2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aç mı gittiniz neden zorladı?

İlk 10-11 haftada çeşitli zamanlarda kanamam oldu. Yakın zamana kadar progestan fitil kullandım. 3-4 günde açık kahverengiye dönerek bitmişti. Eğer fitil olarak kullanıyorsanız, attıktan sonra bir müddet uzanın ayaklarınızın altına yastık koyabilirsiniz, nasıl rahat ediyorsanız. Gün içinde de bol bol dinlenmeye, uzanmaya çalışın.

Çok geçmiş olsun canım benim kanamam yoktu ama kanama alanım vardı protein ve su çok iyi geliyor

Gecmis olsun rahim ağzı ölçümü yapılıyor mu düzenli olarak?

valla benim adidas sirt cantasi var onla idare ederim evde koyacak yer yok her sey gozume batiyor yer sıkıntısından
Benim de aslında nöbette giderken aldığım çok güzel bir sırt çantam var ondan mı devam etsem sadece bu biberon kısımları oluyor ya sıcak tutan o cezbediyor

20. Haftada FL kac olmalı ben 2 hafta once gelmstm muayeneye.. Kagıtlara baktım FL aynısı cıktı sanırım. Artmamıs kafama takıldı kılo almış ama.
İdrar kulturu verdım hoca arayacak evet enfeksiyon kapmışım tuvalete gide gele burda yazmstm.

Gecmis olsun canim. Hassas olcum yapamadiklari icin oyle gorunuyordur canim

Tetanozda bas agrısı bulantı ve bugun de bas agrısı ve kol agrısı olarak devam ediyor. O onemlı deil FL olcusu kafaya taktım şimdi. Bakalım telefon beklıyorum doktordan. Enfeksiyon da 3 gundur asagıdan agrım vardı tahlilde cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…