2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Puredu bej çanta severek aldım inşallah memnun kalırım
Ayyy bende onu alacağım. Biraz pahalı ama kullananlar çok beğeniypr. İnstagramda dekorz var ondan gördğm çok beğendim. Bide valiz gibi açılıyor ya ondan istiyorum

Merhaba kızlar benim ayaklarda ve bacaklarda şişkinlik başladı bugün, ağrı da yapıyor. Ayağımda alerji gibi birşey çıktı ondan kaynaklı sanıyordum acile gittim doktor ikisi ayrı sebepten dedi. Ayaktakinin sebebini anlayamadık 5 6 gündür kızarıklık ve kaşıntı. İsilik gibi görüntüsü. Böyle birşey yaşayan var mı. Şişkinlik için de tuzu azaltıcam mahvetti beni 24 saat mesaim olduğu güne denk geldi birde hamişlik de zor işmiş

Böcek gibi bir şey isirmis olabilir mi çünkü böcek türü değiştikçe vücutta değişik etki yapıyor

Ne guzel artik detayli teslasimiz basladi :) kimileri girdi bile. Benim de 2 hafta var. Ozelde kendi takip doktorum perinatolog olmasina ragmen 6 hafta onceden rendevu aldim :) iki kisi calistigimiz icin sabah erkene aliyorum, onceki randevularda sarkma bekleme ihtimali olmuyor.

Detaylidan sonra bir oh cekecegim galiba. Alisveris icin hep detayliyi bekleyecegim demistim. Doktor da 24. Haftayi bekle, dogdu mu yasayacak kivama geliyor diyor. Sonra da 24 ü beklerim kesin :)

Bu arada sabah 6 da uyandim. Ve acim. Usenmeden 2 kat asagi indim meyve aldim geldim yatakta yiyorum. Evde herkes fosur fosur. Tabi ki yatakta gobegime konmus meyve tabagi, yanimda esim fosurdarken bir foto cektim

Dun gece koca bir tabak makarna yemistim. Bir daha yemiyecegim soz veriyorum burada kendime. Hem sistim hem ac uyandim.

Kızlar bu arada hastane çantasına valizine organizer aldınız mı bugün bile geliyor Trendyolda 100 liradan aşağı yok bime 45 liraya geliyor bilginize
Ben esime aldırdım çalıştığım icin bu organizerden hiç güzel değil küçücük iade edicem hatta
Ben hep devlet hastanesine gittim ve bunların hiç biri yok elimde goturmesek sorun olur mu ki ☹

Masallah sağ salim kucağınıza alırsınız insallah. Amin darısı bize vakit yaklaştikca stres olmuyo değilim

Masallah sağ salim kucağınıza alırsınız insallah. Amin darısı bize vakit yaklaştikca stres olmuyo değilim

Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
Streste çok haklısın, son gece gene uyku uyuyamadım. Doktorun ağzına bakıyorsun ultrasonda bişey desin diye. Allahtan konuşarak muayene ediyolar ama o iki an bile ömründen ömür alıyo

Hamilelik diyetisyeni önerebilir misiniz henüz 6 haftalığım 2 kilo aldım bile

Gözün aydın canım

Ben esime aldırdım çalıştığım icin bu organizerden hiç güzel değil küçücük iade edicem hatta

Ben hep devlet hastanesine gittim ve bunların hiç biri yok elimde goturmesek sorun olur mu ki ☹
Benden bunların hiçbirini istemedi

Bence makarnanin insanı çeken gizemli bir yanı var

Bebek doğunca hediyelik eşya falan yaptırmayı düşünüyor musun

Kızlar selamlar, bugün 20+2yim 2 gün önce hafif kanamam oldu daha önce hiç kanamam olmamıştı. Hemen doktora gittik. 3 gün için Ankaraya gidip gelmem gerekmişti iş ile ilgili doktor yol yorgunluğu ve fazla ayakta kalmaktan olabileceğini kanama alanım olmadığını bebeğin iyi olduğunu söyledi. Progestan ve istirahat verdi. Daha önce kanaması olup progestan kullanmış olanlar acaba kanamanızı kaç günde kesti ilaç acaba?

Benim 2-3 gune kesmisti canim

Proluton igne filan da verdi mi? Herkeste ayni surede kesilmiyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…