randevunu demisti doktorum. Daha aramadim insallah bulabilirimTam olarak bilmiyorum da eğer büyükşehir de yaşıyorsanız yine dolu oluyor önceden almak gerekir sana uygun günü ayarlıyorlar
Canım özeller de yoğun oluyor bence ara sor erken almak geç kalmaktan iyidirAyin 22 sine al randevunu demisti doktorum. Daha aramadim insallah bulabilirim
Özelde bulursun büyük ihtimal ama erken almakta fayda var ben uğur turhana almıştım ama maalesef iptal etmek zorunda kaldım şehir dışında olacağım diye şimdi yarın başka doktordan randevu alacağımAyin 22 sine al randevunu demisti doktorum. Daha aramadim insallah bulabilirim
Ben de evimde degilim 5 gundur. Eve gecip oyle arayayim dedim. Dediginiz gibi bulundugum sehirde 2 tane var bildigim perinatolog var. Onlar da dolabilir hemen. Yarin arayayimÖzelde bulursun büyük ihtimal ama erken almakta fayda var ben uğur turhana almıştım ama maalesef iptal etmek zorunda kaldım şehir dışında olacağım diye şimdi yarın başka doktordan randevu alacağım
Bu da çok güzelmişParismom™ Alt Değiştirme Çantası
ben de bunu almak istiyorum
Bence de arayıp al ileride değişirse arar gün değiştirme şansı var mı diye sorarsınBen de evimde degilim 5 gundur. Eve gecip oyle arayayim dedim. Dediginiz gibi bulundugum sehirde 2 tane var bildigim perinatolog var. Onlar da dolabilir hemen. Yarin arayayim
Hamur markasının alt değiştirme ve organizesini almıştım . Sonra anne bebek çantası aldım onun içinden de çıktı bazı çantalarda olabiliyor çantadan sonra alın benceParismom™ Alt Değiştirme Çantası
ben de bunu almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?