2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben pazartesi günü arayıp sorayım en iyisi
. İLK ÜÇ AY İÇİNDEKİ ULTRASON GÖRÜNTÜ VE ÖLÇÜM KAYITLARINIZI, YAPILMIŞ OLAN 2” Lİ ,3”LÜ VEYA 4” LÜ TESTLERİ VE TESTLERİNİZİN SONUÇ ÇIKTILARINI yanınızda bulundurunuz.( E-NABIZDA SONUÇLAR EKSİKTİR, KABUL EDİLMEMEKTEDİR). Gebeliğiniz çoğul ise önceden bildirmeniz rica olunur.Yarım dolu mesane ile geliniz. Gelmeden kahvaltı yap gel dediler öyle yaptım

Özelde mi dediler? Ben şehir dışındayım ve hiçbiri yanımda yok 3luyu zaten burda yaptırdım ama ultrason görüntüleri ne alaka yani

Özelde mi dediler? Ben şehir dışındayım ve hiçbiri yanımda yok 3luyu zaten burda yaptırdım ama ultrason görüntüleri ne alaka yani
Canım ben 2li tarama yaptırdıgimda doktoruma gitmedim o bakıp bilgisayardan bana watsaptan attı, dörtlü taramayı da kontrole gittiğimde bilgisayar ekranından çektim. Senin doktorun olmasa da anlaştığını hastaneyi ara onlar sana fotoğrafı çekip atsın, gitmene gerek yok bence

Rapor varda evde eşim de amcasının yanında bende ailemin yanındayım çeker atar da ultrason görüntüleri ve 3lu test sonucu yok 3lu burda yapıldı değerler enabizda var ama grafikli kağıt almadım

Bir de yapıyor musunuz bilmiyorum ama yapmayanlara fikir olabilir, her randevumda kamerayla cekebilir miyim diyorm, her kontrolü çekiyorum mutlaka, kendi kendime bir watsap grubu kurdum her gittiğim haftayi yazarak oraya videoları atiyorm

Devlete gittiğim için tek sefer sordum ikinciye sormadım

Kızlar bugün kendimi biraz iyi hissedince temizlik yaptım aslında kendimi çok yormamaya çalıştım ama kasıklarım ağrıyor şimdi ay çok üzüldüm çok pişman oldum hiç başınıza geldi mi böyle ne kadar sürede geçer acaba

Kizlar detayli ultrason icin randevuyu ne kadar sure onceden aldiniz
40 gün önceden shshsh
Bana doktorum ayrıntılıya gitmeden önce hastaneye gelip yaptırdığımız mom testinin çıkışını al mutlaka dedi. İkili ve üçlü tarama testini istemediğini belirt dedi.
Doktor soracaktır çünkü dedi.
Bence götürmek de fayda var sanırım perinatologda ona göre kendine bir harita çiziyor diye düşünüyorum. Üzerinde daha hassas bakması gereken şeylere falan karar veriyordur muhtemelen

Hamur markasının alt değiştirme ve organizesini almıştım . Sonra anne bebek çantası aldım onun içinden de çıktı bazı çantalarda olabiliyor çantadan sonra alın bence
Hangi çantayı aldın memnun kaldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…