- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.381
Aç mı gittiniz neden zorladı?Günaydın kızlar. Dün detaylıya girdim bende . Çok şükür güzel haberler aldım.
11 de girdim 13 te çıktım. İnanılmaz zorladı pozisyonu.
Darısı bekleyenlerin başına sağlıklı haberler almanız dileğiyle
Hamur markasının alt değiştirme ve organizesini almıştım . Sonra anne bebek çantası aldım onun içinden de çıktı bazı çantalarda olabiliyor çantadan sonra alın bence
masallah canim. kacinci haftada girdin boy kilo ne dediGünaydın kızlar. Dün detaylıya girdim bende . Çok şükür güzel haberler aldım.
11 de girdim 13 te çıktım. İnanılmaz zorladı pozisyonu.
Darısı bekleyenlerin başına sağlıklı haberler almanız dileğiyle
İlk 10-11 haftada çeşitli zamanlarda kanamam oldu. Yakın zamana kadar progestan fitil kullandım. 3-4 günde açık kahverengiye dönerek bitmişti. Eğer fitil olarak kullanıyorsanız, attıktan sonra bir müddet uzanın ayaklarınızın altına yastık koyabilirsiniz, nasıl rahat ediyorsanız. Gün içinde de bol bol dinlenmeye, uzanmaya çalışın.Kızlar selamlar, bugün 20+2yim 2 gün önce hafif kanamam oldu daha önce hiç kanamam olmamıştı. Hemen doktora gittik. 3 gün için Ankaraya gidip gelmem gerekmişti iş ile ilgili doktor yol yorgunluğu ve fazla ayakta kalmaktan olabileceğini kanama alanım olmadığını bebeğin iyi olduğunu söyledi. Progestan ve istirahat verdi. Daha önce kanaması olup progestan kullanmış olanlar acaba kanamanızı kaç günde kesti ilaç acaba?
Ben ogretmenim canimKızlar aranızda mebde öğretmenlik yapan var mı
Ben varım canımKızlar aranızda mebde öğretmenlik yapan var mı
Ne almayı düşünüyorsub canımben bebek cantasi almayacagim
Çok geçmiş olsun canım benim kanamam yoktu ama kanama alanım vardı protein ve su çok iyi geliyorKızlar selamlar, bugün 20+2yim 2 gün önce hafif kanamam oldu daha önce hiç kanamam olmamıştı. Hemen doktora gittik. 3 gün için Ankaraya gidip gelmem gerekmişti iş ile ilgili doktor yol yorgunluğu ve fazla ayakta kalmaktan olabileceğini kanama alanım olmadığını bebeğin iyi olduğunu söyledi. Progestan ve istirahat verdi. Daha önce kanaması olup progestan kullanmış olanlar acaba kanamanızı kaç günde kesti ilaç acaba?
Gecmis olsun rahim ağzı ölçümü yapılıyor mu düzenli olarak?Benim bugün 3.gün olacak canım ancak sabah açık renkli akşama doğru ise kahverengileşerek devam ediyor. Doktorum da 2-3 güne keseceğini söylemişti yine de tecrübelilere danışmak istedim 3.gün olup devam edince
Ben de varımKızlar aranızda mebde öğretmenlik yapan var mı
valla benim adidas sirt cantasi var onla idare ederimNe almayı düşünüyorsub canım
Benim de aslında nöbette giderken aldığım çok güzel bir sırt çantam varvalla benim adidas sirt cantasi var onla idare ederimevde koyacak yer yok her sey gozume batiyor yer sıkıntısından
bende isimli hastane çıkışlarına bakıyorum inşallah isim bulduğumuzda yaptırcamKızlar hastane çıkışı için isimli istiyorum çok güzel oluyor dimi
Nakisli olanlar benim de hosuma gidiyor. Tulumlu bi hastane cikisi yaptircam ben debende isimli hastane çıkışlarına bakıyorum inşallah isim bulduğumuzda yaptırcam
Nakışlı değil de Instagram da bir site var çok güzel yapıyor şuan kaç lira bilmiyorum ama bende oraya yaptırmayı düşünüyorumNakisli olanlar benim de hosuma gidiyor. Tulumlu bi hastane cikisi yaptircam ben de
Gecmis olsun canim. Hassas olcum yapamadiklari icin oyle gorunuyordur canim20. Haftada FL kac olmalı ben 2 hafta once gelmstm muayeneye.. Kagıtlara baktım FL aynısı cıktı sanırım. Artmamıs kafama takıldı kılo almış ama.
İdrar kulturu verdım hoca arayacak evet enfeksiyon kapmışım tuvalete gide gele burda yazmstm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?