- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.361
Ayyy bende onu alacağım. Biraz pahalı ama kullananlar çok beğeniypr. İnstagramda dekorz var ondan gördğm çok beğendim. Bide valiz gibi açılıyor ya ondan istiyorumPuredu bej çanta severek aldım inşallah memnun kalırım
Böcek gibi bir şey isirmis olabilir mi çünkü böcek türü değiştikçe vücutta değişik etki yapıyorMerhaba kızlar benim ayaklarda ve bacaklarda şişkinlik başladı bugün, ağrı da yapıyor. Ayağımda alerji gibi birşey çıktı ondan kaynaklı sanıyordum acile gittim doktor ikisi ayrı sebepten dedi. Ayaktakinin sebebini anlayamadık 5 6 gündür kızarıklık ve kaşıntı. İsilik gibi görüntüsü. Böyle birşey yaşayan var mı. Şişkinlik için de tuzu azaltıcam mahvetti beni 24 saat mesaim olduğu güne denk geldi birdehamişlik de zor işmiş
Ben esime aldırdım çalıştığım icin bu organizerden hiç güzel değil küçücük iade edicem hattaKızlar bu arada hastane çantasına valizine organizer aldınız mı bugün bile geliyor Trendyolda 100 liradan aşağı yok bime 45 liraya geliyor bilginize
Ben hep devlet hastanesine gittim ve bunların hiç biri yok elimde goturmesek sorun olur mu ki ☹. İLK ÜÇ AY İÇİNDEKİ ULTRASON GÖRÜNTÜ VE ÖLÇÜM KAYITLARINIZI, YAPILMIŞ OLAN 2” Lİ ,3”LÜ VEYA 4” LÜ TESTLERİ VE TESTLERİNİZİN SONUÇ ÇIKTILARINI yanınızda bulundurunuz.( E-NABIZDA SONUÇLAR EKSİKTİR, KABUL EDİLMEMEKTEDİR). Gebeliğiniz çoğul ise önceden bildirmeniz rica olunur.Yarım dolu mesane ile geliniz. Gelmeden kahvaltı yap gel dediler öyle yaptım
Masallah sağ salim kucağınıza alırsınız insallah. Amin darısı bize vakit yaklaştikca stres olmuyo değilimGünaydın kızlar. Dün detaylıya girdim bende . Çok şükür güzel haberler aldım.
11 de girdim 13 te çıktım. İnanılmaz zorladı pozisyonu.
Darısı bekleyenlerin başına sağlıklı haberler almanız dileğiyle
Masallah sağ salim kucağınıza alırsınız insallah. Amin darısı bize vakit yaklaştikca stres olmuyo değilim
Hamilelik diyetisyeni önerebilir misinizYani aslinda onumuzdeki ay 39 biticekama merak etmeyin beni normal hayatta da kucuk saniyolar
Eki Görüntüle 3275097
Benim diyetisyenin gunluk verdigi kalori bu. Hamilelikten once 1400-1500 arasiydi. Hamilelik hazirliginda ve ilk basta 1600lere cikti ama simdi yukseldi.
Soyleki normal diyetisyene degil hamilelik uzerine uzman bir diyetisyene gitmende fayda var tavsiye olarak
Valla herkeste farkli. Bende hiiicbirsey yapmadi. Sadce oldugum aksam kolumu arabaya carptim aa noldu he asi oldum dogru diyecek kdr nokta kdr acidi.herkin bunyesi farkli cok da saapmadan git bence
Gözün aydın canımGünaydın kızlar. Dün detaylıya girdim bende . Çok şükür güzel haberler aldım.
11 de girdim 13 te çıktım. İnanılmaz zorladı pozisyonu.
Darısı bekleyenlerin başına sağlıklı haberler almanız dileğiyle
Benden bunların hiçbirini istemediBen esime aldırdım çalıştığım icin bu organizerden hiç güzel değil küçücük iade edicem hatta
Ben hep devlet hastanesine gittim ve bunların hiç biri yok elimde goturmesek sorun olur mu ki ☹
Bence makarnanin insanı çeken gizemli bir yanı varBu arada sabah 6 da uyandim. Ve acim. Usenmeden 2 kat asagi indim meyve aldim geldim yatakta yiyorum. Evde herkes fosur fosur. Tabi ki yatakta gobegime konmus meyve tabagi, yanimda esim fosurdarken bir foto cektim
Dun gece koca bir tabak makarna yemistim. Bir daha yemiyecegim soz veriyorum burada kendime. Hem sistim hem ac uyandim.
Hilal Acar ben çok memnudum sadece gebe diyetisyeni değil normal diyetisyen. Ama çok ilgiliHamilelik diyetisyeni önerebilir misinizhenüz 6 haftalığım 2 kilo aldım bile
Bilmiyorum ki sadece iki ayakta var böcek değildir sanırım. Sandaletler mi terletiyor acabaBöcek gibi bir şey isirmis olabilir mi çünkü böcek türü değiştikçe vücutta değişik etki yapıyor
Benim 2-3 gune kesmisti canimKızlar selamlar, bugün 20+2yim 2 gün önce hafif kanamam oldu daha önce hiç kanamam olmamıştı. Hemen doktora gittik. 3 gün için Ankaraya gidip gelmem gerekmişti iş ile ilgili doktor yol yorgunluğu ve fazla ayakta kalmaktan olabileceğini kanama alanım olmadığını bebeğin iyi olduğunu söyledi. Progestan ve istirahat verdi. Daha önce kanaması olup progestan kullanmış olanlar acaba kanamanızı kaç günde kesti ilaç acaba?
Benim bugün 3.gün olacak canım ancak sabah açık renkli akşama doğru ise kahverengileşerek devam ediyor. Doktorum da 2-3 güne keseceğini söylemişti yine de tecrübelilere danışmak istedim 3.gün olup devam edinceBenim 2-3 gune kesmisti canim
Proluton igne filan da verdi mi? Herkeste ayni surede kesilmiyordur belkiBenim bugün 3.gün olacak canım ancak sabah açık renkli akşama doğru ise kahverengileşerek devam ediyor. Doktorum da 2-3 güne keseceğini söylemişti yine de tecrübelilere danışmak istedim 3.gün olup devam edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?