- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.341
. İLK ÜÇ AY İÇİNDEKİ ULTRASON GÖRÜNTÜ VE ÖLÇÜM KAYITLARINIZI, YAPILMIŞ OLAN 2” Lİ ,3”LÜ VEYA 4” LÜ TESTLERİ VE TESTLERİNİZİN SONUÇ ÇIKTILARINI yanınızda bulundurunuz.( E-NABIZDA SONUÇLAR EKSİKTİR, KABUL EDİLMEMEKTEDİR). Gebeliğiniz çoğul ise önceden bildirmeniz rica olunur.Yarım dolu mesane ile geliniz. Gelmeden kahvaltı yap gel dediler öyle yaptımBen pazartesi günü arayıp sorayım en iyisi
Cd veriyorlar, Ayreten 2-3 kağıt rapor çıkarıyor onu da doktoruna götürüyorsun. Ben aynı gün götürdüm beni aldı içeri konuştuk vs bu kadarAyrintili ultrasonda video filan verdiler mi kizlar size
Özelde mi dediler? Ben şehir dışındayım ve hiçbiri yanımda yok 3luyu zaten burda yaptırdım ama ultrason görüntüleri ne alaka yani. İLK ÜÇ AY İÇİNDEKİ ULTRASON GÖRÜNTÜ VE ÖLÇÜM KAYITLARINIZI, YAPILMIŞ OLAN 2” Lİ ,3”LÜ VEYA 4” LÜ TESTLERİ VE TESTLERİNİZİN SONUÇ ÇIKTILARINI yanınızda bulundurunuz.( E-NABIZDA SONUÇLAR EKSİKTİR, KABUL EDİLMEMEKTEDİR). Gebeliğiniz çoğul ise önceden bildirmeniz rica olunur.Yarım dolu mesane ile geliniz. Gelmeden kahvaltı yap gel dediler öyle yaptım
Canım ben 2li tarama yaptırdıgimda doktoruma gitmedim o bakıp bilgisayardan bana watsaptan attı, dörtlü taramayı da kontrole gittiğimde bilgisayar ekranından çektim. Senin doktorun olmasa da anlaştığını hastaneyi ara onlar sana fotoğrafı çekip atsın, gitmene gerek yok benceÖzelde mi dediler? Ben şehir dışındayım ve hiçbiri yanımda yok 3luyu zaten burda yaptırdım ama ultrason görüntüleri ne alaka yani
Rapor varda evde eşim de amcasının yanında bende ailemin yanındayım çeker atar da ultrason görüntüleri ve 3lu test sonucu yok 3lu burda yapıldı değerler enabizda var ama grafikli kağıt almadımCanım ben 2li tarama yaptırdıgimda doktoruma gitmedim o bakıp bilgisayardan bana watsaptan attı, dörtlü taramayı da kontrole gittiğimde bilgisayar ekranından çektim. Senin doktorun olmasa da anlaştığını hastaneyi ara onlar sana fotoğrafı çekip atsın, gitmene gerek yok bence
Evet özel muayenehane, hepsini inceledi ultrasonların vsÖzelde mi dediler? Ben şehir dışındayım ve hiçbiri yanımda yok 3luyu zaten burda yaptırdım ama ultrason görüntüleri ne alaka yani
Ben üniversiteye gidecem ya belki o kadar istemez diye umut ediyorum inşallah istemezEvet özel muayenehane, hepsini inceledi ultrasonların vs
Gece dediğimi yapıp yatmayı unutmaEvet özel muayenehane, hepsini inceledi ultrasonların vs
Bilmiyorum ki acaba hepsi Farklı Farklı mıBen üniversiteye gidecem ya belki o kadar istemez diye umut ediyorum inşallah istemez
Devlete gittiğim için tek sefer sordum ikinciye sormadımBir de yapıyor musunuz bilmiyorum ama yapmayanlara fikir olabilir, her randevumda kamerayla cekebilir miyim diyorm, her kontrolü çekiyorum mutlaka, kendi kendime bir watsap grubu kurdum her gittiğim haftayi yazarak oraya videoları atiyorm
6. Haftam da aradı tatlımKızlar sağlık ocağı sizi kaçıncı haftanızda aradı?
Benim özel sabah sordum fiyat alırken gerek yok bişeye dedilerBen üniversiteye gidecem ya belki o kadar istemez diye umut ediyorum inşallah istemez
40 gün önceden shshshKizlar detayli ultrason icin randevuyu ne kadar sure onceden aldiniz
Bana verdiler canım ama girer girmez biz CD istedikAyrintili ultrasonda video filan verdiler mi kizlar size
Hangi çantayı aldın memnun kaldın mıHamur markasının alt değiştirme ve organizesini almıştım . Sonra anne bebek çantası aldım onun içinden de çıktı bazı çantalarda olabiliyor çantadan sonra alın bence
Özel değil mi üniversite de yaptıran oldu mu arkadaşlarBana verdiler canım ama girer girmez biz CD istedik
Ben de özel de yaptırdım canim yaşadığım ilde üniversitedeki hocalarin bir tanesi ücret karşılığı üniversitede yapıyor ama gitmedim hiçÖzel değil mi üniversite de yaptıran oldu mu arkadaşlar
Puredu bej çanta severek aldım inşallah memnun kalırımHangi çantayı aldın memnun kaldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?