- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.401
Fl uyluk kemiği 7 ile çarpınca boyunu veriyor o kemik uzunsa insan uzun boylu oluyor. Sizinkinu kaç ölçmus bir de şöyle bir durum var bebekte kilo ve boy nöbetleşe artıyormus aynı anda hem kilo alıp hem uzamiyorlarmis20. Haftada FL kac olmalı ben 2 hafta once gelmstm muayeneye.. Kagıtlara baktım FL aynısı cıktı sanırım. Artmamıs kafama takıldı kılo almış ama.
İdrar kulturu verdım hoca arayacak evet enfeksiyon kapmışım tuvalete gide gele burda yazmstm.
Bende karar veremedim daha isimebende isimli hastane çıkışlarına bakıyorum inşallah isim bulduğumuzda yaptırcam
Ahmet isminin yanına isim arıyorum bendeBende karar veremedim daha isime
Kesinlikle kendi diyetisyenimi oneririm. Asiri ilgili klasik diyetisyenler gibi degil gencligini kendini surekli yeniliyen arastiran okuyan super biriHamilelik diyetisyeni önerebilir misinizhenüz 6 haftalığım 2 kilo aldım bile
Tuzlu kraker atıştırmalık ve yastıkKızlar bana acil tecrübe tavsiyesiiiyarın yola çıkacağım 8 saat ve gece yolculuğu maalesef gündüz bilet bulamadık. Yanıma ne almam iyi olur ekstra bir tavsiyeniz var mı şöyle yap böyle yap diye. Midem bulanmıypr artık ama yine de olursa ne hafifletir her türlü tavsiyeye açığım
Çok teşekkürler :) adı ne?Kesinlikle kendi diyetisyenimi oneririm. Asiri ilgili klasik diyetisyenler gibi degil gencligini kendini surekli yeniliyen arastiran okuyan super biri
Ben cok memnunum hamilelik oncesi baslayip bebegin ilk 1000 gunu boyunca destek alinabiliyor kendisinden
Tarifler de veriyor diyetin icinde. 3kofteyle sinirli degil
Bebegin haftasina gore yiyecekler degisiyor fln fln
Login • Instagram
Ay bebeğime baby nest seti almıştı kayınvalidem onun minik yastığını alayım bariTuzlu kraker atıştırmalık ve yastık
Teşekkür ederim hepinize, evet canım yapılıyor 5 cm iyi dedi doktorum bebekle alakalı değil rahim girişinde kılcal damardan ya da vajinal enfeksiyondan şüphelendi inşallah kesilir benim de yarına baya azaldı çünkü :)Gecmis olsun rahim ağzı ölçümü yapılıyor mu düzenli olarak?
Ahmet Mete Işıkara geldi aklımaAhmet isminin yanına isim arıyorum bende
Bildiginiz dr bilgisizligi hicbirseyi yoktu 4saat e yakin surede gurmis yemekle sezerlan arasinaAni bir şekilde sezeryan olmuş anladigim kadariyla o yüzden tokmus böyle olunca yani tokken tam tersine komple bayiltmak yerine belden uyusturuluyor diye biliyorum. Ayrıca uyusturmadan sadece uyutularak sezeryan olmaz komple narkoz vermişlerdir uyandığında o kadar acısının olmasının nedeni acı eşiği düşüktür sadece uyutsalar neşter değdiği gibi uyanirdi canım. Doktorlar daha iyi bilir insan sağlığı sonucta yanlış bisey yapacaklarını sanmiyorum diplomayı kasaptan almadiysa. Çok üzüldüm arkadaş adına Allah şifasını versin
Çekirdek sandöviç ve sevdiğin atıştırmalıklardan alabilirsin ben geceyi tercih ediyorum genelde 12 saat sürüyor bizim yolculukdaKızlar bana acil tecrübe tavsiyesiiiyarın yola çıkacağım 8 saat ve gece yolculuğu maalesef gündüz bilet bulamadık. Yanıma ne almam iyi olur ekstra bir tavsiyeniz var mı şöyle yap böyle yap diye. Midem bulanmıypr artık ama yine de olursa ne hafifletir her türlü tavsiyeye açığım
Haftaya da ben yolcuÇekirdek sandöviç ve sevdiğin atıştırmalıklardan alabilirsin ben geceyi tercih ediyorum genelde 12 saat sürüyor bizim yolculukda
diyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirimBenim de aslında nöbette giderken aldığım çok güzel bir sırt çantam varondan mı devam etsem sadece bu biberon kısımları oluyor ya sıcak tutan o cezbediyor
Öyle de canım sürekli lazım oluyor büyüyene kadardiyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirim
aylik ucreti ne kadar canimKesinlikle kendi diyetisyenimi oneririm. Asiri ilgili klasik diyetisyenler gibi degil gencligini kendini surekli yeniliyen arastiran okuyan super biri
Ben cok memnunum hamilelik oncesi baslayip bebegin ilk 1000 gunu boyunca destek alinabiliyor kendisinden
Tarifler de veriyor diyetin icinde. 3kofteyle sinirli degil
Bebegin haftasina gore yiyecekler degisiyor fln fln
Login • Instagram
iste bi deneyecegim o cantayla bir de ben kullanmiyorum diye veren arkadaslarim oluyor bosa almamis olurum hem :)Öyle de canım sürekli lazım oluyor büyüyene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?