2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Fl uyluk kemiği 7 ile çarpınca boyunu veriyor o kemik uzunsa insan uzun boylu oluyor. Sizinkinu kaç ölçmus bir de şöyle bir durum var bebekte kilo ve boy nöbetleşe artıyormus aynı anda hem kilo alıp hem uzamiyorlarmis

Instagramda wegookids diye çok güzel ahşap oyuncaklar yapan bir yer var hiç inceleyen oldu mu veya tanıdığında gören

Hamilelik diyetisyeni önerebilir misiniz henüz 6 haftalığım 2 kilo aldım bile
Kesinlikle kendi diyetisyenimi oneririm. Asiri ilgili klasik diyetisyenler gibi degil gencligini kendini surekli yeniliyen arastiran okuyan super biri
Ben cok memnunum hamilelik oncesi baslayip bebegin ilk 1000 gunu boyunca destek alinabiliyor kendisinden
Tarifler de veriyor diyetin icinde. 3kofteyle sinirli degil
Bebegin haftasina gore yiyecekler degisiyor fln fln
Login • Instagram

Kızlar bana acil tecrübe tavsiyesiii yarın yola çıkacağım 8 saat ve gece yolculuğu maalesef gündüz bilet bulamadık. Yanıma ne almam iyi olur ekstra bir tavsiyeniz var mı şöyle yap böyle yap diye. Midem bulanmıypr artık ama yine de olursa ne hafifletir her türlü tavsiyeye açığım

Tuzlu kraker atıştırmalık ve yastık

Çok teşekkürler :) adı ne?

Bildiginiz dr bilgisizligi hicbirseyi yoktu 4saat e yakin surede gurmis yemekle sezerlan arasina

Çekirdek sandöviç ve sevdiğin atıştırmalıklardan alabilirsin ben geceyi tercih ediyorum genelde 12 saat sürüyor bizim yolculukda

Benim de aslında nöbette giderken aldığım çok güzel bir sırt çantam var ondan mı devam etsem sadece bu biberon kısımları oluyor ya sıcak tutan o cezbediyor
diyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirim

diyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirim
Öyle de canım sürekli lazım oluyor büyüyene kadar

aylik ucreti ne kadar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…